Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!! Αιματοκυλισμα στο ΕΠΑΛ Ρεντη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
προς κάθε παντογνώστη "εστιάτορα" του pc , τα πλυντήρια πιάτων έχουν προγράμματα μιας ώρας που σημαίνει ότι κάθεται όλο το μαγαζί να περιμένει να βγεί το πλυντήριο  :2funny: :2funny: :2funny:

επαγγελματικά πλυντήρια είναι χρήσιμα στο πλύσιμο ποτηριών όπως και χρησιμοποιούνται στα περισσότερα clubs ...
και τα οποια εχουν ενα λεπτο προγραμα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
όχι, απλά να είναι περισσότερο δραστήριοι οι καθηγητές.. ο διευθυντής ποιο πολύ  ;)
πχ την εποχή που πήγαινα γυμνάσιο οι αποβολές πάιζαν για πλάκα έμενες δεν έμενες από απουσίες,και αν έκανες χοντράδες δεν έπαιζε να μείνεις καν στο ίδιο σχολείο..

από την άλλη στο λύκειο που ήταν χαλαροί οι καθηγητές μέχρι και ναρκωτικά πάιζαν μέσα

όλα είναι στο χέρι των καθηγητών, η θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους η θα φοβάσαι να στείλεις τα παιδιά σου σχολέιο

ποια παιδια ρε αναπηρε σιγα μην κανεις και παιδια  :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.841
Πόντοι
6.515

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
εδω τυπε μου...αλλα βλεπω κατι κκε στο αβαταρ σου και με πιανει ανατριχιλα.... :grin: :grin:

Οχι τυπε καμια σχεση με κανελη.

Αλλα αν θελαμε να γινουμε Κουβα και να βλεπουμε τετοιες κωλαρες επρεπε να τους βγαλουμε κυβερνηση.

:grin: :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
προς κάθε παντογνώστη "εστιάτορα" του pc , τα πλυντήρια πιάτων έχουν προγράμματα μιας ώρας που σημαίνει ότι κάθεται όλο το μαγαζί να περιμένει να βγεί το πλυντήριο  :2funny: :2funny: :2funny:

επαγγελματικά πλυντήρια είναι χρήσιμα στο πλύσιμο ποτηριών όπως και χρησιμοποιούνται στα περισσότερα clubs ...

Πας λίγο να δεις αν έρχομαι να μη σηκώνομαι;Που θα με απαξιώσεις κιόλας :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

τυπε δεν τα ξερεις καλα..η ταβερνα εκτος ποτηρια  και πιατα εχεi και κατσαρολες και ταψια καμενα...τα επαγγελματικα του χιλιαρικου που εσυ λες ειναι μονο για ποτηρια...για επαγγελματικο για πιατα κατσαρολες κλπ θελεις κανα 5-6 χιλιαρικα και πολυ χωρο για εγκατασταση...η λατζερα συν τις αλλης κανει και αλλες δουλειες στην κουζινα...

Δε σου κάνω τον ειδήμονα στη δουλειά σου προφάνως ξέρεις καλύτερα..Εμείς στο στρατό στο κέντρο πάντως είχαμε πλυντήριο που έπλενε πιατοπότηρα σε 15 λεπτά.Το έχω δει με τα μάτια μου δεν ονειρεύομαι!!!Τώρα αν εσύ μιλάς για προσωπικό στην κουζίνα οκ άλλο πράγμα...Πάντως να δινεις 900 ευρώ και να μη βρίσκεις μου φαίνεται κάπως περίεργο εκτός αν έχεις ταβέρνα στη Συρία...Εμένα αντίθετα οι εμπειρίες μου από φίλους και γνωστούς λένε για κάτι γατάκια αγρότες και εστιάτορες της Γερμανίας που έβαζαν κόσμο να δουλεύει για 15-18 ώρες τη μέρα και τους πλήρωναν 30 ευρώ μεροκάματο οι αγρότες και 50 οι εστιάτορες...Αν κι εσύ θες κόσμο που να δουλεύει επι 5 μήνες 6 το πρωί με 11 το βράδυ  ή νυχτερινό ωράριο ακόμα χειρότερα και δίνεις 30 ευρώ μεροκάματο δηλαδή 30*30 μέρες=900 ευρώ τότε μάλλον είσαι λίγο δουλεμπορος :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom