on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
το να ζητά κάποιος απόδειξη κάποιων ισχυρισμών είναι αυτοκρατορική συμπεριφορά;
τότε ποια είναι η δημοκρατική;
γιατι ολα τα θρεντ καταλήγουν να μοιαζουν τοσο μεταξυ τους?
το να ζητά κάποιος απόδειξη κάποιων ισχυρισμών είναι αυτοκρατορική συμπεριφορά;
τότε ποια είναι η δημοκρατική;
γιατί η βλακεία είναι ανίκητη...
γιατί η βλακεία είναι ανίκητη...
Μα αγαπητε, αμα αμφισβητεις και τις αποδειξεις, δεν μπορω να κανω τιποτα για την περιπτωση σου!Αυτό, απλώς, το ισχυρίζεσαι!
Όπως ισχυρίζεσαι ότι έχεις κατακτήσει ερωτικώς (και όχι αγοραίως) όλο το σλαβικό κόσμο!
Τι αποδεικνύεις;
ΤΙΠΟΤΕ!
Όπως δεν αποδεικνύεις (και δεν μπορείς εξάλλου) ότι είμαι gay, τούρκος, μακεδόνας ή προδότης.
Elementary my dear Watson!
Διότι συμμετέχουν τα ίδια πρόσωπα με τις αυτές απόψεις, αγκυλώσεις, καθηλώσεις...
Εννοείται ότι δεν εξαιρώ τον εαυτό μου...
πολυς πολιτισμος ξαφνικα, πολυ το γλυκαναμε
ας ριξουμε κανα βρισιδι...
Μα αγαπητε, αμα αμφισβητεις και τις αποδειξεις, δεν μπορω να κανω τιποτα για την περιπτωση σου!
Δεν μου επιτρεπεται ουτε να ποσταρω αυθεντικες(μη επεξεργασμενες) φωτογραφιες, ουτε να παραθεσω τα προσωπικα μυνηματα που λαμβανω απο χρηστες οι οποιοι με συγγχαιρουν για τις γνωσεις μου στα θεματα περι σλαβογυναικων, και εν πασει περιπτωση αν με μελετουσες καλυτερα θα εβλεπες οτι εμενα δε με ενδιαφερει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα! Οποτε το "ολες" μαλλον ειναι αλλη μια εκ των αβασιμων υπερβολων σου!
οσο αφορα την προκληση στο κουϊζ που μας εβαλες...
Οι "εθνικα μακεδονες", πως γινεται να ειναι ανεξαρτητη εθνοτητα αλλα να εχουν αρχαιοελληνικη καταγωγη? Πως ειναι δυνατο οι σλαβοι να εχουν προγονο τον Μ.Αλεξανδρο?
γιαυτο εχεις ζητησει συγνωμη ας πουμε?το αναγνωρισες?
Το ήξερα ότι κατά βάθος είσαι kinky!
Μισό να φέρω το μαστίγιο με τις 9 ουρές και τις ταπες!
χασοδικη ανωμαλιαρη!Το ήξερα ότι κατά βάθος είσαι kinky!
Μισό να φέρω το μαστίγιο με τις 9 ουρές και τις ταπες!
θα σου βαλω δυσκολα τωρα, μην το χασεις παλι οπως με το tourkikiο ΠΠ ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι οι εθνικά μακεδόνες έχουν πρόγονο τον Αλέξανδρο!
υποστήριξε αντιθέτως ότι αυτή η άποψη είναι εθνικιστική μαλακία τους!
όμως ποιός μπορεί να πει στους εθνικά μακεδόνες, ότι δεν είναι αυτό που δηλώνουν, αλλά κάτι άλλο;
πάλι ανεμόμυλους κυνηγάς μεμακο...
τη μετάφραση του όρου "tourkiki" την θυμάσαι;
γιεα μπειμπι!!!!!!
χασοδικη ανωμαλιαρη!
αχαχαχχαχαχαχαχα
Πρόσεχε τι λες γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, όχι ακριβώς in a court of law!
Κατασκευαστής παρακαλώ...
Η δουλειά και η καύλα δεν είναι ντροπή!
θα σου βαλω δυσκολα τωρα, μην το χασεις παλι οπως με το tourkiki
δηλαδη, εσυ υποστηριζεις τις αποψεις καποιων με τις οποιες ομως διαφωνεις και τις θεωρεις εθνικιστικες μαλακιες? πρεπει νασαι ο μονος που μπορει να συμφωνει και να διαφωνει ταυτοχρονα με κατι!
ο ΠΠ ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι οι εθνικά μακεδόνες έχουν πρόγονο τον Αλέξανδρο!
υποστήριξε αντιθέτως ότι αυτή η άποψη είναι εθνικιστική μαλακία τους!
όμως ποιός μπορεί να πει στους εθνικά μακεδόνες, ότι δεν είναι αυτό που δηλώνουν, αλλά κάτι άλλο;
πάλι ανεμόμυλους κυνηγάς μεμακο...
τη μετάφραση του όρου "tourkiki" την θυμάσαι;
αναλαμβανω την ευθυνη των οσων λέω.
Σας αρεσει το αβαταρ μου;
Τίποτα πιο ερεθιστικό από μια συναινούσα ενήλικη ;) (τα έχεις κλείσει τα 18, έτσι; )