Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Μην αγχώνεσαι,θα έχετε τελειώσει από 8-9 εσείς....11-12,εξαρτάται
Μην αγχώνεσαι,θα έχετε τελειώσει από 8-9 εσείς....11-12,εξαρτάται
εσυ ρε γαμιολη γιατι δεν δουλευεις ;Μην αγχώνεσαι,θα έχετε τελειώσει από 8-9 εσείς....
εσυ ρε γαμιολη γιατι δεν δουλευεις ;
Θα σε στειλει το σαητ εφορευτική αφου καθεσαι
δυστυχώς, ο νόμος απαλλάσσει τους δυ από καθήκοντα εφορευτικής (μάλλον επειδή είναι κυριακή),συνηθως παιρνουν δημόσιους υπαλλήλους για ενόρκους
Ε ας παίρνουν κ εφορευτική επιτροπή πάλι δημοσ υπαλλήλους αφού τους εμπιστεύονται για την καλύτερη κρίση τους
Κρίμα να χάνω τέτοια εμπειρία
Γιατί ήθελες να πας ;δυστυχώς, ο νόμος απαλλάσσει τους δυ από καθήκοντα εφορευτικής (μάλλον επειδή είναι κυριακή),
Σκάσε ρε μπούστη ζόμπι.Γιατί ήθελες να πας ;
Αν δεν δουλεύω δεν έχω πρόβλημα να πάω έστω κ τζάμπα αλλά αυτό που δεν ανέχομαι ειναι το κράτος να διαλέγει συνήθως για ενόρκους δημ υπαλλήλους κ θεωρεί τους ελευθ επαγγελματιες αναξιόπιστους για κρίση σε ενορκα δικαστήριαδυστυχώς, ο νόμος απαλλάσσει τους δυ από καθήκοντα εφορευτικής (μάλλον επειδή είναι κυριακή),
ενώ τα καθήκοντα ενόρκου είναι καθημερινή.
ΕΠΡΕΠΕ να πηγαίνουν υποχρεωτικά οι δάσκαλοι για εφορευτική,
αλλά είπαμε ο βορίδης είναι για τον πούτσο
Κρυβε λογια, η Κολομπιανα του Αλεχαντρο λογκαρει στο σαη και με γκουγκλ "τραντουτσιον" τσεκαρει Αλεχαντρο και μπατζανακ.Αν δεν δουλεύω δεν έχω πρόβλημα να πάω έστω κ τζάμπα αλλά αυτό που δεν ανέχομαι ειναι το κράτος να διαλέγει συνήθως για ενόρκους δημ υπαλλήλους κ θεωρεί τους ελευθ επαγγελματιες αναξιόπιστους για κρίση σε ενορκα δικαστήρια
Έτσι κ εγώ αν με καλούσαν για εφορευτική επιτροπή δεν θα πήγαινα για τον παραπάνω λόγο συν ότι έχω κυριακάτικα να βγάλω για φαγητό την Ρωσίδα
Αν δεν δουλεύω δεν έχω πρόβλημα να πάω έστω κ τζάμπα αλλά αυτό που δεν ανέχομαι ειναι το κράτος να διαλέγει συνήθως για ενόρκους δημ υπαλλήλους κ θεωρεί τους ελευθ επαγγελματιες αναξιόπιστους για κρίση σε ενορκα δικαστήρια
Έτσι κ εγώ αν με καλούσαν για εφορευτική επιτροπή δεν θα πήγαινα για τον παραπάνω λόγο συν ότι έχω κυριακάτικα να βγάλω για φαγητό την Ρωσίδα
Και εγω φετος συμπληρωνω 45 χρονια δουλειας. Συν 2 χρονια πριν το στρατο. Συν 2,5 στο στρατο. Συνολο 49,5 χρονια. Απο χομπυ ομως δουλευωΑμα δουλευεις να διαγραφεις και απο το σαητ τυπε
Ειναι κανόνας εδω μεσα οτι τα μελη δεν εχουν αναγκη να δουλευουν
εσυ οπως εχει 3 εκλογικα κεντρα το ιδιο μπερδεμα πρεπει να εχει γινει και με τον Χάρο και δεν σε εχει παρει ακόμα ...Και εγω φετος συμπληρωνω 45 χρονια δουλειας. Συν 2 χρονια πριν στο στρατο. Συν 2,5 στο στρατο. Συνολο 49,5 χρονια. Απο χομπυ ομως δουλευω
gamiesaiεσυ οπως εχει 3 εκλογικα κεντρα το ιδιο μπερδεμα πρεπει να εχει γινει και με τον Χάρο και δεν σε εχει παρει ακόμα ...
ή εχει παρει καναν άλλον καταλαθος
καλος μαλακας ο συναδελφος...Εγω παλι ξερω εναν συναδελφο που δεν πολυγούσταρε τη συνδεση με γκιώνη και τους εστειλε το περιπολικο να τους μαζεψει, και οσους δεν βρηκε τους εκανε μηνυση για να πανε αυτοφωρο. Πώς σου φαινεται?
Oι δημοσιοι υπαλληλοι εξαιρουνται ρητα απο το νομο απο μελη εφορευτικων επιτροπώνσυνηθως παιρνουν δημόσιους υπαλλήλους για ενόρκους
Ε ας παίρνουν κ εφορευτική επιτροπή πάλι δημοσ υπαλλήλους αφού τους εμπιστεύονται για την καλύτερη κρίση τους
Κρίμα να χάνω τέτοια εμπειρία
Ε ναι μην τούς κουράσουμε το Σαββατοκύριακο..κρίμα είναι..Oι δημοσιοι υπαλληλοι εξαιρουνται ρητα απο το νομο απο μελη εφορευτικων επιτροπών
Αναγνωριζει και επισημα δηλαδη το κρατος οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι διορισμενα κομματοσκυλα που αν γινουν εφορευτικη επιτροπη δεν ειναι εμπιστοιOι δημοσιοι υπαλληλοι εξαιρουνται ρητα απο το νομο απο μελη εφορευτικων επιτροπών
Eκτός απο την εντυπωσιακή άνοδο της Πλεύσης, ενα άλλο ζητημα που δεν εχει συζητηθει πολυ, ειναι το οτι το ΚΚΕ παει πολύ καλα, προκαλώντας τεραστιο πληγμα στον Συριζα.Προβάδισμα ΝΔ με 6,6% και πεντακομματική Βουλή - Τι θέλουν οι πολίτες από το ΠΑΣΟΚ | in.gr
Πώς κρίνουν οι πολίτες το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρηwww.in.gr
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα της Rass που διενεργήθηκε από 8 έως 11 Μαΐου για λογαριασμό του Action 24, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,2%, το ΠΑΣΟΚ 9,8%, το ΚΚΕ 7,7%, το ΜέΡΑ25 3,2% και η Ελληνική λύση 2,7%.
Η Πλεύση Ελευθερίας εμφανίζεται στο 2,1%, ενώ ένα ποσοστό της τάξης του 9,9% δεν έχει αποφασίσει ακόμη.