celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.884
- Πόντοι
- 6.056
2 τετραγωνα μακρια απο το σπιτι του και πλησιαζεις με το θηριοΓια πες μου ειμαι τωρα
2 τετραγωνα μακρια απο το σπιτι του και πλησιαζεις με το θηριοΓια πες μου ειμαι τωρα
καλο μουνοπανο εισαι και του λογου σουΕγω να βοηθησω ηθελα,αφου ξερεις ποσο μ' αρεσει η ηρεμια και η ομαλοτητα στα νηματα
καφενειο με ντοκουμεντο παραμασχαλαΓια πες μου ειμαι τωρα
Ω,σας μερσω θερμα.Κατι τετοια κανεις και με συγκινειςκαλο μουνοπανο εισαι και του λογου σου
Yπονοεις κατι για την ηλικια και την οραση του Νιπλη?Μαλιστα,μαλιστα
opote uew pantvw ela na kanoyme mia pesimatikh na soy deijv se pio steno einaiΔεν θέλω.
Εισαι φίλος.
Όλα αυτά όμως είναι καθαρά τεχνοκρατικά, όπως σου εγραψα και δεν έχουν σχέση ουτε με δημοσιεύματα ούτε με προσπάθειες να πειστεί κάποιος λαός για την υπεροπλία των απέναντι.Κερδίζονται με συνδυαστικές/συγχρονισμένες επιχειρήσεις.
Οι Βρετανοί όταν αντιλήφθηκαν πώς κέρδισαν τον πόλεμο στα Φώκλαντ τον θεώρησαν σαν χαμένο και καθαίρεσαν όλους τους εμπλεκόμενους ανώτατους αξιωματικούς.
Από τύχη(εύστοχες βόμβες που δεν έσκασαν) και από λάθος στρατηγική των Αργεντίνων δεν βυθίστηκαν όλες οι κρίσιμες μονάδες του Βρετανικού ναυτικού και μετά δεν θα υπήρχαν επίγειες μονάδες να καταλάβουν τα νησιά....
Υποτίμησαν πολύ το επίπεδο των Αργεντίνων πιλότων και την ισχύ των Εξόσετ.
Εγώ τι φταίω τώρα;ελα παρε και εσυ την δοση σου
Τι λέω;Τι λες ρε τύπε?
Εγώ τι φταίω τώρα;
Αν θα γίνει αυτό θα είναι για να του πάω ένα καλό κρασί δώρο.opote uew pantvw ela na kanoyme mia pesimatikh na soy deijv se pio steno einai
Μη δείτε έναν άνθρωπο να θέλει να συμβάλει στα μπάχαλα.. αμέσως να τον πείτε μπαχαλάκια...σε πηραν τα φλόκια , να μην μπαινεις στην μεση
Αν θα γίνει αυτό θα είναι για να του πάω ένα καλό κρασί δώρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διάβασε τι έγραψες στην πρώτη πρόταση.
Διάβασε τι έγραψες στην πρώτη πρόταση.Τι λέω;
ναι και εγω δωρο θα του παω ρεΑν θα γίνει αυτό θα είναι για να του πάω ένα καλό κρασί δώρο.
Ποιός παππάς?Ναμα να ειναι το κρασι
Τουλαχιστον να μπορουμε να το πιουμε στην εκκλησία οταν θα σας διαβάζει ο παππας
Θα του πάμε και κανά αρνί από το χωριό.ναι και εγω δωρο θα του παω ρε
Θα του πάμε και κανά αρνί από το χωριό.
Και ένα τενεκέ λάδι βιολογικό.
Το διορθώσα αμέσως μετά με ερωτηματικο. Πάντα τσεκαρω το μήνυμα μετά το ποστ. Βλέπεις συχνά τροποποιήσεις στα ποστ μου. Αν εννοείς αυτό. Εσύ το παρέθεσες πριν την διόρθωση.Διάβασε τι έγραψες στην πρώτη πρόταση.