Νέα

Εκβίαζε ιερόδουλες "μεταμφιεσμένος" σε εισαγγελέα ή δημοσιογράφο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.278
Πόντοι
2.420
Έτσι όπως πάει θα σε κλείσουν φυλακή.

Και εγώ αυτή σκέφτηκα, αναγνωρίζει κανείς τη φωνή της τύπισας στα σίγουρα?

Ο δημοσιογράφος έχει ένοχη και ύποπτη έκφραση προσώπου λέτε να είναι μέλος του Μπου και να κάνει τον ανήξερο?  :2funny:
Ούτε αυτός, ούτε και οι τσατσόγριες από πάνω είναι...ανήξεροι.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Κανονικα η αστυνομια θα επρεπε να δωσει το username του στην δημοδιοτητα.

Δεν μπορει να αφηνει να αιωρουνται εδω μεσα τετοιες αμφιβολιες.

Παρακαλω οπως επιληφθει του θεματος και με ενα λιτο και σαφες μηνυμα να ξεκαθαρισει την κατασταση και την αναιτια λασπη που ταλανιζει καποια μελη αυτου του σαιτ.

Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δημόσιος υπάλληλος-νταβατζής δρούσε από το 2015 επί 3 ολόκληρα χρόνια ουσιαστικά ανεμπόδιστος! Έρώτημα αποτελεί αν δρούσε μόνος του ή αν είχε και άλλους συνεργούς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που τον κάλυπταν. Το βέβαιον είναι ότι όσοι τον εγνώριζαν προσωπικά θα υποβληθούν και αυτοί σε ανάκριση λίαν συντόμως!

Διαισθάνομαι ότι κάποιοι εδώ μέσα αλλά και αλλού έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδη , θελετε να μας πειτε οτι υπηρχε τυπος που εβλεπε μια πουτανα που ηθελε να γαμησει, ανακοινωνε στην υπηρεσια οτι ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ , επειδη ειναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ταδε, το εκανε αυτο κατ εξακουλουθησιν , ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ (Ο εισαγγελεας λεμε τωρα...) ,και μετα εβγαινε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ , εβγαζε κομπαζοντας την μαλαπερδα του και κατουρουσε στην ΦΩΚΑΙΑΣ...ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!! και οι νταβαδες σπαρταρουσανε σαν σπουργιτακια περιμενοντας να φυγει ο κυκλωνας ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!! ρε ειναι δυνατον????ρε μπας και του την στησανε ???λεω εγω τωρα ....
Εν τω μεταξυ, εισαγγελεας με το ονομα Παπαιωαννου δεν υπαρχει. Ολα αυτα τα σαίνια της νυχτας, που περνιουνται για εξυπνοι, δεν μπορουσαν να προμηθευθουν μια επετηριδα δικαστικων λειτουργων και να διαπιστωσουν αν υπαρχει εισαγγελεας με αυτο το ονομα? Ελεος δηλαδη...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

περαν της αντιποιησης αρχης τι αλλο αδικημα εχει κανει ο τυπος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
περαν της αντιποιησης αρχης τι αλλο αδικημα εχει κανει ο τυπος?
Μην τα μπερδευουμε. Δεν εχει κανει αντιποιηση αρχης. Αντιποιηση θα εκανε αν π.χ. ανεβαινε στην εδρα του δικαστηριου και παριστανε τον εισαγγελεα. Το να λεω οτι ειμαι εισαγγελεας χωρις να ειμαι σε καποιον ασχετο δεν ειναι αντιποιηση. Προφανως εχει τελεσει εκβιασεις και απατες.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μην τα μπερδευουμε. Δεν εχει κανει αντιποιηση αρχης. Αντιποιηση θα εκανε αν π.χ. ανεβαινε στην εδρα του δικαστηριου και παριστανε τον εισαγγελεα. Το να λεω οτι ειμαι εισαγγελεας χωρις να ειμαι σε καποιον ασχετο δεν ειναι αντιποιηση. Προφανως εχει τελεσει εκβιασεις και απατες.
Πόσα ξέρεις εσύ!!! Τρυφερούδι μου...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

δεν ακουγεται και τοσο φοβερος εκβιασμος η κριτικη στο bou..
θα γουσταρα παντως να παρακολουθησω την δικη

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Αν κατάλαβα καλά στις κοπέλες εμφανιζόταν σαν δημοσιογράφος με την φωτο της Ζήνας και τα βίντεο και όταν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία έλεγε οτι ήταν ο εισαγγελέας για να τους κινητοποιήσει.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Έτσι όπως πάει θα κλείσουμε και το ίδιο το Μπου στο τέλος.
Το γάμησε τα κακό είναι με τις φωτό παιδεραστίας που του βρήκαν.
Θα τον γλεντήσουν καλά στη φυλακή θα του φορέσουν μια σφουγγαρίστρα στο κεφάλι και ένα σεντόνι στη μέση για φούστα και θα κάνουν πάρτι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν κατάλαβα καλά στις κοπέλες εμφανιζόταν σαν δημοσιογράφος με την φωτο της Ζήνας και τα βίντεο και όταν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία έλεγε οτι ήταν ο εισαγγελέας για να τους κινητοποιήσει.
Aποκλειεται. Η αστυνομια γνωριζει καθε μερα ποιος ειναι ο εισαγγελεας υπηρεσιας. Διαφορετικα, ο καθενας θα επαιρνε και θα παριστανε τον εισαγγελεα για να κινητοποιει την αστυνομια.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Μεγάλος ξεφτίλας πάντως

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Έρώτημα αποτελεί αν δρούσε μόνος του ή αν είχε και άλλους συνεργούς στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που τον κάλυπταν. Το βέβαιον είναι ότι όσοι τον εγνώριζαν προσωπικά θα υποβληθούν και αυτοί σε ανάκριση λίαν συντόμως!

Διαισθάνομαι ότι κάποιοι εδώ μέσα αλλά και αλλού έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους!

Σιγουρα θα εχει συνεργατες τυπε....
Σε αυτους θα εσπρωξε τους σκληρους δισκους με το βαρυ παιδοφιλικο υλικο λιγο πριν συλληφθει για να καλυφθει.
Απο ωρα σε ωρα τα ελληνικα swat θα ριξουν πορτες θα και μπουκαρουν σε σπιτια για να αποκαλυψουν το μεγαλυτερο κυκλωμα
διακινητων πορνογραφικου υλικου στην Ευρωπη.
Το ερωτημα ειναι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Έτσι όπως πάει θα κλείσουμε και το ίδιο το Μπου στο τέλος.
Το γάμησε τα κακό είναι με τις φωτό παιδεραστίας που του βρήκαν.
Θα τον γλεντήσουν καλά στη φυλακή θα του φορέσουν μια σφουγγαρίστρα στο κεφάλι και ένα σεντόνι στη μέση για φούστα και θα κάνουν πάρτι.
μπααα τους προστατευουν...οπως αυτο το ζωο με την μικρη αννυ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Εγγρ.