tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.705
- Πόντοι
- 3.656
Και οι όρχεις μεσσααααα....H MΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΟΜΩΣ...
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ,ΔΕΞΙΑ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ..
Η ΜΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΝΤΩς ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ
Αυτή την εβδομάδα στο parking του Υγεία είχαν πιάσει στασίδι και γέμιζαν τα παρμπρίζ με χαρτάκια. Έπιασε τόπο η καμπάνια με την στήριξη του Ηλία.
Στο ΑΛΦΑ στον Σροιτερ που λεει υπουργους, υπουργος Αμυνας Δενδιας.H MΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΟΜΩΣ...
Την νιωθεις τυπε;H MΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΟΜΩΣ...
Το Alter egoΦίλε είσαι εγώ?
Μην ξηγιεσαι έτσι...ο τύπος μπορεί να έστησε δύο τραπέζια ,πέντε καρέκλες και σύνδεση με το bou.σε ένα δωμάτιο σπιτιού στελέχους του κόμματος.Ούτε γραφεία δεν έχουν.
Ο τύπος εμφανίστηκε έξω από μια πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο.
Μη το γελάς έτσι πως πάει το πράμα θα φτάσει τα χρόνια του Τσαουσέσκου (24)αλλαζω αβαταρ για να τιμησω την νεα τετρατεια κουλη
νιωθω που τον ακουμπαω στις αριστερες αμυγδαλεςΤην νιωθεις τυπε;
Μα 4 χρόνια τώρα δεν έκανε αντιπολίτευση. Το Μητσοτάκη γαμιεσαι δεν είναι αντιπολίτευση ούτε η χώρα θα καταστραφεί αν δεν ψηφίσει ΣΎΡΙΖΑ. Η διαφορά αυτή είναι περισσότερο ψήφος αποδοκιμασίας στην ρητορική ΣΎΡΙΖΑ παρά λευκή εντολή στην ΝΔ. Αν δεν αλλάξει γραμμή σε κάθε εκλογές θα πέφτει το ποσοστό του μέχρι να πάει μονοψήφιοΝαι και ποιος θα αναλαβει την αντιπολίτευση?
Το πασοκ ειναι πουθενά,εξαλλου σε πολλα ταιριάζει και συμφωνεί με τη νδ.
Το κκε που ειναι εκτος τοπου και χρονου?
Η ελ λυση που είναι σε πολλα ακραιοι και έρχονται σε αντίθεση με τη γραμμη της Ευρώπης.
Ποιος?
Μονο ο συριζα μπορει να αντιπολιτευτει αρεσει δεν αρέσει
δεν εχω ιδεα , εγω ετρωγα παγωτο τωρα με νέο μου συνεργάτηποιος κερδαει?
οχι τυπε , μεροκαματο ηταν , κλασσικος δεξιοςΑν είχε ψηφίσει τύπε τσάμπα η φασαρία.....