Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.767
Πόντοι
3.656
Εγώ ψηφίζω όποιον μου τάξει τα πιο πολλά τα έχουμε πει αυτά πολλές φορές :coffee:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.767
Πόντοι
3.656
Αλλα για την γαλαζια κόζα νόστρα ούτε τα 400 εκατομύρια που ροκάνισαν δεν φτάνουν :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.767
Πόντοι
3.656
γιατι τυπε μου το καζανακι γεμιζει με φτηνοτερο νερο απο αυτο του μπανιου; :angel:
:2funny:
Το καζανάκι του ντάμα ανακυκλώνει το νερό για να μην πηγαίνει χαμένο

Με τρία χεσίματα κερδίζεις 2 μπάνια

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
93964DCE-4EC3-4F87-9426-5C53B7C9B773.jpeg

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
19.878
Πόντοι
3.656

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.598
Πόντοι
506
Νιπλη Σαουλ και λοιποι.Ρε μην συζητάτε με τους μαλάκες.Είναι καμμένοι τύποι.Άνθρωπος νοήμων και όχι τσουτσέκι δεν ψηφίζει ΝΔ.Κάθεστε και κάνετε αναλύσεις επι αναλύσεων με σκουπίδια;Είναι καμμένα χαρτιά.Αν μπορείτε να πείσετε κανάν σοβαρό να παει να ψηφίσει την Κυριακή το ότιδηποτε θα ήταν προτιμότερο από το να σπαταλάτε τον χρόνια με τα γελοία άτομα.
Αυτά τα άτομα αμα τους γαμάει την μάνα ή την γυναίκα ο Κυριάκος πάλι ΝΔ θα ψηφίζουν και θα λένε θα πάρουμε 48%.Είναι ταγμένοι.
ρεε αντε παγαινε απο δω, θες να μας κοψεις την πλακα

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
.Άνθρωπος νοήμων και όχι τσουτσέκι δεν ψηφίζει ΝΔ.
ανθρωπος νοημων να ψηφισει τσιπρα;που ελεγε οχι σε μετρα 0,8 δις και υπεγραψε μνημονιο 80 δις;
και μετα εκοβε βολτες με τα γιοτ;
στο μπαρουφακη που ηθελε να πληρωνει μισθους με ΙΟU?
στον ανδρουλακη που λεει οτι θα κανει κυβερνηση με τα υπολοιπα κομματα;που δεν ξερει καν απλη αριθμητικη δημοτικου;
στο κκε που λεει οτι θελει να κανει κυβερνηση τυπου σταλιν;
ο νοημων εχει να διαλεξει αναμεσα στο κακο και τους χειροτερους.
ο νοημωνας δεν θελει να ξαναστηθει στην ουρα για να παρει 60Ε ουτε για να κανει ο παπαρας δημοψηφισμα και μετα να γραφει την αποφαση του κοσμου στα αρχιδια του.
ζητησες τη γνωμη του κοσμου;ναι.
γιατι δεν τη σεβαστηκες;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.616
Πόντοι
2.356
δεν μπορεις καν να καταλαβεις τι λες ετσι;
τι σχεση εχει αυτο με την ακυρωση της συμφωνιας με ΕΜΑΣ;
η συζητηση ειναι αν μπορει η ελλαδα να κανει κατι για να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ μια τριτη χωρα να σταματησει να τους αποκαλει βορεια μακεδονια.
γιατι αν δεν μπορεις και να ακυρωσεις τη συμφωνια τους εκλασες τα αρχιδια
Από τους δύο μας δεν έχω εγώ το πρόβλημα στην κατανοηση κειμενου. Μην τα ξαναλέμε.
Η συζήτηση είναι αν η Ελλάδα μπορεί να ακυρώσει τη Συμφωνία. Το πως θα αποκαλούν τα Σκόπια οι τρίτες χώρες δεν έχει καμία σημασία. Ας την πουν και Μακεδονία σκέτη.
Εμείς καταγγελία της Συμφωνίας και βέτο στην είσοδο στην ΕΕ, ώσπου να δεχθούν το Σλαβομακεδονια. Κι αν το δεχθούν οι Σκοπιανοί θα το δεχθούν και όλες οι άλλες χώρες.
Ούτως ή άλλως και με τη Συμφωνία τα αρχίδια τους κλασαμε.
Κι επειδή βλέπω ότι δεν το καταλαβαινεις να το ξαναπώ.
Ας τα αποκαλούν όπως θέλουν οι τρίτες χώρες. Και Μακεδονία σκέτη. Οι Τούρκοι έτσι τα αποκαλούν.
Εμείς έχει σημασία τι αποδεχόμαστε ως όνομα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Η συζήτηση είναι αν η Ελλάδα μπορεί να ακυρώσει τη Συμφωνία. Το πως θα αποκαλούν τα Σκόπια οι τρίτες χώρες δεν έχει καμία σημασία. Ας την πουν και Μακεδονία σκέτη.
Εμείς καταγγελία της Συμφωνίας και βέτο στην είσοδο στην ΕΕ, ώσπου να δεχθούν το Σλαβομακεδονια. Κι αν το δεχθούν οι Σκοπιανοί θα το δεχθούν και όλες οι άλλες χώρες.
Η Συμφωνία δεν μπορεί να τροποποιηθεί, να αλλάξει, μεταβληθεί κ.ο.κ. Έβαλε όρο ο Κοτζιάς μέσα.

Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Στην ΕΕ θέλουν να μπουν, πειναλέοι είναι.

Ρώτα κανένα δικηγόρο να στα εξηγήσει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Η ΝΔ θα πάρει πολύ μεγάλο ποσοστό μπορεί και 45%.Μπορεί και 47%.Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αποχή που με βάση όσα ακούω θα είναι πολύ μεγάλη.Στις πρώτες ήταν 40 νομίζω.Και από οσους μου είπαν ότι δεν θα πάνε όλοι ήταν μη ψηφοφόροι της ΝΔ.Άλλος γιατί έχει απογοητευτεί με το αποτέλεσμα και μου λεει τι να παω αφού οι μαλάκες αυτόν θα βγάλουν δεν πάω καθόλου.Άλλος ετεροδημότης λέει δεν ξανα ξοδεύομαι τόσα χρήματα και χρόνο 8 ώρες πήγαινε έλα για μια ψήφο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα.Αλλος μου είπε θα πάω για μπάνιο.Οπότε δεν ξέρω πόση θα είναι η αποχή στο τέλος θα δείξει.
Ισχύει, τύπε.

Θα φάτε τρελό γαμήσι. Ούτε η 7άρα του γαύρου τέοια καύλα. :bigdick:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Στην ΕΕ θέλουν να μπουν, πειναλέοι είναι.
ούτε αυτό μπορούμε, χρεωμένοι μέχρι το 3000 είμαστε, οι δανειστές δε σ αφήνουν να κάνεις το παραμικρό

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.616
Πόντοι
2.356
Η Συμφωνία δεν μπορεί να τροποποιηθεί, να αλλάξει, μεταβληθεί κ.ο.κ. Έβαλε όρο ο Κοτζιάς μέσα.

Ρώτα κανένα δικηγόρο να στα εξηγήσει.
Η Συμφωνία μπορεί να καταγγελθεί. Είναι κάτι που ουτε ο Κοτζιάς μπορεσε να παρακάμψει.
Και ποιο δικηγόρο να ρωτήσω; Κανέναν από εκείνους που θεωρούν τα οικονομικά της ΝΔ "πλήρως τακτοποιημενα";
Καλύτερα να ρωτήσω τον Άγγελο Συρίγο τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και υφυπουργό Παιδείας.

Αν και όλες οι διατάξεις χαρακτηρίζονται ρητώς ως «αμετάκλητες», ο χαρακτηρισμός ανατρέπεται από το γεγονός ότι ειδικώς δύο διατάξεις χαρακτηρίζονται ως μη τροποποιήσιμες. Επομένως, είναι δυνατή η καταγγελία όλων σχεδόν των διατάξεων της Συμφωνίας των Πρεσπών. Θα ισχύσει σε 12 μήνες αφ’ ης στιγμής το ένα από τα δύο συμβαλλόμενα κράτη γνωστοποιήσει στο άλλο τη σχετική πρόθεσή του. Είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμο – στα όρια του αδύνατου – εάν στην καταγγελία μπορούν να περιληφθούν οι επίμαχες και προβληματικές παράγραφοι 1§3 και 1§4 για τη χρήση του ονόματος Βόρεια Μακεδονία, την αναγνώριση ιθαγένειας/υπηκοότητας και την αναγνώριση γλώσσας. Βεβαίως, εάν στην πράξη τα δύο κράτη συμφωνήσουν, το σύνολο της Συμφωνίας μπορεί να αλλάξει με μεταγενέστερη συμφωνία, περιλαμβανομένων και των δύο συγκεκριμένων παραγράφων. Είναι όμως προφανές ότι είναι δύσκολο, εάν όχι απίθανο, να υπάρξει σύμπτωση απόψεων Ελλάδας – πΓΔΜ επί του θέματος.
Στην πραγματικότητα, μόνον μία δυνατότητα υπάρχει ως προς το θέμα της λήξεως της Συμφωνίας των Πρεσπών αφ’ ης στιγμής κυρωθεί. Σύμφωνα με το άρθρο 60 της Συμβάσεως της Βιέννης, υπάρχει η δυνατότητα λήξεως ή αναστολής εφαρμογής της συνθήκης σε περίπτωση ουσιώδους παραβιάσεως των όρων της.

Το κρίσιμο σημείο είναι να στοιχειοθετηθεί ουσιώδης παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Επομένως, η Ελλάδα καλείται να παρακολουθεί προσεκτικά την εφαρμογή της. Εάν διαπιστώσει ότι υπάρχει ουσιώδης παραβίαση, θα πρέπει να το γνωστοποιήσει στην πΓΔΜ σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται στο άρθρο 65 της Συνθήκης της Βιέννης.

Τελευταία τροποποίηση:

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
C19CAE50-3F5A-4215-8F13-36FE2FB05151.jpeg
Σαν σημερα εφυγε αυτος πουμισησαν οσο κανεναν αλλο οι δεξιοι, τωρα το μισος τους εχει στραφει στον Τσιπρα

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Διάβασα όλο το link που έβαλες.

Ξεκάθαρα αναφέρει αυτό που είπα, για μη τροποποιούμενες διατάξεις.

Δεκάρα όμως δε δίνει κανείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Να σου βάλω τα ποσοστά του Σύριζα στη Μακεδονία το '19;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.616
Πόντοι
2.356
Διάβασα όλο το link που έβαλες.

Ξεκάθαρα αναφέρει αυτό που είπα, για μη τροποποιούμενες διατάξεις.

Δεκάρα όμως δε δίνει κανείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Να σου βάλω τα ποσοστά του Σύριζα στη Μακεδονία το '19;
Ξεκάθαρα αναφέρει ότι αυτές οι μη τροποποιούμενες διατάξεις είναι κλειδί για καταγγελία. Αφου το διάβασες δε μπορεί να μη διάβασες το παρακάτω απόσπασμα. Δε διαφωνώ ότι το Σκοπιανό δε στοίχισε στο ΣΥΡΙΖΑ και το ότι κανείς δε δίνει δεκάρα δε με αφορά. Δίνω εγώ κι αυτό έχει σημασία για μένα.

Αν και όλες οι διατάξεις χαρακτηρίζονται ρητώς ως «αμετάκλητες», ο χαρακτηρισμός ανατρέπεται από το γεγονός ότι ειδικώς δύο διατάξεις χαρακτηρίζονται ως μη τροποποιήσιμες. Επομένως, είναι δυνατή η καταγγελία όλων σχεδόν των διατάξεων της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Αυτά τα άτομα αμα τους γαμάει την μάνα ή την γυναίκα ο Κυριάκος πάλι ΝΔ θα ψηφίζουν και θα λένε θα πάρουμε 48%.Είναι ταγμένοι.
Ομως την γυναικα του τυχερο γουρλη καποιος αλλος την βατευε για 8 χρονια οσο ηταν σε διασταση :sunglasses:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Όλο το διάβασα. Το συμπέρασμα του κειμένου είναι ότι:

"Συμπερασματικά και βάσει του Διεθνούς Δικαίου, δεν χωρεί ακύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών, διότι οι λόγοι ακυρώσεως αναφέρονται περιοριστικά και, βάσει των σημερινών δεδομένων, δεν έχουν εφαρμογή στην περίπτωση αυτή. Τυχόν καταγγελία της Συμφωνίας δεν απαλλάσσει την Ελλάδα από την αναγνώριση της «μακεδονικής γλώσσας» αλλά και της «μακεδονικής» ιθαγένειας στους πολίτες του γειτονικού κράτους. Τα δύο κράτη θα εξακολουθούν να δεσμεύονται από τις συγκεκριμένες διατάξεις, όπως και από το άρθρο 7 της Συμφωνίας. Μοναδική δυνατότητα είναι να εντοπίσει η Ελλάδα ότι υπάρχει ουσιώδης παραβίαση της Συνθήκης των Πρεσπών και βάσει αυτής να ζητήσει τη λήξη της.

Αλλά αυτή είναι μια άποψη μόνο, μια και ως γνωστόν όλοι έχουν από μία. Ακόμα και με τη δικηγόρο μου που το συζητούσα τότε, μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ν' αλλάξει η Συμφωνία των Πρεσπών, παρά μόνο αν την καταγγείλει επόμενη κυβέρνηση των Σκοπίων, ως όχι αρκετά αλυτρωτική!

Δηλ να βγει και να πει, εμείς είμαστε Μακεδόνες νέτα-σκέτα και καταγγέλουμε την Συμφωνία ως προδοτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom