Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Το 5Χ5 ειναι καλα, φαντασου εγω που ξεκινησα στα 35 να παιζω ποδοσφαιρο σε δικηγορικη ομαδα σε κανονικο γηπεδο, μεχρι τα 40 ειχα παθει δυο καταγματα στα χερια, ένα ραγισμα στα πλευρα και μια βαρυτατη θλαση στον αριστερο τετρακεφαλο που εγινε μαυρο ολο το μπουτι μου (επαιζα και τερματοφυλακας τρομαρα μου).
καλυτερα σε κανονικο γηπεδο , στα 5χ5 με το πλαστικο γρασιδι κολλαει το ποδι σου κατω και κλαις χιαστους μυνισκους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καλυτερα σε κανονικο γηπεδο , στα 5χ5 με το πλαστικο γρασιδι κολλαει το ποδι σου κατω και κλαις χιαστους μυνισκους
Εχει ομως κατι λακουβες στα κανονικα γηπεδα...γαμα τα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
θα προκειται για θαυμα εαν μπει με 3 %

γλωσσα και υφος δεκαετιας 80ς εχει
Την παλεύεις καμιά στάλα, τύπε; Μη σε χάσουμε στις εκλογές του '23 για κανα στοιχηματάκι, ε;

Ο ροζ κοπρίτης του Πολυκλαδικού Αμπελοκήπων ξυπνάει με κρύο ιδρώτα τα βράδια.

68-32 ήταν αυτό.

Πίπα-κώλο θα τον πάνε Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης μέχρι τις εκλογές.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Το 5Χ5 ειναι καλα, φαντασου εγω που ξεκινησα στα 35 να παιζω ποδοσφαιρο σε δικηγορικη ομαδα σε κανονικο γηπεδο, μεχρι τα 40 ειχα παθει δυο καταγματα στα χερια, ένα ραγισμα στα πλευρα και μια βαρυτατη θλαση στον αριστερο τετρακεφαλο που εγινε μαυρο ολο το μπουτι μου (επαιζα και τερματοφυλακας τρομαρα μου).
Δε το χουν με τη μπαλα οι δικηγοροι τυπε ομως δυστυχως . Στο πανεπιστημιο μας φορτωναν 5αρες και 6αρες οι αλλες σχολες , πραγματικα ουτε κοντρολ οι πιο πολλοι δε κανανε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δε το χουν με τη μπαλα οι δικηγοροι τυπε ομως δυστυχως . Στο πανεπιστημιο μας φορτωναν 5αρες και 6αρες οι αλλες σχολες , πραγματικα ουτε κοντρολ οι πιο πολλοι δε κανανε
Υπαρχουν 2-3 ομαδες που ειναι πολυ καλες (δεν επαιζα εκει). Ειδικα ο Δημοσθενης θεωρω οτι καποια εποχη στεκοταν ανετα ακομη και σε κανονικη κατηγορια

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Υπαρχουν 2-3 ομαδες που ειναι πολυ καλες (δεν επαιζα εκει). Ειδικα ο Δημοσθενης θεωρω οτι καποια εποχη στεκοταν ανετα ακομη και σε κανονικη κατηγορια

Μετα το πανεπιστημιο οι δικηγοροι δε ξερω γιατι δεν ασχοληθηκα με νομικα περαιτερω αλλα στη σχολη ( αθηνα ημουν ) μιλαμε δεν ειχαμε φυγει ποτε με κατω απο 5 γκολ . Ειχα απελπιστει τυπε ουτε κοντρολ οι περισσοτεροι και ειχαμε διαλεξει την αφροκρεμα υποτιθεται εγω και ενας ακομη

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Την παλεύεις καμιά στάλα, τύπε; Μη σε χάσουμε στις εκλογές του '23 για κανα στοιχηματάκι, ε;

68-32 ήταν αυτό.

Ο Ανδρουλακης μερα με τη μερα του ροκανιζει ποσοστα , στοχευει στο ιδιο κοινο και εχει αρκετα απο τη φρασεολογια του τσιπρα αλλα ειναι νεος και αφθαρτος . Θα κλαψουνε με μαυρο δακρυ αν δε γινουν εκλογες νωριτερα , που δε θα γινουν για κανενα λογο δλδ . Δεν εχουν παραδοσιακους ψηφοφορους κιολας οποτε αρχιζει η αντιστροφη μετρηση

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
χαχαχαχα το χα ξεχασει αυτο , τα 5χ5 παντως μετα τα 35 σου ειναι η χαρα του ορθοπεδικου
Όχι, αν παίρνεις τα μέτρα σου. Έπαιζα 8x8 μέχρι τα 45 μου. Με επιστραγαλίδες όμως (αυτές που δένουν με κορδόνι, όχι με σκρατς!) και επικαλαμίδες απαραιτήτως! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μετα το πανεπιστημιο οι δικηγοροι δε ξερω γιατι δεν ασχοληθηκα με νομικα περαιτερω αλλα στη σχολη ( αθηνα ημουν ) μιλαμε δεν ειχαμε φυγει ποτε με κατω απο 5 γκολ . Ειχα απελπιστει τυπε ουτε κοντρολ οι περισσοτεροι και ειχαμε διαλεξει την αφροκρεμα υποτιθεται εγω και ενας ακομη
Ποια χρονια μπηκες Αθηνα?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θα σε ρωτούσα αν σε είχαν για σάκο του μποξ, αλλά μετά στο τέλος μου λύθηκε η απορία: έπαιζες τέρμα!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

68-32 ήταν αυτό.

κατσε ρε φιλαρακι

εσυ πιστευεις οτι ο τσιπρας τζουνιορ με τις πλατες του μπαμπα του λογω "μικρο αγετ της κρητης" και με τις πλατες του σημμιτη θα παει το κομμα σε διπλασια ποσοστα?

και μαλιστα με μυαλα δεκαετιας του 80?

αν ειχε τα αρχιδια να φανει σαν νεος πολιτικος αρχηγος θα επρεπε να ειχε παραιτηθει απο την θεση του στην ευρωβουλη

αλλα του πηγε το σκατο στην καλτσα με τον αναπληρωτη του που συνεχιζει να ειναι ο νικολακης παπανδρεου

αλλωστε ολα τα διαπλεκωμενα sites και ολα τα καναλια πανεληνιας εμβελειας συνεχιζουν να τον γλυφουν πρωι μεσημερι βραδυ

ΚΑΚΙΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ για νεο πολιτικο αρχηγο κομματος και συντομα απο-κομματος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θυμαμαι οταν πρωτομπηκα στο κτιριο της Νομικης, φθινοπωρο του 1989, το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν ενα συνθημα στον τοιχο που ελεγε "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ"¨.
Ηταν καπως ανατριχιαστικο, γιατι πριν λιγες μερες ειχε εκτελεστεί ο Μπακογιαννης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α και μια και αρχισαμε τις αναμνησεις

Ανεβαινοντας προς το αμφιθεατρο, εκανα και την πρωτη μου γνωριμια στις σκαλες, με μια συμφοιτητρια.

Η φοιτητρια αυτη ηταν η γνωστη Ειρηνη Μαρουπα, σημερα συζυγος Ταουξή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom