Νέα

Εκπτώσεις στον αγοραίο έρωτα λόγω κρίσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα master.ioannis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να κατέβει η τιμή σε όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας στα 15 ευρώ;

• Ναι

Ψήφοι: 35 79,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 9 20,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Κοψτε τις καφετεριες και το τσιγαρο ρε παπαρηδες να δειτε ποσα φραγκα θα σας μεινουν!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πιστευεις ειναι καλη ευκαιρια σε αυτες τις συγκυριες να αγορασομεν κανα πορδέλο? :zfuck: :zfuck:

Θα σας καλουσα παντως ολους στα εγκαινια εαν εκανα κατι τετοιο, να παρετε ενα ρωσσικο μεζεδακι  :2on1: :2on1:
:2funny:
Δωσε δ/ση κι ερχομαστε.........σαμπανιεs θα φερουμε εμειs :2funny: :2funny: :2funny:

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Κόψτε ρε και τις πουτάνες να γίνετε πλούσιοι ! Ζώα ! :2funny:

Το μπουρδέλο το στούντιο και το CG ή τα CT για τους προνομιούχους δεν κόβονται για 3 απλούς λόγους.

1ο Είναι έξη πώς να το κάνουμε.
2ο Αυτά που δεν μας κάνουν οι γκόμενες γυναίκες μας τα κάνουν αυτές και αλλάζουμε και παραστάσεις γιατί όλο με το ίδιο φαί μπουκώνεις και το έντερο σου παύει να δουλεύει (if you know what i mean)
3ο Ρε φίλε ζείς στην χώρα των ακάλυπτων δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. Και αν δεν το έχεις καταλάβει τι κάνεις στο καλύτερο ελληνικό μπουρδελοσάιτ.

Εξάλλου μόνον μαλάκες και αδερφές μένουν μονίμως με την ίδια γυναίκα αιώνια. Οι πρώτοι γιατί είναι ζώα και οι δεύτεροι για να κρατούν τα προσχήματα στην κοινωνία.

Jorje1510

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όσο υπαρχή ζήτηση οι τιμές δεν πέφτουν

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπερα Παιδες,

Οπως θα εχετε καταλαβει τα πραγματα δυσκολευουν μερα με την μερα..Ερχονται δυσκολες εποχες..Το μπουρδελο θα καταντησει πολυτελεια..

Ο μονος τροπος για να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο ειναι να πεσουν οι τιμες, ετσι ωστε να μην το σκεφτεται ο κοσμος..
Πιστευω μπορουμε να τα καταφερουμε, υπαρχουν τροποι.. 

Οταν λες ερχονται δυσκολες εποχες τι εννοεις?

Που βλεπεις κατι το ασχημο?
Για δωσε ενα παραδειγμα ας πουμε........

Depth meter

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
...κοστιζουν περισσοτερο οι ελλεηνιδες.....
Η οικονομική κρίση είναι ένας δάχτυλος (κωλοδάχτυλος θα έλεγα) των Ελλεινίδων...
Ένα σατανικό και καταχθόνιο σχέδιο, που εξυφαινόταν πολλές δεκαετίες, με τελικό στόχο τον τιμημένο Έλληνα μπουρδελιάρη...
Τσακισμένος από την οικονομική στενότητα ο Έλλην, φευ, θα πρέπει να ξεχάσει τις λάγνες υπηρεσίες του αγοραίου έρωτα, και να καταστεί, οριστικά και αμετάκλητα πια, έρμαιο στις αρπακτικές διαθέσεις της κάθε Ελλεηνίδας  :sunglasses:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η οικονομική κρίση είναι ένας δάχτυλος (κωλοδάχτυλος θα έλεγα) των Ελλεινίδων...
Ένα σατανικό και καταχθόνιο σχέδιο, που εξυφαινόταν πολλές δεκαετίες, με τελικό στόχο τον τιμημένο Έλληνα μπουρδελιάρη...
Τσακισμένος από την οικονομική στενότητα ο Έλλην, φευ, θα πρέπει να ξεχάσει τις λάγνες υπηρεσίες του αγοραίου έρωτα, και να καταστεί, οριστικά και αμετάκλητα πια, έρμαιο στις αρπακτικές διαθέσεις της κάθε Ελλεηνίδας  :sunglasses:
Του Ελληνα ο τραχηλοs ...ζυγο δεν υπομενει
θα κανει πετρα την ψολη καρδια του και θα παει με μαυρεs....Ενα διευρο το πρωκτικο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μαλακιες...........

Αν ειναι πουρα οκ,αλλα τσιγαρο...........ειστε σοβαροι........?

Κοψτε τις καφετεριες και το τσιγαρο ρε παπαρηδες να δειτε ποσα φραγκα θα σας μεινουν!

ααααααα......... εσυ εισαι κρυφο ταλεντο..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

andy_1984

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Παιδες,

Οπως θα εχετε καταλαβει τα πραγματα δυσκολευουν μερα με την μερα..Ερχονται δυσκολες εποχες..Το μπουρδελο θα καταντησει πολυτελεια..

Ο μονος τροπος για να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο ειναι να πεσουν οι τιμες, ετσι ωστε να μην το σκεφτεται ο κοσμος..
Πιστευω μπορουμε να τα καταφερουμε, υπαρχουν τροποι.. 

Εγω επειδή πάω σε στούντιο τα 50 ευρώ πλέον μου φαίνονται πολλά τώρα. Βάλτο 30 με 40. Και το 10  ευρω κάνει την διαφορά. Ή τα έξτρα προγραμματα να έχουν το πολύ 60 άντε 70. ¨οχι παραπάνω αν και πολλά είναι.Αν πιέσουμε και εμείς κάτι μπορεί να γίνει

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Θα ερθει η στιγμη που δεν θα τιs πληρωνουμε με λεφτα....Σε ειδοs
Μια μπουγατσα     =πιπα
Μια κρεπα         =κανονικο
Μια μεριδα αρνακι =πρωκτικο
Μια μεριδα εξοχικο=ακαποτο στοματικο
Με ολοκληρο το αρνι=με ολα τα κοριτσια του μαγαζιου
Σουβλακι           =μασαζ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

με συχωρείς αλλά το 4 είναι στη θέση 3 και το 3 στη θέση 4. :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες.

στο πνευμα της της εποχης,μιας κ ολες οι συμβασεις αναδιαπραγματευονται,μηπως ηρθε η ωρα να μειωσουν  τις απαιτησεις τους?μιας κ ειναι ανεφικτο ενα κινημα τυπου "δεν πληρωνω διοδια"-του οποιου ειμαι μεγας οπαδος, κ περναω κουτρα απο τον προηγουμενο χρονο-να ξηγηθουμε επαναστατικη γκρουπα "δεν γαμαω,αν δεν ριξεις τιμες".

να σημειωσω οτι δεν ειμαι τακτικος πελατης,η ιδεα μου προεκυψε απο επαναστατικη αλληλεγγυη στους συναγωνιστες υπερκαβλους μπουρδελιαρηδες,που τ ακουμπανε τακτικα.για να μην χρησημοποιησω φλωρικες εκφρασεις τυπου "κουρεμα",εγω θα μιλησω για "φωτια κ τσεκουρι" στις τιμες. :grin:

εαν εχει ξαναμπει το ζητημα,ζηταω συγνωμμη.αλλα δε γινεται τη στο οχι πολλυ μακρινο παρελθον να γαμουσες κρεμα νακιαμου με τα μισα λεφτα απ οτι σημερα.Ηρθε η ωρα  να σκασει η "φουσκα του μουνιου".προτεινω επισης προγραφες των αγαπουληδων που ανεβασαν τις τιμες.ειναι αυτοι που δεν ειχαν ποτε γκομενα ,-να τη γαμαν καθε μερα,κ να πανε στις πουτανες απο σπορ,-γιαυτο απελπισμενοι δεχτηκαν αγογγυστα την αυξηση της υπεραξιας του γαμισιου.

.Συνομοσια Πυρηνων της Ψωλιας.

Επισκέπτης
συναγωνιστες.

στο πνευμα της της εποχης,μιας κ ολες οι συμβασεις αναδιαπραγματευονται,μηπως ηρθε η ωρα να μειωσουν  τις απαιτησεις τους?μιας κ ειναι ανεφικτο ενα κινημα τυπου "δεν πληρωνω διοδια"-του οποιου ειμαι μεγας οπαδος, κ περναω κουτρα απο τον προηγουμενο χρονο-να ξηγηθουμε επαναστατικη γκρουπα "δεν γαμαω,αν δεν ριξεις τιμες".

να σημειωσω οτι δεν ειμαι τακτικος πελατης,η ιδεα μου προεκυψε απο επαναστατικη αλληλεγγυη στους συναγωνιστες υπερκαβλους μπουρδελιαρηδες,που τ ακουμπανε τακτικα.για να μην χρησημοποιησω φλωρικες εκφρασεις τυπου "κουρεμα",εγω θα μιλησω για "φωτια κ τσεκουρι" στις τιμες. :grin:

εαν εχει ξαναμπει το ζητημα,ζηταω συγνωμμη.αλλα δε γινεται τη στο οχι πολλυ μακρινο παρελθον να γαμουσες κρεμα νακιαμου με τα μισα λεφτα απ οτι σημερα.Ηρθε η ωρα  να σκασει η "φουσκα του μουνιου".προτεινω επισης προγραφες των αγαπουληδων που ανεβασαν τις τιμες.ειναι αυτοι που δεν ειχαν ποτε γκομενα ,-να τη γαμαν καθε μερα,κ να πανε στις πουτανες απο σπορ,-γιαυτο απελπισμενοι δεχτηκαν αγογγυστα την αυξηση της υπεραξιας του γαμισιου.

.Συνομοσια Πυρηνων της Ψωλιας.
τωρα γιατι εγω σε κοβω και για αγαμητο και για μπατιρη .....?????

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Με το δεδομένο πως στο 90% των μπουρδέλων (στούντιο άλλο θέμα)η τιμή είναι 20 γιούρια ενώ υπάρχουν και με 15 τί να επαναδιαπραγματευτείς; Μην λέμε και ο,τι θέλουμε, το 20αρικο σε σχέση και με το που βρίσκονται οι τιμές για όλα τα πράγματα δεν είναι πολύ. Άλλα πράγματα ναι, μπορείς να απαιτήσεις:
Καθαριότητα
Περισσότερο χρόνο
Καλύτερους χώρους κλπ

Αλλά η τιμή που να πάει;

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με το δεδομένο πως στο 90% των μπουρδέλων (στούντιο άλλο θέμα)η τιμή είναι 20 γιούρια ενώ υπάρχουν και με 15 τί να επαναδιαπραγματευτείς; Μην λέμε και ο,τι θέλουμε, το 20αρικο σε σχέση και με το που βρίσκονται οι τιμές για όλα τα πράγματα δεν είναι πολύ. Άλλα πράγματα ναι, μπορείς να απαιτήσεις:
Καθαριότητα
Περισσότερο χρόνο
Καλύτερους χώρους κλπ

Αλλά η τιμή που να πάει;

οκ,αναφερεις τιμες Αθηνων.εδω υφιστανται τιμαι Βρυξελων.30 ευρο η τσαπου.για κολαδικα δεν ξερω/δεν απαντω.εχω να παω χρονια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Συνομοσια Πυρηνων της Ψωλιας.

ΜΕΓΑΛΕΕΕ!!!!!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!