TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.738
- Πόντοι
- 18.496
αμα τη δερνει δεν φταιει?O Τζανακοπουλος φταιει?
αμα τη δερνει δεν φταιει?O Τζανακοπουλος φταιει?
έχει πάει και με Μιχάλη?????? ποιος????
Οταν πας και τα φτιαχνεις με εναν ανθρωπο που απο εκατο χιλιομετρα μακρια φαινεται ψυχακιας και κακος, εχεις κι εσυ τις ευθυνες σου.αμα τη δερνει δεν φταιει?
Δε καταλαβαίνω εγώ από θείουςΣτα καλύτερα της ήταν με ένα θείο.
ε πανω κατω αυτη δεν ειναι η δουλεια του καθε καλου κομματοσκυλου?Οταν πας και τα φτιαχνεις με εναν ανθρωπο που απο εκατο χιλιομετρα μακρια φαινεται ψυχακιας και κακος, εχεις κι εσυ τις ευθυνες σου.
Τον ξερουμε τον Τζανακοπουλο. Νιωθει κανενας εκπληξη αν (λεω, αν) συμπεριφερεται ετσι ενας ανθρωπος που όποτε βγαινει στο γυαλι τσακωνεται με τους παντες και φτυνει δηλητηριο και τοξικοτητα ακομη και στην πιο απλη συζητηση?
Οταν πας και τα φτιαχνεις με εναν ανθρωπο που απο εκατο χιλιομετρα μακρια φαινεται ψυχακιας και κακος, εχεις κι εσυ τις ευθυνες σου.
Τον ξερουμε τον Τζανακοπουλο. Νιωθει κανενας εκπληξη αν (λεω, αν) συμπεριφερεται ετσι ενας ανθρωπος που όποτε βγαινει στο γυαλι τσακωνεται με τους παντες και φτυνει δηλητηριο και τοξικοτητα ακομη και στην πιο απλη συζητηση?
Δε καταλαβαίνω εγώ από θείους
εδώ βλέπουμε την Σια να ενημερώνει τον τύπο μετά το ραντεβού που βγήκαμε το προηγούμενο Σάββατο
Φταίει το θύμα και όχι ο θύτης......τι ακούμε από νομικούς ρε μλκ και δεν πέφτει το ταβάνι να μας πλακώσειΟταν πας και τα φτιαχνεις με εναν ανθρωπο που απο εκατο χιλιομετρα μακρια φαινεται ψυχακιας και κακος, εχεις κι εσυ τις ευθυνες σου.
δε ξέρω αν θα ξαναβγούμε της ξεκαθάρισα ότι η πρώτη φορά ήταν φρίμπι αλλά από την επόμενη θα πρέπει να έχω ένα κίνητρο και εγώ+1
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την επόμενη φορά ρωτά την για τα χρόνια στον sport fm.
Φταίει το θύμα και όχι ο θύτης......τι ακούμε από νομικούς ρε μλκ και δεν πέφτει το ταβάνι να μας πλακώσει
Σε γυναίκες οποίος σηκώνει χέρι είναι χειρότερη πούστρα από αποιονδήποτεΕίναι ψυχάκι.
Δεν είναι κακό παιδί.
Σε γυναίκες οποίος σηκώνει χέρι είναι χειρότερη πούστρα από αποιονδήποτε
ναι προφανώς....+1000 αλλά κ στους άνδρες και στα παιδιά και στα ζώα το ίδιο.
ναι προφανώς....
απλά αν είναι να τσακωθείς με κάποιον να είναι κάποιος που δεν είναι πιο αδύναμος και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
γενικά οποίος βγάζει το άχτι του στους πιο αδύναμους έχει σοβαρά θέματα
Δε καταλαβαίνω εγώ από θείους
εδώ βλέπουμε την Σια να ενημερώνει τον τύπο μετά το ραντεβού που βγήκαμε το προηγούμενο Σάββατο
δεν θεωρώ ότι οποίος σηκώνει το χέρι του είναι για εγκλεισμό στο Δαφνί.Είμαστε πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα.
Δεν υπάρχει καμία πρόληψη για άτομα που έχουν ψυχολογικά - ψυχιατρικά ζητήματα.
Τι λες ρε μαν για τον τραπεζικό μου λογαριασμό της λέειΩραίες παλάμες.
Μάθαμε και πόση την έχεις.
ΤΟΣΗ την έχεις.
Δε μου λες τώρα βρε μπαγασάκο, τόση άραγες την έχεις ή τόσο ήτο το στραπόνι που άρπαξες???????????Δε καταλαβαίνω εγώ από θείους
αν δεις τη συνέντευξη θα διαπιστώσεις ότι λέει ''και φάγαμε κάτι καραβίδες ναααααααα''Δε μου λες τώρα βρε μπαγασάκο, τόση άραγες την έχεις ή τόσο ήτο το στραπόνι που άρπαξες???????????
δεν θεωρώ ότι οποίος σηκώνει το χέρι του είναι για εγκλεισμό στο Δαφνί.
με ένα καλό τουλουμιασμα κάθε φορά που σηκώνει το χέρι του θα το πάρει το μυνημα...άλλωστε συνήθως αυτοί που κακοποιούν γυναίκες ζώα κτλπ είναι αυτοί που δεν έχουν τα @@ να το κάνουν σε άλλους που δεν τους έχουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι λες ρε μαν για τον τραπεζικό μου λογαριασμό της λέει
Όποιος πιστεύει ότι έχουν διαφορές μεταξύ τους είναι γελασμενος. Η μόνη διαφορά είναι η διαφθορά και η μάσα που πέφτειΌσο τραγικοί ειναι κατι ξεπλενιδες του Κούλη που τα βλέπουν όλα καλά και ανθηρά σε αυτή τη χώρα αλλο τοσο γελοίοι είναι κατι αριστεροι της δεκάρας που στο πρόσωπο της Έφης του πουσταρακου αυτού ,του Τζουμάκα,του Τσακαλώτου,του γιδοπολακη βλέπουν τους νέους Τσε Γκεβάρες.
Θα ήταν τιμιοτερο και οι δύο πλευρές να μας πουν ότι παλεύουν για μετακλιτες θέσεις για να βολεύτουν αυτοί και τα σογια τους να τελειώνουμε.
Ρε τα φιλαράκια αυτοί στο τέλος θα κάνουν συγκυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 45.21% των νομοσχεδίων της ΝΔ.
Το ποσοστό υποχώρησε ελάχιστα, ήταν στο 48,42% και πήγε στο 45,21%, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ από τις 31 Ιανουαρίου απείχε από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπόθεση των υποκλοπών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ΝΔ ψήφιζε τα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ (2015-2019) κατά 58,82%.