Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
καλη τυχη τυπε
Οοο νάτος ο πράκτορας της Μοαάντ ! Ρε μπας και είσαι κρυφο-μακάμπι?
καλη τυχη τυπε
τυπε μου τα εχει μαθει ο φανατικ για να μπορω να εντοπιζω τα εβραικα σκυλιαα ρε κρυφοεβραιε και μετα την ριχνεις
σε εμας για να θολωσεις τα νερα ε?
λινατσα... εισαι μουργα μεγαλη που λεει
και ο λεβεντης.
τυπε μου τα εχει μαθει ο φανατικ για να μπορω να εντοπιζω τα εβραικα σκυλια
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/patriotic-military/guns-ammo/duel-guns.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ωχ! Πρόσεχε μη τα πετάς έτσι αυτά! Οι εβραίοι θα σε ξεπαστρέψουν σα κοτόπουλο!
τυπε μου τα εχει μαθει ο φανατικ για να μπορω να εντοπιζω τα εβραικα σκυλια
http://[URL unfurl="true"]www.myemoticons.com/images/patriotic-military/guns-ammo/duel-guns.gif[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε ο φφφανατικ λακισε.... μολις ειδε εβραικη σημαια τον επιασε
κριση πανικου
τι εκανε το παλλουκαρι? εσπαγε καμμια βιτρινα?
τον μπουλο και καλο ψοφο!
τυπε οσο υπαρχει ο αρχηγος δεν φοβαμαι τιποταωχ! Πρόσεχε μη τα πετάς έτσι αυτά! Οι εβραίοι θα σε ξεπαστρέψουν σα κοτόπουλο!
Ταίριαξε![]()
τυπε οσο υπαρχει ο αρχηγος δεν φοβαμαι τιποτα
http://[URL unfurl="true"]www.blueskytv.gr/wp-content/uploads/2010/12/spyros-xatzaras.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο φφφανάτικ ξέρει και πολεμικές τέχνες τύπε.
Όχι παίζουμε.
[MEDIA=youtube]qgQaz8ANLXA[/MEDIA]
[QUOTE="Velvy, post: 2817157"]
καθε φορα που εμφανιζεται ο φφφφαμαλακας ταιριαζει ζωο :birdman:
[/quote]
Μη μου την μπάνεις γιατί θα σε τιμωρήσω ποστάροντας το πιο καμμένο ανέκδοτο που έχει σκεφτεί ποτέ (ανθρώπινος?) εγκέφαλος και το διάβασα σήμερα το πρωί! :birdman:
καθε φορα που εμφανιζεται ο φφφφαμαλακας ταιριαζει ζωο![]()
Μη μου την μπάνεις γιατί θα σε τιμωρήσω ποστάροντας το πιο καμμένο ανέκδοτο που έχει σκεφτεί ποτέ (ανθρώπινος?) εγκέφαλος και το διάβασα σήμερα το πρωί!![]()
ωωω πες πες πες πες πες πες πες πες πες πες πες
You asked for it.....
Βγαίνει ένας Άγγλος από το Ελ.Βενιζέλος.
Μπαίνει σε ένα ταξί και κάνει στον ταξιτζή
"Excuse me sir. Can you tell me where i can find the best mastixa in Greece"
Σκέφτεται λίγο ο ταξιτζής κι απαντάει
"Element!"
στοιχείο/στη Χίο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε,τοτε,αν και καθυστερημενος εχεις γουστο,γατουλα...χυνω στη μαπα συγγενικου σου προσωπου 1ου βαθμου
Μωρη Πρασινη Χλεπα (ΠΧ), που στο διαολο αναφερεται το παραπανω στην πηγη της πουτσας που εδωσες? Πολυ παρεα με τον Παγκαλο κανεις και σου εχει ανεβει στομαχι στον εγκεφαλο. Τις φαντασιωσεις σου κρατας τες για τον εαυτο σου.Σύμφωνα με πληροφορίες στα επεισόδια συμμετείχαν και δύο μέλη του Ελληνικού Κοινοβούλιου, οι οποίοι επικροτουσαν τις επιθέσεις κατά των αστυνομικών και κατεύθυναν τους νεαρούς, εντός και εκτός του νοσοκομείου.
Γιατι δεν τους αρχιζες ΕΣΥ στις κλωτσιες? Παω στοιχημα οτι θα ακολουθουσαν το παραδειγμα σου κι αλλοι. Μηπως κι εσυ τους σιγονταριζες?Παντα καποια πουστρακια που πηγαιναν στις πορειες μονο και μονο για να κανουν φασαριες,τα ιδια που κανουν και τις φασαριες στα γηπεδα,ξεκιναγαν τα επεισοδια.και αντι οι υπολοιποι να τους αρχισουν στις κλωτσιες και να τους αποβαλουν,τους σιγονταριζαν.
Μωρη Πρασινη Χλεπα (ΠΧ), που στο διαολο αναφερεται το παραπανω στην πηγη της πουτσας που εδωσες? Πολυ παρεα με τον Παγκαλο κανεις και σου εχει ανεβει στομαχι στον εγκεφαλο. Τις φαντασιωσεις σου κρατας τες για τον εαυτο σου.
Γιατι δεν τους αρχιζες ΕΣΥ στις κλωτσιες? Παω στοιχημα οτι θα ακολουθουσαν το παραδειγμα σου κι αλλοι. Μηπως κι εσυ τους σιγονταριζες?