Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.417
Πόντοι
9.297
Ρε συ, τις άπορες κορασίδες θα παριστάνουμε για να πάρουμε σύνταξη ανύπαντρου??????????????
Να έγραφες τώρα ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ, αυτό μάλιστα κύριε......:hi::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μήνυμα προς ναυτιλομένους:
Την ημέρα των εκλογών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο προεκλογικός αγών, μόνο καβλάντα.
Επίσης, τα διόδια είναι δωρεάν....
Μην μπερδεύεσαι αγαπητέ συναγωνιστή...δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια .Το φικσιουμεθα.

ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ,ΓΑΛΑΖΙΟΣ,ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ:coffee:

Έτσι ακριβώς πήγα κι εγώ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Κανας πονηρος ,καμια αλεπουδιαρα που να εχει προσβαση στα εξιτ μπολς υπαρχει?? :erection:
εχω εναν φιλο που δουλευει για στατιστικη υπηρεσια.
πρεπει καθε 1 ωρα περιπου να ρωταει 5-6 ατομα τι ψηφισαν, για να παρει δειγματα καθολη τη διαρκεια της ημερας.
στην ομαδικη συνομιλια, μας λεει οτι εχει πιει 4 καφεδες, οτι του εχουν απαντησει μονο 2 ατομα απο το πρωι, και οτι στελνει αποτελεσματα στην τυχη στο γραφειο

Laughter Laughing GIF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.417
Πόντοι
9.297
ευχομαι την συντρηβη του τσιριζα , ενα τρανσ κομμα , ενα κομμα συνωνυμο με το ψεμα τον εμπαιγμο την περοφρονηση τον φασισμο.
Αυτο θα εχει πολλαπλα οφελοι, θα απελευθερωθουν, θελω να πιστευω, ψηφοι προς κομματα της λεγομενης "αριστερας" και γιατι οχι κ "δεξιας" να δοκιμαστουν στο πεδιο
Όλοι οι υγιως σκεπτόμενοι Έλληνες θέλουν το ροζουλι κωλοχανειο εκτός Βουλής σε εύλογο χρονικό διάστημα και σήμερα να φάει άλλο ένα υπερεικοσαποντο τσιβι ...
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα και να καταπιεί τα κλειδιά .

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.788
Πόντοι
1.196
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να παρακολουθήσεις τις εκλογες από το Bou - τελεία.
Ειναι εδώ και το αστέρι ο σταλόνε που μου θύμισε αυτό:

Πραγματικά παράπονα πελατών στην Thomas Cook:
1. «Πήγαμε διακοπές στην Ισπανία και είχαμε πρόβλημα με τους οδηγούς ταξί. Ηταν όλοι τους Ισπανοί».
2. «Η παραλία ήταν αμμουδερή. Επρεπε να πλύνουμε τα πάντα όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο».
3. «Κανείς δεν μας είπε ότι θα υπάρχουν ψάρια στο νερό. Τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν».
4. «Με τσίμπησε κουνούπι. Η ταξιδιωτική μπροσούρα δεν έκανε καμία αναφορά για κουνούπια».
5. «Επρεπε να περιμένουμε έξω στην ουρά για να πάρουμε το πλοίο και δεν είχε κλιματισμό».
6. «Είναι καθήκον του τουριστικού πράκτορα να μας προειδοποιήσει για την ύπαρξη ενοχλητικών συνταξιδιωτών».
7. «Δεν έπρεπε να επιτρέπεται η topless ηλιοθεραπεία. Αποσπούσε συνέχεια την προσοχή του άνδρα μου, που ήθελε απλώς να χαλαρώσει».
8. «Κλείσαμε μια εκδρομή σε υδάτινο πάρκο αλλά κανείς δεν μας είπε ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας μαγιό και πετσέτες. Νομίζαμε ότι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή».
9. «Διαπιστώσαμε ότι η άμμος δεν έμοιαζε με την άμμο της μπροσούρας. Εκεί η άμμος ήταν άσπρη, εδώ είναι κίτρινη».
10. «Οι δρόμοι ήταν σε κακή κατάσταση και γεμάτοι λακκούβες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαβάσουμε τον οδηγό, ενόσω στο λεωφορείο. Ως εκ τούτου χάσαμε πράγματα που θα είχαν κάνει τις διακοπές μας καλύτερες».
11. «Το ταξίδι της επιστροφής από την Τζαμάικα στην Αγγλία διήρκησε εννέα ώρες, αλλά μόνο τρεις για τους Αμερικάνους. Αυτό δεν είναι δίκαιο».
12. «Σύγκρινα την one-bedroom σουίτα μας με αυτή των φίλων μας, που ήταν three-bedroom. Η δική μας ήταν πολύ μικρότερη».
13. «Οταν κάναμε κράτηση ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ ζητήσαμε δύο ξεχωριστά κρεβάτια. Αντ’ αυτού βρήκαμε ένα μεγάλο κρεβάτι (king bed). Τώρα θα πρέπει να με αποζημιώσετε καθώς έμεινα έγκυος, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν κοιμόμασταν σε ξεχωριστά κρεβάτια».

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.202
Πόντοι
1.056
POV:εγω για τα σχόλια μπηκα :confused:

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.746
Πόντοι
2.816
Ρε μαλάκες θα πείτε τι λένε τα εξιτ πολ;
Άντε μη γαμησω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.417
Πόντοι
9.297
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να παρακολουθήσεις τις εκλογες από το Bou - τελεία.
Ειναι εδώ και το αστέρι ο σταλόνε που μου θύμισε αυτό:

Πραγματικά παράπονα πελατών στην Thomas Cook:
1. «Πήγαμε διακοπές στην Ισπανία και είχαμε πρόβλημα με τους οδηγούς ταξί. Ηταν όλοι τους Ισπανοί».
2. «Η παραλία ήταν αμμουδερή. Επρεπε να πλύνουμε τα πάντα όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο».
3. «Κανείς δεν μας είπε ότι θα υπάρχουν ψάρια στο νερό. Τα παιδιά τρομοκρατήθηκαν».
4. «Με τσίμπησε κουνούπι. Η ταξιδιωτική μπροσούρα δεν έκανε καμία αναφορά για κουνούπια».
5. «Επρεπε να περιμένουμε έξω στην ουρά για να πάρουμε το πλοίο και δεν είχε κλιματισμό».
6. «Είναι καθήκον του τουριστικού πράκτορα να μας προειδοποιήσει για την ύπαρξη ενοχλητικών συνταξιδιωτών».
7. «Δεν έπρεπε να επιτρέπεται η topless ηλιοθεραπεία. Αποσπούσε συνέχεια την προσοχή του άνδρα μου, που ήθελε απλώς να χαλαρώσει».
8. «Κλείσαμε μια εκδρομή σε υδάτινο πάρκο αλλά κανείς δεν μας είπε ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας μαγιό και πετσέτες. Νομίζαμε ότι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή».
9. «Διαπιστώσαμε ότι η άμμος δεν έμοιαζε με την άμμο της μπροσούρας. Εκεί η άμμος ήταν άσπρη, εδώ είναι κίτρινη».
10. «Οι δρόμοι ήταν σε κακή κατάσταση και γεμάτοι λακκούβες, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να διαβάσουμε τον οδηγό, ενόσω στο λεωφορείο. Ως εκ τούτου χάσαμε πράγματα που θα είχαν κάνει τις διακοπές μας καλύτερες».
11. «Το ταξίδι της επιστροφής από την Τζαμάικα στην Αγγλία διήρκησε εννέα ώρες, αλλά μόνο τρεις για τους Αμερικάνους. Αυτό δεν είναι δίκαιο».
12. «Σύγκρινα την one-bedroom σουίτα μας με αυτή των φίλων μας, που ήταν three-bedroom. Η δική μας ήταν πολύ μικρότερη».
13. «Οταν κάναμε κράτηση ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ ζητήσαμε δύο ξεχωριστά κρεβάτια. Αντ’ αυτού βρήκαμε ένα μεγάλο κρεβάτι (king bed). Τώρα θα πρέπει να με αποζημιώσετε καθώς έμεινα έγκυος, κάτι που δεν θα είχε συμβεί αν κοιμόμασταν σε ξεχωριστά κρεβάτια».
:buck2::cheesy::kneel:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μαλάκες θα πείτε τι λένε τα εξιτ πολ;
Άντε μη γαμησω
Μισό λίγο να πάρω(...τηλεφωνο...) την Σία ...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.832
Πόντοι
2.606

ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ,ΓΑΛΑΖΙΟΣ,ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ:coffee:

πήγα κι΄εγώ κάπως έτσι, αλλά αξύριστος και έτοιμος να πάω αμέσως μετά για μπάνιο.:springsmile::springsmile::stretcher::stretcher::stretcher:
μόλις φτάνω και δίνω ταυτότητα, μου λένε ότι ήμουν εφορευτική επιτροπή :confused::confused::new_shocked::new_shocked::ak::ak: οπότε αμέσως μετά την ψήφο :badair::badair::badair: ...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.294
Πόντοι
3.936
Ούτε ξέρω και ούτε με νοιάζει. Όποιος δεν πάει να ψηφίσει δεν δικαιούται να γκρινιάζει για τίποτα. Θα τον γαμάει ασάλιωτα όποιος βγει και θα λέει και ευχαριστώ αφέντη.
Δεν υπάρχει δικαιολογία καμία.
Βρε καλά τα λες αλλά όχι όλη η Ελλάδα... όσοι πήγαν και ψήφισαν να λες.

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.746
Πόντοι
2.816
Πάλι έξω θα πέσουν οι δημοσκοποι και θα τα ρίξουν στην απόχη.. πρώτοι εδώ

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.746
Πόντοι
2.816
8% λιγότεροι σε σχέση με την ίδια ώρα στις προηγούμενες εκλογές..
Με το ζόρι θα περάσει το 50% η συμμετοχή, να δούμε ποιά κόμματα θα ευνοήσει

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Για το καλό της χώρας και του τόπου ο Σύριζα πρέπει να γαμηθεί.
Ναι και ποιος θα αναλαβει την αντιπολίτευση?
Το πασοκ ειναι πουθενά,εξαλλου σε πολλα ταιριάζει και συμφωνεί με τη νδ.
Το κκε που ειναι εκτος τοπου και χρονου?
Η ελ λυση που είναι σε πολλα ακραιοι και έρχονται σε αντίθεση με τη γραμμη της Ευρώπης.
Ποιος?
Μονο ο συριζα μπορει να αντιπολιτευτει αρεσει δεν αρέσει

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
8% λιγότεροι σε σχέση με την ίδια ώρα στις προηγούμενες εκλογές..
Με το ζόρι θα περάσει το 50% η συμμετοχή, να δούμε ποιά κόμματα θα ευνοήσει
Τα μεγαλα κομματα δεν θα ευνοηθουν με την αποχή

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.746
Πόντοι
2.816
Από αυτά που λένε στο πάνελ του Μέγκα νομίζω ότι οι Σπαρτιάτες είναι μέσα

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Τελικα ψηφισα
Πρασινο και μωβ

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.294
Πόντοι
3.936
αν παρει 45% θα ειναι αποτυχία
στο 47% θα πρεπει να ειναι
48% στην χειρότερη..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από αυτά που λένε στο πάνελ του Μέγκα νομίζω ότι οι Σπαρτιάτες είναι μέσα
Όντως.

Επιτρέπεται να σχολιάζουν τέτοια όμως?

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Αμάξια φέρνεις ακόμα?
Οι φίλοι καρατέκα τι κάνουν?
Αρασε 110 ακόμα?
Λίγο προς τα δεξιά πήγες? Είδες το φως?
Μονο για βαρη θα σου πω μικρούλη,εφτασα 100 κιλα αρασε,εχω γίνει τετράγωνος εντελώς και δεν θελω αλλο όγκο με λενε μποντι μπιλντερ και δεν είχα τετοιο σκοπό.κανω τωρα διατροφή να χασω λιγα κιλα και όγκο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Ναι και ποιος θα αναλαβει την αντιπολίτευση?
Το πασοκ ειναι πουθενά,εξαλλου σε πολλα ταιριάζει και συμφωνεί με τη νδ.
Το κκε που ειναι εκτος τοπου και χρονου?
Η ελ λυση που είναι σε πολλα ακραιοι και έρχονται σε αντίθεση με τη γραμμη της Ευρώπης.
Ποιος?
Μονο ο συριζα μπορει να αντιπολιτευτει αρεσει δεν αρέσει
η κωσταντοπουλου μια χαρά δεν είναι τύπε? :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom