Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
δε μιλας ομορφα ομως για τον επομενο πρωθυπουργο
τον περιμένω με
δε μιλας ομορφα ομως για τον επομενο πρωθυπουργο
εκει δεν ειναι που παιζανε το τρενακι δυο τσαιοι με μια μπαχαλη και το γραφανε βιντεο?Νότης Μηταράκης: Επισκέφθηκε το ΑΤ Ομόνοιας τα μεσάνυχτα
Ο κ. Μηταράκης συνομίλησε με τους αστυνομικούς της βάρδιας για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν
Υπερωριες βαρανε οι Υπουργοι
Αυτα βλεπει ο Αδωνης και για να τον παιζουν στα καναλια θα πηγαινει τα βράδια στα σπιτια των μισθωτων να τσεκαρει οτι κοιμουνται για να σηκωθουν πρωι για την δουλειά
εκει δεν ειναι που παιζανε το τρενακι δυο τσαιοι με μια μπαχαλη και το γραφανε βιντεο?
Θα σας πριζω τα αρχιδια καθε μερα με τον δρομο μεχρι να με μπαναρετε.Γερο να σου απαντησω εγω επειδη λειπει ο Αλεξ
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ , αν δεν σου κανει παρε βαρκα με κουπια να πηγαινεις απο την θαλασσα
Αν δεν σου κανει ουτε αυτο να γινεις μεταναστης και να ψηφίζεις απο το εξωτερικο για τον δρο΄μο
Παμε παρακατω
Θα σας πριζω τα αρχιδια καθε μερα με τον δρομο μεχρι να με μπαναρετε.
Θα σας πριζω τα αρχιδια καθε μερα με τον δρομο μεχρι να με μπαναρετε.
μηπως το εχει ηδη ο σαραντατεσσερας,ειναι πολυ εργατικος οταν εχει να κανει με κινουμενες εικονες......απλα ειναι μονοχοφαης ο καργιολης και δεν τα μοιραζει ....Ναι ...
Γι αυτο πηγε , να παρει το βιντεο ...
Εχε το νου σου πιο μελος θα πει οτι το έχει για να τσεκαρουμε το νικ
δεν εχει δεδομενα να στο στειλει..μηπως το εχει ηδη ο σαραντατεσσερας,ειναι πολυ εργατικος οταν εχει να κανει με κινουμενες εικονες......απλα ειναι μονοχοφαης ο καργιολης και δεν τα μοιραζει ....
μαλακας ειναι?..οταν ηταν μικρος ετρωγε σουτια απο τον αλεξ εβδομηνταενα,σιγα μη μπει ,το μυριζει το ξυλο .....δε χρειαζεται, ειμαι βεβαιος οτι ο κυριος Σταικουας δε μας διαβαζει
θα μου ζητησει καμια πευσεηφ και εχουμε ενταση ...δε θελω εντασεις τωρα σεζον...δεν εχει δεδομενα να στο στειλει..
μηπως εχεις κανα γουατςαπ να του στειλεις ;
Να τσεκαρουμε και ποια νικ βριζουν τον Αλεξ τοτεμαλακας ειναι?..οταν ηταν μικρος ετρωγε σουτια απο τον αλεξ εβδομηνταενα,σιγα μη μπει ,το μυριζει το ξυλο .....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα μου ζητησει καμια πευσεηφ και εχουμε ενταση ...δε θελω εντασεις τωρα σεζον...
oλαΝα τσεκαρουμε και ποια νικ βριζουν τον Αλεξ τοτε
gamiesaikaiesy
γιατι δε βαζουμε τον 71 να τον τραμπουκισει τηλεφωνικα να μας πει απευθειας το νικ του μην το κουραζουμε το θεμα.....λογικα μολις ακουσει τη φωνουλα του 71 στην γραμμη θα τραγουδησει χωρις αυριο.....μεχρι και τι γραφει ο μπλε φακελος θα του πει!Να τσεκαρουμε και ποια νικ βριζουν τον Αλεξ τοτε
gamiesaikaiesy
γερο, για να τελειωνουμεgamiesaikaiesy
ολα απο το κρατος τα περιμένει και αυτος ο τεμπελαροςγερο, για να τελειωνουμε
να σοιυ δωσω φτυαρι να πιασεις δουλιτσα? 4-5-10 χρονια θα χεις φτιαξει δρομο μουρλια και θα λες ειμαι και γω μεγαλοεργολαβος
γιατι δε βαζουμε τον 71 να τον τραμπουκισει τηλεφωνικα να μας πει απευθειας το νικ του μην το κουραζουμε το θεμα.....λογικα μολις ακουσει τη φωνουλα του 71 στην γραμμη θα τραγουδησει χωρις αυριο.....μεχρι και τι γραφει ο μπλε φακελος θα του πει!
ολα απο το κρατος τα περιμένει και αυτος ο τεμπελαρος
Ας παρει τα φτυαρια και ας βρει και απο εδω μεσα μισθωτους με άπλετο χρόνο να κανει την δουλιτσα του
Με μια Αμστελ και 2 χοιρινα καλαμάκια για μεροκάματο θα κανει την δουλεια του
δεν εχει πια pass