ολοι θα λεμε συντομα που εισαι γιωργηηηηηηηηηηΝαι τίποτα δεν αποκλείεται...
Μπήκε με αέρα θα φύγει γρήγορα αν δε προσέξει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 43K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.266
- Πόντοι
- 6.515
Ποδήλατοολοι θα λεμε συντομα που εισαι γιωργηηηηηηηηηη
Κανό
Ζεϊμπέκικο
Τι κάνει απ ολα, αυτά, ο ξενερωτος?
δεν μπορεις να πεις? one man show ητανΠοδήλατο
Κανό
Ζεϊμπέκικο
Τι κάνει απ ολα, αυτά, ο ξενερωτος?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.266
- Πόντοι
- 6.515
Τον έχω πετυχει σε live τζαζ μπαρακι στην Αθήναδεν μπορεις να πεις? one man show ηταν
ελα ρεΤον έχω πετυχει σε live τζαζ μπαρακι στην Αθήνα
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.266
- Πόντοι
- 6.515
Στο half Note (πριν κάτι χρόνια)ελα ρε
Άγγελος angel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 55.227
- Πόντοι
- 11.956
Εἰρήνη ὑμῖν! Εἰρήνη πᾶσι!
ωραιος ο γιωργηςΣτο half Note (πριν κάτι χρόνια)
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.803
- Πόντοι
- 5.646
Καλα αυτός είναι η τελευταία λύση...Μπα δεν λείπει καθόλου από το πολιτικό σύστημα...ολοι θα λεμε συντομα που εισαι γιωργηηηηηηηηηη
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.803
- Πόντοι
- 5.646
Δε νομίζω να ασχοληθεί η μικρή...Ότι σηκώνει ίσως σηκώσει αλλά δεν την βλέπω να κάνει εκκίνησηΤι να γινει, τελειωσε ο ΓΑΠ, ολα καποια στιγμη τελειωνουν
Τωρα οφειλει να προωθησει την κορη του την Μαργαριτα, νομιζω σηκωνει ανετα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Ο Ελληνας θα ταυτισθεί με αυτον που νιωθει πιο κοντα του. Δηλαδη τον μπουχεσα και τον αγραμματο. Ο μορφωμενος, ο γυμνασμενος, αυτος που κανει υγιεινη ζωη, του φαινεται κατι μακρινο, εχθρικο και θελει να το τιμωρησειΓια να δείτε πόσο σκατάνθρωπος είναι ο μέσος Έλληνας, κοροϊδεύει τον ΓΑΠ επειδή γυμνάζεται και κάνει υγιεινή ζωή.
Ενώ το μπουχέσα της Ραφήνας που από τη μασαμπούκα και το καθισιό έχει γίνει σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν τον αποθεώνει ως πρότυπο πολιτικού αρχηγού.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Να δουμε. Αν και κατι μου λεει οτι στα 90 μου, ενω θα ειμαι κατακοιτος σε κανενα κρεβατι, θα παρακολουθω στην τηλεοραση ντιμπέιτ αναμεσα σε Κωνσταντινο Μητσοτακη τζουνιορ και Μαργαριτα ΠαπανδρεουΔε νομίζω να ασχοληθεί η μικρή...Ότι σηκώνει ίσως σηκώσει αλλά δεν την βλέπω να κάνει εκκίνηση
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
το γαπ τον κοροιδευανε γιατι πηγε να αλλαξει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει και τον καραμανλη δε τον φωναζανε βουδα επειδη ηταν ηρεμος.Για να δείτε πόσο σκατάνθρωπος είναι ο μέσος Έλληνας, κοροϊδεύει τον ΓΑΠ επειδή γυμνάζεται και κάνει υγιεινή ζωή.
Ενώ το μπουχέσα της Ραφήνας που από τη μασαμπούκα και το καθισιό έχει γίνει σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν τον αποθεώνει ως πρότυπο πολιτικού αρχηγού.
το ειχει δηλωσει η κορη τουΔε νομίζω να ασχοληθεί η μικρή...Ότι σηκώνει ίσως σηκώσει αλλά δεν την βλέπω να κάνει εκκίνηση
δεν θελει να ασχοληθει με την πολιτικη ακομα
οπου πατησει το ποδι του ο μπουχεσας της ραφηνας μαζι με τον λυκουρετζο σε οποιαδηποτε περιοχη κατω απο το αυλακι ακουει τα καντηλια της ζωης του για την οικονομικη καταστροφη της κυβερνησης τουΓια να δείτε πόσο σκατάνθρωπος είναι ο μέσος Έλληνας, κοροϊδεύει τον ΓΑΠ επειδή γυμνάζεται και κάνει υγιεινή ζωή.
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.803
- Πόντοι
- 5.646
Καλά από τέτοιες οικογένειες τα περισσότερα παιδιά ακολουθούν τους γονείςΝα δουμε. Αν και κατι μου λεει οτι στα 90 μου, ενω θα ειμαι κατακοιτος σε κανενα κρεβατι, θα παρακολουθω στην τηλεοραση ντιμπέιτ αναμεσα σε Κωνσταντινο Μητσοτακη τζουνιορ και Μαργαριτα Παπανδρεου
Τίποτα δεν αποκλείω
Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
χαχαχαχα το χα ξεχασει αυτο , τα 5χ5 παντως μετα τα 35 σου ειναι η χαρα του ορθοπεδικουΜε αυτή τη λογική ο μπουχέσας είναι ο πιο γελοίος πολιτικός όλων των εποχών αφού έσπασε το πόδι του προσπαθόντας να παίξει 5x5.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Κακωση συνδεσμων επαθεΜε αυτή τη λογική ο μπουχέσας είναι ο πιο γελοίος πολιτικός όλων των εποχών αφού έσπασε το πόδι του on camera προσπαθώντας να παίξει 5x5.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Το 5Χ5 ειναι καλα, φαντασου εγω που ξεκινησα στα 35 να παιζω ποδοσφαιρο σε δικηγορικη ομαδα σε κανονικο γηπεδο, μεχρι τα 40 ειχα παθει δυο καταγματα στα χερια, ένα ραγισμα στα πλευρα και μια βαρυτατη θλαση στον αριστερο τετρακεφαλο που εγινε μαυρο ολο το μπουτι μου (επαιζα και τερματοφυλακας τρομαρα μου).χαχαχαχα το χα ξεχασει αυτο , τα 5χ5 παντως μετα τα 35 σου ειναι η χαρα του ορθοπεδικου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις