Την εχει γαμησειEγω να πληρωσω εγγυηση πελατη? Δεν ειμαστε καλα. Επιπλεον σιγα μην τον βγαλουν με εγγυηση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκβίαζε ιερόδουλες "μεταμφιεσμένος" σε εισαγγελέα ή δημοσιογράφο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τυπε τι θα κανεις εσυ στην ευελπιδων? αφου ολες τις υποθεσεις σου τις κερδιζεις με ενα τηλεφωνακι :SEγω να πληρωσω εγγυηση πελατη? Δεν ειμαστε καλα. Επιπλεον σιγα μην τον βγαλουν με εγγυηση
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Την εχει γαμησει
μονο αυτος ???
αντε να τον εχεις φιλο...
η αστυνομια θα διαβαζει ολα τα μυνηματα viber και που εστελνε τις φωτογραφιες...
σιγουρα καποιοι θα χασουν τον υπνο τους.
Που εισαι τυπε μου;Ελα να σε κερασω καφε! Μονο καμερες βλεπω εδωΔεν εχω δουλεια αυριο Ευελπιδων, παντως αν προκυψει κατι και παω θα ριξω μια ματια
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.511
- Πόντοι
- 11.445
μονο αυτος ???
αντε να τον εχεις φιλο...
η αστυνομια θα διαβαζει ολα τα μυνηματα viber και που εστελνε τις φωτογραφιες...
σιγουρα καποιοι θα χασουν τον υπνο τους.
μπορει να χακαρουν τον λογαριασμο του στο bou και να βρουν τους φιλους του εδω .... :S :S :S
xristos2010
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Like
- 5.104
- Πόντοι
- 1.056
Εδειξε πριν λιγο η Ζηνα στο star το προσωπο του με καλυμμενα τα ματια του.
Ηταν λεει 45 χρονων,δημοσιος υπαλληλος και ζητουσε λεφτα και για να γραψει καλες κριτικες αλλα και για να κανει ενημερωσεις (50 ευρω και 20 αντιστοιχα).
Στο κινητο του ειχε φωτογραφιες γυναικων απο μεσα μεταφορας που εβγαζε και στο κομπιουτερ του σπιτιου του ειχε φωτο ανηλικων κοριτσιων αλλα και αντρων...
Μιλησε και μια ιεροδουλη τηλεφωνικα (σε απταιστα ελληνικα) και ειπε οτι ειχε αλλοπροσαλη συμπεριφορα.
Ηταν λεει 45 χρονων,δημοσιος υπαλληλος και ζητουσε λεφτα και για να γραψει καλες κριτικες αλλα και για να κανει ενημερωσεις (50 ευρω και 20 αντιστοιχα).
Στο κινητο του ειχε φωτογραφιες γυναικων απο μεσα μεταφορας που εβγαζε και στο κομπιουτερ του σπιτιου του ειχε φωτο ανηλικων κοριτσιων αλλα και αντρων...
Μιλησε και μια ιεροδουλη τηλεφωνικα (σε απταιστα ελληνικα) και ειπε οτι ειχε αλλοπροσαλη συμπεριφορα.
KostasToumpanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 110
- Πόντοι
- 6
Ο τύπος ήταν μάλλον παιδόφιλος και τον γαργαλούσε συχνά πικνά το παχύ του έντερο!!!
KostasToumpanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 110
- Πόντοι
- 6
Ποιος είναι τελικά ρε μάγκες???
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Εδειξε πριν λιγο η Ζηνα στο star το προσωπο του με καλυμμενα τα ματια του.
στην πιατσα ακουγεται οτι ζητουσε ακαποτα
The Good the Bad the Ugly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2018
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 441
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
.......ο 44χρονος Σ.Φ [size=16pt]συστηνόταν ως "Εισαγγελέας Παπαϊωάννου"[/size], και απαιτούσε να μην πληρώσει τις εργαζόμενες για τις υπηρεσίες τους απειλώντας ότι θα καλέσει την Αστυνομία και θα καταγγείλει ότι στο συγκεκριμένο σπίτι εργάζονταν ανήλικα κορίτσια! Σε άλλες περιπτώσεις τις απειλούσε ότι θα γράψει κακή κριτική σε γνωστές ''ροζ'' ιστοσελίδες είτε για τις υπηρεσίες των ιερόδουλων είτε για τον οίκο ανοχής που είχε επισκεφθεί.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!
τα σεβη μου στον συναγωνιστη
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!
KostasToumpanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 110
- Πόντοι
- 6
.......ο 44χρονος Σ.Φ [size=16pt]συστηνόταν ως "Εισαγγελέας Παπαϊωάννου"[/size], και απαιτούσε να μην πληρώσει τις εργαζόμενες για τις υπηρεσίες τους απειλώντας ότι θα καλέσει την Αστυνομία και θα καταγγείλει ότι στο συγκεκριμένο σπίτι εργάζονταν ανήλικα κορίτσια! Σε άλλες περιπτώσεις τις απειλούσε ότι θα γράψει κακή κριτική σε γνωστές ''ροζ'' ιστοσελίδες είτε για τις υπηρεσίες των ιερόδουλων είτε για τον οίκο ανοχής που είχε επισκεφθεί.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!
Χα χα.. τον τύπο τον βλέπω τράβελο μολις ξεμπλέξει..
Ο εισαγγελεας διαβαζει το bou και σε αφησε να μην χασει εναν καλο ενημερωτη;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Αρρώστια σκέτη ο τυπος, ισως είναι καλύτερα να τον εχωναν σε κάνα ψυχιατρείο και να του εκαναν το μυαλό κουρκούτι απο τις ενέσεις.
Λογικα στη συνέντευξη ηταν η Αθηνά?
Τρομερό κολλημα ειχε φάει με αυτηνε... δεν έβαζε και αυτή δυο Αλβανούς να του σπασουν τα κόκκαλα...
Τρομερό κολλημα ειχε φάει με αυτηνε... δεν έβαζε και αυτή δυο Αλβανούς να του σπασουν τα κόκκαλα...
Αρρώστια σκέτη ο τυπος, ισως είναι καλύτερα να τον εχωναν σε κάνα ψυχιατρείο και να του εκαναν το μυαλό κουρκούτι απο τις ενέσεις.
Έδωσε συνέντευξη η Αθηνά; Φάνηκε καθόλου στην καμερα γιατι ειναι και ψιλοκοντοκλωτσα!
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
και τι κανεις παραθεση σε ποστ με το δικο μου ονομα ρε τυπε; :S :S :S
Έτσι όπως πάει θα σε κλείσουν φυλακή.
Και εγώ αυτή σκέφτηκα, αναγνωρίζει κανείς τη φωνή της τύπισας στα σίγουρα?
Ο δημοσιογράφος έχει ένοχη και ύποπτη έκφραση προσώπου λέτε να είναι μέλος του Μπου και να κάνει τον ανήξερο?
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
η φωνη εμοιαζε της αθηνας
Δηλαδη , θελετε να μας πειτε οτι υπηρχε τυπος που εβλεπε μια πουτανα που ηθελε να γαμησει, ανακοινωνε στην υπηρεσια οτι ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ , επειδη ειναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ταδε, το εκανε αυτο κατ εξακουλουθησιν , ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ (Ο εισαγγελεας λεμε τωρα...) ,και μετα εβγαινε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ , εβγαζε κομπαζοντας την μαλαπερδα του και κατουρουσε στην ΦΩΚΑΙΑΣ...ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!! και οι νταβαδες σπαρταρουσανε σαν σπουργιτακια περιμενοντας να φυγει ο κυκλωνας ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!! ρε ειναι δυνατον????ρε μπας και του την στησανε ???λεω εγω τωρα ....
Steve Madden
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
σωστόςΔηλαδη , θελετε να μας πειτε οτι υπηρχε τυπος που εβλεπε μια πουτανα που ηθελε να γαμησει, ανακοινωνε στην υπηρεσια οτι ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ , επειδη ειναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ταδε, το εκανε αυτο κατ εξακουλουθησιν , ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ (Ο εισαγγελεας λεμε τωρα...) ,και μετα εβγαινε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ , εβγαζε κομπαζοντας την μαλαπερδα του και κατουρουσε στην ΦΩΚΑΙΑΣ...ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!! και οι νταβαδες σπαρταρουσανε σαν σπουργιτακια περιμενοντας να φυγει ο κυκλωνας ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!! ρε ειναι δυνατον????ρε μπας και του την στησανε ???λεω εγω τωρα ....
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
Δηλαδη , θελετε να μας πειτε οτι υπηρχε τυπος που εβλεπε μια πουτανα που ηθελε να γαμησει, ανακοινωνε στην υπηρεσια οτι ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ , επειδη ειναι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ταδε, το εκανε αυτο κατ εξακουλουθησιν , ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ (Ο εισαγγελεας λεμε τωρα...) ,και μετα εβγαινε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ , εβγαζε κομπαζοντας την μαλαπερδα του και κατουρουσε στην ΦΩΚΑΙΑΣ...ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!! και οι νταβαδες σπαρταρουσανε σαν σπουργιτακια περιμενοντας να φυγει ο κυκλωνας ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ!!!!! ρε ειναι δυνατον????ρε μπας και του την στησανε ???λεω εγω τωρα ....
ελεγε ειμαι εισαγγελεας και γαμουσε τζαμπα
μπορει να το συλλαβει ο νους σου;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 300
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις