Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.320
- Πόντοι
- 6.056
και το ποδοσφαιρο ειναι παγανιστικο αφουκανεις λαθος....η ηθοποιια ειναι απο της πιο παλιες τεχνες....
χαιρετε και στο καλο
χαιρετε..
και το ποδοσφαιρο ειναι παγανιστικο αφουκανεις λαθος....η ηθοποιια ειναι απο της πιο παλιες τεχνες....
χαιρετε και στο καλο
δεν ειναι ετσι τυπε...ουτε βιντεοκλιπας ειναι ουτε με τον λαζοπουλο ειναι η πρωτη του ταινια...δεν μου αρεσει καμια ταινια του αλλα εκτιμω πως εχει ταλεντο και τον ξερω αρκετα καλα...Ποιος νομιζει οτι ο Λανθιμος ειναι περιθωριακος και κουλτουριαρης? Η ταδε κυρα-Σουλα και η δεινα χαζοbimbo-Ναντια?
Βιντεοκλιπας ηταν, ανεκαθεν κωλοτριβοταν και ειχε παρε δωσε με ολη την ελληνικη καλλιτεχνικη χαβουζα, απο την πρωτη του ταινια -εκεινη τη μαλακια με το Λαζοπουλο- ως τον αστακο του ευλογουν τα γενια και του χαιδευουν τα αρχιδια ενα καρο ντοπια μμε και κριτικοι, τις σεναριακες βουτες του τις εκαναν ολοι αβαβα και εμειναν κατι περιθωριακοι να λενε το προφανες, μεχρι και στο Εθνικο χωθηκε και ανεβασε παρασταση, μια αχνιστη κουραδα που ακομα κι αυτη βρεθηκαν κλικαδοροι να την εκθειασουν. Απο την αρχη της καριερας του δικτυωμενος και ζμμμπρωχνομενος ειναι
Ουτε κουλτουριαρης ειναι φυσικα, τιποτα βαθυ ή κουλτουριαρικο δεν εχουν οι ταινιες του.
Τα δε υπολοιπα που γραφεις για απηχηση στο εξωτερικο του νεου ελληνικου "κινηματογραφου" για μεγαλα μπατζετ και εισιτηρια ειναι λιγο για γελια. Εκτος απο τον αστακο, που ηταν διεθνης παραγωγη και ειχε φυσιολογικα διεθνη απηχηση, ολα τα υπολοιπα εκτρωματα που εξαγουμε παιζουν μπαλα ΜΟΝΟ στα φεστιβαλ (γιατι ειναι ταινιες συγκεκριμενης συνταγης) και πανε ακλαυτες (λογω της συγκεκριμενης συνταγης) κυκλοφορωντας στην εκαστοτε χωρα σε συνολα αιθουσων που δεν ξεπερνανε τα δαχτυλα των δυο (ή ενος) χεριων. Γι'αυτο και στο γυφτελλαδισταν τα καλλιτεχνικα ρεπορταζ δεν αναφερουν ποτε λεπτομερειες οπως εισιτηρια, προβολες, αιθουσες και αρκουνται να μας πρηζουν τα αρχιδια με γενικοτητες τυπου "τρομερη επιτυχια" "ενθουσιασε". Αθανατο ελληνικο σοτο με αλλα λογια
Τι δεν ειναι ετσι δηλαδη? βιντεοκλιπας και διαφημιστης, τι αλλη δουλεια εκανε? Και ποια ηταν η πρωτη του ταινια αν οχι αυτη με το Λαζοπουλο?δεν ειναι ετσι τυπε...ουτε βιντεοκλιπας ειναι ουτε με τον λαζοπουλο ειναι η πρωτη του ταινια...δεν μου αρεσει καμια ταινια του αλλα εκτιμω πως εχει ταλεντο και τον ξερω αρκετα καλα...
διαφημιση εκανε..πολλα χρονια πρωτο ονομα στην ελλαδα...Τι δεν ειναι ετσι δηλαδη? βιντεοκλιπας και διαφημιστης, τι αλλη δουλεια εκανε? Και ποια ηταν η πρωτη του ταινια αν οχι αυτη με το Λαζοπουλο?
εχεις δει αυτο το θεατρικο ? :Sαν εχει δει καποιος το θεατρικο που προανεφερα, Πλατονοφ,
εσυ ξερεις και τη πρώτη του ταινία?κινετα η πρωτη του ταινια....
1) Κινετα 2005, Ο καλυτερος μου φιλος 2001, κανε τα μαθηματικα μονος σουδιαφημιση εκανε..πολλα χρονια πρωτο ονομα στην ελλαδα...
κινετα η πρωτη του ταινια....
στο ξαναλεω δεν μου αρεσει το στυλ αλλα ειναι μεγαλο ταλεντο....
πριν 5 χρονια πηγε αγγλια πληρωμενα ολα να γραφει σεναρια...
περσυ εκανε 1 διαφημιστικο στην ελλαδα...μαλακια
πες και εσυ τωρα το μεσο που εχει για να φτασει να κανει ταινιες στην αγγλια
1 δεν χρειαζετε μαθ....βοηθος σκηνοθετη ηταν1) Κινετα 2005, Ο καλυτερος μου φιλος 2001, κανε τα μαθηματικα μονος σου
2) "ειναι μεγαλο ταλεντο" καλα κανεις και το πιστευεις. Εγω των θεωρω κλεφτρακο και μαλιστα ξετσιπωτο κλεφτρακο, και ρηχο.
3) Δεν γυρισε διεθνη παραγωγη (αστακος και οσονουπω κι αλλες) λογω μεσου αλλα γιατι κυνοδοντας και αλπεις ειχαν απηχηση σε ξενους κριτικους και φεστιβαλ. Αναλογισου τι σημαινει αυτο εχοντας υποψη οτι μαλακιες οπως το attenberg, το miss violence, το chevalier και αλλες που ξεχναω εχουν παρει βραβεια σε ξενα φεστιβαλ, απο του κωλου μεχρι Βενετια, και παρ'ολα αυτα καμια δεν τσουλησε σε αιθουσες εστω και για δειγμα σε καμια χωρα του κοσμου, συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδας. Εγω το εχω βγαλει το συμπερασμα μου για αυτους τους τυπους και την αξια των ταινιων τους.
1) Βοηθος σκηνοθετη και σκηνοθετης ο Λαζοπουλος? Λολ.1 δεν χρειαζετε μαθ....βοηθος σκηνοθετη ηταν
2 πιστευω πιστευεις
3 πηραν βραβεια εξω ε? αραγε γιατι? πες το μεσο του....πες ντε
Δεν γυρισε διεθνη παραγωγη (αστακος και οσονουπω κι αλλες) λογω μεσου αλλα γιατι κυνοδοντας και αλπεις ειχαν απηχηση σε ξενους κριτικους και φεστιβαλ. Αναλογισου τι σημαινει αυτο εχοντας υποψη οτι μαλακιες οπως το attenberg, το miss violence, το chevalier και αλλες που ξεχναω εχουν παρει βραβεια σε ξενα φεστιβαλ, απο του κωλου μεχρι Βενετια, και παρ'ολα αυτα καμια δεν τσουλησε σε αιθουσες εστω και για δειγμα σε καμια χωρα του κοσμου, συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδας. Εγω το εχω βγαλει το συμπερασμα μου για αυτους τους τυπους και την αξια των ταινιων τους.
επειδη εισαι βλακας και ξερολας βαριεμε να συζηταω μαζι σου....1) Βοηθος σκηνοθετη και σκηνοθετης ο Λαζοπουλος? Λολ.
3)Δεν καταλαβαινεις τι γραφω? Ελληνικα ειναι παντως
το ανησυχητικο οτι δεν ειστε μονο οι 2 σας,πρέπει να υπάρχουν και άλλοι ανάμεσα μας, :SΡε εχει ψηλο επιπεδο τα μελη του σαιτη λεμε
Μην αμφιβαλλεις καθολουεπειδη εισαι βλακας και ξερολας βαριεμε να συζηταω μαζι σου....
ουτε στο βιο δεν την εχει την ταινια ....γυρνα στην ταβερνα σου τωρα και οκ δεν πειραζει να κανεις λαθος...αλλωστε εσυ εχει πετυχει πολυ περισσοτερα απο αυτον
εχεις δικιο μου διεφυγε οτι σε γραφω στα αρχιδια μουΜην αμφιβαλλεις καθολου
Και παραθετεις λινκ απο το προσωπικο του σαιτ για να μου πεις τι βρε μαλακα?
Οτι εχει επιλεκτικη αμνησια?
Γιατι αλλου δεν τον χαλαγε καθολου να εμφανιζεται στα κρεντιτς ως σκηνοθετης
'Η οτι ο σκηνοθετης Λαζοπουλος επηρεαστηκε απο την αισθητικη των βιντεοκλιπ του βοηθου του τοσο ωστε να μοιαζουν?
Μεσα στο παραληρημα της μαλακιας σου πως σου ξεφυγε και το κλασικο "τον ζηλευεις γι'αυτο τα γραφεις"?
Παρομοιως μαλακαεχεις δικιο μου διεφυγε οτι σε γραφω στα αρχιδια μου
τύπε όντως εχεις πετύχει περισσότερα απο τον Υorgos? introduce yourself...Μην αμφιβαλλεις καθολου
αυτο ειναι αρκετο ρε φιλε....Καταρχην R.Ι.P.,νεότατος άνθρωπος εφυγε..
αυτο ειναι αρκετο ρε φιλε....
Συνυπογράφω το σχόλιο σου. Το τι προβλήματα είχε για να καταλήξει να γηροκομεί σε αχούρια στα Εξάρχεια ας μη μας νοιάζει. Προσωπικά ούτε την είχα ακούσει, το τι έκανε στη ζωή της δικαιωμά της. Δε νομίζω να παρανόμησε, καλό της ταξίδι λοιπόν.Καταρχην R.Ι.P.,νεότατος άνθρωπος εφυγε..
Δεν είναι καθολου ο τυπος μου οι κουλτουρογκόμενες