You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elegance
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 150
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 14.400
Καλησπερα. Ουτε εγω μπορω ν σ στειλω ινμποξ. Κανε ενα κοπο απο Δευτερα και στειλε ενα μηνυμα η παρε τηλ για να σ ενημερωσουμε στα τηλ:Nicole γεία σου, επιδη δεν με αφηνει να στειλω προσωπικο μνμ, θα μπορουσες να στειλεις εσυ καποιες πληροφοριες, μενω εξωτερικο και θα περασω απο σαλουγκα αυτες τις μερες.
κλήσεις +30 694 065 5533
Μόνο viber 6949631244.
Σ ευχαριστουμε
Καλησπέρα! Να ρωτησω αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θα ήθελε να μοιραστεί στο forum μια εμπειρία του και να επικεντρωθεί στα χαρακτηριστικά της οποίας κοπέλας , και ο λόγος που το λέω αυτό είναι ο έξεις χωρίς να θέλω να παρεξηγηθεί κάτι απλά πιστεύω θα ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για μια ενδεχόμενη επίσκεψη .
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Και φυσικά πρέπει να πας. Τα κίνητρα- οι λόγοι είναι τρεις:Καλησπέρα! Να ρωτησω αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θα ήθελε να μοιραστεί στο forum μια εμπειρία του και να επικεντρωθεί στα χαρακτηριστικά της οποίας κοπέλας , και ο λόγος που το λέω αυτό είναι ο έξεις χωρίς να θέλω να παρεξηγηθεί κάτι απλά πιστεύω θα ήταν ένα παραπάνω κίνητρο για μια ενδεχόμενη επίσκεψη .
1ος ) NICOL : Κορίτσι όμορφο, απλό , καταδεκτικό. Μαζί της περνάς όπως και με τη γκόμενά σου. Έχει επίπεδο που σπάνια συναντάς στο χώρο.
2ος) NICOL : Δεν παρακαλάς για τίποτα. Αφού πετάξει αμέσως τα περιττά ρούχα , αρχίζει το πρόγραμμά της. Πολύ αισθησιακά και καθόλου διεκπαιρεωτικά. Υπομονή και επιμονή μέχρι να τελειώσεις και να φύγεις ξαλαφρωμένος.
3ος) NICOL : Σώμα; SUPER καυλωτικό. Στήθος 3,5 φυσικό παρακαλώ, που είναι όλο δικό σου. Όσα κιλά χρειάζονται , ώστε να μη χαΪδεύεις κόκκαλα αλλά ούτε και περιττά κιλά και λίπος. Το καλλίτερο για μένα; Μπουτάρες με tatoo (μέχρι επάνω στο γλουτό). Πιστέψτε με είναι κάτι πολύ καυλωτικό.
Χωρίς πολλά λόγια ELEGANCE = NICOL.
NICOL σε ευχαριστώ θερμά.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Αυτή είναι μια πολύ απλή εμπεριστατωμένη κριτική … right to the point !Και φυσικά πρέπει να πας. Τα κίνητρα- οι λόγοι είναι τρεις:
1ος ) NICOL : Κορίτσι όμορφο, απλό , καταδεκτικό. Μαζί της περνάς όπως και με τη γκόμενά σου. Έχει επίπεδο που σπάνια συναντάς στο χώρο.
2ος) NICOL : Δεν παρακαλάς για τίποτα. Αφού πετάξει αμέσως τα περιττά ρούχα , αρχίζει το πρόγραμμά της. Πολύ αισθησιακά και καθόλου διεκπαιρεωτικά. Υπομονή και επιμονή μέχρι να τελειώσεις και να φύγεις ξαλαφρωμένος.
3ος) NICOL : Σώμα; SUPER καυλωτικό. Στήθος 3,5 φυσικό παρακαλώ, που είναι όλο δικό σου. Όσα κιλά χρειάζονται , ώστε να μη χαΪδεύεις κόκκαλα αλλά ούτε και περιττά κιλά και λίπος. Το καλλίτερο για μένα; Μπουτάρες με tatoo (μέχρι επάνω στο γλουτό). Πιστέψτε με είναι κάτι πολύ καυλωτικό.
Χωρίς πολλά λόγια ELEGANCE = NICOL.
NICOL σε ευχαριστώ θερμά.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Εμπεριστατωμένη απάντηση που περικλείει όλα όσα κάποιος θα ήθελε από μια συνάντηση στον χώρο σαςΚαλημερα. Μεσα στα προγραμματα μας ειναι κ ο «φραπες με καλαμακι». Οσο αναφορα τις ηλικιες θ μπορουσα ν πω ναι υπαρχει κ ν τελειωσει εδω αλλα δε θα σταθω σε αυτο, ειμαστε ολες νεες κ ομορφες,η ηλικια ειναι λιγο κατα την αποψη μου σχετικη.. δεν μ αρεσει ν στεκομαι στο νουμερο γτι υπαρχουν κ κατι κοπελες κατω των 30 π δειχνουν σαν 40. Καλυτερα ν ερθεις ν μας γνωρισεις απο κοντα. Δλδ αν η κοπελα ειναι κουκλα κ ειναι 31 δεν θα ηθελες ν κανεις προγραμμα μαζι της; Παρολαυτα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι . Για περισσοτερες πληροφοριες θα σε παρακαλεσω στο ινμποξ ..
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 941
- Πόντοι
- 361
Εχω περάσει από το μαγαζί ή Νικόλ είναι οκ για τύπους 50+. Μπράβο που έχει το κοινό της αλλά δεν θα ξαναπήγαινα εγώ προσωπικά. Αν έχει κάποιο πιο φρέσκο κορίτσι τότε ναι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες...Καλημερα. Μεσα στα προγραμματα μας ειναι κ ο «φραπες με καλαμακι». Οσο αναφορα τις ηλικιες θ μπορουσα ν πω ναι υπαρχει κ ν τελειωσει εδω αλλα δε θα σταθω σε αυτο, ειμαστε ολες νεες κ ομορφες,η ηλικια ειναι λιγο κατα την αποψη μου σχετικη.. δεν μ αρεσει ν στεκομαι στο νουμερο γτι υπαρχουν κ κατι κοπελες κατω των 30 π δειχνουν σαν 40. Καλυτερα ν ερθεις ν μας γνωρισεις απο κοντα. Δλδ αν η κοπελα ειναι κουκλα κ ειναι 31 δεν θα ηθελες ν κανεις προγραμμα μαζι της; Παρολαυτα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι ναι . Για περισσοτερες πληροφοριες θα σε παρακαλεσω στο ινμποξ ..
Οι απόψεις είναι υποκοιμενικες και για τα δικά μου στάνταρ θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο.
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Nicole deserves more.Αυτή είναι μια πολύ απλή εμπεριστατωμένη κριτική … right to the point !
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Το γεγονός είναι ότι η εμπειρία του καθε ενός από μας είναι κάπως προσωπική και υποκειμενική .Άλλος περνάει καλά με μια θεραπεύτρια , άλλος όχι …;εξαρτάται από τα γούστα και τις αναζητήσεις μας .Εχω περάσει από το μαγαζί ή Νικόλ είναι οκ για τύπους 50+. Μπράβο που έχει το κοινό της αλλά δεν θα ξαναπήγαινα εγώ προσωπικά. Αν έχει κάποιο πιο φρέσκο κορίτσι τότε ναι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες...
Οι απόψεις είναι υποκοιμενικες και για τα δικά μου στάνταρ θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο.
Υπάρχουν και οι κατευθυνόμενες εμπειριες και κριτικές που αυτές φαίνονται από την γραφή
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 941
- Πόντοι
- 361
Τυπε ή καλύτερα τυπισα με ρέγουλα το προμοταρισμα έχει και χαφτες εδώ μέσα αλλα δεν είμαστε όλοι.Το γεγονός είναι ότι η εμπειρία του καθε ενός από μας είναι κάπως προσωπική και υποκειμενική .Άλλος περνάει καλά με μια θεραπεύτρια , άλλος όχι …;εξαρτάται από τα γούστα και τις αναζητήσεις μας .
Υπάρχουν και οι κατευθυνόμενες εμπειριες και κριτικές που αυτές φαίνονται από την γραφή
Μαγαζί χωρίς καν ΣΑΛΌΝΙ,
ΕΝΑ μπάνιο του 70 να εξυπηρετεί τους πάντες! Υπεριλικες θεραπευτικές και άβολα μασαζοκρεβατα αυτοί είστε.
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 14.400
Καλησπερα. Καθε κριτικη ειναι ευπρόσδεκτη, ειτε θετικη ειτε αρνητικη γτι μονο τοτε βελτιωνομαστε. Σαλονι φυσικα κ εχουμε, μπανιο μονο ενα οπως το ειπες τωρα δεν ξερω αν ειναι του 70 αλλα ειναι ανακαινισμενο και πεντακαθαρο. Υπερηλικες θεραπευτριες.. εδω νμζ λιγακι γίνεσαι υπερβολικος.. θα ελεγα πως εκανες μ την Ευα π ηταν 44 σε ηλικια, διοτι εγω και τα υπολοιπα κοριτσια κ σαν ηλικια και σαν εμφανιση μονο υπερηλικες δν μας λες. Τα μασαζοκρεβατα στην αρχη ηταν αλλα μετα πηραμε καινουργια .. λυπομαστε π σας εκατσαν αβολα.Τυπε ή καλύτερα τυπισα με ρέγουλα το προμοταρισμα έχει και χαφτες εδώ μέσα αλλα δεν είμαστε όλοι.
Μαγαζί χωρίς καν ΣΑΛΌΝΙ,
ΕΝΑ μπάνιο του 70 να εξυπηρετεί τους πάντες! Υπεριλικες θεραπευτικές και άβολα μασαζοκρεβατα αυτοί είστε.
Αυτα απο εμενα. Καλη σας συνεχεια.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Ο κάθε ένας τα βλέπει όπως θέλει και μπορεί από την σκοπιά τουΤυπε ή καλύτερα τυπισα με ρέγουλα το προμοταρισμα έχει και χαφτες εδώ μέσα αλλα δεν είμαστε όλοι.
Μαγαζί χωρίς καν ΣΑΛΌΝΙ,
Νικόλ, η Ευά σταμάτησε;Καλησπερα. Καθε κριτικη ειναι ευπρόσδεκτη, ειτε θετικη ειτε αρνητικη γτι μονο τοτε βελτιωνομαστε. Σαλονι φυσικα κ εχουμε, μπανιο μονο ενα οπως το ειπες τωρα δεν ξερω αν ειναι του 70 αλλα ειναι ανακαινισμενο και πεντακαθαρο. Υπερηλικες θεραπευτριες.. εδω νμζ λιγακι γίνεσαι υπερβολικος.. θα ελεγα πως εκανες μ την Ευα π ηταν 44 σε ηλικια, διοτι εγω και τα υπολοιπα κοριτσια κ σαν ηλικια και σαν εμφανιση μονο υπερηλικες δν μας λες. Τα μασαζοκρεβατα στην αρχη ηταν αλλα μετα πηραμε καινουργια .. λυπομαστε π σας εκατσαν αβολα.
Αυτα απο εμενα. Καλη σας συνεχεια.
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 14.400
Η Ευα σταματησε απο ελεγκανς, Στειλε μου ενα ινμποξ οταν μπορεσειςΝικόλ, η Ευά σταμάτησε;
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
Έλα φίλε μου. Καλημέρα και δεν είμαι "τύπος" . Και φυσικά δεν αντιδικούμε. Και φυσικά όσα εκθέτει ο καθένας εδώ περί της ευχαρίστησής του ή όχι, περί ομορφιάς κ.λπ. είναι προσωπικές του απόψεις που δεν είναι αποδεκτές από όλους.Τυπε ή καλύτερα τυπισα με ρέγουλα το προμοταρισμα έχει και χαφτες εδώ μέσα αλλα δεν είμαστε όλοι.
Μαγαζί χωρίς καν ΣΑΛΌΝΙ,
Αλλά , δεν ξέρω αν έτυχε να διαβάσεις "Περί ρητορικής" Αριστοτέλης, εγώ παραθέτω εδώ 'ενα απόσπασμα .
"Με τον όρο Ρητορική, στο σύγχρονο εννοιολογικό του πλαίσιο εννοείται εκείνος ο τομέας μελέτης και τεχνικής που ασχολείται με τη σύνθεση του προφορικού και του γραπτού λόγου στις σύγχρονες μορφές εκφοράς του, προκειμένου να καταστεί μέσον πειστικότητας και αποτελεσματικότητας επί κάποιου αιτίου....."
Δηλαδή : Σου παρουσιάζουν ένα αυτοκίνητο, και λέει ο υπάλληλος : Είναι καινούργιο μοντέλο, έχει μεταλικό χρώμα, έχει κάμερα οπισθοπορείας , βγάζει 125 ps , φοβερό αμάξι." Είπε πολλά ο κύριος θα έλεγε κανείς όλα όσα θέλει να ακούσει ο πελάτης. Το αγοράζει αλλά με θλίψη διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην Αθήνα γιατί εκπέμπει πολλούς ρύπους. Τον κορόϊψαν; ΟΧΙ απλά εντέχνως δεν αναφέρθηκε σε αυτόν τον τομέα ο πωλητής. Η τέχνη της ρητορικής.
Σας έγραψα για μια κοπέλα πως είναι και πως πέρασα. Αναφέρθηκα εγώ σε σαλόνι; αναφέρθηκα στο μπάνιο; ή στο μασαζοκρέββατο; Αυτά GRxx: .
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 889
- Πόντοι
- 96
Έπαιρνα τηλ την Τρίτη και δεν απαντούσε καμία.Καλησπερα.
κλήσεις +30 694 065 5533
Μόνο viber 6949631244.
Σ ευχαριστουμε
Κάνε σε παρακαλώ μια ενημέρωση.
Ποια κορίτσια είναι στο χώρο αυτό τον καιρό;
Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 14.400
Νικολ χριστινα κ σοφιαΈπαιρνα τηλ την Τρίτη και δεν απαντούσε καμία.
Κάνε σε παρακαλώ μια ενημέρωση.
Ποια κορίτσια είναι στο χώρο αυτό τον καιρό;
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο θεραπευτήριο . Προσωπικά , μόνο καλά πράγματα έχω να πω . Πήρα τηλέφωνο από πριν να κλείσω ραντεβού , και η Βαλέρια έκανε το καλύτερο για να κλειστεί το ραντεβού την ώρα που ήθελα .
Η συνεδρία έγινε με τη Νικολ, η οποία είναι (πάντα προσωπικα ) γαμώ τα παιδιά . Ευγενική , σωστή , και άψογη στην προσέγγιση της. Κάναμε τον απίστευτο χαβαλέ , ταίριαξαν τα χνώτα μας κατευθείαν και αν δεν ξεκινούσε το ψητό η ίδια , εγώ θα πετούσα ακόμα χαρταετό από την πλάκα που κάναμε.
Και ναι Νικολ, το ξανά τσέκαρα το tattoo και όντως σημαίνει καλός άνθρωπος , χαχαχαχαχαχα.
Δε ξέρω για τα γούστα του καθενός , εγώ ευχαριστήθηκα μια πολύ ωραία συνεδρία, έφυγα χαλαρωμένος απιστευτα και στην πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω .
Παρεπιπτοντως τα προγράμματα ειναι 50 κι 70 , και καλό είναι να τα έχουμε ακριβως για να μην τρέχει η Βαλέρια να κάνει ψιλά και να σταματαει η κυκλοφορία στην Ολγας, χαχαχαχαχαχα
Η συνεδρία έγινε με τη Νικολ, η οποία είναι (πάντα προσωπικα ) γαμώ τα παιδιά . Ευγενική , σωστή , και άψογη στην προσέγγιση της. Κάναμε τον απίστευτο χαβαλέ , ταίριαξαν τα χνώτα μας κατευθείαν και αν δεν ξεκινούσε το ψητό η ίδια , εγώ θα πετούσα ακόμα χαρταετό από την πλάκα που κάναμε.
Και ναι Νικολ, το ξανά τσέκαρα το tattoo και όντως σημαίνει καλός άνθρωπος , χαχαχαχαχαχα.
Δε ξέρω για τα γούστα του καθενός , εγώ ευχαριστήθηκα μια πολύ ωραία συνεδρία, έφυγα χαλαρωμένος απιστευτα και στην πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω .
Παρεπιπτοντως τα προγράμματα ειναι 50 κι 70 , και καλό είναι να τα έχουμε ακριβως για να μην τρέχει η Βαλέρια να κάνει ψιλά και να σταματαει η κυκλοφορία στην Ολγας, χαχαχαχαχαχα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K