συναγωνιστες.
στο πνευμα της της εποχης,μιας κ ολες οι συμβασεις αναδιαπραγματευονται,μηπως ηρθε η ωρα να μειωσουν τις απαιτησεις τους?μιας κ ειναι ανεφικτο ενα κινημα τυπου "δεν πληρωνω διοδια"-του οποιου ειμαι μεγας οπαδος, κ περναω κουτρα απο τον προηγουμενο χρονο-να ξηγηθουμε επαναστατικη γκρουπα "δεν γαμαω,αν δεν ριξεις τιμες".
να σημειωσω οτι δεν ειμαι τακτικος πελατης,η ιδεα μου προεκυψε απο επαναστατικη αλληλεγγυη στους συναγωνιστες υπερκαβλους μπουρδελιαρηδες,που τ ακουμπανε τακτικα.για να μην χρησημοποιησω φλωρικες εκφρασεις τυπου "κουρεμα",εγω θα μιλησω για "φωτια κ τσεκουρι" στις τιμες.
εαν εχει ξαναμπει το ζητημα,ζηταω συγνωμμη.αλλα δε γινεται τη στο οχι πολλυ μακρινο παρελθον να γαμουσες κρεμα νακιαμου με τα μισα λεφτα απ οτι σημερα.Ηρθε η ωρα να σκασει η "φουσκα του μουνιου".προτεινω επισης προγραφες των αγαπουληδων που ανεβασαν τις τιμες.ειναι αυτοι που δεν ειχαν ποτε γκομενα ,-να τη γαμαν καθε μερα,κ να πανε στις πουτανες απο σπορ,-γιαυτο απελπισμενοι δεχτηκαν αγογγυστα την αυξηση της υπεραξιας του γαμισιου.
.
[size=20pt]Συνομοσια Πυρηνων της Ψωλιας.[/size]