Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.180
Πόντοι
3.656
πως θα πας γαλαζιος καλε -φιλε αθηναιο?
blue arrested development GIF

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.747
Πόντοι
2.816
Και ο πατριωτικός συνασπισμός έχει το "πλεονέκτημα" οτι δεν τον αναφέρουν στα κανάλια κτλ , άρα αφου δεν τον θέλει το σύστημα τότε πρόκειται σίγουρα για αντισυστημική ψήφο.
Οι δε Σπαρτιάτες εφόσον έχουν πολλά στελέχη απο τους Έλληνες του Κασιδιάρη είναι λίγο επίφοβοι , σε περίπτωση που μπούνε στην Βουλή και γίνει κάποια προσφυγή όπως λέει ο δικηγόρος τους εδω. Οτι είναι πιθανό λέει , δεν είναι σίγουρο ... αλλά και πάλι εγω δεν θα το διακινδύνευα.

Τύπε δεν ξέρω αν θα τον καταργήσουν κ το Σπαρτιάτη μετά... Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό...
Και οι μαλάκες του πατριωτικού συνεταιρισμού δεν μου γεμίζουν το μάτι.. όχι οτι η Λατινοπουλου το γεμίζει αλλά είπαμε το μουνι..
Ποιος ξέρει τι συμφέροντα έχει κ αυτή πίσω της κ κατεβάζει δικό της κόμμα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.567
Πόντοι
1.406

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Τύπε δεν ξέρω αν θα τον καταργήσουν κ το Σπαρτιάτη μετά... Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό...
Και οι μαλάκες του πατριωτικού συνεταιρισμού δεν μου γεμίζουν το μάτι.. όχι οτι η Λατινοπουλου το γεμίζει αλλά είπαμε το μουνι..
Ποιος ξέρει τι συμφέροντα έχει κ αυτή πίσω της κ κατεβάζει δικό της κόμμα
Εμένα πάλι και μόνο που είναι όλοι τους κατά των υποχρεωτικοτήτων κτλ μου φτάνει.
Η Λατινοπούλου και στις πρώτες θα κατέβαινε μόνη ... αν δεν είχε κάνει την πατάτα με το όνομα.

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.747
Πόντοι
2.816
Εμένα πάλι και μόνο που είναι όλοι τους κατά των υποχρεωτικοτήτων κτλ μου φτάνει.
Η Λατινοπούλου και στις πρώτες θα κατέβαινε μόνη ... αν δεν είχε κάνει την πατάτα με το όνομα.
Όπως και να χει.. τόση δύναμη έχει κ αυτή που κατεβάζει κόμμα..;

Αλλά αυτό που πήγα να πάθω θα το θυμάμαι για πάντα.. πήγα να την πατήσω με Ζωή όπως το 15 με Αλέξη... Τέρμα οι άνθρωποι είναι ΓΤΠ... Πήγε η άλλη και έδιωξε τους πρώτους σε σταυρούς και έβαλε το γκόμενο το μπιμπιλα και άλλους μαλακες σε εκλόγιμες θέσεις...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έλα τύπε πολύ ασχοληθηκαμε.. αυτή είναι η διαδικασία. Πας σαν να πληρώνεις κανονικά. Ο υπάλληλος σου κόβει απόδειξη μηδέν (0 €) και το αντίτιμο το πληρώνει το κράτος..
Καλή βόλτα από την παλιά ΕΟ να έχεις
Εσύ ασχολήθηκες. Όχι εγώ. Πάρε και μια φωτογραφια από την γαμάτη παλιά
IMG_20230625_122246.jpg
οδό. Αυτά δεν τα έχει η καινούργια. :2funny:

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.747
Πόντοι
2.816
Εσύ ασχολήθηκες. Όχι εγώ. Πάρε και μια φωτογραφια από την γαμάτη παλιά
IMG_20230625_122246.jpg
οδό. Αυτά δεν τα έχει η καινούργια. :2funny:
Να μην έλεγες μαλακίες να μην ασχολιομουν... Είδες μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν και κάτι τρέχει στα γύφτικα..
Άμα δεν βάλεις κώλους δεν μου λέει κάτι.
Καλές βουτιές!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Να μην έλεγες μαλακίες να μην ασχολιομουν... Είδες μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν και κάτι τρέχει στα γύφτικα..
Άμα δεν βάλεις κώλους δεν μου λέει κάτι.
Καλές βουτιές!!
Έχω βρει μυθικό μέρος. Το απεδειξα.Σιγά μην σου βάλω και κλειτοριδες λες κι είμαστε παιδάκια. Τραβά 50ο χλμ. παλιάς οδού στον Κοκκίνη.
Οι υπόλοιποι θα πεθάνουν στον Άλιμο. Χαιρετώ.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.104
Πόντοι
32.478
Το αριστερό ναυάγιο ποστάρει τον υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ!!! :2funny:

100 φορές γράψαμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ναζί το ίδιο μαγαζί, αλλά πρέπει να μας το επιβεβαιώνουν καθημερινά!

Από πού ξεφύτρωσε αυτός ο κλωνο-ζαίος;

Πόσα αριστερο-ακροδεξιά νούμερα να χωρέσει αυτό το νήμα;
Ρε τύπε μην τον σταυρώνεις.
Μπορεί να νόμιζε ότι είναι ποιητής ή συγγραφέας και του άρεσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom