Antebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Like
- 489
- Πόντοι
- 36
Ποια είναι η κυρία;
δε υπηρξες ημιπιτσιρικας εποχες Κωστοπουλου?
Νονη Δουνια
Ποια είναι η κυρία;
Υπήρξα τύπε αλλά νόμιζα ότι δεν βγαίνειδε υπηρξες ημιπιτσιρικας εποχες Κωστοπουλου?
Νονη Δουνια
Ποια είναι η κυρία;
Φλωριδης, Μενδωνη, Χρυσοχοιδης, Διαμαντοπουλου.ο φλωριδης νομιζα οτι πεθανε καπου στο 1995...
Λίγα τα λόγια σου για τον ηγέτη.Και είπε εν ολίγοις ότι είναι μαλακας ο λαός που δεν τον ψήφισε, ανεβηκε η κακιά Δεξιά και φταίει η ΝΔ που βγήκαν οι Σπαρτιάτες. Α ναι, θα κάνει και εκλογές στο κόμμα του χωρίς άλλο υποψήφιο.
Μιλάμε ο τύπος είναι αδιόρθωτος μαλακας
Φλωριδης, Μενδωνη, Χρυσοχοιδης, Διαμαντοπουλου.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω.
Ρε ; Ακόμη ξύπνιος είσαι ;;;Πότε θα έχουμε εκλογές τύπε;;; λες να τις κάνει πρόωρες τον Μάιο του 2027;;;
Για Φλωριδη στο Δικαιοσυνης το ακουσα σε ΕΡΤ και ΣΚΑΙ. Και δεν πιστευα στ' αυτια μου.Αν δεν το πει ο Κούλης δεν το πιστεύω για Φλωρίδη και Διαμαντοπούλου.
Και το ΜέγκαΗ ΕΡΤ είπε για Φλωρίδη.
Καλώς τον αυλικό του Κούλη. Πρώτη φορά μου κάνουν παρατεταμένη παράθεση για το ίδιο θέμα τρεις φορές από το πουθενά. Άλλη φορά θα σταματώ την κυκλοφορία για να αποδεικνύω τι γίνεται, θα βγαζω φωτογραφίες με συντεταγμένες και θα κλάνω μιάμιση φορά. Παίρνω πολύ σοβαρά τα πολιτικά στο φόρουμ. Πήγαινε τώρα για νάνι αφού ενοχλήθηκες. Εγώ είμαι της απαξίωσης 300 με κάθε τρόπο.Θα μπορουσες απλως να πεις "ειπα μαλακία" για τα διοδια και θα εληγε το θεμα εκει. Τωρα τις υπολοιπες σάχλες δεν καταλαβαινω γιατι τις λες
Ο αργυροτοξος ενημερώθηκε;Η Ράνια Τζίμα σηκώθηκε από το πάνελ..
Πάει τουαλέτα
Έπεσες μέσα στο 2ο.Προβλεπω συνενωση ΠΑΣΟΚ-Συριζα σε ενα κομμα. Αν μεινουν ως εχει, ο Μητσοτακης θα βγαινει μεχρι το 2060, εκτος αν αναλαβει ενας νεος Ανδρεας το ΠΑΣΟΚ...
Προβλεπω συνενωση ΠΑΣΟΚ-Συριζα σε ενα κομμα. Αν μεινουν ως εχει, ο Μητσοτακης θα βγαινει μεχρι το 2060, εκτος αν αναλαβει ενας νεος Ανδρεας το ΠΑΣΟΚ...