troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
θα παρω...αγαπαω αθηναιο....και εσενα σε αγαπαω ρε μουνι αλλα εισαι μουνι και δεν στο δειχνωΝα παρεις και τον αθηναιο συνοδοιπορο που τον εχει φαει το μεροκαματο
θα παρω...αγαπαω αθηναιο....και εσενα σε αγαπαω ρε μουνι αλλα εισαι μουνι και δεν στο δειχνωΝα παρεις και τον αθηναιο συνοδοιπορο που τον εχει φαει το μεροκαματο
μηνες μετρας .. καλα οχι οτι θα χασεις και καμιά αυξηση συνταξης απο τον Κουλη ..Είσαι άσχετος σκέψου τι έλεγες τόσο καιρο
ΑΣΧΕΤΕ
Τι να πει γι' αυτά ρε τύπε, ο μπινές;Δεν ειπε ποτε και πουθενα για οικονομια, επανδυσεις, εθνικα και οτι αφορα τον κοσμο.
ΑΣΧΕΤΕμηνες μετρας .. καλα οχι οτι θα χασεις και καμιά αυξηση συνταξης απο τον Κουλη ..
Παρακαλα να εχει αυξησει τα εξοδα κηδειας , γιατι σε βλεπω να σε πετανε οι δικοι σου με κανα σεντονι στο Κηφισό
ΑΣΧΕΤΕ
Κάνε πάλι καμία πρόβλεψη για τις επόμενες εκλογές άσχετε Ε άσχετε άσχετε
Θα σε κλέψω όταν πεινάσω. Έχω δει πως είσαι. Δεν είσαι τρομακτικός.
Οταν θα ψοφας της πεινας ελα να σου αγοράσω κανα νεφρό , μην σε φάνε τα όρνια τζαμπα
Έλα και θα κάνω Βασιλικές κηδείες…μηνες μετρας .. καλα οχι οτι θα χασεις και καμιά αυξηση συνταξης απο τον Κουλη ..
Παρακαλα να εχει αυξησει τα εξοδα κηδειας , γιατι σε βλεπω να σε πετανε οι δικοι σου με κανα σεντονι στο Κηφισό
Black op?εχω αλλη αποστολη εγω στην κ.Γλυφαδα
Κάπου εκεί η Ελλάδα είναι δεξιά. Εκκλησία, παραλίες, κάνα μουνι, θάλασσα, φράγκα θέλουμε, μουνια καλά, φαϊ, διακοπές 3μερα, iPhone κτλπ.Δηλαδή αν δεν είχαμε και καραντίνες,εμβολια,τεμπη κλπ,πόσο θα'παιρνε ρε πούστη ο γουρλομάτης;70% ;
τελικά εισαι πιο βλάκας απ οτι νομιζαΘα σε κλέψω όταν πεινάσω. Έχω δει πως είσαι. Δεν είσαι τρομακτικός.
στελθ μεχρι ενα σημειο....μετα θα εχουμε κοπρολαγνειες,ουρολαγνειες,παλουκωματα κλπBlack op?
Κι όμως κράτησε τις ίδιες δυνάμείς ή τις αύξησε λίγο.Παρακολουθώ εκλογές από το 1985
Μπλε την Κρήτη δεν την έχω δει ΠΟΤΕ!
Θα φέρω τον Μουσταφά Γκουτζαρ Γκουλάμ φίλο μου, εκεί να δείς. Του έδωσε και χαρτιά ο ΣΥΡΙΖΑ το 2016.τελικά εισαι πιο βλάκας απ οτι νομιζα
Μπραβο κρετίνε