Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θυμαμαι οταν πρωτομπηκα στο κτιριο της Νομικης, φθινοπωρο του 1989, το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν ενα συνθημα στον τοιχο που ελεγε "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ"¨.
Ηταν καπως ανατριχιαστικο, γιατι πριν λιγες μερες ειχε εκτελεστεί ο Μπακογιαννης
Tι όμορφα ξεκίνησες τις σπουδές σου :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Tι όμορφα ξεκίνησες τις σπουδές σου :)
Ναι ρε, ενιωθες οτι εχεις βαλει λιγο τζογο στη ζωη σου, οτι παιζει παντα ενα ποσοστο μπαινοντας εκει μεσα να μην βγεις ζωντανος

Στον πρωτο οροφο ηταν και η κατειλημμενη αιθουσα της Ριζοσπαστικης Αριστερης Παρεμβασης Νομικου (η γνωστη ΡΑΠΑΝ) όπου εκεί βρισκονταν διαφορα πολεμοφοδια για τις πορείες και τις διαδηλωσεις, το αστειο ειναι οτι ηταν ξεκλειδωτη και μια φορα μπηκα και ειδα μεσα κατι καδρονια, ροπαλα, κρανη, μπουκαλια κλπ, βεβαια δεν προχωρησα πολυ γιατι ηταν μεσα καποιος απλυτος ο οποιος μαλλον αμεσως αντιληφθηκε οτι δεν ειμαι του συναφιου του και κινηθηκε προς το μερος μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαχα , τυγχανει να γνωριζουμε οικογενειακως το Ταουξη
Αρα και την Ειρηνη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι ρε, ενιωθες οτι εχεις βαλει λιγο τζογο στη ζωη σου, οτι παιζει παντα ενα ποσοστο μπαινοντας εκει μεσα να μην βγεις ζωντανος

Στον πρωτο οροφο ηταν και η κατειλημμενη αιθουσα της Ριζοσπαστικης Αριστερης Παρεμβασης Νομικου (η γνωστη ΡΑΠΑΝ) όπου εκεί βρισκονταν διαφορα πολεμοφοδια για τις πορείες και τις διαδηλωσεις, το αστειο ειναι οτι ηταν ξεκλειδωτη και μια φορα μπηκα και ειδα μεσα κατι καδρονια, ροπαλα, κρανη, μπουκαλια κλπ, βεβαια δεν προχωρησα πολυ γιατι ηταν μεσα καποιος απλυτος ο οποιος μαλλον αμεσως αντιληφθηκε οτι δεν ειμαι του συναφιου του και κινηθηκε προς το μερος μου
Σε Πανεπιστήμιο σε στείλανε ή σe barracks? :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι τυπε προσωπικα ο πατερας μου τους ξερει χρονια και τους εχω γνωρισει
Η Ειρηνη φοβερη πορεία, υποψηφια βουλευτης με το ΠΑΣΟΚ το 2009, με τους ΑΝΕΛ το 2012, μελος της Επιτροπης Επαγγελματικου Αθλητισμού το 2015 και στο ενδιαμεσο νομιζω παντρευτηκε και τον Ταουξή

Σε Πανεπιστήμιο σε στείλανε ή σe barracks? :tooth:
Για νομικη σχολή μιλαμε, το 1989. Τι ακριβώς περιμενες?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Η Ειρηνη φοβερη πορεία, υποψηφια βουλευτης με το ΠΑΣΟΚ το 2009, με τους ΑΝΕΛ το 2012, μελος της Επιτροπης Επαγγελματικου Αθλητισμού το 2015 και στο ενδιαμεσο νομιζω παντρευτηκε και τον Ταουξή

Για νομικη σχολή μιλαμε, το 1989. Τι ακριβώς περιμενες?

Ελευθερη δικηγορια ασκεις τυπε?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
κατσε ρε φιλαρακι

εσυ πιστευεις οτι ο τσιπρας τζουνιορ με τις πλατες του μπαμπα του λογω "μικρο αγετ της κρητης" και με τις πλατες του σημμιτη θα παει το κομμα σε διπλασια ποσοστα?

και μαλιστα με μυαλα δεκαετιας του 80?

αν ειχε τα αρχιδια να φανει σαν νεος πολιτικος αρχηγος θα επρεπε να ειχε παραιτηθει απο την θεση του στην ευρωβουλη

αλλα του πηγε το σκατο στην καλτσα με τον αναπληρωτη του που συνεχιζει να ειναι ο νικολακης παπανδρεου

αλλωστε ολα τα διαπλεκωμενα sites και ολα τα καναλια πανεληνιας εμβελειας συνεχιζουν να τον γλυφουν πρωι μεσημερι βραδυ

ΚΑΚΙΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ για νεο πολιτικο αρχηγο κομματος και συντομα απο-κομματος
Καταρχήν δεν είμαστε φιλαράκια.

Τσίπρας τζούνιορ εννοείς τον Ανδρουλάκη;

Μήπως πίνεις ληγμένα Αρντάν;

Ποιο σκατό απ' την κάλτσα, ρε κόπανε; Μάθε καταρχήν ορθογραφία. Μήπως είσαι πρωτο-ξαδέρφι του Καρανίκα;

Ο Ανδρουλάκης θα χτίσει εκ των έσω το κόμμα από την αρχή (όπως έκανε ο Μητσοτάκης) και ιδεολογικά για ότι χρειαστεί έχει το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά και τον Βενιζέλο (αν χρειαστεί).

ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχω δωρισει ολα τα βιβλια τα πανεπιστημιακα μιας και δεν ασχολουμαι με το χωρο . Μονο καποια βιβλια δωρο του καθηγητη Αλεξανδρου Μαγκακη που ειχα τη τιμη να τον γνωρισω προσωπικα και να κανουμε καποιες συζητησεις εχω κρατησει με αφιερωσεις . Αν ετυχε να τον γνωρισεις ειναι η πιο αξιοθαυμαστη προσωπικοτητα που εχω γνωρισει , μακαρι να τον ειχα καθηγητη . Και το Φελουτζη επισης ηθελα να πετυχω , εχω ακουσει πολλα . Ειχες καλο ακαδημαικο προσωπικο στα χρονια σου εξ οσων εχω ακουσει , τυχερος εισαι
Το πιο εντυπωσιακο ηταν το μαθημα των Παυλοπουλου-Αλιβιζατου.
Εκαναν Εμβαθυνση Δημοσιου Δικαιου και εκαναν το μαθημα "διαδραστικα" μεταξυ τους, υπο τη μορφη διαλογων μεταξυ ενος "Δεξιου" (Παυλοπουλος) και ενος "Αριστερου" (Αλιβιζατος). Μιλαμε οτι στο αμφιθεατρο ηταν γεματες ακομη και οι σκαλες και καθοταν και κοσμος εξω απο τις πορτες για να ακουει το μαθημα, εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να εχω καθισει κυριολεκτικα στο πατωμα, ενα μετρο απο τα ποδια του Παυλοπουλου και να προσεχω κιολας μην σκονταψει πανω μου

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Το πιο εντυπωσιακο ηταν το μαθημα των Παυλοπουλου-Αλιβιζατου.
Εκαναν Εμβαθυνση Δημοσιου Δικαιου και εκαναν το μαθημα "διαδραστικα" μεταξυ τους, υπο τη μορφη διαλογων μεταξυ ενος "Δεξιου" (Παυλοπουλος) και ενος "Αριστερου" (Αλιβιζατος). Μιλαμε οτι στο αμφιθεατρο ηταν γεματες ακομη και οι σκαλες και καθοταν και κοσμος εξω απο τις πορτες για να ακουει το μαθημα, εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να εχω καθισει κυριολεκτικα στο πατωμα, ενα μετρο απο τα ποδια του Παυλοπουλου και να προσεχω κιολας μην σκονταψει πανω μου

Παροτι ειμαι δεξιος πολυ καλος ο Αλιβιζατος πρεπει να ομολογησω . Ασε μου θυμισες συνθεση δημοσιου τωρα και με επιασε πονοκεφαλος στη σκεψη μονο . Ευτυχως επεσα στο κλιμακιο Βλαχοπουλου-Δελλη και καθαρισα

Τελευταία τροποποίηση:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Καταρχήν δεν είμαστε φιλαράκια.
μαγκια κλανια και κολο φυλιστρινι παριστανεις

Τσίπρας τζούνιορ εννοείς τον Ανδρουλάκη;

Μήπως πίνεις ληγμένα Αρντάν;

εαν γκουγκλαρεις και μαθεις για την φαμιλια του εχει τα ιδια κοινα χαρακτηριστικα επαρσης του πλουτισμου οπως ο πατερας του τσιπρα ακριβως τα ιδια αλλα σε αλλη γεογραφικη θεση της ελλαδος
Ποιο σκατό απ' την κάλτσα, ρε κόπανε; Μάθε καταρχήν ορθογραφία. Μήπως είσαι πρωτο-ξαδέρφι του Καρανίκα;
καταρχην που ξερεις οτι ειμαι συριζα? η μηπως εισαι της σχολης οτι οποιος κανει αντιπολιτευση στον κουλη πρεπει ντε και αναγκαστικα να ειναι συριζαιος?

μαθε οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι αποκλειστικα συριζαιοι αλλα αλλων κομματων η παλαιοι πασοκοι οι οποιοι δεν συμφωνουν με την στρατηγικη του τσιπρα τζουνιορ
Ο Ανδρουλάκης θα χτίσει εκ των έσω το κόμμα από την αρχή (όπως έκανε ο Μητσοτάκης) και ιδεολογικά για ότι χρειαστεί έχει το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου, αλλά και τον Βενιζέλο (αν χρειαστεί).

ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ
προσεξε μην σχιζεις κανενα καλτσον

απο τα "προσσχηματικα γκαλοπ" που βγαζουν για το παιδι με νιρβανα αποτελεσματα του 11 εως 14 % μπορουν να αποδειχθουν μονο στην εκλογικη καλπη και οχι στα γκαλοπ

και κατι τελευταιο

γιατι απο την στιγμη που εκλεχτηκε αρχηγος κομματος εχει την ιδια και πανομοιοτυπη αντιληψη και αποψη για τον κοβιντ οπως ακριβως την εφαρμοζει ο κουλης?

μηπως δεν εχει ο αρχηγος σου αποχη για το ΟΧΙ ? και προοριζεται για δεκανικη του κουλη για κανενα υπουργειο οπως εκανε ο καμμενος επι συριζα?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
μηπως δεν εχει ο αρχηγος σου αποχη για το ΟΧΙ ? και προοριζεται για δεκανικη του κουλη για κανενα υπουργειο οπως εκανε ο καμμενος επι συριζα?
Τι γράφεις εδώ, ρε βλαξ;

Αλβανία να υποθέσω; :think:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τι γράφεις εδώ, ρε βλαξ;

Αλβανία να υποθέσω; :think:
ρε μαλαξ ξερεις να απαντησεις σε αυτα που ειπα η οχι?

σκοπιανος να υποθεσω? :think::confused:

3 με 4 % θα πιασετε στις εκλογες και πολυ σας ειναι

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356