Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γιατι τυπε μου το καζανακι γεμιζει με φτηνοτερο νερο απο αυτο του μπανιου;θα κάνεις μπάνιο με το νερό από το καζανάκι
Το καζανάκι του ντάμα ανακυκλώνει το νερό για να μην πηγαίνει χαμένογιατι τυπε μου το καζανακι γεμιζει με φτηνοτερο νερο απο αυτο του μπανιου;
![]()
ρεε αντε παγαινε απο δω, θες να μας κοψεις την πλακαΝιπλη Σαουλ και λοιποι.Ρε μην συζητάτε με τους μαλάκες.Είναι καμμένοι τύποι.Άνθρωπος νοήμων και όχι τσουτσέκι δεν ψηφίζει ΝΔ.Κάθεστε και κάνετε αναλύσεις επι αναλύσεων με σκουπίδια;Είναι καμμένα χαρτιά.Αν μπορείτε να πείσετε κανάν σοβαρό να παει να ψηφίσει την Κυριακή το ότιδηποτε θα ήταν προτιμότερο από το να σπαταλάτε τον χρόνια με τα γελοία άτομα.
Αυτά τα άτομα αμα τους γαμάει την μάνα ή την γυναίκα ο Κυριάκος πάλι ΝΔ θα ψηφίζουν και θα λένε θα πάρουμε 48%.Είναι ταγμένοι.
ανθρωπος νοημων να ψηφισει τσιπρα;που ελεγε οχι σε μετρα 0,8 δις και υπεγραψε μνημονιο 80 δις;.Άνθρωπος νοήμων και όχι τσουτσέκι δεν ψηφίζει ΝΔ.
Από τους δύο μας δεν έχω εγώ το πρόβλημα στην κατανοηση κειμενου. Μην τα ξαναλέμε.δεν μπορεις καν να καταλαβεις τι λες ετσι;
τι σχεση εχει αυτο με την ακυρωση της συμφωνιας με ΕΜΑΣ;
η συζητηση ειναι αν μπορει η ελλαδα να κανει κατι για να ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ μια τριτη χωρα να σταματησει να τους αποκαλει βορεια μακεδονια.
γιατι αν δεν μπορεις και να ακυρωσεις τη συμφωνια τους εκλασες τα αρχιδια
Η Συμφωνία δεν μπορεί να τροποποιηθεί, να αλλάξει, μεταβληθεί κ.ο.κ. Έβαλε όρο ο Κοτζιάς μέσα.Η συζήτηση είναι αν η Ελλάδα μπορεί να ακυρώσει τη Συμφωνία. Το πως θα αποκαλούν τα Σκόπια οι τρίτες χώρες δεν έχει καμία σημασία. Ας την πουν και Μακεδονία σκέτη.
Εμείς καταγγελία της Συμφωνίας και βέτο στην είσοδο στην ΕΕ, ώσπου να δεχθούν το Σλαβομακεδονια. Κι αν το δεχθούν οι Σκοπιανοί θα το δεχθούν και όλες οι άλλες χώρες.
Ισχύει, τύπε.Η ΝΔ θα πάρει πολύ μεγάλο ποσοστό μπορεί και 45%.Μπορεί και 47%.Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αποχή που με βάση όσα ακούω θα είναι πολύ μεγάλη.Στις πρώτες ήταν 40 νομίζω.Και από οσους μου είπαν ότι δεν θα πάνε όλοι ήταν μη ψηφοφόροι της ΝΔ.Άλλος γιατί έχει απογοητευτεί με το αποτέλεσμα και μου λεει τι να παω αφού οι μαλάκες αυτόν θα βγάλουν δεν πάω καθόλου.Άλλος ετεροδημότης λέει δεν ξανα ξοδεύομαι τόσα χρήματα και χρόνο 8 ώρες πήγαινε έλα για μια ψήφο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα.Αλλος μου είπε θα πάω για μπάνιο.Οπότε δεν ξέρω πόση θα είναι η αποχή στο τέλος θα δείξει.
ούτε αυτό μπορούμε, χρεωμένοι μέχρι το 3000 είμαστε, οι δανειστές δε σ αφήνουν να κάνεις το παραμικρόΤο μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Στην ΕΕ θέλουν να μπουν, πειναλέοι είναι.
Η Συμφωνία μπορεί να καταγγελθεί. Είναι κάτι που ουτε ο Κοτζιάς μπορεσε να παρακάμψει.Η Συμφωνία δεν μπορεί να τροποποιηθεί, να αλλάξει, μεταβληθεί κ.ο.κ. Έβαλε όρο ο Κοτζιάς μέσα.
Το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Στην ΕΕ θέλουν να μπουν, πειναλέοι είναι.
Ρώτα κανένα δικηγόρο να στα εξηγήσει.
Διάβασα όλο το link που έβαλες.![]()
Μακεδονικό: «Μπορεί να ακυρωθεί, καταγγελθεί η συμφωνία των Πρεσπών;» - Άγγελος Συρίγος
Η συμφωνία των Πρεσπών για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων, αλλά και οι συνέπειές της στην εσωτερική πολιτική ζωή της χώρας έχουν μετατρέψει το Μακεδονικό σε βασικό ζήτημα του πολιτικού διαλόγου στην Ελλάδα. Η συμφωνία μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων έχει φανατικούς φίλους και...www.syrigos.gr
Σαν σημερα εφυγε αυτος πουμισησαν οσο κανεναν αλλο οι δεξιοι, τωρα το μισος τους εχει στραφει στον Τσιπρα![]()
Ξεκάθαρα αναφέρει ότι αυτές οι μη τροποποιούμενες διατάξεις είναι κλειδί για καταγγελία. Αφου το διάβασες δε μπορεί να μη διάβασες το παρακάτω απόσπασμα. Δε διαφωνώ ότι το Σκοπιανό δε στοίχισε στο ΣΥΡΙΖΑ και το ότι κανείς δε δίνει δεκάρα δε με αφορά. Δίνω εγώ κι αυτό έχει σημασία για μένα.Διάβασα όλο το link που έβαλες.
Ξεκάθαρα αναφέρει αυτό που είπα, για μη τροποποιούμενες διατάξεις.
Δεκάρα όμως δε δίνει κανείς για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Να σου βάλω τα ποσοστά του Σύριζα στη Μακεδονία το '19;
Ομως την γυναικα του τυχερο γουρλη καποιος αλλος την βατευε για 8 χρονια οσο ηταν σε διαστασηΑυτά τα άτομα αμα τους γαμάει την μάνα ή την γυναίκα ο Κυριάκος πάλι ΝΔ θα ψηφίζουν και θα λένε θα πάρουμε 48%.Είναι ταγμένοι.