ναι οκ , μας επεισαν...ελεγε ειμαι εισαγγελεας και γαμουσε τζαμπα
μπορει να το συλλαβει ο νους σου;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκβίαζε ιερόδουλες "μεταμφιεσμένος" σε εισαγγελέα ή δημοσιογράφο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 2.420
Ούτε αυτός, ούτε και οι τσατσόγριες από πάνω είναι...ανήξεροι.Έτσι όπως πάει θα σε κλείσουν φυλακή.
Και εγώ αυτή σκέφτηκα, αναγνωρίζει κανείς τη φωνή της τύπισας στα σίγουρα?
Ο δημοσιογράφος έχει ένοχη και ύποπτη έκφραση προσώπου λέτε να είναι μέλος του Μπου και να κάνει τον ανήξερο?
Κανονικα η αστυνομια θα επρεπε να δωσει το username του στην δημοδιοτητα.
Δεν μπορει να αφηνει να αιωρουνται εδω μεσα τετοιες αμφιβολιες.
Παρακαλω οπως επιληφθει του θεματος και με ενα λιτο και σαφες μηνυμα να ξεκαθαρισει την κατασταση και την αναιτια λασπη που ταλανιζει καποια μελη αυτου του σαιτ.
Ευχαριστω.
Δεν μπορει να αφηνει να αιωρουνται εδω μεσα τετοιες αμφιβολιες.
Παρακαλω οπως επιληφθει του θεματος και με ενα λιτο και σαφες μηνυμα να ξεκαθαρισει την κατασταση και την αναιτια λασπη που ταλανιζει καποια μελη αυτου του σαιτ.
Ευχαριστω.
Επισκέπτης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δημόσιος υπάλληλος-νταβατζής δρούσε από το 2015 επί 3 ολόκληρα χρόνια ουσιαστικά ανεμπόδιστος! Έρώτημα αποτελεί αν δρούσε μόνος του ή αν είχε και άλλους συνεργούς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που τον κάλυπταν. Το βέβαιον είναι ότι όσοι τον εγνώριζαν προσωπικά θα υποβληθούν και αυτοί σε ανάκριση λίαν συντόμως!
Διαισθάνομαι ότι κάποιοι εδώ μέσα αλλά και αλλού έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εν τω μεταξυ, εισαγγελεας με το ονομα Παπαιωαννου δεν υπαρχει. Ολα αυτα τα σαίνια της νυχτας, που περνιουνται για εξυπνοι, δεν μπορουσαν να προμηθευθουν μια επετηριδα δικαστικων λειτουργων και να διαπιστωσουν αν υπαρχει εισαγγελεας με αυτο το ονομα? Ελεος δηλαδη...Δηλαδη , θελετε να μας πειτε οτι υπηρχε τυπος που εβλεπε μια πουτανα που ηθελε να γαμησει, ανακοινωνε στην υπηρεσια οτι ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ , επειδη ειναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ταδε, το εκανε αυτο κατ εξακουλουθησιν , ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ (Ο εισαγγελεας λεμε τωρα...) ,και μετα εβγαινε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ , εβγαζε κομπαζοντας την μαλαπερδα του και κατουρουσε στην ΦΩΚΑΙΑΣ...ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!! και οι νταβαδες σπαρταρουσανε σαν σπουργιτακια περιμενοντας να φυγει ο κυκλωνας ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!! ρε ειναι δυνατον????ρε μπας και του την στησανε ???λεω εγω τωρα ....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μην τα μπερδευουμε. Δεν εχει κανει αντιποιηση αρχης. Αντιποιηση θα εκανε αν π.χ. ανεβαινε στην εδρα του δικαστηριου και παριστανε τον εισαγγελεα. Το να λεω οτι ειμαι εισαγγελεας χωρις να ειμαι σε καποιον ασχετο δεν ειναι αντιποιηση. Προφανως εχει τελεσει εκβιασεις και απατες.περαν της αντιποιησης αρχης τι αλλο αδικημα εχει κανει ο τυπος?
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Πόσα ξέρεις εσύ!!! Τρυφερούδι μου...Μην τα μπερδευουμε. Δεν εχει κανει αντιποιηση αρχης. Αντιποιηση θα εκανε αν π.χ. ανεβαινε στην εδρα του δικαστηριου και παριστανε τον εισαγγελεα. Το να λεω οτι ειμαι εισαγγελεας χωρις να ειμαι σε καποιον ασχετο δεν ειναι αντιποιηση. Προφανως εχει τελεσει εκβιασεις και απατες.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Μην τα μπερδευουμε. Δεν εχει κανει αντιποιηση αρχης. Αντιποιηση θα εκανε αν π.χ. ανεβαινε στην εδρα του δικαστηριου και παριστανε τον εισαγγελεα. Το να λεω οτι ειμαι εισαγγελεας χωρις να ειμαι σε καποιον ασχετο δεν ειναι αντιποιηση. Προφανως εχει τελεσει εκβιασεις και απατες.
δεν ακουγεται και τοσο φοβερος εκβιασμος η κριτικη στο bou..
θα γουσταρα παντως να παρακολουθησω την δικη
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Πόσα ξέρεις εσύ!!! Τρυφερούδι μου...
ρε μαλακα τι πεταγεσαι σαν αυτιστικο συνεχεια
νομιζω οτι ειναι ωρα για αναφορες για μπανιαρισμα
captain922
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 860
- Πόντοι
- 81
Αν κατάλαβα καλά στις κοπέλες εμφανιζόταν σαν δημοσιογράφος με την φωτο της Ζήνας και τα βίντεο και όταν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία έλεγε οτι ήταν ο εισαγγελέας για να τους κινητοποιήσει.
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Σκιαχτηκα τρυφερούδι μου...ρε μαλακα τι πεταγεσαι σαν αυτιστικο συνεχεια
νομιζω οτι ειναι ωρα για αναφορες για μπανιαρισμα
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Έτσι όπως πάει θα κλείσουμε και το ίδιο το Μπου στο τέλος.
Το γάμησε τα κακό είναι με τις φωτό παιδεραστίας που του βρήκαν.
Θα τον γλεντήσουν καλά στη φυλακή θα του φορέσουν μια σφουγγαρίστρα στο κεφάλι και ένα σεντόνι στη μέση για φούστα και θα κάνουν πάρτι.
Θα τον γλεντήσουν καλά στη φυλακή θα του φορέσουν μια σφουγγαρίστρα στο κεφάλι και ένα σεντόνι στη μέση για φούστα και θα κάνουν πάρτι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Aποκλειεται. Η αστυνομια γνωριζει καθε μερα ποιος ειναι ο εισαγγελεας υπηρεσιας. Διαφορετικα, ο καθενας θα επαιρνε και θα παριστανε τον εισαγγελεα για να κινητοποιει την αστυνομια.Αν κατάλαβα καλά στις κοπέλες εμφανιζόταν σαν δημοσιογράφος με την φωτο της Ζήνας και τα βίντεο και όταν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία έλεγε οτι ήταν ο εισαγγελέας για να τους κινητοποιήσει.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.775
- Πόντοι
- 6.030
Μεγάλος ξεφτίλας πάντως
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Έρώτημα αποτελεί αν δρούσε μόνος του ή αν είχε και άλλους συνεργούς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που τον κάλυπταν. Το βέβαιον είναι ότι όσοι τον εγνώριζαν προσωπικά θα υποβληθούν και αυτοί σε ανάκριση λίαν συντόμως!
Σιγουρα θα εχει συνεργατες τυπε....
Σε αυτους θα εσπρωξε τους σκληρους δισκους με το βαρυ παιδοφιλικο υλικο λιγο πριν συλληφθει για να καλυφθει.
Απο ωρα σε ωρα τα ελληνικα swat θα ριξουν πορτες θα και μπουκαρουν σε σπιτια για να αποκαλυψουν το μεγαλυτερο κυκλωμα
διακινητων πορνογραφικου υλικου στην Ευρωπη.
Το ερωτημα ειναι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ???
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
υποθεση πολυ δυσκολη
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μπααα τους προστατευουν...οπως αυτο το ζωο με την μικρη αννυΈτσι όπως πάει θα κλείσουμε και το ίδιο το Μπου στο τέλος.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
υποθεση πολυ δυσκολη
καθολου τυπε γιωργο
θα βαλουν μπροστα το live now απο τους δορυφορους του google και θα βρουν την διαδρομη που ακολουθησαν
οι σκληροι δισκοι με το σκληρο παιδοφιλικο υλικο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
γλυκαθηκε απο τα λεφτα και τα οφελη και δεν το εκοψε οταν επρεπε