fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Ότι είναι η τσόντα για σένα είναι για τους καπνιστές το τσιγάρο
Μαλακιες...........
Αν ειναι πουρα οκ,αλλα τσιγαρο...........ειστε σοβαροι........?
Ότι είναι η τσόντα για σένα είναι για τους καπνιστές το τσιγάρο
Δωσε δ/ση κι ερχομαστε.........σαμπανιεs θα φερουμε εμειsΠιστευεις ειναι καλη ευκαιρια σε αυτες τις συγκυριες να αγορασομεν κανα πορδέλο?
Θα σας καλουσα παντως ολους στα εγκαινια εαν εκανα κατι τετοιο, να παρετε ενα ρωσσικο μεζεδακι
Μην προσπαθειτε με σαθρα επιχειρηματα να πειτε τη μαλακια σας!
Μαλακιες...........
Κόψτε ρε και τις πουτάνες να γίνετε πλούσιοι ! Ζώα !
Όσο υπαρχή ζήτηση οι τιμές δεν πέφτουν
Καλησπερα Παιδες,
Οπως θα εχετε καταλαβει τα πραγματα δυσκολευουν μερα με την μερα..Ερχονται δυσκολες εποχες..Το μπουρδελο θα καταντησει πολυτελεια..
Ο μονος τροπος για να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο ειναι να πεσουν οι τιμες, ετσι ωστε να μην το σκεφτεται ο κοσμος..
Πιστευω μπορουμε να τα καταφερουμε, υπαρχουν τροποι..
Η οικονομική κρίση είναι ένας δάχτυλος (κωλοδάχτυλος θα έλεγα) των Ελλεινίδων...
Ένα σατανικό και καταχθόνιο σχέδιο, που εξυφαινόταν πολλές δεκαετίες, με τελικό στόχο τον τιμημένο Έλληνα μπουρδελιάρη...
Τσακισμένος από την οικονομική στενότητα ο Έλλην, φευ, θα πρέπει να ξεχάσει τις λάγνες υπηρεσίες του αγοραίου έρωτα, και να καταστεί, οριστικά και αμετάκλητα πια, έρμαιο στις αρπακτικές διαθέσεις της κάθε Ελλεηνίδας
Του Ελληνα ο τραχηλοs ...ζυγο δεν υπομενειΗ οικονομική κρίση είναι ένας δάχτυλος (κωλοδάχτυλος θα έλεγα) των Ελλεινίδων...
Ένα σατανικό και καταχθόνιο σχέδιο, που εξυφαινόταν πολλές δεκαετίες, με τελικό στόχο τον τιμημένο Έλληνα μπουρδελιάρη...
Τσακισμένος από την οικονομική στενότητα ο Έλλην, φευ, θα πρέπει να ξεχάσει τις λάγνες υπηρεσίες του αγοραίου έρωτα, και να καταστεί, οριστικά και αμετάκλητα πια, έρμαιο στις αρπακτικές διαθέσεις της κάθε Ελλεηνίδας
Μαλακιες...........
Αν ειναι πουρα οκ,αλλα τσιγαρο...........ειστε σοβαροι........?
Κοψτε τις καφετεριες και το τσιγαρο ρε παπαρηδες να δειτε ποσα φραγκα θα σας μεινουν!
Καλησπερα Παιδες,
Οπως θα εχετε καταλαβει τα πραγματα δυσκολευουν μερα με την μερα..Ερχονται δυσκολες εποχες..Το μπουρδελο θα καταντησει πολυτελεια..
Ο μονος τροπος για να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο ειναι να πεσουν οι τιμες, ετσι ωστε να μην το σκεφτεται ο κοσμος..
Πιστευω μπορουμε να τα καταφερουμε, υπαρχουν τροποι..
Θα ερθει η στιγμη που δεν θα τιs πληρωνουμε με λεφτα....Σε ειδοs
Μια μπουγατσα =πιπα
Μια κρεπα =κανονικο
Μια μεριδα αρνακι =πρωκτικο
Μια μεριδα εξοχικο=ακαποτο στοματικο
Με ολοκληρο το αρνι=με ολα τα κοριτσια του μαγαζιου
Σουβλακι =μασαζ
Eνταξει!!!!!!!!με συχωρείς αλλά το 4 είναι στη θέση 3 και το 3 στη θέση 4.
τωρα γιατι εγω σε κοβω και για αγαμητο και για μπατιρη .....?????συναγωνιστες.
στο πνευμα της της εποχης,μιας κ ολες οι συμβασεις αναδιαπραγματευονται,μηπως ηρθε η ωρα να μειωσουν τις απαιτησεις τους?μιας κ ειναι ανεφικτο ενα κινημα τυπου "δεν πληρωνω διοδια"-του οποιου ειμαι μεγας οπαδος, κ περναω κουτρα απο τον προηγουμενο χρονο-να ξηγηθουμε επαναστατικη γκρουπα "δεν γαμαω,αν δεν ριξεις τιμες".
να σημειωσω οτι δεν ειμαι τακτικος πελατης,η ιδεα μου προεκυψε απο επαναστατικη αλληλεγγυη στους συναγωνιστες υπερκαβλους μπουρδελιαρηδες,που τ ακουμπανε τακτικα.για να μην χρησημοποιησω φλωρικες εκφρασεις τυπου "κουρεμα",εγω θα μιλησω για "φωτια κ τσεκουρι" στις τιμες.
εαν εχει ξαναμπει το ζητημα,ζηταω συγνωμμη.αλλα δε γινεται τη στο οχι πολλυ μακρινο παρελθον να γαμουσες κρεμα νακιαμου με τα μισα λεφτα απ οτι σημερα.Ηρθε η ωρα να σκασει η "φουσκα του μουνιου".προτεινω επισης προγραφες των αγαπουληδων που ανεβασαν τις τιμες.ειναι αυτοι που δεν ειχαν ποτε γκομενα ,-να τη γαμαν καθε μερα,κ να πανε στις πουτανες απο σπορ,-γιαυτο απελπισμενοι δεχτηκαν αγογγυστα την αυξηση της υπεραξιας του γαμισιου.
.Συνομοσια Πυρηνων της Ψωλιας.
τωρα γιατι εγω σε κοβω και για αγαμητο και για μπατιρη .....?????
Με το δεδομένο πως στο 90% των μπουρδέλων (στούντιο άλλο θέμα)η τιμή είναι 20 γιούρια ενώ υπάρχουν και με 15 τί να επαναδιαπραγματευτείς; Μην λέμε και ο,τι θέλουμε, το 20αρικο σε σχέση και με το που βρίσκονται οι τιμές για όλα τα πράγματα δεν είναι πολύ. Άλλα πράγματα ναι, μπορείς να απαιτήσεις:
Καθαριότητα
Περισσότερο χρόνο
Καλύτερους χώρους κλπ
Αλλά η τιμή που να πάει;