Νέα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τί θα ρίξεις;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θες / ψηφίζεις για αρχηγό τΣΥΡΙΖΑ

• Έφη Αχτσιόγλου

• Νίκος Παππάς

• Στέφανος Κασσελάκης

• Στέφανος Τζουμάκας

• Ευκλείδης Τσακαλώτος

• Άκυρο

• Λευκό

• Ρε δεν πάνε να γαμηθούν και αυτοί

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αμα τη δερνει δεν φταιει?
Οταν πας και τα φτιαχνεις με εναν ανθρωπο που απο εκατο χιλιομετρα μακρια φαινεται ψυχακιας και κακος, εχεις κι εσυ τις ευθυνες σου.
Τον ξερουμε τον Τζανακοπουλο. Νιωθει κανενας εκπληξη αν (λεω, αν) συμπεριφερεται ετσι ενας ανθρωπος που όποτε βγαινει στο γυαλι τσακωνεται με τους παντες και φτυνει δηλητηριο και τοξικοτητα ακομη και στην πιο απλη συζητηση?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Στα καλύτερα της ήταν με ένα θείο.
Δε καταλαβαίνω εγώ από θείους

kosioni.jpg

εδώ βλέπουμε την Σια να ενημερώνει τον τύπο μετά το ραντεβού που βγήκαμε το προηγούμενο Σάββατο :sunglasses:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.738
Πόντοι
18.496
Οταν πας και τα φτιαχνεις με εναν ανθρωπο που απο εκατο χιλιομετρα μακρια φαινεται ψυχακιας και κακος, εχεις κι εσυ τις ευθυνες σου.
Τον ξερουμε τον Τζανακοπουλο. Νιωθει κανενας εκπληξη αν (λεω, αν) συμπεριφερεται ετσι ενας ανθρωπος που όποτε βγαινει στο γυαλι τσακωνεται με τους παντες και φτυνει δηλητηριο και τοξικοτητα ακομη και στην πιο απλη συζητηση?
ε πανω κατω αυτη δεν ειναι η δουλεια του καθε καλου κομματοσκυλου?
αυτο σημαινει οτι μετα πρεπει να δερνει κ τη γυναικα του?

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

+1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

kosioni.jpg

εδώ βλέπουμε την Σια να ενημερώνει τον τύπο μετά το ραντεβού που βγήκαμε το προηγούμενο Σάββατο :sunglasses:

Την επόμενη φορά ρωτά την για τα χρόνια στον sport fm.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Φταίει το θύμα και όχι ο θύτης......τι ακούμε από νομικούς ρε μλκ και δεν πέφτει το ταβάνι να μας πλακώσει :jerking:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
+1

Την επόμενη φορά ρωτά την για τα χρόνια στον sport fm.
δε ξέρω αν θα ξαναβγούμε της ξεκαθάρισα ότι η πρώτη φορά ήταν φρίμπι αλλά από την επόμενη θα πρέπει να έχω ένα κίνητρο και εγώ :coffee:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
+1000 αλλά κ στους άνδρες και στα παιδιά και στα ζώα το ίδιο.
ναι προφανώς....

απλά αν είναι να τσακωθείς με κάποιον να είναι κάποιος που δεν είναι πιο αδύναμος και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

γενικά οποίος βγάζει το άχτι του στους πιο αδύναμους έχει σοβαρά θέματα

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
ναι προφανώς....

απλά αν είναι να τσακωθείς με κάποιον να είναι κάποιος που δεν είναι πιο αδύναμος και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

γενικά οποίος βγάζει το άχτι του στους πιο αδύναμους έχει σοβαρά θέματα

Είμαστε πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχει καμία πρόληψη για άτομα που έχουν ψυχολογικά - ψυχιατρικά ζητήματα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

kosioni.jpg

Ωραίες παλάμες.

Μάθαμε και πόση την έχεις.

ΤΟΣΗ την έχεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Είμαστε πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχει καμία πρόληψη για άτομα που έχουν ψυχολογικά - ψυχιατρικά ζητήματα.
δεν θεωρώ ότι οποίος σηκώνει το χέρι του είναι για εγκλεισμό στο Δαφνί.

με ένα καλό τουλουμιασμα κάθε φορά που σηκώνει το χέρι του θα το πάρει το μυνημα...άλλωστε συνήθως αυτοί που κακοποιούν γυναίκες ζώα κτλπ είναι αυτοί που δεν έχουν τα @@ να το κάνουν σε άλλους που δεν τους έχουν.

Ωραίες παλάμες.

Μάθαμε και πόση την έχεις.

ΤΟΣΗ την έχεις.
Τι λες ρε μαν για τον τραπεζικό μου λογαριασμό της λέει :coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706

kosioni.jpg

Δε μου λες τώρα βρε μπαγασάκο, τόση άραγες την έχεις ή τόσο ήτο το στραπόνι που άρπαξες???????????

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Δε μου λες τώρα βρε μπαγασάκο, τόση άραγες την έχεις ή τόσο ήτο το στραπόνι που άρπαξες???????????
αν δεις τη συνέντευξη θα διαπιστώσεις ότι λέει ''και φάγαμε κάτι καραβίδες ναααααααα'' :confused:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
δεν θεωρώ ότι οποίος σηκώνει το χέρι του είναι για εγκλεισμό στο Δαφνί.

με ένα καλό τουλουμιασμα κάθε φορά που σηκώνει το χέρι του θα το πάρει το μυνημα...άλλωστε συνήθως αυτοί που κακοποιούν γυναίκες ζώα κτλπ είναι αυτοί που δεν έχουν τα @@ να το κάνουν σε άλλους που δεν τους έχουν.

Τι λες ρε μαν για τον τραπεζικό μου λογαριασμό της λέει :coffee:

Οποίος κακοποιεί ζώα, αργά ή γρήγορα θα κάνει το ίδιο και σε ανθρώπους.

Οποίος σκοτώνει στην ουσία κάνει πρόβα.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
Όσο τραγικοί ειναι κατι ξεπλενιδες του Κούλη που τα βλέπουν όλα καλά και ανθηρά σε αυτή τη χώρα αλλο τοσο γελοίοι είναι κατι αριστεροι της δεκάρας που στο πρόσωπο της Έφης του πουσταρακου αυτού ,του Τζουμάκα,του Τσακαλώτου,του γιδοπολακη βλέπουν τους νέους Τσε Γκεβάρες.
Θα ήταν τιμιοτερο και οι δύο πλευρές να μας πουν ότι παλεύουν για μετακλιτες θέσεις για να βολεύτουν αυτοί και τα σογια τους να τελειώνουμε.
Ρε τα φιλαράκια αυτοί στο τέλος θα κάνουν συγκυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 45.21% των νομοσχεδίων της ΝΔ.

Το ποσοστό υποχώρησε ελάχιστα, ήταν στο 48,42% και πήγε στο 45,21%, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ από τις 31 Ιανουαρίου απείχε από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπόθεση των υποκλοπών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ΝΔ ψήφιζε τα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ (2015-2019) κατά 58,82%.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Όσο τραγικοί ειναι κατι ξεπλενιδες του Κούλη που τα βλέπουν όλα καλά και ανθηρά σε αυτή τη χώρα αλλο τοσο γελοίοι είναι κατι αριστεροι της δεκάρας που στο πρόσωπο της Έφης του πουσταρακου αυτού ,του Τζουμάκα,του Τσακαλώτου,του γιδοπολακη βλέπουν τους νέους Τσε Γκεβάρες.
Θα ήταν τιμιοτερο και οι δύο πλευρές να μας πουν ότι παλεύουν για μετακλιτες θέσεις για να βολεύτουν αυτοί και τα σογια τους να τελειώνουμε.
Ρε τα φιλαράκια αυτοί στο τέλος θα κάνουν συγκυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 45.21% των νομοσχεδίων της ΝΔ.

Το ποσοστό υποχώρησε ελάχιστα, ήταν στο 48,42% και πήγε στο 45,21%, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ από τις 31 Ιανουαρίου απείχε από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπόθεση των υποκλοπών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ΝΔ ψήφιζε τα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ (2015-2019) κατά 58,82%.
Όποιος πιστεύει ότι έχουν διαφορές μεταξύ τους είναι γελασμενος. Η μόνη διαφορά είναι η διαφθορά και η μάσα που πέφτει

• Like
Αντιδράσεις: Kvel

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom