Νέα

Βρέθηκε νεκρή η Μαίρη Τσώνη!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Ποιος νομιζει οτι ο Λανθιμος ειναι περιθωριακος και κουλτουριαρης? Η ταδε κυρα-Σουλα και η δεινα χαζοbimbo-Ναντια?
Βιντεοκλιπας ηταν, ανεκαθεν κωλοτριβοταν και ειχε παρε δωσε με ολη την ελληνικη καλλιτεχνικη χαβουζα, απο την πρωτη του ταινια -εκεινη τη μαλακια με το Λαζοπουλο- ως τον αστακο του ευλογουν τα γενια και του χαιδευουν τα αρχιδια ενα καρο ντοπια μμε και κριτικοι, τις σεναριακες βουτες του τις εκαναν ολοι αβαβα και εμειναν κατι περιθωριακοι να λενε το προφανες, μεχρι και στο Εθνικο χωθηκε και ανεβασε παρασταση, μια αχνιστη κουραδα που ακομα κι αυτη βρεθηκαν κλικαδοροι να την εκθειασουν. Απο την αρχη της καριερας του δικτυωμενος και ζμμμπρωχνομενος ειναι

Ουτε κουλτουριαρης ειναι φυσικα, τιποτα βαθυ ή κουλτουριαρικο δεν εχουν οι ταινιες του.

Τα δε υπολοιπα που γραφεις για απηχηση στο εξωτερικο του νεου ελληνικου "κινηματογραφου" για μεγαλα μπατζετ και εισιτηρια ειναι λιγο για γελια. Εκτος απο τον αστακο, που ηταν διεθνης παραγωγη και ειχε φυσιολογικα διεθνη απηχηση, ολα τα υπολοιπα εκτρωματα που εξαγουμε παιζουν μπαλα ΜΟΝΟ στα φεστιβαλ (γιατι ειναι ταινιες συγκεκριμενης συνταγης) και πανε ακλαυτες (λογω της συγκεκριμενης συνταγης) κυκλοφορωντας στην εκαστοτε χωρα σε συνολα αιθουσων που δεν ξεπερνανε τα δαχτυλα των δυο (ή ενος) χεριων. Γι'αυτο και στο γυφτελλαδισταν τα καλλιτεχνικα ρεπορταζ δεν αναφερουν ποτε λεπτομερειες οπως εισιτηρια, προβολες, αιθουσες και αρκουνται να μας πρηζουν τα αρχιδια με γενικοτητες τυπου "τρομερη επιτυχια" "ενθουσιασε". Αθανατο ελληνικο σοτο με αλλα λογια
δεν ειναι ετσι τυπε...ουτε βιντεοκλιπας ειναι ουτε με τον λαζοπουλο ειναι η πρωτη του ταινια...δεν μου αρεσει καμια ταινια του αλλα εκτιμω πως εχει ταλεντο και τον ξερω αρκετα καλα...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι τυπε...ουτε βιντεοκλιπας ειναι ουτε με τον λαζοπουλο ειναι η πρωτη του ταινια...δεν μου αρεσει καμια ταινια του αλλα εκτιμω πως εχει ταλεντο και τον ξερω αρκετα καλα...
Τι δεν ειναι ετσι δηλαδη? βιντεοκλιπας και διαφημιστης, τι αλλη δουλεια εκανε? Και ποια ηταν η πρωτη του ταινια αν οχι αυτη με το Λαζοπουλο?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Τι δεν ειναι ετσι δηλαδη? βιντεοκλιπας και διαφημιστης, τι αλλη δουλεια εκανε? Και ποια ηταν η πρωτη του ταινια αν οχι αυτη με το Λαζοπουλο?
διαφημιση εκανε..πολλα χρονια πρωτο ονομα στην ελλαδα...
κινετα η πρωτη του ταινια....
στο ξαναλεω δεν μου αρεσει το στυλ αλλα ειναι μεγαλο ταλεντο....
πριν 5 χρονια πηγε αγγλια πληρωμενα ολα να γραφει σεναρια...
περσυ εκανε 1 διαφημιστικο στην ελλαδα...μαλακια
πες και εσυ τωρα το μεσο που εχει για να φτασει να κανει ταινιες στην αγγλια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
διαφημιση εκανε..πολλα χρονια πρωτο ονομα στην ελλαδα...
κινετα η πρωτη του ταινια....
στο ξαναλεω δεν μου αρεσει το στυλ αλλα ειναι μεγαλο ταλεντο....
πριν 5 χρονια πηγε αγγλια πληρωμενα ολα να γραφει σεναρια...
περσυ εκανε 1 διαφημιστικο στην ελλαδα...μαλακια
πες και εσυ τωρα το μεσο που εχει για να φτασει να κανει ταινιες στην αγγλια
1) Κινετα 2005, Ο καλυτερος μου φιλος 2001, κανε τα μαθηματικα μονος σου
2) "ειναι μεγαλο ταλεντο" καλα κανεις και το πιστευεις. Εγω των θεωρω κλεφτρακο και μαλιστα ξετσιπωτο κλεφτρακο, και ρηχο.
3) Δεν γυρισε διεθνη παραγωγη (αστακος και οσονουπω κι αλλες) λογω μεσου αλλα γιατι κυνοδοντας και αλπεις ειχαν απηχηση σε ξενους κριτικους και φεστιβαλ. Αναλογισου τι σημαινει αυτο εχοντας υποψη οτι μαλακιες οπως το attenberg, το miss violence, το chevalier και αλλες που ξεχναω εχουν παρει βραβεια σε ξενα φεστιβαλ, απο του κωλου μεχρι Βενετια, και παρ'ολα αυτα καμια δεν τσουλησε σε αιθουσες εστω και για δειγμα σε καμια χωρα του κοσμου, συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδας. Εγω το εχω βγαλει το συμπερασμα μου για αυτους τους τυπους και την αξια των ταινιων τους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
1) Κινετα 2005, Ο καλυτερος μου φιλος 2001, κανε τα μαθηματικα μονος σου
2) "ειναι μεγαλο ταλεντο" καλα κανεις και το πιστευεις. Εγω των θεωρω κλεφτρακο και μαλιστα ξετσιπωτο κλεφτρακο, και ρηχο.
3) Δεν γυρισε διεθνη παραγωγη (αστακος και οσονουπω κι αλλες) λογω μεσου αλλα γιατι κυνοδοντας και αλπεις ειχαν απηχηση σε ξενους κριτικους και φεστιβαλ. Αναλογισου τι σημαινει αυτο εχοντας υποψη οτι μαλακιες οπως το attenberg, το miss violence, το chevalier και αλλες που ξεχναω εχουν παρει βραβεια σε ξενα φεστιβαλ, απο του κωλου μεχρι Βενετια, και παρ'ολα αυτα καμια δεν τσουλησε σε αιθουσες εστω και για δειγμα σε καμια χωρα του κοσμου, συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδας. Εγω το εχω βγαλει το συμπερασμα μου για αυτους τους τυπους και την αξια των ταινιων τους.
1 δεν χρειαζετε μαθ....βοηθος σκηνοθετη ηταν
2 πιστευω πιστευεις
3 πηραν βραβεια εξω ε? αραγε γιατι? πες το μεσο του....πες ντε

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
1 δεν χρειαζετε μαθ....βοηθος σκηνοθετη ηταν
2 πιστευω πιστευεις
3 πηραν βραβεια εξω ε? αραγε γιατι? πες το μεσο του....πες ντε
1) Βοηθος σκηνοθετη και σκηνοθετης ο Λαζοπουλος? Λολ.

3)Δεν καταλαβαινεις τι γραφω? Ελληνικα ειναι παντως
Δεν γυρισε διεθνη παραγωγη (αστακος και οσονουπω κι αλλες) λογω μεσου αλλα γιατι κυνοδοντας και αλπεις ειχαν απηχηση σε ξενους κριτικους και φεστιβαλ. Αναλογισου τι σημαινει αυτο εχοντας υποψη οτι μαλακιες οπως το attenberg, το miss violence, το chevalier και αλλες που ξεχναω εχουν παρει βραβεια σε ξενα φεστιβαλ, απο του κωλου μεχρι Βενετια, και παρ'ολα αυτα καμια δεν τσουλησε σε αιθουσες εστω και για δειγμα σε καμια χωρα του κοσμου, συμπεριλαμβανομενης της Ελλαδας. Εγω το εχω βγαλει το συμπερασμα μου για αυτους τους τυπους και την αξια των ταινιων τους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
1) Βοηθος σκηνοθετη και σκηνοθετης ο Λαζοπουλος? Λολ.

3)Δεν καταλαβαινεις τι γραφω? Ελληνικα ειναι παντως
επειδη εισαι βλακας και ξερολας βαριεμε να συζηταω μαζι σου....
ουτε στο βιο δεν την εχει την ταινια ....γυρνα στην ταβερνα σου τωρα και οκ δεν πειραζει να κανεις λαθος...αλλωστε εσυ εχει πετυχει πολυ περισσοτερα απο αυτον

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
επειδη εισαι βλακας και ξερολας βαριεμε να συζηταω μαζι σου....
ουτε στο βιο δεν την εχει την ταινια ....γυρνα στην ταβερνα σου τωρα και οκ δεν πειραζει να κανεις λαθος...αλλωστε εσυ εχει πετυχει πολυ περισσοτερα απο αυτον
Μην αμφιβαλλεις καθολου
Και παραθετεις λινκ απο το προσωπικο του σαιτ για να μου πεις τι βρε μαλακα?
Οτι εχει επιλεκτικη αμνησια?
Γιατι αλλου δεν τον χαλαγε καθολου να εμφανιζεται στα κρεντιτς ως σκηνοθετης
Και σε ενα σαιτ-βιογραφικο που αναφερει απο δουλειες διαφημιστικες μεχρι βιντεοκλιπ, ξεχναει  :jerking: την πρωτη του κινηματογραφικη δουλεια
'Η οτι ο σκηνοθετης  :jerking: Λαζοπουλος επηρεαστηκε απο την αισθητικη των βιντεοκλιπ του βοηθου του  :jerking: τοσο ωστε να μοιαζουν?
Μεσα στο παραληρημα της μαλακιας σου πως σου ξεφυγε και το κλασικο "τον ζηλευεις γι'αυτο τα γραφεις"?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Μην αμφιβαλλεις καθολου
Και παραθετεις λινκ απο το προσωπικο του σαιτ για να μου πεις τι βρε μαλακα?
Οτι εχει επιλεκτικη αμνησια?
Γιατι αλλου δεν τον χαλαγε καθολου να εμφανιζεται στα κρεντιτς ως σκηνοθετης
'Η οτι ο σκηνοθετης  :jerking: Λαζοπουλος επηρεαστηκε απο την αισθητικη των βιντεοκλιπ του βοηθου του  :jerking: τοσο ωστε να μοιαζουν?
Μεσα στο παραληρημα της μαλακιας σου πως σου ξεφυγε και το κλασικο "τον ζηλευεις γι'αυτο τα γραφεις"?
εχεις δικιο μου διεφυγε οτι σε γραφω στα αρχιδια μου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Καταρχην R.Ι.P.,νεότατος άνθρωπος εφυγε..

Δεν είναι καθολου ο τυπος μου οι κουλτουρογκόμενες,αλλα σε μια σκηνη στον Κουτσόδοντα που μπαίνουν στη μπανιερα και ειναι αυτή από δεξια,έχει και γαμω τα σωματα και στήθος μεγαλο και στητό.

Η Λαμπεντ είναι γυναίκα του Λάνθιμου.
Καταλαβαίνω οτι για πολλους Ελληνες χτυπαει μουναρα στο μάτι,αλλά για όσους έχουμε ζησει κεντροβόρεια Ευρωπη,γυναίκες με τέτοια χαρακτηριστικα παίζουν ένα σωρο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Επισκέπτης
Καταρχην R.Ι.P.,νεότατος άνθρωπος εφυγε..
Δεν είναι καθολου ο τυπος μου οι κουλτουρογκόμενες
Συνυπογράφω το σχόλιο σου. Το τι προβλήματα είχε για να καταλήξει να γηροκομεί σε αχούρια στα Εξάρχεια ας μη μας νοιάζει. Προσωπικά ούτε την είχα ακούσει, το τι έκανε στη ζωή της δικαιωμά της. Δε νομίζω να παρανόμησε, καλό της ταξίδι λοιπόν.
Ας βλέπουμε τα δικά μας σακκούλια κι όχι των άλλων.

Ἀνθρώπων ἕκαστος δύο πήρας φέρει, τὴν μὲν ἔμπροσθεν, τὴν δὲ ὄπισθεν, γέμει δὲ κακῶν ἑκατέρα΄ ἀλλ' ἡ μὲν ἔμπροσθεν ἀλλοτρίων, ἡ δὲ ὄπισθεν τῶν αὐτοῦ τοῦ φέροντος. Καὶ διὰ τοῦτο οἱ ἄνθρωποι τὰ μὲν ἑαυτῶν κακὰ οὐχ ὁρῶσι, τὰ δὲ ἀλλότρια πάνυ ἀκριβῶς θεῶνται.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

1) Οποιοσδηποτε εχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ιδεα απο Σινεμα ξερει πως η δουλεια του Βοηθου Σκηνοθετη ειναι τελειως, μα τελειως, ασχετη απ' τη δουλεια του συν-σκηνοθετη...
Ο Λανθιμος ηταν συν-σκηνοθετης στο Καλυτερός μου Φιλος. Δηλαδη , σκηνοθετης και ΟΧΙ βοηθος.
Ωστοσο, εχει υπαρξει βοηθος παραγωγης (?) στους Μήτσους.  

2) Θα ξανασυμφωνησω, στον όρο "κλεφτρακος".
ΚΑΙ οι τρεις διακεκριμενες ταινιες του (Κυνοδοντας, Αλπεις, Αστακος) ειναι βασισμενες σε κειμενα για τα οποία δεν πηρε δικαιωματα, ούτε εδωσε credit...

3) Παρ' ολα αυτα, επιμενω πως ειναι αξιεπαινος.
Το να βγεις απ' τη βρωμοΕλλαδα και να κανεις διεθνη καριερα στο Σινεμα ειναι πραγματικος άθλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom