Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μπααα...εισαι σαν τη δημοκρατια σου,οταν σκουραινουν τα πραγματα,ρεπεις προς το φασισμο...

Θα μπορούσα να είμαι εξ αρχής φασίστας, ερυθρός, μαύρος ή ερυθρομαύρος αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο πρώτα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Τσου, αλλά από ότι ακούω, ήταν ωραία, ειδικά στην Κηφισιά.

Ρε τύπε, μπροστά στο Βάρσο, και το παλιό Ζόναρς ήταν αβανγκάρντ.
Τι να λέμε τώρα...

Ζόναρς ήταν πρωχό τύπε, μαζί με το Ελληνικό στην πλατεία.

Αλλά, στο backstage του Βάρσου, είναι cult ο καφές, το ρυζόγαλο κλπ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αν γαζωσουν κανεναν μπατσο....δεν θελω κλαματα και οτι το παληκαρι εκανε το καθηκον του και για 700 μολις ευρω!!!!ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΣΤΑ ΣΩΑΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ,Η ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Η ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 100 ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!οξω κωλοκοινωνια που εκανες μοδα το μπατσιλικι και τους σκατομπατους παιδια του λαου!!!

Πέραν της ευχής και κατάρας που δίνεις, αλήθεια, οι συνομίληκοι των τσέων που απολύονται, είναι άνεργοι ή απλήρωτοι και όσοι εξ αυτών εργάζονται, ζουν εργασιακό μεσαίωνα, πώς και δεν κατεβαίνουν στις πορείες;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλύτερα χυλόπιτες παρά πούτσες σαν εσένα μωρή βρωμιάρα. :fuck1:

Ρε ηλίθιε μπαστόκε, δεν κουράζεσαι ποτέ;
Κύττα την δουλειά σου ρε πούστη μου μια φορά και πάψε να μας τα ζαλίζεις.

Ξέρεις εσύ.

index.php

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πέραν της ευχής και κατάρας που δίνεις, αλήθεια, οι συνομίληκοι των τσέων που απολύονται, είναι άνεργοι ή απλήρωτοι και όσοι εξ αυτών εργάζονται, ζουν εργασιακό μεσαίωνα, πώς και δεν κατεβαίνουν στις πορείες;
Σου απαντησε ηδη πριν η Βελβυ.
Που εργαζεται στον ιδιωτικο τομεα.
"Η λεξη απεργια δεν υπαρχει".
Τα συμπερασματα δικα σου.
Η απεργια τελικα ειναι προνομιο των βολεμενων. Αυτο καταλαβαινω εγω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι εγινε μεμακη...πως απο δω,το κλεισες το μαγαζακι?τρελη επιτυχια....αχχαχαχαχαχα
γιατι soisixουλη? πηγες και το βρηκες κλειστο το περιπτερακι μου?  απλα περναω που και που να γαμησω καμια αριστερα  :2funny: :2funny: :2funny:

jedi30

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Κριτικές
10
Like
15
Πόντοι
10
κOυνα το κεφαλι σου περα δωθε, και ασε τον μαρξ και τον λενιν κειε που ειναι..εσυ εχεις το προβλημα τωρα οχι αυτοι..εισαι και 30 χρονων..σε 2 χρονια θα εισαι χειροτερα απο ρουμανια εδω..βιωτικο επιπεδο αλβανιας..

ξεχασα και τον..τσιμακο...μαθετε ανθρωπακια να ειστε κυριοι του εαυτου σας και οχι στρατιωτακια..
 Συμφωνω,οτι το προβλημα το εχουμε εμεις και πιθανοτατα και οι επομενες γενιες,αλλα ως γνωστον καθε γνωση που εχουμε δεν ειναι μονο προιον ατομικης προελευσης αλλα και η γνωση που ερχεται μεσα απο τις προηγουμενες γενιες και περναει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.Ετσι λοιπον οπως οι συνχρονοι φυσικοι μελετουν τους προγενεστερους φυσικους για να μπορεσουν να εξελιξουν την γνωση τους και να πατησουν σε μια βαση,ετσι και στο κομματι των πολιτικων ιδεολογιων εχεις τους θεωριτικους και οχι μονο αυτοι που αναφερονται και πολλοι αλλοι σαν μπουσουλα γνωσης και εμπειριας για να μπορεσεις να διαχειριστεις αλλα και να εξελιξεις τις καταστασεις στο (προτσες)

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα μπορούσα να είμαι εξ αρχής φασίστας, ερυθρός, μαύρος ή ερυθρομαύρος αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο πρώτα...
και ετσι καλα τους το πας...ως "δημοκρατικο" αλλοθι που βγαινει απ'τα ρουχα του και επιζητα δεκα και εκατο νεκρους για να ηρεμησουν τα πραματα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Το περίεργο είναι, ότι υπάρχουν περιπτώσεις κρατών, όπου το θέμα απεργία, πορεία κλπ, δεν είναι σε ημερήσια διάταξη, και τελικά οι εργαζόμενοι έχουν πολλά περισσότερα δικαιώματα από ότι στην Ελλάδα των βολεμένων συνδικαλιστών.

Περίεργα πράγματα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το περίεργο είναι, ότι υπάρχουν περιπτώσεις κρατών, όπου το θέμα απεργία, πορεία κλπ, δεν είναι σε ημερήσια διάταξη, και τελικά οι εργαζόμενοι έχουν πολλά περισσότερα δικαιώματα από ότι στην Ελλάδα των βολεμένων συνδικαλιστών.

Περίεργα πράγματα...
Εισαι ακροδεξιος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Το ερώτημά μου ήταν ρητορικό...
Ομονοούμε εν προκειμένω...

και ετσι καλα τους το πας...ως "δημοκρατικο" αλλοθι που βγαινει απ'τα ρουχα του και επιζητα δεκα και εκατο νεκρους για να ηρεμησουν τα πραματα...

Άλλοι ζητάνε 10 νεκρούς, άλλοι τανκς και άλλοι το 10% του πληθυσμού (αστούς εννοείται) σε φάση κατύν στα πλαίσια της κοινωνικής μηχανικής για την έλευση της αταξικής κοινωνίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom