Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Τυχαία κάνει Εκλογές 21 Μάη?Θα γιόρταζε ο μακαρίτης μπαμπάς του και ελπίζει το πνεύμα της γκαντεμιάς του να πέσει στους Συριζαίους....
Συντονίζεται με το θρησκευτικό συναίσθημα....
Το 2019 νίκησε ως εορταζων ο ίδιος την μέρα των εκλογών....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Kαι αν τον κερδίσει 21 Μάη ο Αλέξης τί θα πεις?Οτι ο Κούλης είναι υπαρκτός?
Κανένας κατσαπλιας δεν θα κερδίσει ξανά μέρα θρησκευτικής γιορτής τώρα που βγήκε ο Κυριάκος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Το ότι τα πιο σοβαρά Κράτη όλης της Ευρώπης έχουν κυβέρνηση συνεργασίας και απλή αναλογική εκεί γιατί δεν υπάρχει ακυβερνησία και μόνο εμείς θα έχουμε? Η απλή αναλογική είναι μεγάλη κατάκτηση.Η χώρα αλλάζει σελίδα και πρέπει να μπει και στο Σύνταγμα...
Τα σοβαρά κράτη έχουν την Αριστερά ως ανέκδοτο....

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
ΜΔ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Η χρηματοδότηση της εταιρίας μας να γίνεται, και εδώ είμαστε να τα λέμε.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Και έχουμε εμείς οι νεοδημοκρατες και μπουρδελιαρικο σύνθημα. Σταθερά τολμηρά από πίσω και μπροστά

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Μόνο που βλέπω τους φρενοβλαβείς και εγκεφαλικά ισάξια καμμένους με τα πιο τελιωμένα πρεζάκια συντρόφους Αλαίκσηδες και συφερτό να έχουν ξεμυτίσει πάλι για να διεκδικήσουν την ψήφο, και παρόλο την απέχθειά μου για τον Κούλη και την "ηθική ανωτερότητα της γαλαζοαίματης κληρονομιάς του Εθνάρχη - Αρχιδάρχη" που ξεχειλίζει στο βλέμα και στο λόγο τους, φοβάμαι πολύ, μην προβώ σε καμιά ηλίθια ψήφο και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Υ.Γ.: Ευτυχώς, Συνασπισμός και Ν.Δ. πεταμένες ψήφοι από μεριάς μου, αποτελούν μακρινό παρελθόν....

Bitzios

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2023
Like
263
Πόντοι
21
Μόνο που βλέπω τους φρενοβλαβείς και εγκεφαλικά ισάξια καμμένους με τα πιο τελιωμένα πρεζάκια συντρόφους Αλαίκσηδες και συφερτό να έχουν ξεμυτίσει πάλι για να διεκδικήσουν την ψήφο, και παρόλο την απέχθειά μου για τον Κούλη και την "ηθική ανωτερότητα της γαλαζοαίματης κληρονομιάς του Εθνάρχη - Αρχιδάρχη" που ξεχειλίζει στο βλέμα και στο λόγο τους, φοβάμαι πολύ, μην προβώ σε καμιά ηλίθια ψήφο και κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Υ.Γ.: Ευτυχώς, Συνασπισμός και Ν.Δ. πεταμένες ψήφοι από μεριάς μου, αποτελούν μακρινό παρελθόν....
Το κεφαλι μας το κοπανάμε τρεις μηνες περιπου μετα τις εκλογές και ως ότου υπαρχει νεα εκλογική διαδικασια.

Δλδ το ‘19 δεν το χτύπαγες;
Το ‘15 δεν το χτύπαγες;
Το ‘12 δεν το χτύπαγες;
Το ‘09 δεν το χτύπαγες;

Εγκεφαλικές κακώσεις θα πάθουμε και φοβομαστε τους ψεκασμούς κατα τ αλλα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Το κεφαλι μας το κοπανάμε τρεις μηνες περιπου μετα τις εκλογές και ως ότου υπαρχει νεα εκλογική διαδικασια.

Δλδ το ‘19 δεν το χτύπαγες;
Το ‘15 δεν το χτύπαγες;
Το ‘12 δεν το χτύπαγες;
Το ‘09 δεν το χτύπαγες;

Εγκεφαλικές κακώσεις θα πάθουμε και φοβομαστε τους ψεκασμούς κατα τ αλλα.
Άστα και βράστα... ψήφισα κάποτε Συνασπισμό και ΠΟΛΥ συγκεκριμένο λόγο (που άλλα κόμματα δεν έδιναν καμιά απολύτως σημασία) και... το μετάνοιωσα κιόλας μόλις σε μια εβδομάδα, όταν πήγαν και έκαναν σύμπραξη με τα SS του Γκρουεφσκι στα Σκόπια.

Αυτό που ψήφιζα, δεν ήταν πάντοτε αυτό που ήθελα, γιατί απλούστατα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κόμμα που να με αντιπροσωπεύει σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό!!! Ο καθένας έχει τις αγκυλώσεις του, σε όλες τις πλευρές, έναν λογικό άνθρωπο αρχηγό πολιτικού κόμματος, που να έχει δουλέψει, να ΜΗΝ είναι κομματόσκυλο από το 15μελές και άρρωστο Συνδικαλισμό, να κόλλησε ένσημα και να ΜΗΝ βρήκε τα έτοιμα λεφτά του μπαμπά, να πήγε σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο και να πάει σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, να ΠΗΓΕ στρατό ΜΑΚΡΙΑ από τα σύνορα του Συντάγματος - Βουλής, κ.λ.π., δύσκολο βρεις(αν πράγματι υπήρξε και ποτέ, τέτοιος αρχηγός πολιτικού κόμματος) .

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
Άστα και βράστα... ψήφισα κάποτε Συνασπισμό και ΠΟΛΥ συγκεκριμένο λόγο (που άλλα κόμματα δεν έδιναν καμιά απολύτως σημασία) και... το μετάνοιωσα κιόλας μόλις σε μια εβδομάδα, όταν πήγαν και έκαναν σύμπραξη με τα SS του Γκρουεφσκι στα Σκόπια.

Αυτό που ψήφιζα, δεν ήταν πάντοτε αυτό που ήθελα, γιατί απλούστατα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κόμμα που να με αντιπροσωπεύει σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό!!! Ο καθένας έχει τις αγκυλώσεις του, σε όλες τις πλευρές, έναν λογικό άνθρωπο αρχηγό πολιτικού κόμματος, που να έχει δουλέψει, να ΜΗΝ είναι κομματόσκυλο από το 15μελές και άρρωστο Συνδικαλισμό, να κόλλησε ένσημα και να ΜΗΝ βρήκε τα έτοιμα λεφτά του μπαμπά, να πήγε σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο και να πάει σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, να ΠΗΓΕ στρατό ΜΑΚΡΙΑ από τα σύνορα του Συντάγματος - Βουλής, κ.λ.π., δύσκολο βρεις(αν πράγματι υπήρξε και ποτέ, τέτοιος αρχηγός πολιτικού κόμματος) .
Aνδρουλακης και Τσιπρας πηγαν σε δημοσια σχολεια και ελληνικα δημοσια ΑΕΙ. Επισης να σου θυμισω οτι το προφιλ που περιγραφεις ταιριαζει κυριως σε υποψηφιους της ΧΑ ,του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και καποιους του ΚΚΕ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Aνδρουλακης και Τσιπρας πηγαν σε δημοσια σχολεια και ελληνικα δημοσια ΑΕΙ. Επισης να σου θυμισω οτι το προφιλ που περιγραφεις ταιριαζει κυριως σε υποψηφιους της ΧΑ ,του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και καποιους του ΚΚΕ
Ο ένας πιο άχρηστος από τον άλλο. ΑΕΡΓΟΙ αμφότεροι. Γιωτάδες επίσης. Να συνεχίσω για την υψηλή νοημοσύνη τους;

Αν εσένα σου θυμίζει κάτι το προφίλ μου αρχηγού κόμματος ή γενικώς, υποψηφίου βουλευτή, εμένα πάλι όχι, εσύ το ανέφερες. Τα καλούπια δεν μου αρέσουν, σε περίπτωση που προσπαθείς να πεις κάτι με πλάγιο τρόπο και όχι ευθέως. Δεν υπάρχει σιχαμερότερο πράγμα από ΟΠΑΔΟ κόμματος, ομάδας ή θρησκείας.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.117
Πόντοι
3.656
Ο ένας πιο άχρηστος από τον άλλο. ΑΕΡΓΟΙ αμφότεροι. Γιωτάδες επίσης. Να συνεχίσω για την υψηλή νοημοσύνη τους;

Αν εσένα σου θυμίζει κάτι το προφίλ μου αρχηγού κόμματος ή γενικώς, υποψηφίου βουλευτή, εμένα πάλι όχι, εσύ το ανέφερες. Τα καλούπια δεν μου αρέσουν, σε περίπτωση που προσπαθείς να πεις κάτι με πλάγιο τρόπο και όχι ευθέως. Δεν υπάρχει σιχαμερότερο πράγμα από ΟΠΑΔΟ κόμματος, ομάδας ή θρησκείας.

Στο μεταξύ οι λεβέντες που σπουδάζουν έξω, κανείς δεν σπουδάζει κάτι που να κρίνεται και να μπορεί να φανεί ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Είδες κανέναν να σπουδάζει ιατρική ; Πολιτικός μηχανικός ;

Κοινωνιολογία , μακροοικονομικά ... managment ... σπουδάζουν οι γόνοι ......

κουραφέξαλα

Και κάτι master of business administration ......

Αν σπούδαζε κανείς ιατρική στο βερολίνο ή στη χαϊδεμβέργη να μας πούλαγε μούρη ........
και οδοντιατρική στη ζυρίχη βρε αδελφέ !

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μόνο που βλέπω τους φρενοβλαβείς και εγκεφαλικά ισάξια καμμένους με τα πιο τελιωμένα πρεζάκια συντρόφους Αλαίκσηδες και συφερτό να έχουν ξεμυτίσει πάλι για να διεκδικήσουν την ψήφο, και παρόλο την απέχθειά μου για τον Κούλη και την "ηθική ανωτερότητα της γαλαζοαίματης κληρονομιάς του Εθνάρχη - Αρχιδάρχη" που ξεχειλίζει στο βλέμα και στο λόγο τους

100%

Θα ψηφιζω τσιπρα για να πεσει ο μητσοτακης. Αποκλειται να πανε τα πραγματα χειροτερα. Δηλαδη ο Μητσοτακης ηταν καλυτερος? 1 στα 1000 που λεει ο Αλεκος να κανει θα ειμαστε καλα.

Μιλαμε για πιθηκια ολκης. :lheel::lheel::lheel:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
ξεφτιλα σαπιλα και στα 2 κομματα, ο ραγκουσης με δανειο για φτωχους εκτισε βιλα με πισινα που νοικιαζει σε πλουσιους τουριστες

να μην παρει κανεις πανω απο 20% να φανε τα λυσακα τους, πιο χαλια δεν μπορουμε..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Στους τυφλούς ψηφιζουμε τον μονόφθαλμο!
''Το μη χείρον βελτιστον'' έλεγαν κατι τύποι 2000 χρονια πριν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
για τσιπρα εχω ακουσει μεταγραφη απο βουλγαρια στο ελλ πολυτεχνειο με μεσο

αμφιβαλλω αν εχει ανοιξει βιβλιο :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
ξεφτιλα σαπιλα και στα 2 κομματα, ο ραγκουσης με δανειο για φτωχους εκτισε βιλα με πισινα που νοικιαζει σε πλουσιους τουριστες

να μην παρει κανεις πανω απο 20% να φανε τα λυσακα τους, πιο χαλια δεν μπορουμε..
Ο Ραγκουσης αν θυμάμαι καλα εχει το μοναδικο Goodys της Παρου στην Παροικια. Οποτε μιλάμε για χρήμα με ουρα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Ο Ραγκουσης αν θυμάμαι καλα εχει το μοναδικο Goodys της Παρου στην Παροικια. Οποτε μιλάμε για χρήμα με ουρα.
και η καιλη εβγαζε χρημα με ουρα αλλα δεν της εφτανε τυπε :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
100%

Θα ψηφιζω τσιπρα για να πεσει ο μητσοτακης. Αποκλειται να πανε τα πραγματα χειροτερα. Δηλαδη ο Μητσοτακης ηταν καλυτερος? 1 στα 1000 που λεει ο Αλεκος να κανει θα ειμαστε καλα.

Μιλαμε για πιθηκια ολκης. :lheel::lheel::lheel:
Ε καλά, που λέει ο λόγος, δεν πρόκειται να ψηφίσω αμφότερους ανίκανους. απλά όταν βλέπω πολιτευτες του Αλαικσης, μου έρχεται ΕΜΕΤΟΣ, φρενοβλαβεις επικίνδυνοι για κλείσιμο στα κελιά του Δαφνί.

Η απέχθεια μου για την ΝΔ, είναι άλλου τύπου , αηδία και μόνο, για ένα μάτσο μακακες, που νομίζουν ότι είναι ηθικά και γενετικά (ναι, γενετικά, γαλαζοαιματοι) ανώτεροι της πλεμπας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom