Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ε βέβαια. Αυτοί που τους οποίους με τον ιδρώτα και τον κόπο μας συντηρούμε, τώρα μας σκοτώνουν κιόλας ξεδιάντροα με κτηνώδη τρόπο. Μάλιστα να δω πόσο ακόμη θα κρατήσει αυτή η κοινωνία...
Σε πορεια εχεις παει ποτε;εχεις δει να χτυπανε κανεναν οταν η διαδηλωση γινεται ειρηνικα;εγω σε 2 εχω παει στην ζωη μου,και δεν προκειται να ξαναπαω ποτε.ΠΟΤΕ δεν εχουν ξεκινησει οι μπατσοι τα επεισοδια.παντα καποια πουστρακια που πηγαιναν στις πορειες μονο και μονο για να κανουν φασαριες,τα ιδια που κανουν και τις φασαριες στα γηπεδα,ξεκιναγαν τα επεισοδια.και αντι οι υπολοιποι να τους αρχισουν στις κλωτσιες και να τους αποβαλουν,τους σιγονταριζαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Σε πορεια εχεις παει ποτε;εχεις δει να χτυπανε κανεναν οταν η διαδηλωση γινεται ειρηνικα;εγω σε 2 εχω παει στην ζωη μου,και δεν προκειται να ξαναπαω ποτε.ΠΟΤΕ δεν εχουν ξεκινησει οι μπατσοι τα επεισοδια.παντα καποια πουστρακια που πηγαιναν στις πορειες μονο και μονο για να κανουν φασαριες,τα ιδια που κανουν και τις φασαριες στα γηπεδα,ξεκιναγαν τα επεισοδια.και αντι οι υπολοιποι να τους αρχισουν στις κλωτσιες και να τους αποβαλουν,τους σιγονταριζαν.
Εισαι ακροδεξιος.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.567
Πόντοι
5.565

βαριά ναρκωτικά

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
18
Πόντοι
1
μερικοι ειστε τελειως ηλιθιοι..κολατε σε ταμπελες,αριστερος,δεξιος....βρε νεολληνες ,σημερα το ανοιγμενο κεφαλι ειναι του αριστερου αυριο θα ειναι του δεξιου και μεθαυριο καθε ανθρωπου που θελει να διαμαρτυρηθει και αντισταθει στην κοινοβουλευτικη χουντα που μας επιβαλλουν οι αμερικανοι φωστηρες!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μερικοι ειστε τελειως ηλιθιοι..κολατε σε ταμπελες,αριστερος,δεξιος....βρε νεολληνες ,σημερα το ανοιγμενο κεφαλι ειναι του αριστερου αυριο θα ειναι του δεξιου και μεθαυριο καθε ανθρωπου που θελει να διαμαρτυρηθει και αντισταθει στην κοινοβουλευτικη χουντα που μας επιβαλλουν οι αμερικανοι φωστηρες!!!!
αδελφε να με συγχωρεις αλλα το να πετας μολοτωφ σε συνανθρωπους σου και να σπας τζαμαριες και οτι αλλο βρεις μπροστα σου δεν ειναι διαμαρτυρια.
και ελεος με την καραμελα οτι για ολλα φταινε οι αμερικανοι,οι μπατσοι,οι εβραιοι,τα ζωδια,ο λεξ λουθορ,μεγαλοι ανθρωποι με μυαλο εισαστε γαμωτο μου.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Η ΞΙΠΑΣΜΕΝΗ.ΨΟΡΟΕΓΩΙΣΤΡΙΑ,ΜΟΥΜΙΟΤΣΑΤΣΑ ΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΗΣ 71

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.564
Πόντοι
17.085

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν εχουμε καμια Χούντα.
Εχουμε δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση του 44%.
Και δεν την ψηφισαν οι αμερικανοι, οι ελληνες την ψηφισανε.
Οταν θα εχουμε εκλογες να βγαλετε άλλον αν αυτος δεν σας κανει.
Τοσο απλα και καθαρα.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:.....να το ριξουμε λιγο στη πλακα γιατι αυριο(σημερα)....μπορει να κλαιμε....

ευχομαι μονο να ζησει το παλικαρι γιατι οι καπνοι θα φαινονται και απο δορυφορο...!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν εχουμε καμια Χούντα.
Εχουμε δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση του 44%.
Και δεν την ψηφισαν οι αμερικανοι, οι ελληνες την ψηφισανε.
Οταν θα εχουμε εκλογες να βγαλετε άλλον αν αυτος δεν σας κανει.
Τοσο απλα και καθαρα.
παπάρια
χούντα έχουμε
είναι το 44% του 50% του ψήφισαν
αυτό δεν είναι δημοκρατία
και δημοκρατία είναι να αντιπροσωπεύει το 44% της βουλής τη φωνή του λαού που τους ψήφισε
με δεδομένα πως άλλα έλεγαν πως θα κάνουνε προ εκλογών, ΔΕΝ αντιπροσωπεύει κανέναν το τωρινό επίτευγμά τους γιατί κανείς ΔΕΝ ρωτήθηκε για αυτό.
το άλλα λέω και άλλα κάνω (ίδιον ΟΛΩΝ των κομμάτων) είναι χουντικό και όχι δημοκρατικό

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.567
Πόντοι
5.565
κι ο ήλιος ανέτειλε πράσινος σα μούτζα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
παπάρια
χούντα έχουμε
είναι το 44% του 50% του ψήφισαν
αυτό δεν είναι δημοκρατία
και δημοκρατία είναι να αντιπροσωπεύει το 44% της βουλής τη φωνή του λαού που τους ψήφισε
με δεδομένα πως άλλα έλεγαν πως θα κάνουνε προ εκλογών, ΔΕΝ αντιπροσωπεύει κανέναν το τωρινό επίτευγμά τους γιατί κανείς ΔΕΝ ρωτήθηκε για αυτό.
το άλλα λέω και άλλα κάνω (ίδιον ΟΛΩΝ των κομμάτων) είναι χουντικό και όχι δημοκρατικό
το 2009 δεν ψηφισε το 50%, αλλά το 80%.
Και φυσικα ειναι δημοκρατια να σε κυβερναει το αυτοδυναμο εκλεγεν κομμα.
Οσοι απειχαν, χεστηκαμε. Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Δεν δικαιουνται να ομιλουν και εκπροσωπουνται απο αυτους που ψηφισαν. Τοσο απλα.
Οσο για το 56%, ας ομονοουσε για να κυβερνησει.
Αυτα ειναι βασικα πραγματα, κακως τα λεμε ξανα. Τι θελεις να μου πεις, οτι αμφισβητειται η δημοκρατικη νομιμοποιηση της παρουσας κυβερνησης. Μα σε παρακαλω, ελεος.
Το ότι άλλα εκαναν μετα και άλλα ειπαν πριν, ειναι θεμα πολιτικης ευθυνης.
Που αποδιδεται στις επομενες εκλογες.
Με νικη φυσικα της αντιπολιτευσης. Ολα τα αλλα ειναι θεωριες.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το 2009 δεν ψηφισε το 50%, αλλά το 80%.
Και φυσικα ειναι δημοκρατια να σε κυβερναει το αυτοδυναμο εκλεγεν κομμα.
Οσοι απειχαν, χεστηκαμε. Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Δεν δικαιουνται να ομιλουν και εκπροσωπουνται απο αυτους που ψηφισαν. Τοσο απλα.
Οσο για το 56%, ας ομονοουσε για να κυβερνησει.
Αυτα ειναι βασικα πραγματα, κακως τα λεμε ξανα. Τι θελεις να μου πεις, οτι αμφισβητειται η δημοκρατικη νομιμοποιηση της παρουσας κυβερνησης. Μα σε παρακαλω, ελεος.
Το ότι άλλα εκαναν μετα και άλλα ειπαν πριν, ειναι θεμα πολιτικης ευθυνης.
Που αποδιδεται στις επομενες εκλογες.
Με νικη φυσικα της αντιπολιτευσης. Ολα τα αλλα ειναι θεωριες.

σε αυτα συμφωνώ απόλυτα. Ιδίως για τα υπογραμισμένα υποκλίνομαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom