Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.466
- Πόντοι
- 12.756
Δεν δικαιουται να ενδιαφερεται για την τυχη της χωρας του? Δεν αποτελει η ψηφος σκληρο πυρηνα της εννοιας της ιθαγενειας? Τις ακουω αυτες τις αποψεις, οκ, αλλά τις θεωρω ακραιες και αχρείαστες.
Θα μπορούσε επισης να σου απαντησει οτι έφυγε εξαιτιας των κακων κυβερνησεων και θελει να ψηφισει μια καλή κυβερνηση που θα του παρασχει την ευκαιρια να επιστρεψει
Στην πουτσα μου τι τον ενδιαφέρει, πολυ επιλεκτικός ειναι στα ενδιαφεροντα του
Ιθαγενεια θα έχει και ολα τα προνομια που προσφερει , πχ διαβατηριο κτλ
Ψηφο οχι , να μπουν κριτηρια , καποιος που εχει ακινητη περιουσια και πληρωνει φορους και αρχιδια εννοειται να ψηφίζει
Αν τον εδιωξε η κακια κυβέρνηση που πολυ πιθανον να μην ψηφισε στα αρχιδια μου Αλεξ , οπως λες και εσυ , αυτη ειναι η δημοκρατια και σε οποιον αρεσει και σε οποιον δεν αρεσει να φυγει , ΕΤΣΙ δεν λες παλικαρι μου ;;;
Η κακιά κυβέρνηση Αλεξ, οποια να ειναι αυτη, το μουνοπανο αυτο οταν ειναι στην Ολλανδια και στην Αγγλια και θελει να κανει ακριβες εξετάσεις ερχεται στο ΕΣΥ που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και τις κανει τσαμπα ή με ελαχιστα χρηματα .. Που για να δει γιατρο ειδικότητας εκει που ειναι πρεπει να πεθαινει στο κρεβατι του σπιτιου και εκει παλι δεν ειναι σιγουρος οτι θα τον πανε νοσοκομειο ..
Που απο καρκινο μεχρι πονοκεφαλο τους δινουν παρακεταμόλη ο οικογενειακος γιατρος , που ερχονται εδω διακοπες και αγοραζουν 2 σακουλες φαρμακα
Βρε δεν γαμιουνται λεω εγω , παιρνουν το μεγιστο απο τις 2 χώρες και μου θελουν και να ψηφίζουν ;;; ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ , θα ψηφιζουμε εμεις γαμημενε , εσυ την δουλεια σου την κανεις ουτως η αλλως
Τελευταία τροποποίηση: