tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
εδω θα ειμαστε να τα λεμε
Με σαξό ; ή θα παίξει κάτι καλύτερο προσεχώς ;
εδω θα ειμαστε να τα λεμε
Που σου εμφανιστηκε ?Το πρωτο μηνυμα που μου εμφανίστηκε.
Ποιοι είμαστε ''εμείς'' ρε τύπε?Μυαλό δεν βαζετε ε?
Και τι χαιρεσαι εσυ τωρα ??
και με σαξο γαμαω εγω Λακη..επισης δεν μου τρωνε γκομενες ουτε μπαρμεν ουτε λεφταδες εγω γαμαω γιατι ειμαι αυτος που ειμαιΜε σαξό ; ή θα παίξει κάτι καλύτερο προσεχώς ;
Γιατι αναφερεις ερωτηματα που δε σε εχουν απασχολησει ΠΟΤΕ;Συγνώμη .... δηλαδή όταν κάποια αποφασίζει .... (λέμε μαλακίες τώρα, το τι γίνεται εντός γυναικείου κρανίου .... ) να τον φάει ...
σε απασχολεί γιατί το κάνει ;;;
Εδω ειμαι
Ετοιμασου για πουτσα εσυ αλλα 4 χρονια
και με σαξο γαμαω εγω Λακη..επισης δεν μου τρωνε γκομενες ουτε μπαρμεν ουτε λεφταδες εγω γαμαω γιατι ειμαι αυτος που ειμαι
και με σαξο γαμαω εγω Λακη..επισης δεν μου τρωνε γκομενες ουτε μπαρμεν ουτε λεφταδες εγω γαμαω γιατι ειμαι αυτος που ειμαι
Οσοι χλευαζατε καθε προσπαθεια να ενισχυθει και να στηριχθει ο πολιτης.Ποιοι είμαστε ''εμείς'' ρε τύπε?
Τώρα συζήτηση...Συγνώμη .... δηλαδή όταν κάποια αποφασίζει .... (λέμε μαλακίες τώρα, το τι γίνεται εντός γυναικείου κρανίου .... ) να τον φάει ...
σε απασχολεί γιατί το κάνει ;;;
This? Last yearΤο πρέταντορ έφερε αυτό το αποτέλεσμα...
Ο κολλητος του Κυριακου με τη Singular Logic εφερε αυτο το αποτελεσμα τυπε.Το πρέταντορ έφερε αυτό το αποτέλεσμα...
οχι θα σε αφηνω να μου πρηζεις τα αρχιδια για το σαξο..Όλοι γαμάνε με ό,τι έχουν . Απλά όλους, κάποια .... εργαλεία .... μας σπρώχνουν παραπάνω ! Εώς πολύ παραπάνω!
Με το μπαρμεν .... ειλικρινά τώρα .... πετάς σπόντα ... για την ιστορία που είχα γράψει πριν 23 χρόνια ... και είχε διαδραματιστεί πριν .... 25 χρόνια ;;;;
Ξέρεις την ιστορία με ακρίβεια ; Τέτοιες σπόντες .... πετάνε ... άλλοι .... (βλ . λίστα).
Εσένα, όπως και τον Άλεξ , έχω πει σας συμπαθώ !