celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Ευτυχως ρε κερατα δεν επινα καφε,θα πνιγομουνιδιωτευω εγω ρε μουνοπανο δεν εχω σχεση με δημοσιο
δινω ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ καθε μερα μ παραγωγικοτητα,εργο,σκληρη δουλεια
Ευτυχως ρε κερατα δεν επινα καφε,θα πνιγομουνιδιωτευω εγω ρε μουνοπανο δεν εχω σχεση με δημοσιο
ναι 13χρονια δλδ σαν να λενε οτι ειναι και παναθηναικος μαλλον καπου παει το μυαλο μου...Προχεθς βρηκαν σε καποιο δημο εναν που ειχε να πατησει χρονια στην δουλεια,καπου πηγε το μυαλο μου αλλα δεν θελω να τον εκθεσω
τα αυτακια ξεχασες τα αυτακιαιδιωτευω εγω ρε μουνοπανο δεν εχω σχεση με δημοσιο
μπραβο σου παντως το εχεις πλασαρει πολυ καλα το θεμα δουλειας...ιδιωτευω εγω ρε μουνοπανο δεν εχω σχεση με δημοσιο
σοβαρα τωρα δουλευω σωματικα,νοητικα,ψυχικα και ΠΟΛΛΕΣ ωρες αλλα δεν γαμιεταιμπραβο σου παντως το εχεις πλασαρει πολυ καλα το θεμα δουλειας...
@celebre και γω νομιζα οτι τα ντελιβερη εκει στη wolt οποτε θελουν αποδεχονται παραγγελια
θελω να μου εξηγησεις ποσο δυσκολο ειναι να ξυπνας χαραματα οπως λες και για το υπολοιπο της μερας να κοιτας το ταβανι χωρις να σηκωθεις απο το κρεβατι;σοβαρα τωρα δουλευω σωματικα,νοητικα,ψυχικα και ΠΟΛΛΕΣ ωρες αλλα δεν γαμιεται
Σίγουρα δεν γαμιέσαι αφού είσαι πουστράκισοβαρα τωρα δουλευω σωματικα,νοητικα,ψυχικα και ΠΟΛΛΕΣ ωρες αλλα δεν γαμιεται
Δεν φτανει που τρεχουμε ολη μερα,εχουμε και τον αλλον αραχτο να πουλαει πνευμα.Πως δεν τον εβαλε ο Κυριακος σε κανενα υπουργειο εργασιας-αναπτυξης αποριας αξιονμπραβο σου παντως το εχεις πλασαρει πολυ καλα το θεμα δουλειας...
@celebre και γω νομιζα οτι τα ντελιβερη εκει στη wolt οποτε θελουν αποδεχονται παραγγελια
κατσε μισο ηρθε ο καρεδακιαςθελω να μου εξηγησεις ποσο δυσκολο ειναι να ξυπνας χαραματα οπως λες και για το υπολοιπο της μερας να κοιτας το ταβανι χωρις να σηκωθεις απο το κρεβατι;
Ποσες ταινιες βλεπεις στο 8ωρο ρεσοβαρα τωρα δουλευω σωματικα,νοητικα,ψυχικα και ΠΟΛΛΕΣ ωρες αλλα δεν γαμιεται
εχω να δω πολυ καιρο δνε προλαβαινωΠοσες ταινιες βλεπεις στο 8ωρο ρε
αν δεν χωσει πρωτα τον αλεξ που κανει και αφισοκολληση δεν μπορει να μπει ο μισθωτοςΔεν φτανει που τρεχουμε ολη μερα,εχουμε και τον αλλον αραχτο να πουλαει πνευμα.Πως δεν τον εβαλε ο Κυριακος σε κανενα υπουργειο εργασιας-αναπτυξης αποριας αξιον
Δεν θα μας πηδας την κουβεντα τωρα,καλο κους κους κανουμεκατσε μισο ηρθε ο καρεδακιας
Αλεξ παιζει να διαγραφει,φαγανε την Δομνα,το πηρε βαρια.Πολυ βαριααν δεν χωσει πρωτα τον αλεξ που κανει και αφισοκολληση δεν μπορει να μπει ο μισθωτος
μονο σογκουν μονο πιανει μια σειρα την ημεραΠοσες ταινιες βλεπεις στο 8ωρο ρε
λογικο εχει αυξηθει ο χρονος σου στο σαιτ που να προλαβεις και ταινιεςεχω να δω πολυ καιρο δνε προλαβαινω
για δωσε στορυ ταιμ του μπιφ με τον καρεδακιακατσε μισο ηρθε ο καρεδακιας
αν δεν χωσει πρωτα τον αλεξ που κανει και αφισοκολληση δεν μπορει να μπει ο μισθωτος
μπες να διαβασεις εχει γελιο τρελογια δωσε στορυ ταιμ του μπιφ με τον καρεδακια
ε που ρε δωσε κανα λινκ ξερεις να κανεις αντιγραφη επικολληση;μπες να διαβασεις εχει γελιο τρελο
τι τρεχει με τις ελλεινιδες ξεκιναε που ρε δωσε κανα λινκ ξερεις να κανεις αντιγραφη επικολληση;
ετσι ειναι η ατιμη η ζωη καποιοι ειναι γεννημενοι ταλεντα και αλλοι πρεπει να κοπιασουνΟ Άλεξ δεν αφήνει το πρωτάθλημα.
Δυστυχώς για τον κατουρημένο Στραπονιάρη .
Είναι ο Εουσέμπιο του Μρ Μαλάκας.
Ο Ρουμενίγκε. Ο Κρόϊφ.
Αλλά έχει να κάνει με τον Πελέ Άλεξ .
Μπες να διαβασεις σου λεει,νομιζει οτι ολοι εχουμε ελευθερο χρονο,αλλα αν """δουλευεις""" σκληρα ετσι ειναιε που ρε δωσε κανα λινκ ξερεις να κανεις αντιγραφη επικολληση;