Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.180
- Πόντοι
- 3.656
πως θα πας γαλαζιος καλε -φιλε αθηναιο?
πως θα πας γαλαζιος καλε -φιλε αθηναιο?
Τύπε δεν ξέρω αν θα τον καταργήσουν κ το Σπαρτιάτη μετά... Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό...Και ο πατριωτικός συνασπισμός έχει το "πλεονέκτημα" οτι δεν τον αναφέρουν στα κανάλια κτλ , άρα αφου δεν τον θέλει το σύστημα τότε πρόκειται σίγουρα για αντισυστημική ψήφο.
Οι δε Σπαρτιάτες εφόσον έχουν πολλά στελέχη απο τους Έλληνες του Κασιδιάρη είναι λίγο επίφοβοι , σε περίπτωση που μπούνε στην Βουλή και γίνει κάποια προσφυγή όπως λέει ο δικηγόρος τους εδω. Οτι είναι πιθανό λέει , δεν είναι σίγουρο ... αλλά και πάλι εγω δεν θα το διακινδύνευα.
Κάτω ξυριστηκες; Γιατί θα τους γαμησεις το βραδυΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ,ΓΑΛΑΖΙΟΣ,ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
Ναι αλλα θα μειωθει το ΑΕΠ για σημερα, μονο αυτος δουλευει.κατσε ρε μαλακα μπρο!!!!!!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΣ
Εμένα πάλι και μόνο που είναι όλοι τους κατά των υποχρεωτικοτήτων κτλ μου φτάνει.Τύπε δεν ξέρω αν θα τον καταργήσουν κ το Σπαρτιάτη μετά... Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό...
Και οι μαλάκες του πατριωτικού συνεταιρισμού δεν μου γεμίζουν το μάτι.. όχι οτι η Λατινοπουλου το γεμίζει αλλά είπαμε το μουνι..
Ποιος ξέρει τι συμφέροντα έχει κ αυτή πίσω της κ κατεβάζει δικό της κόμμα
δεν πειραζει μερα πουναι ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΝαι αλλα θα μειωθει το ΑΕΠ για σημερα, μονο αυτος δουλευει.
Τσίπρα?ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ,ΓΑΛΑΖΙΟΣ,ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
Μη βριζεις μανΤσίπρα?
Όπως και να χει.. τόση δύναμη έχει κ αυτή που κατεβάζει κόμμα..;Εμένα πάλι και μόνο που είναι όλοι τους κατά των υποχρεωτικοτήτων κτλ μου φτάνει.
Η Λατινοπούλου και στις πρώτες θα κατέβαινε μόνη ... αν δεν είχε κάνει την πατάτα με το όνομα.
κι ο τσιπρας μητσοτακη θα ψηφισειΤσίπρα?
ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΣΙΠΡΑκι ο τσιπρας μητσοτακη θα ψηφισει
Εσύ ασχολήθηκες. Όχι εγώ. Πάρε και μια φωτογραφια από την γαμάτη παλιάΈλα τύπε πολύ ασχοληθηκαμε.. αυτή είναι η διαδικασία. Πας σαν να πληρώνεις κανονικά. Ο υπάλληλος σου κόβει απόδειξη μηδέν (0 €) και το αντίτιμο το πληρώνει το κράτος..
Καλή βόλτα από την παλιά ΕΟ να έχεις
Μη βριζεις αδελφεΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΣΙΠΡΑ
Μη βριζεις ρε σκατοπαιδοΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΣΙΠΡΑ
ενταξει....σε ακουω εσεναΜη βριζεις αδελφε
Να μην έλεγες μαλακίες να μην ασχολιομουν... Είδες μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν και κάτι τρέχει στα γύφτικα..Εσύ ασχολήθηκες. Όχι εγώ. Πάρε και μια φωτογραφια από την γαμάτη παλιάοδό. Αυτά δεν τα έχει η καινούργια.
Έχω βρει μυθικό μέρος. Το απεδειξα.Σιγά μην σου βάλω και κλειτοριδες λες κι είμαστε παιδάκια. Τραβά 50ο χλμ. παλιάς οδού στον Κοκκίνη.Να μην έλεγες μαλακίες να μην ασχολιομουν... Είδες μπάρες να ανεβοκατεβαίνουν και κάτι τρέχει στα γύφτικα..
Άμα δεν βάλεις κώλους δεν μου λέει κάτι.
Καλές βουτιές!!
Φιλε μου εσυ τι ψηφιζεις;Τώρα μεγάλε συγκρίνεις τον Μέσσι με τον Βακουφτσή.
Έλεος κάπου δηλαδή
Ρε τύπε μην τον σταυρώνεις.Το αριστερό ναυάγιο ποστάρει τον υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ!!!
100 φορές γράψαμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ναζί το ίδιο μαγαζί, αλλά πρέπει να μας το επιβεβαιώνουν καθημερινά!
Από πού ξεφύτρωσε αυτός ο κλωνο-ζαίος;
Πόσα αριστερο-ακροδεξιά νούμερα να χωρέσει αυτό το νήμα;