Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί για τον άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011, 14:17

Ύστερα από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, στο οποίο παρουσιάζονται τρεις αστυνομικοί των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν άγρια έναν διαδηλωτή, έγινε έρευνα και εξακριβώθηκε ποιοι είναι οι τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως επίσης και ο επικεφαλής αξιωματικός τους.

Τα στοιχεία του πολίτη, ο οποίος υπέστη τη βάναυση συμπεριφορά από τους αστυνομικούς δεν έχουν εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, ενώ ούτε ο ίδιος έχει προβεί σε καταγγελία του περιστατικού στις Αρχές.

Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται, όπως έχει ζητήσει και από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες σε όλους όσοι προβαίνουν σε βίαιες συμπεριφορές στα συγκεκριμένα επεισόδια, καθώς και να διαλευκανθούν οι συνθήκες τραυματισμού 31χρονου του Γιάννη Καυκά, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Επισκέπτης
στα αρχιδια τους φιλε

στην ελλαδα εισαι  :grin:

το αισθημα συνεργατικοτητας ειναι κατω απο το 50% .

Τὸ ὁποῖον μετρᾶται μὲ ἐπιστημονικὴν μέθοδον γνωστὴ εἰς ὑμᾶς λόγῳ ἐπιπέδου καὶ κύρους σπουδῶν νὰ ὑποθέσωμεν; Ἀν θὰ θέλατε νὰ μᾶς φέρετε καὶ παραδείγματα τινὰ συνεργατικότητος 75, 87,5 καὶ 90% ἐκ τῶν πανεπιστημιακῶν σας ἐργασιῶν, θὰ διεφωτίζατε ἡμᾶς ἔτι περαιτέρω.

Επισκέπτης
Such as μπουκαρουν περιεργοι αναρχοκομουνοαριστεροκατι τυποι,σας βγαζουν εξω και κατεβαινουν τα ρολα,αμαλαχει ριχνουν και καμμια ψιλη:"αφεντικο,δεν φταιω εγω,με αρχισαν στις κλωτσιες".

Πως να σε απολυσει μετα?Ανωτερα βια,σου λεει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Such as μπουκαρουν περιεργοι αναρχοκομουνοαριστεροκατι τυποι,σας βγαζουν εξω και κατεβαινουν τα ρολα,αμαλαχει ριχνουν και καμμια ψιλη:"αφεντικο,δεν φταιω εγω,με αρχισαν στις κλωτσιες".

και καμμιά μολότωφ βεβαίως βεβαίως.. και ας καεί και το παλιάμπελο αντε και μερικοί εργάτες μαζί..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τὸ ὁποῖον μετρᾶται μὲ ἐπιστημονικὴν μέθοδον γνωστὴ εἰς ὑμᾶς λόγῳ ἐπιπέδου καὶ κύρους σπουδῶν νὰ ὑποθέσωμεν; Ἀν θὰ θέλατε νὰ μᾶς φέρετε καὶ παραδείγματα τινὰ συνεργατικότητος 75, 87,5 καὶ 90% ἐκ τῶν πανεπιστημιακῶν σας ἐργασιῶν, θὰ διεφωτίζατε ἡμᾶς ἔτι περαιτέρω.

ΤΥπε δεν φταιω εγω , ο καθηγητης τις εβαζε μονες τις εργασιες  :2funny: :2funny: :2funny:

παρολαυτα ειμαι μελος σε 2 σοβαρα τεχνολογικα φορουμ στα οποια συχνα - πυκνα ανεβαζουμε οδηγους

για διαφορα θεματα σχετικα με τους υπολογιστες , τα λειτουργικα συστηματα , τα δικτυα , την ασφαλεια  ή τον προγραμματισμο. Ξερεις ποσοι φιλοι μου εχουν κατακρινει κατα καιρους αυτη την ενασχοληση?  :grin:

Σε αυτους να κανεις συζητηση τυπε , οχι σε μενα... εγω το κανω χρονια αυτο , το κανω απο μικρος  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί για τον άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011, 14:17

Ύστερα από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, στο οποίο παρουσιάζονται τρεις αστυνομικοί των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν άγρια έναν διαδηλωτή, έγινε έρευνα και εξακριβώθηκε ποιοι είναι οι τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως επίσης και ο επικεφαλής αξιωματικός τους.

σωστή κίνηση.. αντε και σε τιμωρία τους τώρα.. απόλυση...

Τα στοιχεία του πολίτη, ο οποίος υπέστη τη βάναυση συμπεριφορά από τους αστυνομικούς δεν έχουν εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, ενώ ούτε ο ίδιος έχει προβεί σε καταγγελία του περιστατικού στις Αρχές.

επισήμως θα πρέπει είτε ο παθών είτε συγγενικό του πρόσωπο είτε αυτόπτης μάρτυρας να υποβάλλει καταγγελία έτσι ώστε να ξεκινήσει η διοικητική μηχανή.. δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα..

Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζεται, όπως έχει ζητήσει και από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες σε όλους όσοι προβαίνουν σε βίαιες συμπεριφορές στα συγκεκριμένα επεισόδια, καθώς και να διαλευκανθούν οι συνθήκες τραυματισμού 31χρονου του Γιάννη Καυκά, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

καλά.. τα έχουμε ακούσει αυτό.. το μαχαίρι στο κόκκαλο να πούμε

Επισκέπτης
ρε μαλακισμένα σταματήστε τις ιδεολογικές αντεγκλήσεις.
η κατάσταση είναι τραγική και σεις ασχολείστε με τις ιδεολογικές και ιντερνετικές σας εμμονές.
Καμμια ιδεολογικη εμμονη περσυ.
Οπου δεν φτανει το γκλομπ του μπατσου,φτανει το μαχαιρι του φασιστα.
Σημειωσε το αυτο.
Ναι,καλα τωρα...Οχι,δεν αμφιβαλλω οτι θα τιμωρηθουν οι μπατσοι.
Θα τιμωρηθουν.Γιατι ειναι εκτος απο ΖΩΑ και ΜΑΛΑΚΕΣ με διπλωμα.

ΠΟΤΕ δεν θα εκαναν το χθεσινο ντου χωρις ανωθεν ΟΚ του στυλ"γαμηστε τους".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σωστα. αλλιως αστους να καουν αφου δουλευουν οπως προειπαμε. ειδες που το θυμασαι αμα θελεις?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ντου γιου νόου απο ρημόουτ ντέσκτοπ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καμμια ιδεολογικη εμμονη περσυ.
πέρσυ πρόπερσυ δεν ξέρω εγώ θέλω να σταματήσετε να τσακώνεστε χωρίς ουσία.
δε βλέπω να έχει κερδίσει κανείς σας τιποτα απο αυτό.
μάλλον και οι δυό χαμένοι είστε.

Επισκέπτης
σωστα. αλλιως αστους να καουν αφου δουλευουν οπως προειπαμε. ειδες που το θυμασαι αμα θελεις?
Διαγωνισμο μαλακιας κανετε με τους συναδελφους?
Ακομη και ο τραμουντανας,που αφιερωνε ποιηματακια,ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ σας εχει-αν χρειαστει.
Ηλιθιε.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του ιταλού πρωθυπουργού στην διάρκεια δημόσιας ομιλίας του στην πόλη Ρέτζιο Καλάμπρια, ότι "οι αριστεροί πολιτικοί δεν πλένονται και τόσο".

Ο Μπερλουσκόνι, απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του, στην ομιλία του ενόψει των τοπικών εκλογών της επόμενης Κυριακής, υποστήριξε πως "οι ηγέτες της κεντροαριστεράς, είναι αιωνίως σκυθρωποί. Κατάλαβα, όμως, σε τι οφείλεται: για να έλθουν στην βουλή, πρέπει να ξυριστούν και να πάνε στην τουαλέτα. Ξέρουμε βέβαια, παράλληλα, ότι δεν πλένονται και πολύ, αλλά, όπως και να έχει, για να ξυριστούν, πρέπει να μπούνε στην τουαλέτα. Ανάβουν λοιπόν το φως, και με το που κοιτάζονται στον καθρέφτη, έχουν ήδη χαλάσει το κέφι τους, για όλη την ημέρα".

Στον Ιταλό πρωθυπουργό απάντησε στο ίδιο "μήκος κύματος" ο γραμματέας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού κόμματος Πιερλουίτζι Μπερσάνι. "Μπορεί να νομίζει ότι δεν πλενόμαστε, αλλά εμείς τουλάχιστον δεν νομιμοποιήσαμε αυθαίρετα, δεν απολύσαμε δέκα χιλιάδες καθηγητές, είμαστε κατά της πυρηνικής ενέργειας και δεν φοράμε περούκα", είπε.

Ο επικεφαλής του κόμματος Ιταλία των Αξιών, Αντόνιο Ντι Πιέτρο, που βρίσκεται επίσης στην αντιπολίτευση, σχολίασε ότι "ο Μπερλουσκόνι, πρέπει, πρώτα απ' όλα να ξεπλύνει την συνείδησή του, διότι χρησιμοποιεί τους δημόσιους θεσμούς προς όφελός του, όπως κάνει κάθε άνθρωπος που βαθιά μέσα του είναι βρώμικος".

Τέλος, ο γραμματέας του κεντρώου χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Udc, Λορέντσο Τσέζα, υπογράμμισε ότι "με τις δηλώσεις του αυτές ο ιταλός πρωθυπουργός θα έπρεπε να επιδιώξει να πάρει μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή με ανέκδοτα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  

ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΝΤΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Διαγωνισμο μαλακιας κανετε με τους συναδελφους?
Ακομη και ο τραμουντανας,που αφιερωνε ποιηματακια,ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ σας εχει-αν χρειαστει.
Ηλιθιε.

ελα τσωπα δεν ειπαμε οτι θα μπεις και στο σαματα μεσα. ταπαμε. σαματας στη πανεπιστημιου? εσυ στο συνταγμα τρεχοντας προς γλυφαδα.  :2funny:

Επισκέπτης
Ντου γιου νόου απο ρημόουτ ντέσκτοπ;
Μοντερνα πραματα,να μην πληρωνει και νοικι ο δικος σου.
πέρσυ πρόπερσυ δεν ξέρω εγώ θέλω να σταματήσετε να τσακώνεστε χωρίς ουσία.
δε βλέπω να έχει κερδίσει κανείς σας τιποτα απο αυτό.
μάλλον και οι δυό χαμένοι είστε.
Την ουσια την εχω πει,και σε ασχετο χρονο,οταν καμποσοι το παιζαν ξερωγωτι και νεουτραλ.
Στο τελος ολοι επιλεγουν μερια.
Θελουν δε θελουν.
Για δες ομως,που"η αληθεια και ο ορθος λογος"που επικαλεστηκε καποτε ο Βολταιρος(ο εκτορ λοπεζ θα το θυμαται αυτο)εγινε"ΔΝΤ και ξερο ψωμι".
Πως τα εφερε η πουτανα η ζωη,ε?

ΟΚ συμφωνω παντως...ειναι ασχημα τα πραματα,τι πρεπει να κανω τωρα δλδ.?
Να πω"ναι,στραπονιαρη εχεις δικιο,πρεπει να μην απαντα η ακτοφυλακη σε SOS."?
Παραδειγμα φερνω,ετσι?

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
όχι.. αλλά ο αντίκτυπος του γεγονότος στην κοινωνία και η γενικώτερη εκτίμηση της σοβαρότητας του από τον κόσμο εξαρτάται άμεσα από το ποιόν του καταγγέλοντος..

Το γεγονος οχι.
Το νημα,ισως.
Ασε τα παιδια να προσπαθησουν.

μια "καταγγελία" απο στόμα λύκου παραμένει να είναι καταγγελία , το αν θα γίνεις θήραμα του λύκου είναι θέμα καθαρά δικό σου πάντα. Το ίδιο ισχύει για τις φόλες των ψεύτοπατριωτών , των ψευτοαναρχικών , των ψευτοαστυνομικών κτλ. .. οι φόλες υπάρχουν παντού αλλά μερικές φορές είναι ανάγκη να φάς την καθαρή τροφή απο την φόλα και να πετάξεις δηλητήριο απο αυτή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μοντερνα πραματα,να μην πληρωνει και νοικι ο δικος σου.Την ουσια την εχω πει,και σε ασχετο χρονο,οταν καμποσοι το παιζαν ξερωγωτι και νεουτραλ.
Στο τελος ολοι επιλεγουν μερια.
Θελουν δε θελουν.
Για δες ομως,που"η αληθεια και ο ορθος λογος"που επικαλεστηκε καποτε ο Βολταιρος(ο εκτορ λοπεζ θα το θυμαται αυτο)εγινε"ΔΝΤ και ξερο ψωμι".
Πως τα εφερε η πουτανα η ζωη,ε?

ΟΚ συμφωνω παντως...ειναι ασχημα τα πραματα,τι πρεπει να κανω τωρα δλδ.?
Να πω"ναι,στραπονιαρη εχεις δικιο,πρεπει να μην απαντα η ακτοφυλακη σε SOS."
Παραδειγμα φερνω,ετσι?

δεν επιβάλλω γνώμη.
άλλο λέω.
ότι και να το πεις δώρον άδωρον είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom