aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ που αυτοχαρακτιριζεσαι εθνικα μακεδονας δεν εισαι εθνικιστης;;μεμακο, αφού εσύ αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό του εθνικιστή!
γιατί κλαοψομουνιάζεις;
εσυ που αυτοχαρακτιριζεσαι εθνικα μακεδονας δεν εισαι εθνικιστης;;μεμακο, αφού εσύ αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό του εθνικιστή!
γιατί κλαοψομουνιάζεις;
δεν χρειζεται να γραψεις κατι τετοιο, οταν μιλας με νοημονες καταλαβαινουν ποτε λες την αποψη σου και ποτε επιμενεις βλακωδως σε αυτην ως την μονη σωστη, ο ππ κανει το δευτερο...
δεν ξερω, τοσες εχεις αποτι φαινεται!τι ιδιότητα θέλεις μεμάκο;
δεν χρειζεται να γραψεις κατι τετοιο, οταν μιλας με νοημονες καταλαβαινουν ποτε λες την αποψη σου και ποτε επιμενεις βλακωδως σε αυτην ως την μονη σωστη, ο ππ κανει το δευτερο...
μια αποψη δε μπορει να ειναι λανθασμενη κατα τη γνωμη σου?σου φαινεται ετσι επειδη οι δικες του αποψεις απεχουν αρκετα απ τις δικες σου. Αν ηταν πιο κοντα δεν θα το βλεπες ετσι.
το προβλημα δεν ειναι οι αποψεις του, καλα κανει και τις εχει, το προβλημα του ειναι οτι νομιζει οτι εχει παντα δικιο, κατι σαν τον παπα....σου φαινεται ετσι επειδη οι δικες του αποψεις απεχουν αρκετα απ τις δικες σου. Αν ηταν πιο κοντα δεν θα το βλεπες ετσι.
το προβλημα δεν ειναι οι αποψεις του, καλα κανει και τις εχει, το προβλημα του ειναι οτι νομιζει οτι εχει παντα δικιο, κατι σαν τον παπα....
στο ξαναλεω απλα εχω αποψη, πουθενα δεν ισχυριζομαι οτι ειναι σωστη, εσυ δεν δεχεσαι κουβεντα σε αυτο που λες,εσυ και μονο εσυ εχεις δικιο...να το κοιταξεις....δειξε μου με αντιπαραβολή ποστς, δικών σου και δικών μου, τη διαφορά!
αμ' έπος, αμ' έργον!
αν αποδειχτουν λαθος εχω το θαρρος και το παραδεχομαι, αυτος ομως οχι...απλα επιμενει....και ξαναλέω: εσυ εχεις αποψεις που τις θεωρεις λάθος?
δεν ξερω, τοσες εχεις αποτι φαινεται!
διαλεξε μια και ριξτην!
Χρήστης του παρόντος σάιτ, οπως όλοι και όλες εδω!
Η μόνη αποδεδειγμένη ιδιότητα!
Ποιος/α αποδεικνύει άλλη ιδιότητα;
Από κει και πέρα, εσύ δήλωσες παλαιότερα δρ. αγγλικής, εσχάτως και γνώστης ρωσικής και μεγας γαμιάς πρώην ΕΣΣΔ.
Σημαίνει ότι είσαι;
Η άλλη δηλώνει το καλύτερο βυζί...
Ο άλλος δηλώνει "γαμάω τα πάντα"...
Δείξε μου κάποιον χρήστη που ομιλεί με την carte visite ή την ταυτότητά του επισυναπτόμενη (επανάληψις μητέρα μαθήσεως γαρ)
στα ποστς του...
Γιατί το ζητάτε ΜΟΝΟΝ από τον ΠΠ;
Ο ΠΠ από την αρχή δήλωσε ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ! (κατι που επί λέξει το αποδεχθεί και ο μεμάκος κάποτε)
Εσείς θέλετε να είναι gay, τουρκος, μακεδόνας, προδότης, ανθέλληνας κλπ...
ΓΙΑΤΙ;;;;
Γιατί δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά που γραφω!
Και θέλετε να αναμετρηθείτε με ανεμόμυλους!
αν αποδειχτουν λαθος εχω το θαρρος και το παραδεχομαι, αυτος ομως οχι...απλα επιμενει....
στο ξαναλεω απλα εχω αποψη, πουθενα δεν ισχυριζομαι οτι ειναι σωστη, εσυ δεν δεχεσαι κουβεντα σε αυτο που λες,εσυ και μονο εσυ εχεις δικιο...να το κοιταξεις....
το μεγαλυτερο προβλημα που εχεις συστυχως,ειναι οτι αδυνατεις να συνηδειτοποιησεις πως ολα σου τα επιχειρηματα στα οποια βασιζεις τις "αποψεις" σου εχουν καταρριφθει πολλακις....Χρήστης του παρόντος σάιτ, οπως όλοι και όλες εδω!
Η μόνη αποδεδειγμένη ιδιότητα!
Ποιος/α αποδεικνύει άλλη ιδιότητα;
Από κει και πέρα, εσύ δήλωσες παλαιότερα δρ. αγγλικής, εσχάτως και γνώστης ρωσικής και μεγας γαμιάς πρώην ΕΣΣΔ.
Σημαίνει ότι είσαι;
Η άλλη δηλώνει το καλύτερο βυζί...
Ο άλλος δηλώνει "γαμάω τα πάντα"...
Δείξε μου κάποιον χρήστη που ομιλεί με την carte visite ή την ταυτότητά του επισυναπτόμενη (επανάληψις μητέρα μαθήσεως γαρ)
στα ποστς του...
Γιατί το ζητάτε ΜΟΝΟΝ από τον ΠΠ;
Ο ΠΠ από την αρχή δήλωσε ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ! (κατι που επί λέξει το αποδεχθεί και ο μεμάκος κάποτε)
Εσείς θέλετε να είναι gay, τουρκος, μακεδόνας, προδότης, ανθέλληνας κλπ...
ΓΙΑΤΙ;;;;
Γιατί δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά που γραφω!
Και θέλετε να αναμετρηθείτε με ανεμόμυλους!
ειδες τι σου ελεγα;; αυτο ακριβως ενοουσα.....οτι πεις πολυχρονεμενε.......μόνο λόγια βλέπω!
δείξε ένα παράδειγμα!
με παραθέσεις!
μπορείς;
σαφως και δε με απασχολει τι πιστευουν οι αλλοι, υπαρχουν δε και καποιοι που ακομη και οταν βλεπουν με τα ματια τους τις αποδειξεις κανουν δηθεν οτι δεν καταλαβαινουν, το προβλημα ειναι δικο τους οχι δικο μου!Σημαίνει ότι είσαι;
το μεγαλυτερο προβλημα που εχεις συστυχως,ειναι οτι αδυνατεις να συνηδειτοποιησεις πως ολα σου τα επιχειρηματα στα οποια βασιζεις τις "αποψεις" σου εχουν καταρριφθει πολλακις....
εκεις παραμεινει σαν τον τρελο του χωριου που φωναζει οτι ειναι ο Ναπολεοντας και επιτιθεται σε οποιον τολμα να του πει οτι ο Ναπολεων ειναι νεκρος....
ετσι απλα...
σαφως και δε με απασχολει τι πιστευουν οι αλλοι, υπαρχουν δε και καποιοι που ακομη και οταν βλεπουν με τα ματια τους τις αποδειξεις κανουν δηθεν οτι δεν καταλαβαινουν, το προβλημα ειναι δικο τους οχι δικο μου!
Σαφως και εχεις καθε δικαιωμα να με αμφισβητεις, να με κανεις ρομπα αν εχεις αποδειξεις οτι σε παραμυθιαζω!
Το να κρινεις μονο επειδη ισως ετσι αυξανεται η αυτοικανοποιηση της αμφισβητησης που μας τσαμπουνας, διχως ομως να αποδεικνυεις την ευσταθεια των κρισεων σου σε θετει σε κινδυνο να χαρακτηριστεις ως:
κομπλεξικος
κακεντρεχης
αγαμητος
ζηλιαρης
κλαψομουνης
κ.λ.π.
Συ κρινεις εμας αλλα κει μεις κρινουμε εσε! και με στοιχεια!
ειδες τι σου ελεγα;; αυτο ακριβως ενοουσα.....οτι πεις πολυχρονεμενε.......
μόνο λόγια βλέπω!
δείξε ένα παράδειγμα!
με παραθέσεις!
μπορείς;