Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
ότι γουστάρω θα ψηφίσω ρε γαλάζια φτωχομπινέδικη ακρίδα

η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι για τον πούτσο Τίγκα στους επιδοματάκιδες που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις

νομίζεις ότι χάφτει κανένας το παραμύθι ότι ωρίμασε ο λαός και έγινε δεξιός και ταπεινός

σίγουρα δε θα ψηφίσω την γαλαζοπράσινα μαφία και τους κατσαπλιάδες

περιμένεις να σου πω πιο κόμμα θα ψηφίσω για να το αποδομήσεις ε? good luck :confused:
Φυσικά και δεν το περιμένω να πεις
Πάντα θέλεις αντίθεση
Και όχι θέση
Και βέβαια όταν δεν σε συμφέρει ο ελληνικός λαός είναι χαζός
Η πλειοψηφία του λαού κυβερνάει και εσύ μείνε στη μειοψηφία και έμεινε στο 1% του κόμματος σου
Και κράτα το και κρυφό μη σου κάνουμε και κριτική

Γιατί είναι ωραίο να κάνεις συνέχεια κριτική για τα πάντα ενώ να μην μπορούν να σου κάνουν για τις ιδέες σου και τις προτιμήσεις σου έτσι δεν είναι Σαούλ;

Αργότερα πάλι

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.412
Πόντοι
12.056
Είναι ειδικός σε αυτά
Και λέει το ένα και λέει και το αντίθετο
Και βριζει
Screenshot_2023-06-24-12-28-52-379_com.android.chrome.jpg
τη Νέα Δημοκρατία και την ψηφίζει στα φανερά γκάλοπ
κοιτα να δεις εγω δεν θα παρω θεση σε αυτη την κομματικη διαφορα που εχετε ......γιατι δεν ειμαι δ.υ. ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και πρεπει να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να παω λεφτα στο σπιτι μου.... και επειδη τα τελευταια χρονια η ελλαδα εχει κυβερνηθει και απο τους 2 ειναι και οι 2 για φαπες ....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.501
Πόντοι
266
κοιτα να δεις εγω δεν θα παρω θεση σε αυτη την κομματικη διαφορα που εχετε ......γιατι δεν ειμαι δ.υ. ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και πρεπει να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να παω λεφτα στο σπιτι μου.... και επειδη τα τελευταια χρονια η ελλαδα εχει κυβερνηθει και απο τους 2 ειναι και οι 2 για φαπες ....
Όταν διαλέγεις ποιος θα σε κυβερνήσει
Το μη χείρον βέλτιστον

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Φυσικά και δεν το περιμένω να πεις
Πάντα θέλεις αντίθεση
Και όχι θέση
Και βέβαια όταν δεν σε συμφέρει ο ελληνικός λαός είναι χαζός
Η πλειοψηφία του λαού κυβερνάει και εσύ μείνε στη μειοψηφία και έμεινε στο 1% του κόμματος σου
Και κράτα το και κρυφό μη σου κάνουμε και κριτική

Γιατί είναι ωραίο να κάνεις συνέχεια κριτική για τα πάντα ενώ να μην μπορούν να σου κάνουν για τις ιδέες σου και τις προτιμήσεις σου έτσι δεν είναι Σαούλ;

Αργότερα πάλι
Είσαι τόσο μπετό που νομίζεις ότι οι ιδέες και οι πεποιθήσεις ενός ανθρώπου διαμορφώνονται από το κόμμα που ψηφίζει

τι άλλο να πει κανείς με ένα στενόμυαλο ντουβάρι όπως εσύ ρε τύπε

άντε να πιεις νες καφέ από άμμο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.412
Πόντοι
12.056
Όταν διαλέγεις ποιος θα σε κυβερνήσει
Το μη χείρον βέλτιστον
θα ηθελα να υπαρχει μια κυβερνηση διαφορων κομματων ..αλλα αυτα σε αλλες χωρες.... ισως στο παρελθον να εγιναν με καποιους λιγο πιο πατριωτες πολιτικους

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αύριο έχουμε εκλογές κύριοι ... προβλέψεις;;;

Λάκη η ΝΔ θα φτάσει τα 2 εκ ψήφους;;;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.674
Πόντοι
736
Αύριο έχουμε εκλογές κύριοι ... προβλέψεις;;;

Λάκη η ΝΔ θα φτάσει τα 2 εκ ψήφους;;;
Εγω θα διακινδυνεύσω να κάνω μια πρόβλεψη που δεν υπάρχει στις δημοσκοπήσεις. Πιστεύω πως ο πατριωτικός συνασπισμός (που θα ψηφίσω) θα βρεθεί κάπου ανάμεσα στο 2 - 4 % , αλλά και να πέσω έξω ... τι είχαμε τι χάσαμε που έλεγε και το τραγούδι

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Εγω θα διακινδυνεύσω να κάνω μια πρόβλεψη που δεν υπάρχει στις δημοσκοπήσεις. Πιστεύω πως ο πατριωτικός συνασπισμός (που θα ψηφίσω) θα βρεθεί κάπου ανάμεσα στο 2 - 4 % , αλλά και να πέσω έξω ... τι είχαμε τι χάσαμε που έλεγε και το τραγούδι
Σάββα, να ψηφίσεις ότι γουστάρεις.
Μην διαννοηθείς να παίξεις στοίχημα :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.598
Πόντοι
506
ειχα γραψει οτι η νδ ετοιμαζει αλλαγες στο συνταγμα. Σημερα διαβασα και ποιες θα ειναι αυτες.

α, και αυτο που λεει οτι εαν δεν παρει μεγαλη αυτοδυναμια θα παει σε εκλογες λεει ψεματα. Λεφτα δεν υπαρχουν για ασσοτιες, οι διαχειριστες μας δεν θα τον αφυσουν
Ετσι και αλλιως θα παρει πανω απο 151 βουλευτες, ειχε παρει με τις προυγουμενες αλλα ως αλλαζονας θελει τα πολλα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.674
Πόντοι
736
Σάββα, να ψηφίσεις ότι γουστάρεις.
Μην διαννοηθείς να παίξεις στοίχημα :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
Στοίχημα δεν παίζω ποτέ ... μόνο σε κάποια φάση τότε με το brexit είχα ψηθεί να έβαζα κανένα πενηντάρικο ποντάροντας στην έξοδο , αλλά τελικά ούτε τότε έπαιξα :P

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.242
Πόντοι
7.195
Λόγω των αυριανών εκλογών, ένα τραγούδι από το Νότη που μένει πάντα επίκαιρο! Καλό βόλι, αύριο και προσοχή στο τι θα ψηφίσετε...

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Παιδια ολλοι αυριο ψηφίζουμε
Πράσινο και μωβ
Να βαλουμε ενα πραγματικα οικολογικο κομμα στη βουλη

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Αύριο να ψηφίσετε με την λογική και όχι ανθελληνικά σκουπίδια τύπου Κασιδιάρη και Σπαρτιάτες.Οι πρόγονοι όλων αυτών,που προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι πατριώτες,είχαν φορέσει Γερμανική στολή και Βέρμαχτ μπότα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
@Νίπλης πες του ρε να μας βάλει από πού προκύπτει τα 80δις
δεν λεω οτι χασαμε 80 δις.
αλλα το μνημονιο που υπεγραψε περιλαμβανε και ολες τις εκκρεμοτητες απο τα προηγουμενα.
οι απωλειες της πραγματικης οικονομιας ειναι δυσκολο να υπολογισθουν.
γιατι εγω ξερω δυο εταιρειες που λογω των capital control μετεφεραν τα κερδη τους εξω.
ιδρυση εταιρειας εκτος ελλαδας, πωληση εκει και αυτη πουλαει με το πραγματικο κερδος.
ετσι δανεισθηκαν στο εξωτερικο και μπορεσαν ετσι να διατηρησουν τη παραγωγικη δραστηριοτητα.
γιατι οι γελοιοι του υπουργειου απο 300.000 που ζητησαν για αγορα πρωτων υλων ενεκριναν 18.000.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
δε πειράζει που προσπάθησες να κανείς προπαγάνδα για την ρύθμιση και τον πήρες από τα αυτιά

θα υπάρξουν και αλλά ευκαιρίες να προσπαθήσεις να περάσεις για πραγματικότητα τις απαταιωνιές σου

μάζεψε κονσέρβες από τώρα γιατί μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα βράζεις χώμα και ποντικοκούραδα...αφού θα έχεις φάει πρώτα τους ποντικούς γαλάζια ακρίδα :zfuck:
Δεν ξέρω για εσάς...εγώ πείνασα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Αύριο να ψηφίσετε με την λογική και όχι ανθελληνικά σκουπίδια τύπου Κασιδιάρη και Σπαρτιάτες.Οι πρόγονοι όλων αυτών,που προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι πατριώτες,είχαν φορέσει Γερμανική στολή και Βέρμαχτ μπότα.
Ναι...ενώ αυτοί που έχουν τον Μαρξ και τον Στάλιν αφισα στο δωμάτιο αγάπη μόνο έδειξαν στον Ελληνισμό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!