Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Φάνηκε η δουλειά.Μαλακία...
Για 1η φορά, μπήκα και βγήκα μόνος από το εκλογικό τμήμα.
Φάνηκε η δουλειά.Μαλακία...
Θα μας βαλεις ΕΣΤΩ ΣΚΡΙΝΣΟΤ την αμαξαρα σου ρε Λακη;Τελικά μας είπες .... τι αμάξι έχεις ;; έχεις ;;
Όχι με ... print screen ....
Ευτυχως δε θα ξαναμπλεξουμε με ανηψιούς.Για αργότερα όλο και κάποιος γιος η ανηψιός θα ξεπεταχτει τυπε
Μας αγαπάει το Μητσοτακέικο, δεν θα μας αφήσει ακυβερνητους
Έχω προβλέψει και Πλεύση, στο thread του στοιχήματος.Τυποι....Μην εκπλαγειτε αν μπουν 7 κομματα στη βουλη σημερα.
Γαμωτο με βρηκανΕκλογές 2023: Μήνυση του ΣΥΡΙΖΑ για το τρολάρισμα με τα ψηφοδέλτια και τον Κατρούγκαλο
Η Πόπη Τσαπανίδου μιλά για «απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος» των εκλογών με ανάρτησή τηςwww.protothema.gr
Εσυ θα δεις τι θα πάθεις
Χωρίς ξύλο μαρτυράνε .... και προσφέρουν γέλιο !Το αμάξι δεν είναι δικό μου Λάκη ..... αλλά της εταιρίας μου ......... Όπως και όλα τα έξοδά του !!!!
Τελικα μάθαμε αυτόν που πίασανε με τα 174 ψηφοδέλτια για ποιο κόμμα δουλευε? Γιατί αμα δε βγει στη φορα είναι εύκολο να το καταλαβουμε
53-54% με το ζόρι31% συμμετοχή μέχρι στιγμής.
Όρις το λένε.Χωρίς ξύλο μαρτυράνε .... και προσφέρουν γέλιο !
Κανά άουρις σου έχουν ; Φιατάκι ;;;
Δικό σου δεν έχεις κανένα ρε φουκαρά ;;;;
Κενά λογικής. Αναλύστε άτομο .
Έβαλε μούφα πριντ σκρην .... ότι έχει καμιά 20αρια ακίνητα ... αντικειμενικής 5-6 μύρια ....
ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΜΙΑ 20ρια ....
Δηλαδή νοικιάζει τα 18 ;;;;
Και έχει μόνο ένα εταιρικό .... εκεί που είναι υπαλληλάκι .... και τον γαμάνε μια ζωή ..................
Πωλητής είσαι ρε μαλάκα ;
Κανά κρουασάν σου πληρώνουν ;;
ή έχεις ταπεράκια με κιοφτέδες στο εταιρικό ;;;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ... ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ 18 ΑΚΙΝΗΤΑ ....
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΟΥΡΙΣ ...
Στατιστικά δύσκολο.53-54% με το ζόρι
Δεν έχουν πολλοί κίνητρο να πάνε να ψηφίσουν τα κομματόσκυλα μαριονέτες και τις κότες της ποσόστωσης φαίνεται, περίεργο31% συμμετοχή μέχρι στιγμής.
Ρε μλκ, θα βαλεις σκρινσοτ την αμαξαρα σου;Χωρίς ξύλο μαρτυράνε .... και προσφέρουν γέλιο !
Κανά άουρις σου έχουν ; Φιατάκι ;;;
Δικό σου δεν έχεις κανένα ρε φουκαρά ;;;;
Κενά λογικής. Αναλύστε άτομο .
Έβαλε μούφα πριντ σκρην .... ότι έχει καμιά 20αρια ακίνητα ... αντικειμενικής 5-6 μύρια ....
ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΜΙΑ 20ρια ....
Δηλαδή νοικιάζει τα 18 ;;;;
Και έχει μόνο ένα εταιρικό .... εκεί που είναι υπαλληλάκι .... και τον γαμάνε μια ζωή ..................
Πωλητής είσαι ρε μαλάκα ;
Κανά κρουασάν σου πληρώνουν ;;
ή έχεις ταπεράκια με κιοφτέδες στο εταιρικό ;;;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ... ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ 18 ΑΚΙΝΗΤΑ ....
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΟΥΡΙΣ ...
Δεν έχεις κι άδικο.Στατιστικά δύσκολο.
31% το 8ωρο και άλλο ένα 23% το 4ωρο που απομένει;
Έτσι.ευννοειται το κουλο-συστημα με μεγαλη αποχη, ολο γεροντια ειδα στο εκλογικο
Kατι αχνοφαινεται , γι αυτο σου λεω απευθυνσου εκει που πρεπειΓιατι το λες αυτο τυπε, διεγνωσες κατι;
Το έγραψε το μακελειό??
Κρατα λίγο ακομαΜεχρι το βραδυ μπορω να έχω γίνει ΝΔ τυπε , ακομα αναποφάσιστος είμαι
Ζωή;;;Τυποι....Μην εκπλαγειτε αν μπουν 7 κομματα στη βουλη σημερα.
τυπε ανάλογα την εξαγορά .. περιμένω να παω στο τελος , να δουν τι παιζει και να παιξουν τα ρεστα τουςΚρατα λίγο ακομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζωή;;;