Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Τραγικό.
Δεν έχει σχέση με ΝΔ ούτε αυτός ούτε ο Βορίδης.
Τραγικό.
Απαντησα στο οτι δεν εχουμε εκλογες την αλλη εβδομαδα. Κι αυτο σε πειραξε?Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τους συμπονήσει ο αγοραστός.
Τι σχέση έχει αυτό με τον κασελάκη που μας έχουν κάνει κλίσμα όμως δεν καταλαβαίνω?
Εσύ μόνη απάντηση που έχεις για όλα είναι ''έγιναν ή θα γίνουν εκλογές''
λυπάμαι αν μέχρι εκεί φτάνει η κρίση σου και η σκέψη σου ρε τύπε....
Δεν αναφερόμουν μόνο στα κανάλια που ξεκάθαρα πουσάρουν το θέμαo κοσμος ασχολειται με τον κασελακης και οχι με τα αντιπλυμμυρικα γιατι ο ιδιος το επιλεγει,γιατι εκτος απο τους πνιγμενους στο πουτσο τους οι υπολοιποι ,θα κανουν τον χαβαλε τους με τον κασελακη με τον ταιλερ η με οτι αλλο προκυψει.Τα παραπονα σου λοιπον στον υπεροχο κοσμο και μη ψαχνεις σκοτεινα κεντρα παραπληροφορησης προπαγανδας μαιντ κοντρολ και συναφη
Αηδία είναι να γλύφεις εκεί που έφτυνες ( Άδωνις). Αλλά ξέρεις εσύ από τέτοια.. καθημερινή σου συνήθεια να γλύφεις εκεί που φτύνουν άλλοι.
Ολα εξηγησιμα ειναι, αρκει να θελουμε να τα αναλυσουμε σωσταΔεν αναφερόμουν μόνο στα κανάλια που ξεκάθαρα πουσάρουν το θέμα
αν ο κόσμος δεν ήταν για τον πουτσο δεν θα τον έπιανε κορόιδο ο Άδωνης και ο Βορίδης....
που είναι η σοβαρότητα όταν ασχολούμαστε όλοι με έναν ηλίθιο που ήρθε να κάνει show?
Και αν είναι να ασχοληθούμε μαζί του επειδή είναι υποψήφιος για προθπουργος....τι είδους ουγκανοι είμαστε να ασχολούμαστε με τον γκόμενο του και όχι με τις πολιτικές του θέσεις?
Και μιλαμε για κομμα που εχει κοινοβουλευτικο εκπροσωπο τον Ραγκουση...Ρε τύπε, σε έχω για σοβαρό.
Σε όλη την ιστορία σου έχεις να επικαλείσαι 2 φορές που σχημάτισες κυβέρνηση.
Και τις 2 με τον Καμμένο.
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!
Ε και εγώ σχολιάζω την εμμονή σου με τις εκλογές και τα αποτελέσματα ως μόνο κριτήριο της πραγματικότητας.Απαντησα στο οτι δεν εχουμε εκλογες την αλλη εβδομαδα. Κι αυτο σε πειραξε?
Δεν αναφερόμουν μόνο στα κανάλια που ξεκάθαρα πουσάρουν το θέμα
αν ο κόσμος δεν ήταν για τον πουτσο δεν θα τον έπιανε κορόιδο ο Άδωνης και ο Βορίδης....
που είναι η σοβαρότητα όταν ασχολούμαστε όλοι με έναν ηλίθιο που ήρθε να κάνει show?
Και αν είναι να ασχοληθούμε μαζί του επειδή είναι υποψήφιος για προθπουργος....τι είδους ουγκανοι είμαστε να ασχολούμαστε με τον γκόμενο του και όχι με τις πολιτικές του θέσεις?
Καλώς ή κακώς ολα στις εκλογες καταληγουν, γιατι πολυ απλα εκει επικυρωνεται ή ακυρωνεται η αποψη περί "κοσμου που βραζει".Ε και εγώ σχολιάζω την εμμονή σου με τις εκλογές και τα αποτελέσματα ως μόνο κριτήριο της πραγματικότητας.
Και αυτό σε πείραξε?
Αυτος ναι, ειναι σοβαροςΠοιες θέσεις βρε φίλε;
Έλα τώρα.
Κ εσένα σε έχω για σοβαρό.
Ακριβώς.Ποιες θέσεις βρε φίλε;
Έλα τώρα.
Κ εσένα σε έχω για σοβαρό.
Μη γίνεσαι ΠΑΣΟΚ.
Από αλλού το ψαχνουμε τύπε και απο αλλού θα ερθει.είχε ειπωθεί το απολύτως σωστό ότι ο μεγαλύτερος χορηγός του κούλη είναι ο συριζα
'Οπως πάει το πράμα με την κατ'εντολή εκλογή του πούστη θα έχουμε για άλλες 3-4 τετραετίες ΝΔ 50% αυτοδύναμη,
με αντιπολίτευση πασοκ κανά 15% ,20% δεξιά κόμματα και το υπόλοιπο κκε κ κασελολούγκρες
Επειδη πουλάει. Τι δεν καταλαβαινεις?πες μου εσύ ένα καλό επιχείρημα γιατί παίζει 3 μέρες στα κανάλια ο τσαρλατάνος χωρίς σταματημό.
μια χαρά , να επέλθει η κανονικότητα στη χώρα όπως άλλωστε σε όλες τις ευρωπαικές χώρεςΑπό αλλού το ψαχνουμε τύπε και απο αλλού θα ερθει.
Εγω το εχω πει σε αρκετους φιλους μου και μου λενε οτι λεω βλακειες.
Η επομενη αξιωματικη αντιπολιτευση της χωρας θα ειναι ακροδεξια.
Μεχρι να ξυπνησει η κεντροαριστερα και να αποφασισει τι προφιλ θελει, θα εχει ερθει η ακροδεξια να καλύψει το κενο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όταν είπα ότι είναι το μόνο σου κριτήριο για την πραγματικότητα δεν το είπα καλά....Καλώς ή κακώς ολα στις εκλογες καταληγουν, γιατι πολυ απλα εκει επικυρωνεται ή ακυρωνεται η αποψη περί "κοσμου που βραζει".
Εγω προσεγγιζω αλλιως τα πραγματα, και θεωρω οτι και πολυς κοσμος ετσι τα προσεγγιζει, γι αυτο δεν μπορειτε να "πιασετε" το σφυγμο του κοσμου.
Ο κοσμος ξερει οτι εγινε μια θεομηνια, ό,τι και να γινοταν η καταστροφη δεν μπορούσε να αποφευχθει, το μονο που ενδιαφερει τωρα ειναι οι αποζημιωσεις. Κι εκει θα κριθει το πραγμα.
Ολα εξηγησιμα ειναι, αρκει να θελουμε να τα αναλυσουμε σωστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μιλαμε για κομμα που εχει κοινοβουλευτικο εκπροσωπο τον Ραγκουση...
Τον Ραγκουση ρε τύπε
Που τους εβριζε ως το 2018
Υ.Γ. Τον εχεις για σοβαρο? Γιατι? Απο πού κι ως πού? Τι σοβαρο εχει πει?
Στο μπου γιατι παιζει τοσες μερες το θεμα ? εκτος αν ειναι μελη ο Πορτοσαλτε η Κοσιωνη κτλπες μου εσύ ένα καλό επιχείρημα γιατί παίζει 3 μέρες στα κανάλια ο τσαρλατάνος χωρίς σταματημό.
μια χαρά , να επέλθει η κανονικότητα στη χώρα όπως άλλωστε σε όλες τις ευρωπαικές χώρες
Δεν είδα κάτι...για επανέλαβεΣου απάντησα τύπε.
Έφτασες στο κωλαντερο του Κούλη και φωνάζειςΕ καλα ρε τύπε, αν ζητησει να ερθει στον Συριζα μην τον παρετε. Εξάλλου εσεις δεν τα κανετε αυτα, δεν παιρνετε στο κομμα πολιτικους αντιπαλους που σας εβριζαν πριν ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ
Στο μπου γιατι παιζει τοσες μερες το θεμα ? εκτος αν ειναι μελη ο Πορτοσαλτε η Κοσιωνη κτλ
Τραγικό.