αει για σουΠας Πουστης Πατρινος Παιρνει Προτού Πλακωθεί Πεντε Πεντακοσαρικα Προπολεμικα
(Αυτη τη σαχλαμαρα εννοει μαλλον)
εχει και με 30 η 32 Π
αλλα ειναι πιτσιρικας και δεν τα ξερει τα παλια λεγειν
αει για σουΠας Πουστης Πατρινος Παιρνει Προτού Πλακωθεί Πεντε Πεντακοσαρικα Προπολεμικα
τσακωσες και την αναφορα σουΑρχίδια ξέρετε και οι 2.
Άλλο είναι το τροπάριο περί Πάτρας.
glaskos,
άντε γαμήσου ρε αρχίδι.
συνεχισε το λεξιλογιο για να μας αποχαιρετησειςΑνατρίχιασα λέμε.
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
ακολουθω την σχολη του πιεξακιαΡε γλασκο πώς τα καταφερνεις και καθε βραδυ βγαζεις καποιον απο τα ρουχα του?
φιλεΡε μαγκες χαλαρωστε χριστουγεννα ρε . Διαφωνειστε και μεχρις εκει . Ρε τυπε glaskos ασε τις αναφορες και οι 2 βρισατε
Πας πούστης πατρινός, πατρινής πουτάνας γιός, ήταν το αρχικό σύμφωνα με μινάρα συμφοιτητή μου, που επίσης ηταν σαχλαμάρα.Πας Πουστης Πατρινος Παιρνει Προτού Πλακωθεί Πεντε Πεντακοσαρικα Προπολεμικα
φιλε
παροξυσμους απο καποια μελη δεν πρεπει να τα αφηνεις για χαβαλε
καποιοι περνανε την κοκκινη γραμμη
ειναι γνωστο παλιο λεγειν αυτοΦιλε αυτο με την εκφραση πας πουστης πατρινος κτλ που ηθελες να γραψεις ειναι πολυ προσβλητικο και παει αλλου και το ξερεις . Κακως εκανες αναφορα στον αλλο χρηστη , εισαι και συ φαουλ θεωρω
Μην ξεχνάς ότι και ο Κωστάκης πήγε να εκτελέσει ένα πέναλτι και έσπασε το ποδι του..το γαπ τον κοροιδευανε γιατι πηγε να αλλαξει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει και τον καραμανλη δε τον φωναζανε βουδα επειδη ηταν ηρεμος.
Ε, είχε πει και μέσα σε μια ταβέρνα, ανάμεσα σε σουβλάκια και κοψίδια ότι "θα τελειώσει τους νταβατζηδες". Μέσα έπεσε.Με αυτή τη λογική ο μπουχέσας είναι ο πιο γελοίος πολιτικός όλων των εποχών αφού έσπασε το πόδι του on camera προσπαθώντας να παίξει 5x5.
capo di capi, έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά δεν σε αναγνωρίζω, εμένα όταν με έβριζαν οι συνοπαδοι σου (και δεν έκανα αναφορές) στο forum του ολυμπιακου που απλώς μιλούσα για μπάλα, έκανες like...περίεργα πράγματα.Ρε μαγκες χαλαρωστε χριστουγεννα ρε . Διαφωνειστε και μεχρις εκει . Ρε τυπε glaskos ασε τις αναφορες και οι 2 βρισατε
Δεν ειπε για μανες κανεις , τα κλασσικα χωσιματα της μπαλας γιατι μπηκες να προκαλεσεις . Να κανεις αναφορες αν νομιζεις οτι προσβαλλεσαι , εγω δε κανω ποτε οτι και να μου πει καποιος . Σε αλλα πολιτικα εχω συμφωνησει μαζι σου και σου χω κανει και likecapo di capi, έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά δεν σε αναγνωρίζω, εμένα όταν με έβριζαν οι συνοπαδοι σου (και δεν έκανα αναφορές) στο forum του ολυμπιακου που απλώς μιλούσα για μπάλα, έκανες like...περίεργα πράγματα.