Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Θα φτασει η ωρα που ο Κυριακος θα μας ευνοήσει εμας τους ΕΧΟΝΤΕΣ

Παρμεζανα, προσιουτο , μοτσαρελα ντι μπουφαλα, στρακινο, σαλαμι μιλανο, θα ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ φετα, σαλαμι αερος , κασερια του κωλου , γιαουρτια , γαλοπουλες καπνιστες κρετα φαρμ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Χαμηλά πολύ είσαι ,η χοληστερόλη παράγει τεστοστερόνη,χτυπά κάνα αρνακι

Τι λες ρε μαλάκα ;

Στην κηδεία μου δεν θα έρθει κανείς.
Θα έχω πάει εγώ στις δικές τους.

Παίρνεις ψευδάργυρο και σε βιταμίνη σε σε αναβράζουσες ..... ξεκωλιάζεις γαϊδάρα στην ανηφόρα ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κατα βαση τα ελληνικα προιοντα εκτοξευτηκαν
εγω πχ περσυ επαιρνα προβολονε / παρμεζανα 18/κιλο, φετος 20
το κασερι εγινε πιο ακριβο κι απο την παρμεζανα ρετζιανο

Ο παστουρμάς πιο ακριβός από προσιούτο πάρμας !

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.471
Πόντοι
3.656
Ρε μαλάκα μόνο ιταλικά , τσιπριάνι και ρουστικέλα ντα αμπρούτσιο τρώω .....
τι με πέρασες ;;

είσπραξη 2 ημερών θες για μια μακαρονάδα

για γαλάζιο με σκουτεράκι σώγαμπρο ;;;

σάλτσα εννοείται χειροποίητη με βιολογικές ντομάτες στον τρίφτη και μούλτι ...........
και τριμένη από πάνω βουβαλίσια παρμεζάνα σοβράνο ...........

σώβρακο .... τσιπιτσόλι

Θα φτασει η ωρα που ο Κυριακος θα μας ευνοήσει εμας τους ΕΧΟΝΤΕΣ

Παρμεζανα, προσιουτο , μοτσαρελα ντι μπουφαλα, στρακινο, σαλαμι μιλανο, θα ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΕΝΙΑ φετα, σαλαμι αερος , κασερια του κωλου , γιαουρτια , γαλοπουλες καπνιστες κρετα φαρμ
Δε γαμιεστε να πατε να μετακομισετε ιταλια να μας αφησετε στην ησυχια μας??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Τι να κλασουν οι Ιταλοι με την παρμεζανα και αρχιδια , ελληνικο κασερι και γιολο
Γιατι ειμαστε πιο κοντα στην Ουκρανια και επηρεαζεται η τιμη :rockon:
και μη ξεχνας ,εχουμε υποσχεθει να φτιαξουμε νοσοκομειο!:rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Ρε μπέσα! Είσαι τέρμα ηλίθιος;
Τα νούμερα του ΑΒ σου έβαλα που αποδεικνύουν ότι λες ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.
Σήμερα δυο παιδιά μένουν μαζί σε σπίτια των 500-600 και δίνουν από 250-300 ευρώ το μήνα. Μία η άλλη δηλαδη.
Ουτε τα βασικά δεν ξέρεις.
Και μας βάζεις πόσο ψωνίζεις εσύ από το s/m για να αποδείξεις πόσο ζοριζεται αυτός με το βασικό.
Άντε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ξερολα που επιμένεις κιόλας.
Τύπε αν νομίζεις ότι κάθομαι εγώ να βρίζομαι με αγνώστους στο bou.com για την τιμή της γαλοπούλας ατύχησες. Πες με ηλίθιο όσες φορές θες.

Όταν παραδέχεσαι από μόνος σου ότι όταν για να πληρώσεις το ενοίκιο πρέπει να έχεις ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ για να μοιράζεστε τα έξοδα....αποδυκνύει από μόνο του αυτό που λέω εγώ.

Βάλε και άλλες παραμέτρους ναι...και αυτοί που παίρνουν δάνεια την περνάνε καλύτερα...να πούμε και για όσους μασάνε τη σύτναξη της γιαγιάς τους ακόμα καλύτερα

Δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά που λέμε....εσύ ισχυρίζεσαι ότι με τα 650 ευρώ ακόμα και με τις αυξήσεις του πληθωρισμού ζει ο άλλος καλύτερα από το 17 όταν το φτηνότερο ενοίκειο είναι 400 ευρώ, το φτηνότερο ρεύμα 70 και για να φας πρέπει να χαλάς 40 ευρώ την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ...και τη βδομάδα που θα χρειαστείς καθαριστικά για το σπίτι πρέπει να κάνεις δίαιτα.

Και λες αυτά και με λες και ηλίθιο. Την ώρα μου χάνω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Για αρχή .... θα μπορούσαν να διαθέσουν κάποια από τα έτοιμα κρατικά κτίρια .... που είναι ρημάδια .... με ελάχιστη συντήρηση .....

Αλλά αν δεν έχει μίζα .... δεν θέλουν .
Και διαμερίσματα άδεια υπάρχουν σε πολυκατοικίες που ανήκουν στον δήμο , τουλάχιστον στον δήμο που είμαι στην Θεσσαλονίκη , και δεν τα νοικιάζουν ούτε στους δικούς τους , τους δημόσιους υπαλλήλους. Άντε πες να τα νοικιασουν σε κανέναν που ίσως να μην πλήρωνε καλά κάνουν και τα έχουν άδεια. Αλλά στους δικούς τους μπορούσαν να τα κρατήσουν και από τον μισθό φαντάζομαι.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε μαλάκα .... έχεις πάνω σου πάνω από 300€ ;;;
Αλήθεια .... αν κυκλοφορούσε με μόνιμα πάνω του 40 χιλιάρικα ....
Αν και πρέπει να αναγνωρίσω ότι οι μπαγαζιέρες που έχουν τα σκουτεράκια με τα οποία κυκλοφορούν αυτοί οι λεφτάδες ....
χωράνε και 100 χιλιάρικα σε 10ρικα !!!!!!!

Εγώ αν τα βάλω στο μπαγαζ, θα πάνε όπως οδηγάω κάτω από τη ρεζέρβα, στο κουτί με λάδι που έχω καβάτζα
μπορεί να περάσουν και μέσα από τις μοκέτες και να φύγουν από το παράθυρο του συνοδηγού ....
Μου αρέσει ρε Λάκη που ρωτάς τους άλλους αν έχουν κοστούμι και τι ρολόϊ φοράνε.
Καίει πολύ λάδι το τουτού ρε μπαγάσα; :2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Επίσης .... ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ .... να δέχονται να μεταβιβάζονται ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΝΟΙΚΙΑ .... ΔΩΡΕΑ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ !!!

Να τους γαμάνε ασάλιωτα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Τύπε αν νομίζεις ότι κάθομαι εγώ να βρίζομαι με αγνώστους στο bou.com για την τιμή της γαλοπούλας ατύχησες. Πες με ηλίθιο όσες φορές θες.

Όταν παραδέχεσαι από μόνος σου ότι όταν για να πληρώσεις το ενοίκιο πρέπει να έχεις ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ για να μοιράζεστε τα έξοδα....αποδυκνύει από μόνο του αυτό που λέω εγώ.

Βάλε και άλλες παραμέτρους ναι...και αυτοί που παίρνουν δάνεια την περνάνε καλύτερα...να πούμε και για όσους μασάνε τη σύτναξη της γιαγιάς τους ακόμα καλύτερα

Δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά που λέμε....εσύ ισχυρίζεσαι ότι με τα 650 ευρώ ακόμα και με τις αυξήσεις του πληθωρισμού ζει ο άλλος καλύτερα από το 17 όταν το φτηνότερο ενοίκειο είναι 400 ευρώ, το φτηνότερο ρεύμα 70 και για να φας πρέπει να χαλάς 40 ευρώ την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ...και τη βδομάδα που θα χρειαστείς καθαριστικά για το σπίτι πρέπει να κάνεις δίαιτα.

Και λες αυτά και με λες και ηλίθιο. Την ώρα μου χάνω.
Δε σε λέω ηλίθιο.
ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ σε λέω και το αποδεικνύεις με καθε σου νεο ποστ.
Ο μόνος ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ σε αυτό το κόσμο που αγοράζει ένα ψωμί, τυρί για τοστ, 1,5 κιλο ντομάτες και ένα πακέτο ρύζι με 30 ευρώ.
Αντε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ξερολα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
δεν με ενοχλει,κανε ομως την αυτοκριτικη σου...μπορει να μην σε ερχονται για την αγγελια γιατι σε περνανε για βωμολοχο.....

να βαλει δωρο μισο κιλο ΠΑΡΙΖΑ ΥΦΑΝΤΗΣ :coffee:

Και να δινει και κουπονια τικετ ρεστοραντ :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
να βαλει δωρο μισο κιλο ΠΑΡΙΖΑ ΥΦΑΝΤΗΣ :coffee:

Και να δινει και κουπονια τικετ ρεστοραντ :rockon:
και παλι ομως αν βριζει δεν θα βρει...ο υπαλληλος σημερα θελει στοργη...δες τον αθηναιο -εργαζομενο υποδειγμα-αν του μιλησεις απαλα ,μουσι να τον ξυρισεις γινεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom