Νέα

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 2021 - Η μεγάλη δημοσκόπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγεται για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ;

• Νίκος Ανδρουλάκης

• Παύλος Γερουλάνος

• Χάρης Καστανίδης

• Ανδρέας Λοβέρδος

• Γιώργος Παπανδρέου

• Παύλος Χρηστίδης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Άγγελος angel

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
55.227
Πόντοι
11.956
Εἰρήνη ὑμῖν! Εἰρήνη πᾶσι!
Καλά Χριστούγεννα.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Τι να γινει, τελειωσε ο ΓΑΠ, ολα καποια στιγμη τελειωνουν

Τωρα οφειλει να προωθησει την κορη του την Μαργαριτα, νομιζω σηκωνει ανετα

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.803
Πόντοι
5.646
Τι να γινει, τελειωσε ο ΓΑΠ, ολα καποια στιγμη τελειωνουν

Τωρα οφειλει να προωθησει την κορη του την Μαργαριτα, νομιζω σηκωνει ανετα
Δε νομίζω να ασχοληθεί η μικρή...Ότι σηκώνει ίσως σηκώσει αλλά δεν την βλέπω να κάνει εκκίνηση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Για να δείτε πόσο σκατάνθρωπος είναι ο μέσος Έλληνας, κοροϊδεύει τον ΓΑΠ επειδή γυμνάζεται και κάνει υγιεινή ζωή.
Ενώ το μπουχέσα της Ραφήνας που από τη μασαμπούκα και το καθισιό έχει γίνει σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν τον αποθεώνει ως πρότυπο πολιτικού αρχηγού.
Ο Ελληνας θα ταυτισθεί με αυτον που νιωθει πιο κοντα του. Δηλαδη τον μπουχεσα και τον αγραμματο. Ο μορφωμενος, ο γυμνασμενος, αυτος που κανει υγιεινη ζωη, του φαινεται κατι μακρινο, εχθρικο και θελει να το τιμωρησει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δε νομίζω να ασχοληθεί η μικρή...Ότι σηκώνει ίσως σηκώσει αλλά δεν την βλέπω να κάνει εκκίνηση
Να δουμε. Αν και κατι μου λεει οτι στα 90 μου, ενω θα ειμαι κατακοιτος σε κανενα κρεβατι, θα παρακολουθω στην τηλεοραση ντιμπέιτ αναμεσα σε Κωνσταντινο Μητσοτακη τζουνιορ και Μαργαριτα Παπανδρεου

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Για να δείτε πόσο σκατάνθρωπος είναι ο μέσος Έλληνας, κοροϊδεύει τον ΓΑΠ επειδή γυμνάζεται και κάνει υγιεινή ζωή.
Ενώ το μπουχέσα της Ραφήνας που από τη μασαμπούκα και το καθισιό έχει γίνει σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν τον αποθεώνει ως πρότυπο πολιτικού αρχηγού.
το γαπ τον κοροιδευανε γιατι πηγε να αλλαξει την αλυσιδα του ποδηλατου εν κινησει και τον καραμανλη δε τον φωναζανε βουδα επειδη ηταν ηρεμος.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
οπου πατησει το ποδι του ο μπουχεσας της ραφηνας μαζι με τον λυκουρετζο σε οποιαδηποτε περιοχη κατω απο το αυλακι ακουει τα καντηλια της ζωης του για την οικονομικη καταστροφη της κυβερνησης του

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.803
Πόντοι
5.646
Να δουμε. Αν και κατι μου λεει οτι στα 90 μου, ενω θα ειμαι κατακοιτος σε κανενα κρεβατι, θα παρακολουθω στην τηλεοραση ντιμπέιτ αναμεσα σε Κωνσταντινο Μητσοτακη τζουνιορ και Μαργαριτα Παπανδρεου
Καλά από τέτοιες οικογένειες τα περισσότερα παιδιά ακολουθούν τους γονείς
Τίποτα δεν αποκλείω

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Με αυτή τη λογική ο μπουχέσας είναι ο πιο γελοίος πολιτικός όλων των εποχών αφού έσπασε το πόδι του προσπαθόντας να παίξει 5x5.
χαχαχαχα το χα ξεχασει αυτο , τα 5χ5 παντως μετα τα 35 σου ειναι η χαρα του ορθοπεδικου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Με αυτή τη λογική ο μπουχέσας είναι ο πιο γελοίος πολιτικός όλων των εποχών αφού έσπασε το πόδι του on camera προσπαθώντας να παίξει 5x5.
Κακωση συνδεσμων επαθε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
χαχαχαχα το χα ξεχασει αυτο , τα 5χ5 παντως μετα τα 35 σου ειναι η χαρα του ορθοπεδικου
Το 5Χ5 ειναι καλα, φαντασου εγω που ξεκινησα στα 35 να παιζω ποδοσφαιρο σε δικηγορικη ομαδα σε κανονικο γηπεδο, μεχρι τα 40 ειχα παθει δυο καταγματα στα χερια, ένα ραγισμα στα πλευρα και μια βαρυτατη θλαση στον αριστερο τετρακεφαλο που εγινε μαυρο ολο το μπουτι μου (επαιζα και τερματοφυλακας τρομαρα μου).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom