celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.806
- Πόντοι
- 6.056
Δεν μαθατε τα 7 φωνηεντα?και λιγο τον υμνο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ
Δεν μαθατε τα 7 φωνηεντα?και λιγο τον υμνο ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ
Και Ζωιτσα?Να τους κυνηγαει για να δειξει την αγαπη της?τυπε ευτυχως που λογκαρισα κι εγω στο μπου να μιλησεις επιτελους σοβαρα μαζι μου
ολοι οσοι ειπες μεσα ειναι,πουτανα ολα
Και Ζωιτσα?Να τους κυνηγαει για να δειξει την αγαπη της?
ΤΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
σου πάτησα λαικ, να ξέρεις...Και Ζωιτσα?Να τους κυνηγαει για να δειξει την αγαπη της?
To σκεφτηκα,αλλα νομιζω οτι εχω γκελ και θα κανω την ανατροπη.Βλεπω τωρα τα αποτελεσματα και παρατηρω οτι πεφτει ο Συριζα και ανεβαινει Κηραλοιφες και Κασιδιαρηδες,αραγε μετακινηθηκαν οι δημοκρατικοι ψηφοφοροι του Αλε6?ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΑΙΚ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ
Στο εργασιας παει ο Γεωργιάδης ......
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ
εχουν χαλασει καποια αλλα τα εφτιαξα τυπε ,νο γουοριςΤύπε ... πόσα δόντια έχεις ;
Γιατί μερικοί γαλάζιοι .... δεν έχουν πολλά ....
Καλα εκανες,περνα υστερα να σου δωσω και τα υπολοιπα για τα ψηφοδελτια που πηρες πριν μπεις στο παραβανσου πάτησα λαικ, να ξέρεις...
Εχει και προϋπηρεσια,κουβαλησε 2 τελαρα μαρουλιαΣτο εργασιας παει ο Γεωργιάδης ......
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΡΓΑΤΙΑ
Εντάξει σαθρή αντιπολίτευση. Ούτε 50 έδρες. Αν το ΠΑΣΟΚ είχε πιο σοβαρό αρχηγό και όχι αυτόν τον λουκουμά θα ήταν αυτό αξιωματική αντιπολίτευση.
Πάντως ευελπιστώ το 13% που μάζεψαν τα κόμματα δεξιά της ΝΔ να θορυβήσει τον Κούλη και να προχωρήσει σε αυστηρή μεταναστευτική πολιτική και να μην μαλακίζεται.
Ωραίος τύπε.εχουν χαλασει καποια αλλα τα εφτιαξα τυπε ,νο γουορις
ποιος δεν φταιει για αυτο να λες...Ποιος φταιει γι αυτο?
India Summer πρεπει να ηταν αυτη πριν το φωτοσοπ- Έλα Έφη, Αλέξης εδώ. Σε περιμένουμε στην Κουμουνδούρου στα γραφεία, για έκτακτη σύσκεψη!
-Αλέξη, αρχίστε χωρίς εμένα. Τέτοια πούτσα σήμερα, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!