Νέα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τί θα ρίξεις;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θες / ψηφίζεις για αρχηγό τΣΥΡΙΖΑ

• Έφη Αχτσιόγλου

• Νίκος Παππάς

• Στέφανος Κασσελάκης

• Στέφανος Τζουμάκας

• Ευκλείδης Τσακαλώτος

• Άκυρο

• Λευκό

• Ρε δεν πάνε να γαμηθούν και αυτοί

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τους συμπονήσει ο αγοραστός.

Τι σχέση έχει αυτό με τον κασελάκη που μας έχουν κάνει κλίσμα όμως δεν καταλαβαίνω?

Εσύ μόνη απάντηση που έχεις για όλα είναι ''έγιναν ή θα γίνουν εκλογές''

λυπάμαι αν μέχρι εκεί φτάνει η κρίση σου και η σκέψη σου ρε τύπε....
Απαντησα στο οτι δεν εχουμε εκλογες την αλλη εβδομαδα. Κι αυτο σε πειραξε?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
o κοσμος ασχολειται με τον κασελακης και οχι με τα αντιπλυμμυρικα γιατι ο ιδιος το επιλεγει,γιατι εκτος απο τους πνιγμενους στο πουτσο τους οι υπολοιποι ,θα κανουν τον χαβαλε τους με τον κασελακη με τον ταιλερ η με οτι αλλο προκυψει.Τα παραπονα σου λοιπον στον υπεροχο κοσμο και μη ψαχνεις σκοτεινα κεντρα παραπληροφορησης προπαγανδας μαιντ κοντρολ και συναφη
Δεν αναφερόμουν μόνο στα κανάλια που ξεκάθαρα πουσάρουν το θέμα

αν ο κόσμος δεν ήταν για τον πουτσο δεν θα τον έπιανε κορόιδο ο Άδωνης και ο Βορίδης....

που είναι η σοβαρότητα όταν ασχολούμαστε όλοι με έναν ηλίθιο που ήρθε να κάνει show?

Και αν είναι να ασχοληθούμε μαζί του επειδή είναι υποψήφιος για προθπουργος....τι είδους ουγκανοι είμαστε να ασχολούμαστε με τον γκόμενο του και όχι με τις πολιτικές του θέσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νταντεεεεεεεεεεεεεε

images

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Αηδία είναι να γλύφεις εκεί που έφτυνες ( Άδωνις). Αλλά ξέρεις εσύ από τέτοια.. καθημερινή σου συνήθεια να γλύφεις εκεί που φτύνουν άλλοι.

Ρε τύπε, σε έχω για σοβαρό.

Σε όλη την ιστορία σου έχεις να επικαλείσαι 2 φορές που σχημάτισες κυβέρνηση.

Και τις 2 με τον Καμμένο.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

αν ο κόσμος δεν ήταν για τον πουτσο δεν θα τον έπιανε κορόιδο ο Άδωνης και ο Βορίδης....

που είναι η σοβαρότητα όταν ασχολούμαστε όλοι με έναν ηλίθιο που ήρθε να κάνει show?

Και αν είναι να ασχοληθούμε μαζί του επειδή είναι υποψήφιος για προθπουργος....τι είδους ουγκανοι είμαστε να ασχολούμαστε με τον γκόμενο του και όχι με τις πολιτικές του θέσεις?
Ολα εξηγησιμα ειναι, αρκει να θελουμε να τα αναλυσουμε σωστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε τύπε, σε έχω για σοβαρό.

Σε όλη την ιστορία σου έχεις να επικαλείσαι 2 φορές που σχημάτισες κυβέρνηση.

Και τις 2 με τον Καμμένο.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!
Και μιλαμε για κομμα που εχει κοινοβουλευτικο εκπροσωπο τον Ραγκουση...
Τον Ραγκουση ρε τύπε
Που τους εβριζε ως το 2018

Υ.Γ. Τον εχεις για σοβαρο? Γιατι? Απο πού κι ως πού? Τι σοβαρο εχει πει?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Απαντησα στο οτι δεν εχουμε εκλογες την αλλη εβδομαδα. Κι αυτο σε πειραξε?
Ε και εγώ σχολιάζω την εμμονή σου με τις εκλογές και τα αποτελέσματα ως μόνο κριτήριο της πραγματικότητας.

Και αυτό σε πείραξε? :confused:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

Ποιες θέσεις βρε φίλε;

Έλα τώρα.

Κ εσένα σε έχω για σοβαρό.

Μη γίνεσαι ΠΑΣΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ε και εγώ σχολιάζω την εμμονή σου με τις εκλογές και τα αποτελέσματα ως μόνο κριτήριο της πραγματικότητας.

Και αυτό σε πείραξε? :confused:
Καλώς ή κακώς ολα στις εκλογες καταληγουν, γιατι πολυ απλα εκει επικυρωνεται ή ακυρωνεται η αποψη περί "κοσμου που βραζει".
Εγω προσεγγιζω αλλιως τα πραγματα, και θεωρω οτι και πολυς κοσμος ετσι τα προσεγγιζει, γι αυτο δεν μπορειτε να "πιασετε" το σφυγμο του κοσμου.
Ο κοσμος ξερει οτι εγινε μια θεομηνια, ό,τι και να γινοταν η καταστροφη δεν μπορούσε να αποφευχθει, το μονο που ενδιαφερει τωρα ειναι οι αποζημιωσεις. Κι εκει θα κριθει το πραγμα.

Ποιες θέσεις βρε φίλε;

Έλα τώρα.

Αυτος ναι, ειναι σοβαρος

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
είχε ειπωθεί το απολύτως σωστό ότι ο μεγαλύτερος χορηγός του κούλη είναι ο συριζα
'Οπως πάει το πράμα με την κατ'εντολή εκλογή του πούστη θα έχουμε για άλλες 3-4 τετραετίες ΝΔ 50% αυτοδύναμη,
με αντιπολίτευση πασοκ κανά 15% ,20% δεξιά κόμματα και το υπόλοιπο κκε κ κασελολούγκρες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Ποιες θέσεις βρε φίλε;

Έλα τώρα.

Μη γίνεσαι ΠΑΣΟΚ.
Ακριβώς.

Δεν έχει θέσεις...γιατί τι θέσεις μπορεί να έχει σε ένα αριστερό κόμμα ένας εφοπλιστής American made?

Όποτε ποιος ο λόγος να ακούμε το όνομα του 100 φορές τη μέρα? Επειδή είμαστε 1. ανθρωποφάγοι και ψοφάμε για κράξιμο περισσότερο από ότι ψοφάμε για φαγητό και 2. γιατί ψοφάμε για αντιπερισπασμούς.

πες μου εσύ ένα καλό επιχείρημα γιατί παίζει 3 μέρες στα κανάλια ο τσαρλατάνος χωρίς σταματημό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
είχε ειπωθεί το απολύτως σωστό ότι ο μεγαλύτερος χορηγός του κούλη είναι ο συριζα
'Οπως πάει το πράμα με την κατ'εντολή εκλογή του πούστη θα έχουμε για άλλες 3-4 τετραετίες ΝΔ 50% αυτοδύναμη,
με αντιπολίτευση πασοκ κανά 15% ,20% δεξιά κόμματα και το υπόλοιπο κκε κ κασελολούγκρες
Από αλλού το ψαχνουμε τύπε και απο αλλού θα ερθει.

Εγω το εχω πει σε αρκετους φιλους μου και μου λενε οτι λεω βλακειες.

Η επομενη αξιωματικη αντιπολιτευση της χωρας θα ειναι ακροδεξια.

Μεχρι να ξυπνησει η κεντροαριστερα και να αποφασισει τι προφιλ θελει, θα εχει ερθει η ακροδεξια να καλύψει το κενο.

πες μου εσύ ένα καλό επιχείρημα γιατί παίζει 3 μέρες στα κανάλια ο τσαρλατάνος χωρίς σταματημό.
Επειδη πουλάει. Τι δεν καταλαβαινεις?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Από αλλού το ψαχνουμε τύπε και απο αλλού θα ερθει.

Εγω το εχω πει σε αρκετους φιλους μου και μου λενε οτι λεω βλακειες.

Η επομενη αξιωματικη αντιπολιτευση της χωρας θα ειναι ακροδεξια.

Μεχρι να ξυπνησει η κεντροαριστερα και να αποφασισει τι προφιλ θελει, θα εχει ερθει η ακροδεξια να καλύψει το κενο.
μια χαρά , να επέλθει η κανονικότητα στη χώρα όπως άλλωστε σε όλες τις ευρωπαικές χώρες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.107
Πόντοι
3.656
Καλώς ή κακώς ολα στις εκλογες καταληγουν, γιατι πολυ απλα εκει επικυρωνεται ή ακυρωνεται η αποψη περί "κοσμου που βραζει".
Εγω προσεγγιζω αλλιως τα πραγματα, και θεωρω οτι και πολυς κοσμος ετσι τα προσεγγιζει, γι αυτο δεν μπορειτε να "πιασετε" το σφυγμο του κοσμου.
Ο κοσμος ξερει οτι εγινε μια θεομηνια, ό,τι και να γινοταν η καταστροφη δεν μπορούσε να αποφευχθει, το μονο που ενδιαφερει τωρα ειναι οι αποζημιωσεις. Κι εκει θα κριθει το πραγμα.
όταν είπα ότι είναι το μόνο σου κριτήριο για την πραγματικότητα δεν το είπα καλά....

αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι εκλογές είναι το μόνο σου επιχείρημα για την πραγματικότητα

γιατί σε λογική βάση να αναλύσεις και να κρίνεις ένα γεγονός δεν το κάνεις.

Και αφού στις εκλογές καταλήγουν όλα αν θες απαντά σε αυτό : θεωρείς ότι όποιος ψηφίζει χρυσή αυγή είναι ναζί και ότι όποιος ψηφίζει είναι ΚΚΕ είναι κουμουνιστης?

Η το εκλογικό σώμα απαρτίζεται και από ηλίθιους ανεγκέφαλους ψηφοφόρους?

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Ολα εξηγησιμα ειναι, αρκει να θελουμε να τα αναλυσουμε σωστα

Και μιλαμε για κομμα που εχει κοινοβουλευτικο εκπροσωπο τον Ραγκουση...
Τον Ραγκουση ρε τύπε
Που τους εβριζε ως το 2018

Υ.Γ. Τον εχεις για σοβαρο? Γιατι? Απο πού κι ως πού? Τι σοβαρο εχει πει?

Έχει άποψη.

Δεν είναι κομματόσκυλο σαν τον Peanut.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.948
Πόντοι
1.406
Στο μπου γιατι παιζει τοσες μερες το θεμα ? εκτος αν ειναι μελη ο Πορτοσαλτε η Κοσιωνη κτλ :confused:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ε καλα ρε τύπε, αν ζητησει να ερθει στον Συριζα μην τον παρετε. Εξάλλου εσεις δεν τα κανετε αυτα, δεν παιρνετε στο κομμα πολιτικους αντιπαλους που σας εβριζαν πριν ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ
Έφτασες στο κωλαντερο του Κούλη και φωνάζεις

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.002
Πόντοι
3.936
Στο μπου γιατι παιζει τοσες μερες το θεμα ? εκτος αν ειναι μελη ο Πορτοσαλτε η Κοσιωνη κτλ :confused:

Ο Κωστακης γράφει εδώ.

Τραγικό.

Δεν έχει σχέση με ΝΔ ούτε αυτός ούτε ο Βορίδης.

@dantedmc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom