You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκτακτη εισφορά αλληλεγγύης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα σακις
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι και δεν προκειται, να την πληρωσω !!!Σας έχει ερθει η εκτακτη εισφορά αλληλεγγύης?και αν ναι την έχετε πλρηρώσει?
σακις
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαιρομαι γιατι αναρωτιομουν αν ειμαι ο μονος που δεν την εχει πληρωσει...Ναι και δεν προκειται, να την πληρωσω !!!
Αυτοι που την πληρωσαν, σκεφτονται γιατι την πληρωσαν ???χαιρομαι γιατι αναρωτιομουν αν ειμαι ο μονος που δεν την εχει πληρωσει...
σακις
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω προτιμώ να μου τα φανε οι πουτανες της φυλης παρα αυτες της πλατειας συνταγματοςΑυτοι που την πληρωσαν, σκεφτονται γιατι την πληρωσαν ???
Ας πιασουν αυτους, που χρωστανε πολλα πρωτα και μετα, ας πιασουν και εμας !!!Κι αυτο που λενε οτι αν δεν πληρωσεις κινδυνευεις με κατασχεση περιουσιακων στοιχειων ισχυει?
Η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης είναι ένας φόρος που δεν έχει Νομικό υπόβαθρο,στερείτε κάθε λογικής και αυτός που τον επέβαλλε έχει μαλάκινση εγκεφάλου κοινώς μαλακίτιδα,ότι έκτακτο επιβάλλετε να είστε σίγουροι ότι δεν κάνει τίποτα καλύτερο και είναι αντιπαραγωγικό και οπισθοδρομικό για την οικονομία της κοινωνίας.Είναι δε το μέτρο αυτό ομολογία αποτυχίας και παταγώδες κράξιμο κόρακα από το Μαξίμου μεριά:ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
Εγινε προσφυγη στο ΣτΕ !!!Σε έμενα (και αρκετούς άλλους από ότι ακούω) δεν έχει έρθει ακόμα τπτ ...να ανησυχώ?
Υποτίθεται πάντως οτι οπού να 'ναι έρχεται και το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ...εεε ρε γλέντια.
Και όποιος δεν τον πληρώσει είναι ΗΡΩΑΣ.
Καλα κανετε παιδια κ ενημερωνεται για να ξερουμε τι μας γινεται. Η αμεση πληροφορηση του διαδικτυου κ η ανταλλαγη αποψεων ειναι το μονο οπλο σημερα για ολους εμας τους ανυπερασπιστους πολιτες, εναντια στους βρωμικους πολιτικους που μας κυβερνουν.
Όλα αυτά έγιναν υπό την πλήρη ανοχή κάλυψη και συγκάληψη των τελευταίων 40 ετών κυβερνήσεων για να επέλθει το πλήρες ξεπούλημα της χώρας μας,ο μόνος δρόμος είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και σφάξιμο όλων των προδοτών,άλλος τρόπος αν υπάρχει να γλυτώσουμε την χώρα και τις ζωέες μας ας τον ακούσουμε,εδώ είμαστε.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.166
- Πόντοι
- 3.715
Δεν την έχω πληρώσει και δεν πρόκειται.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι καθήκον.
Όπως πολύ σωστά έχει γραφεί, ας πληρώσουν πρώτα εκείνοι που κατ'εξακολούθησιν έχουν αναγάγει τη λαμογιά και φοροδιαφυγή επαγγελματική δραστηριότητα.
Πρώτα ας πληρώσουν τα κόμματα τα χρωστούμενά τους (250 εκ στις τράπεζες, τα εμφανή), ναι, αυτοί που νομοθετούν και κόπτονται (όλοι τους βασικά), είναι οι πρώτοι μπαταχτσήδες, μετά έπονται οι υποτακτικοί τους και όλοι οι σφουγγοκωλάριοι.
Στο τέλος εγώ.
Με ανάγκασαν να είμαι ασυνεπής μετά από 18 χρόνια στις υποχρεώσεις μου για να καλύψουν την αδυναμία του σπιθαμιαίου τους πολιτικού, ιδιοτελούς, αρτηριοσκληρωτικού, οπισθοδρομικού νοητικού κόσμου. Με εκβιαστές άραγε ποιος είναι ο σωστός κώδικας επικοινωνίας;
Όχι δεν θα το πληρώσω εγώ το μάρμαρο, έρχεται και η 28η, φέτος ίσως αποκτά βαθύ νόημα να βγει ο κόσμος στο δρόμο κατά την ημέρα της εορτής, να ζητήσει τη λευτεριά του κι αλήθεια το ερώτημά μου είναι το εξής:
Οι παρελαύνοντες στο Σύνταγμα, θα γυρίσουν να αποδώσουν τιμή με το βλέμμα τους στους δοσίλογους, προδότες, σκατιάρηδες στο πάλκο;
Σε αυτούς που φροντίζουν να λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία από ασιτεία, να ψοφάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι οι συνταξιούχοι, να κόβουν τα όνειρα των νέων, να διώχνουν τη μαγιά του αύριο στο εξωτερικό, να εκχωρούν κάτω από τραπέζια και μέσω σκοτεινών διαδρομών γή και ύδωρ;
Θα μπει αλεξίσφαιρο πλαίσιο μπροστά τους (για αυγά, πέτρες, μολότοφ, γιαούρτια...);
Δεν πληρώνω τα γαμισιάτικά τους, τελεία και παύλα.
Όπως πολύ σωστά έχει γραφεί, ας πληρώσουν πρώτα εκείνοι που κατ'εξακολούθησιν έχουν αναγάγει τη λαμογιά και φοροδιαφυγή επαγγελματική δραστηριότητα.
Πρώτα ας πληρώσουν τα κόμματα τα χρωστούμενά τους (250 εκ στις τράπεζες, τα εμφανή), ναι, αυτοί που νομοθετούν και κόπτονται (όλοι τους βασικά), είναι οι πρώτοι μπαταχτσήδες, μετά έπονται οι υποτακτικοί τους και όλοι οι σφουγγοκωλάριοι.
Στο τέλος εγώ.
Με ανάγκασαν να είμαι ασυνεπής μετά από 18 χρόνια στις υποχρεώσεις μου για να καλύψουν την αδυναμία του σπιθαμιαίου τους πολιτικού, ιδιοτελούς, αρτηριοσκληρωτικού, οπισθοδρομικού νοητικού κόσμου. Με εκβιαστές άραγε ποιος είναι ο σωστός κώδικας επικοινωνίας;
Όχι δεν θα το πληρώσω εγώ το μάρμαρο, έρχεται και η 28η, φέτος ίσως αποκτά βαθύ νόημα να βγει ο κόσμος στο δρόμο κατά την ημέρα της εορτής, να ζητήσει τη λευτεριά του κι αλήθεια το ερώτημά μου είναι το εξής:
Οι παρελαύνοντες στο Σύνταγμα, θα γυρίσουν να αποδώσουν τιμή με το βλέμμα τους στους δοσίλογους, προδότες, σκατιάρηδες στο πάλκο;
Σε αυτούς που φροντίζουν να λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία από ασιτεία, να ψοφάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι οι συνταξιούχοι, να κόβουν τα όνειρα των νέων, να διώχνουν τη μαγιά του αύριο στο εξωτερικό, να εκχωρούν κάτω από τραπέζια και μέσω σκοτεινών διαδρομών γή και ύδωρ;
Θα μπει αλεξίσφαιρο πλαίσιο μπροστά τους (για αυγά, πέτρες, μολότοφ, γιαούρτια...);
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Εγώ πλήρωσα την δόση γιατί χρειαζόμουν ενημερότητα...
Με επιφύλαξη εννοείται.
Με επιφύλαξη εννοείται.
σακις
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και τωρα μας ετοιμαζουν και αλλα "παλουκια"... καταργηση αφορολογητου (δηλαδη και καποιος που θα εχει ετησιο εισοδημα πχ 8000 ευρω δηλαδη κατω απο το οριο της φτωχειας που ειναι νομιζω 12000 θα πρεπει να πληρωνει τα χαρατσια αυτα!!!) , αλλα δυο χαρατσια μεσα στο 12 ,ανεργια στο full και παει λεγοντας...νομιζω πως ο jefrey και η παρεα του δεν πρεπει να πανε πολυ μακρια!!! στο χερι μας ειναι
σακις
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετσι ακριβως!!!Δεν την έχω πληρώσει και δεν πρόκειται.
Στο τέλος εγώ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 341
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις