Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πας Πουστης Πατρινος Παιρνει Προτού Πλακωθεί Πεντε Πεντακοσαρικα Προπολεμικα

(Αυτη τη σαχλαμαρα εννοει μαλλον)
αει για σου

εχει και με 30 η 32 Π

αλλα ειναι πιτσιρικας και δεν τα ξερει τα παλια λεγειν

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τα κομματα οταν αλλαζουν αρχηγο ειναι οπως οταν αλλαζουν οι ομαδες προπονητες . Τους δινει ωθηση στην αρχη και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ειναι νεος και ακαπνος ο Ανδρουλακης του εχει προσδωσει μια δυναμικη . Εχει σημασια η επιλογη προσωπων που θα τον στελεχωσουν , θα κοιταξει σε καθε περιπτωση να ψαρεψει αρχικα απο τις ιδιες πηγες που κινειται και ο συριζα και μετα θα ανοιχτει και στη μεσαια ταξη και στους αστους . Εχει ενα οπλο σε σχεση με το συριζα που το κρατησε παρα τη μεγαλη πτωση μετα το 11 , το πασοκ εχει σταθερους ψηφοφορους και πυρηνα οπαδων απο τη πολυετη διακυβερνηση του ( ειτε ευνοημενοι ειτε ιδεολογικα προσκειμενοι )

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Αρχίδια ξέρετε και οι 2.

Άλλο είναι το τροπάριο περί Πάτρας.

glaskos,

άντε γαμήσου ρε αρχίδι.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ανατρίχιασα λέμε.

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Ρε αγράμματο ΖΩΟΝ

και τι θα γίνει δηλ αν με μπανάρουν;

Ποιος είναι ο αρχηγός μου που γράφεις πιο πάνω;

Ο Ανδρουλάκης;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε γλασκο πώς τα καταφερνεις και καθε βραδυ βγαζεις καποιον απο τα ρουχα του?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε γλασκο πώς τα καταφερνεις και καθε βραδυ βγαζεις καποιον απο τα ρουχα του?
ακολουθω την σχολη του πιεξακια

αρχιδιδασκαλος να βγαζει οποιοδηποτε μελος απο τα ρουχα του

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ρε μαγκες χαλαρωστε χριστουγεννα ρε . Διαφωνειστε και μεχρις εκει . Ρε τυπε glaskos ασε τις αναφορες και οι 2 βρισατε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε μαγκες χαλαρωστε χριστουγεννα ρε . Διαφωνειστε και μεχρις εκει . Ρε τυπε glaskos ασε τις αναφορες και οι 2 βρισατε
φιλε

παροξυσμους απο καποια μελη δεν πρεπει να τα αφηνεις για χαβαλε

καποιοι περνανε την κοκκινη γραμμη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πας Πουστης Πατρινος Παιρνει Προτού Πλακωθεί Πεντε Πεντακοσαρικα Προπολεμικα

(Αυτη τη σαχλαμαρα εννοει μαλλον)
Πας πούστης πατρινός, πατρινής πουτάνας γιός, ήταν το αρχικό σύμφωνα με μινάρα συμφοιτητή μου, που επίσης ηταν σαχλαμάρα.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
φιλε

παροξυσμους απο καποια μελη δεν πρεπει να τα αφηνεις για χαβαλε

καποιοι περνανε την κοκκινη γραμμη

Φιλε αυτο με την εκφραση πας πουστης πατρινος κτλ που ηθελες να γραψεις ειναι πολυ προσβλητικο και παει αλλου και το ξερεις . Κακως εκανες αναφορα στον αλλο χρηστη , εισαι και συ φαουλ θεωρω

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Φιλε αυτο με την εκφραση πας πουστης πατρινος κτλ που ηθελες να γραψεις ειναι πολυ προσβλητικο και παει αλλου και το ξερεις . Κακως εκανες αναφορα στον αλλο χρηστη , εισαι και συ φαουλ θεωρω
ειναι γνωστο παλιο λεγειν αυτο

ο αλλος εκανε εσκεμενη και επαναλαμβανομενη εξυβριση λογω νεαρου της ηλικιας

επειδη εισαι νεο μελος εδω (πιστευω) εχουν γινει πολλα θεματακια σαν και αυτο στο παρελθον

και τελος δεν ειπα εγω την φραση την ειπε ο αλεξ και ο στοκαδουρας

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Τυπε μου δε μου φταιει η μανα κανενος οποιος και να ναι και οτι και να μου χει πει . Αυτες οι εκφρασεις δεν ειναι ωραιο ουτε να λεγονται ουτε να εννοουνται και ποτε δε θα μετερχομουν τετοια εκφραση για να προσβαλλω καποιον . Σε εβρισε , βριστον αν θες και αστο να παει , δε χρειαζονται μετα οι αναφορες ουτε τα υπολοιπα . Τεσπα σε αυτο το διαστημα εχω δει τσακωμους αλλα μονο μια φορα υπερεβησαν τα ορια , μπινελικια αρκετα ομως

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
το γαπ τον κοροιδευανε γιατι πηγε να αλλαξει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει και τον καραμανλη δε τον φωναζανε βουδα επειδη ηταν ηρεμος.
Μην ξεχνάς ότι και ο Κωστάκης πήγε να εκτελέσει ένα πέναλτι και έσπασε το ποδι του..

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Με αυτή τη λογική ο μπουχέσας είναι ο πιο γελοίος πολιτικός όλων των εποχών αφού έσπασε το πόδι του on camera προσπαθώντας να παίξει 5x5.
Ε, είχε πει και μέσα σε μια ταβέρνα, ανάμεσα σε σουβλάκια και κοψίδια ότι "θα τελειώσει τους νταβατζηδες". Μέσα έπεσε.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
capo di capi, έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά δεν σε αναγνωρίζω, εμένα όταν με έβριζαν οι συνοπαδοι σου (και δεν έκανα αναφορές) στο forum του ολυμπιακου που απλώς μιλούσα για μπάλα, έκανες like...περίεργα πράγματα.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
capo di capi, έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά δεν σε αναγνωρίζω, εμένα όταν με έβριζαν οι συνοπαδοι σου (και δεν έκανα αναφορές) στο forum του ολυμπιακου που απλώς μιλούσα για μπάλα, έκανες like...περίεργα πράγματα.
Δεν ειπε για μανες κανεις , τα κλασσικα χωσιματα της μπαλας γιατι μπηκες να προκαλεσεις . Να κανεις αναφορες αν νομιζεις οτι προσβαλλεσαι , εγω δε κανω ποτε οτι και να μου πει καποιος . Σε αλλα πολιτικα εχω συμφωνησει μαζι σου και σου χω κανει και like

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
κυριακος junior speaking

:headbaning2:

Stories

Νέο!