athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.370
- Πόντοι
- 12.756
θα στα πάρει η εφορία ρε τύπε...
....και το ακατάσχετο στους λογααριασμολυς είναι μέχρι 1500 ευρώ τόσα μπορώ να βάλω τράπεζα![]()
το σπίτι θα υπάρχει μέχρι το τέλος της 2ετίας που θες προκαταβολή ή στους 6 μήνες θα έρθει κανένας επιμελητής να το σφραγίσει?Ναι την εφορία περιμενα![]()
τύπε και να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβειςτο σπίτι θα υπάρχει μέχρι το τέλος της 2ετίας που θες προκαταβολή ή στους 6 μήνες θα έρθει κανένας επιμελητής να το σφραγίσει?![]()
καλα ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι;το σπίτι θα υπάρχει μέχρι το τέλος της 2ετίας που θες προκαταβολή ή στους 6 μήνες θα έρθει κανένας επιμελητής να το σφραγίσει?![]()
Συμφωνώ απολύτως.O μητσο μπολιαστης εχει γ@μηθει να δινει απλοχερα επιδοματα και στεγη σε λαθρο. Αντι λοιπον να τα δινει εκει στη μαυρη τρυπα, ας τα δωσει καλυτερα σε νεα παιδια που επιθυμουν να γυρισουν πισω στην ελαδα. Ή σε νεα ζευγαρια ελληνων που παντρευονται
τύπε και να σου εξηγήσω δεν θα καταλάβεις
Είναι πολύπλοκα για σένα αυτά
μιλήστε καθαρά τυποικαλα ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι;![]()
τα εχω γραψει πολλακις μαν..μιλήστε καθαρά τυποι
τι μου κρύβετε![]()
τυπε δε καταλαβαινεις τπττο σπίτι θα υπάρχει μέχρι το τέλος της 2ετίας που θες προκαταβολή ή στους 6 μήνες θα έρθει κανένας επιμελητής να το σφραγίσει?![]()
μα θα έχω το συμβόλαιο στο τάξις ρε τύπε αποκλείεταιτυπε δε καταλαβαινεις τπτ
το ακινητο θα ειναι υπο κατεδαφιση. Οταν πας να φερεις το φορτηγο με την οικοσκευη θα βρεις απ εξω μπουλντοζα να το ριχνει
Ποιός θα είναι αντιπολίτευση είπαμε ??Που απλόχερα μοίρασε ο Κουλός.
Ποσο ηταν το χρεος και ποσο εφτασε ειπαμε?
Eσυ παιζει να εισαι ισως ο πιο σοβαρος συνομιλητής εδω μεσα, που δεν ψηφιζει ΝΔ.Δεν είμαι εγώ αυτός που ζει σε αλλη πραγματικότητα.
Μια φορά έκανα το λάθος να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και το μετάνιωσα για δεκα ζωές.
Ο Σκουρλέτης όταν έγινε υπουργός, δήλωσε πως το πρωτο νομοσχέδιο που θα φέρει στη Βουλή, θα αφορά την κατάργηση της αλητειας Σαμαρά περί υποκατωτατου μισθού. Του 2015 η δήλωση. Τελικά τη διόρθωση έκανε η Αχτσιόγλου το 2019, όπως και μέρος των συνεπειών του μαλακονόμου Κατρουγκαλου, μόνο και μόνο γιατί πλησίαζαν εκλογές και γνώριζαν πως είναι πίσω.
Σε άλλη πραγματικότητα ζει όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι στις λαϊκές συνοικίες ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε κατά κράτος από τη ΝΔ.
Σε συνοικίες προνομιακό πεδίο δράσης και επικράτησης της Αριστεράς, έφαγε πόρτα.
Κάτι λέει αυτό σε όποιον έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Αν έχει φυσικά....
.
Τύπε εχω ξναρωτησει αν εισαι ενηλικος ετσι?Το πρόβλημα με τα ενοίκια θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση. Μπορεί να μπει ένα πλαφόν ανά περιοχή, παλαιότητα, όροφο κλπ. στο τετραγωνικό. Ένα πλαφόν που να συνδέεται με τον βασικό μισθό. Και τότε θα εξορθολογιζόταν η κατάσταση. Όχι να αφήνουμε βορά στην παγκόσμια αγορά τον Έλληνα πολίτη με τον μηδαμινό μισθό.
Eσυ παιζει να εισαι ισως ο πιο σοβαρος συνομιλητής εδω μεσα, που δεν ψηφιζει ΝΔ.
νομιζω ειχε γινει και επι Ανδρεα αν δεν κανω λαθος και πολλοι απλα δεν τα νοικιαζαν και τα κραταγαν κλεισταΤύπε εχω ξναρωτησει αν εισαι ενηλικος ετσι?
Τι θα προσφερει το πλαφον στα ενοικια?
Πώς θα εμποδισθει καποιος να τα παιρνει μαυρα?
Για τα μαύρα μπορούν να γίνουν καταγγελίες.Τύπε εχω ξναρωτησει αν εισαι ενηλικος ετσι?
Τι θα προσφερει το πλαφον στα ενοικια?
Πώς θα εμποδισθει καποιος να τα παιρνει μαυρα?
Αυτοί χάνουν φίλε. Αν προτιμάς να παίρνεις 0 αντί για λιγότερα, είσαι μαλάκας. Με συγχωρείς κιόλας.νομιζω ειχε γινει και επι Ανδρεα αν δεν κανω λαθος και πολλοι απλα δεν τα νοικιαζαν και τα κραταγαν κλειστα
Αν θυμάμαι καλά το λεγόμενο τότε "ενοικιοστάσιο" ήταν πιο παλιό από τον Ανδρέα... Καταργήθηκε σταδιακά και γιατί ήταν προβληματικό και γιατί στα πλαίσια πλέον της ΕΟΚ ήταν "παράνομο".νομιζω ειχε γινει και επι Ανδρεα αν δεν κανω λαθος και πολλοι απλα δεν τα νοικιαζαν και τα κραταγαν κλειστα
Αυτα ειναι μαλακιες που ακριβως επειδη ειναι μαλακιες υπαρχει πιθανοτητα καποια στιγμη να εφαρμοστουν...Ομως το προβλημα απαιτει επενδυσεις και λυσεις απο την πλευρα τους κρατους που θα εξορθολογισουν την κατασταση....πολυ χοντρικα ....σε βαθος τετραετιας κατασκευη στην ελλαδα 150.000 κατοικιων....ενοικιαση αυτων σε ανθρωπους που θα εχουν εισοδημα και βεβαιωμενη εργασια -οποιος δεν πληρωνει πουλο σε δεκαπεντε μερες...με αυτον τον τροπο θα διασφαλιστει πως δεν θα πλακωσουν σκουπιδια να τα καταντησουν γκετο...το ενοικιο σε αυτες τις κατοικιες να ειναι στο οριο αποσβεσης του κοστους επενδυσης και συντηρησης...με κανονες πως οι ενοικιαστες θα τα προσεχουν(οπως ακριβως συμβαινει και στα ιδιωτικα συμβολαια)αλλιως πουλο αμεσως.....διαμερισματα 40-50-μαξ 70 τετραγωνικα που θα μπορουν να εξυπηρετησουν ζευγαρια ,μαγκουφηδες ,τριμελης τετραμελης οικογενειες.....κοστος επενδυσης σε βαθος τετραετιας μαξ 15 δις που θα γυρισουν υπεραξια στις τοπικες κοινωνιες που θα εργαστουν για την κατασκευη τους....ελατε να μου πειτε μετα αν πεφτουν οι τιμες των ενοικιων η οχι.....αλλα στην ελλαδα πουτσα τους των πωλητικων.....οτι αρπαξει ο κωλος τους!Το πρόβλημα με τα ενοίκια θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση. Μπορεί να μπει ένα πλαφόν ανά περιοχή, παλαιότητα, όροφο κλπ. στο τετραγωνικό. Ένα πλαφόν που να συνδέεται με τον βασικό μισθό. Και τότε θα εξορθολογιζόταν η κατάσταση. Όχι να αφήνουμε βορά στην παγκόσμια αγορά τον Έλληνα πολίτη με τον μηδαμινό μισθό.