Νέα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τί θα ρίξεις;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θες / ψηφίζεις για αρχηγό τΣΥΡΙΖΑ

• Έφη Αχτσιόγλου

• Νίκος Παππάς

• Στέφανος Κασσελάκης

• Στέφανος Τζουμάκας

• Ευκλείδης Τσακαλώτος

• Άκυρο

• Λευκό

• Ρε δεν πάνε να γαμηθούν και αυτοί

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Στο μπου γιατι παιζει τοσες μερες το θεμα ? εκτος αν ειναι μελη ο Πορτοσαλτε η Κοσιωνη κτλ :confused:
1. Κοσιώνη αν βλέπεις θέλω να μιλήσουμε άσε τον μπούλη και στείλε dm :wanker:

2. δεν ξέρω δεν έχω συμμετάσχει πολύ στον κασελακη είναι βαρετό για μένα. Πλάκα είχε τα πρώτα 10 λεπτά η φάση. Μετά δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχολούμαστε με αυτόν.

Γενικά το ότι ήρθε και έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με απογοητεύει ακόμα περισσότερο για την συνολική κατάσταση που είναι σάπια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έφτασες στο κωλαντερο του Κούλη και φωνάζεις
Η μπαλα στην εξεδρα ε?
Κοιτα ρε κατι πραγματα, μιλανε οι συριζαιοι για πολιτικους που πριν εβριζαν το κομμα που πηγαν, και δεν κοιτανε την καμπουρα τους, θα τρελαθουμε εδω μεσα

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
1. Κοσιώνη αν βλέπεις θέλω να μιλήσουμε άσε τον μπούλη και στείλε dm :wanker:

2. δεν ξέρω δεν έχω συμμετάσχει πολύ στον κασελακη είναι βαρετό για μένα. Πλάκα είχε τα πρώτα 10 λεπτά η φάση. Μετά δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχολούμαστε με αυτόν.

Γενικά το ότι ήρθε και έγινε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ με απογοητεύει ακόμα περισσότερο για την συνολική κατάσταση που είναι σάπια.

@argyrotoxos τι λέει αυτός εδώ για το κορίτσι σου;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ.

Όχι πως υπήρχε κάτι τέτοιο στο χωράφι μας.
είμαι αισιόδοξος ,
αν μάλιστα την Κυριακή βγεί ο φυτευτός, ξεμπέρδεψε η χώρα από την μεταπολιτευτική καραμέλα της αριστεράς ,απαξιώνεται πλήρως
και ανοίγει ο δρόμος για τις πατριωτικές δυνάμεις όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη την ευρώπη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
είμαι αισιόδοξος ,
αν μάλιστα την Κυριακή βγεί ο φυτευτός, ξεμπέρδεψε η χώρα από την μεταπολιτευτική καραμέλα της αριστεράς ,απαξιώνεται πλήρως
και ανοίγει ο δρόμος για τις πατριωτικές δυνάμεις όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη την ευρώπη
Εν τω μεταξυ εκανε και δηλωσεις ο Βαρουφακης για τον Κασσελακη, ειναι εντελως απογοητευμενος απο την πορεια της αριστερας, φταιει λεει οτι δεν σεβαστηκε ο Τσιπρας το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα. Αλλος που δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τωρα βεβαια, αν "πατριωτικες δυναμεις" ειναι ο Βελοπουλος, ο Στιγκας και ο Νατσιος....καπου ελεος δηλαδη

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Η μπαλα στην εξεδρα ε?
Κοιτα ρε κατι πραγματα, μιλανε οι συριζαιοι για πολιτικους που πριν εβριζαν το κομμα που πηγαν, και δεν κοιτανε την καμπουρα τους, θα τρελαθουμε εδω μεσα
Τράβα ρε γαμησου στο σκυπε ρε που θα μου πεις εμένα για μπάλα στην εξέδρα. Καραγκιόζη Ε Καραγκιόζη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Εν τω μεταξυ εκανε και δηλωσεις ο Βαρουφακης για τον Κασσελακη, ειναι εντελως απογοητευμενος απο την πορεια της αριστερας, φταιει λεει οτι δεν σεβαστηκε ο Τσιπρας το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα. Αλλος που δεν εχει παρει χαμπαρι τιποτα
ζηλεύει ο γιάνης που δεν έχει Τάιλερ σύζυγο :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ζηλεύει ο γιάνης που δεν έχει Τάιλερ σύζυγο :confused:
Απο τωρα περιμενω μετα την εκλογη Κασσελακη τη συναντηση με τον Μητσοτακη, φανταζομαι θα παρει και τον σκυλο μαζι ο Στεφανος, να γινει φιλος με τον Πίνατ

Περιμενω μεγιστο τρολαρισμα απο Στεφανο, να λεει στον Κουλη "ξερεις εγω σε ψηφισα το 2019"

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Απο τωρα περιμενω μετα την εκλογη Κασσελακη τη συναντηση με τον Μητσοτακη, φανταζομαι θα παρει και τον σκυλο μαζι ο Στεφανος, να γινει φιλος με τον Πίνατ

Περιμενω μεγιστο τρολαρισμα απο Στεφανο, να λεει στον Κουλη "ξερεις εγω σε ψηφισα το 2019"
το πιο πιθανό είναι να τον ρωτήσει πόσα ένσημα έχει και να καταλήξει ότι από τους 2 ο πιο κομμουνιστής είναι ο Κυριάκος :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

θα την γλεντήσει τη Στεφανία ο Κυριάκος :fuck1::2funny:

Χωρίς πλάκα πρέπει να είναι εντελώς βαρεμένοι ,πολύ παραπάνω από όσο υπολογίζαμε , οι μαλακοζαίοι για να βγάλουν αρχηγό μια ξεφωνημένη πουστάρα,
απίθανα πράματα συμβαίνουνε

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
κανένα μπιφ ας ανοίξει ο καθένας στη σια τα χαρτιά του και ας νικήσει ο καλύτερος :coffee:

Τα λέω και στον άλλο αλλά δεν με ακούει.

Με γυναίκα που έχει πάει με τον Κώστα τον χαζό και τον Μιχάλη τον χάλια, εγώ δεν πάω.

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.738
Πόντοι
18.496
Τρίβουν τα χέρια τους οι γαλάζιοι που ασχολούνται όλοι με τον κασελάκη ποτέ γαμιέται και τι ομάδα είναι.

ξεχάστηκαν και οι φωτιές και οι βροχές και η ακρίβεια και τα καρτέλ και όλα.....

ενδιαφέρει τη χώρα τι είναι ο κασελάκης λες και έχουμε εκλογές την άλλη βδομάδα. Μόνο από το ότι ο Άλεξ αφιερώνει 150 ποστς για τον κασελάκη είναι απόδειξη αυτού :tooth::tooth::tooth:
IMG_0071.jpeg

Αποτροπή!
tzaνακοπουλε γαμιεσαι!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom