Drunk Sinatra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.896
- Πόντοι
- 726
Ο υποκατώτατος μισθός θεσπίσθηκε με τον ν 4093/2012εγω ειμαι σιγουρος οτι τον ψηφισε ο συριζα ως υποχρεωση για το μνηνομιο που έφερε.
Ο υποκατώτατος μισθός θεσπίσθηκε με τον ν 4093/2012εγω ειμαι σιγουρος οτι τον ψηφισε ο συριζα ως υποχρεωση για το μνηνομιο που έφερε.
H μονη μπαλα που υπαρχει ειναι αυτη που βαζεις στην κωλαρα σου παπαρακο.
Μπορεί αλλά εσύ ασχολείσαι με το τι έκανε ο Τσι και όχι ο Κούλης.Εντάξει δεν έχει νόημα. Ουτε καν διαβάζεις τι γράφω.
Κλάψε στα @@ μουΚάτσε να δεις μια μπαλα που θα μπει στην κωλάρα σου στις 25/6 παρλαπίπα .... αν και είσαι μαθημένος πλέον από την πούτσα του Κυριακου 21/5 ....
Λάθος μου τότεΟ υποκατώτατος μισθός θεσπίσθηκε με τον ν 4093/2012
Που απλόχερα μοίρασε ο Κουλός.
Βρε παιδί μου
Αχάριστος & αυτός ο υπουργός, που δεν λέει ένα ευχαριστώ για το μαξιλαράκι των 37 δισ.....
...Αυτό για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ μάτωσε τον λαό.....
Έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση; Για ποιο λόγο δεν υπάρχει; Και ότι η ανυπαρξία της καθιστά πανίσχυρο το Μητσοτάκη; Επικίνδυνα πανίσχυρο;Μπορεί αλλά εσύ ασχολείσαι με το τι έκανε ο Τσι και όχι ο Κούλης.
Έχεις καταλάβει ότι δεν άφησαν τπτ όρθιο? Παιδεία, Υγεία??? 2023 και πεθαίνουν στις ΚΑΡΟΤΣΕΣ.
Εχουν περασει 4 Οκτωβρηδες και μυαλο δεν εχεις βαλει.Ζεις σε αλλη πραγματικοτητα.
Θα προσγειωθείς ανώμαλα απο Οκτωμβριο μην ανησυχείς. Εαν οχι εσυ καποιοι σαν τον ντολμα ΣΙΓΟΥΡΑ
Εχεις καταλαβει οτι πιθανον ΕΣΚΕΜΕΝΑ δεν υπάρχει αντιπολίτευση?Έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση; Για ποιο λόγο δεν υπάρχει; Και ότι η ανυπαρξία της καθιστά πανίσχυρο το Μητσοτάκη; Επικίνδυνα πανίσχυρο;
Πανέξυπνε ντάντεΑυτοκτονα ρε μαλακά λέμε.
Είπα σε σχέση με το 19 ποσο πήρε η ΝΔ πάνω. Ηλίθιο κατασκευάσμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έλα ρε τυπε το τραβελι
Τύπε σε θερμοπαρακαλω. Ειλικρινα. Σταματα αυτη τη μαλακια.![]()
Φίλος του Μητσοτάκη ο «κλειδοκράτορας» της επόμενης κάλπης
Σχέσεις δεκαετιών διατηρεί η οικογένεια του πρωθυπουργού με τον Σπύρο Μανωλόπουλο, ιδιοκτήτη της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογέςwww.newsbreak.gr
![]()
Και για αυτό Λάκη ψηφίζεις Σύριζα να βάλει χέρι στους κομμουνιστέςΟ κομμουνισμός, έπεσε στον υπόλοιπο κόσμο το 1989. Στους ανθρώπους.
Σε ένα τσίρκο , οι ευρωβουλευτές της κυβέρνησης, δεν ψήφισαν την καταδίκη του ως εγκληματικού καθεστώτος
για να μην κακοκαρδίσουν τους .... κομμουνιστές .... έταζαν ότι θα τους κάνουν και μνημεία δημοκρατίας ....
και έλεγαν ότι σέβονται και τους αγώνες τους ....
προφανώς το κόψιμο με κονσερβοκούτι του λαιμού της κορυφαίας ηθοποιού του εθνικού θεάτρου της χώρας τσίρκο ...
Μου διαφεύγει η χώρα ... μήπως θυμάσαι ;;;
Νομίζω στην ίδια .... διέγραψαν και βουλευτή .... επειδή .... τα θυμόταν αυτά ...
Ένας φουκαράς αναρωτιέται αν γίνεται windsurfing σε μαγυάρικη λίμνη ;;; Τη balaton ;;;
Δυστυχισμένες υπάρξεις .... πρέπει να μπαίνω συχνά χωρίς log in να βλέπω καμιά μαλακία τους.
Να αποκτά νόημα η ... ύπαρξή τους !!!
Google is your friend .
Ρε τον άγγλο ... λες και πλανάρει για να ξεκωλιάζει γκρινιάρες του μπου.κομ !!!
Μπορεί κάποιος να είναι οκτώβριο με απρίλιο σε ... τρόπικαλ .... και εποχή .... μουσώνων στην ουγγαρία !
Αποφάσισε σε νοιάζει τι θα γίνει τον Οκτώβριο ή δεν σε νοιάζει τι θα γίνει τον ΟκτώβριοΖεις σε αλλη πραγματικοτητα.
Θα προσγειωθείς ανώμαλα απο Οκτωμβριο μην ανησυχείς. Εαν οχι εσυ καποιοι σαν τον ντολμα ΣΙΓΟΥΡΑ
Να τι είχε βγάλει ο ίδιος για τις προηγούμενες εκλογέςΔες εδώ μια "έγκυρη" δημοσκόπηση:
Μπαίνουν οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και πετάνε έξω ΕΛ ΛΥΣΗ και ΝΙΚΗ ....
![]()
![]()
Προβάδισμα 24,1 μονάδων για τη ΝΔ - 5κομματική ή 6κομματική Βουλή - Zougla
Ο πολιτικός αναλυτής και συνεργάτης του zougla.gr Νίκος Καρδούλας, ανάρτησε στο Facebook το αποτέλεσμα...www.zougla.gr
Πάλι διαλέγεις νούμερα που σε βολεύουν ΝτάντεΠου απλόχερα μοίρασε ο Κουλός.
Ποσο ηταν το χρεος και ποσο εφτασε ειπαμε?
Γιατι τι σε πειραζει εσενα. Απο την αλλη δεν το εγραψα εγω. Επομενως τα παραπονα σου σε αυτον που το εγραψε. Απ' οτι φαινεται ομως ειναι γεγονος, αφου δεν το διαψευδει κανειςΕιλικρινα. Σταματα
Μιλας για ενα τυπο ο οποιος πιστεψε λεει τον ΓΑΠ αλλα τα εκανε σκατα και τον προδωσε.Μλκ, ποσο μπετο παιζει να εισαι;
Ρε τυπε, τοσο καιρο γραφω οτι εισαι μαλακας και δεν το διαψευδεις ουτε εσυ ο ιδιος. Απ οτι φαινεται ειναι γεγονος.Γιατι τι σε πειραζει εσενα. Απο την αλλη δεν το εγραψα εγω. Επομενως τα παραπονα σου σε αυτον που το εγραψε. Απ' οτι φαινεται ομως ειναι γεγονος, αφου δεν το διαψευδει κανεις
Ε καλα, μην παιρνεις και ορκο ποσο στα σοβαρα τον υπολογιζω.Μιλας για ενα τυπο ο οποιος πιστεψε λεει τον ΓΑΠ αλλα τα εκανε σκατα και τον προδωσε.
Με αυτον μιλας σοβαρα.
Να τι είχε βγάλει ο ίδιος για τις προηγούμενες εκλογές
Και να τ ιέλεγε κι άλλος συνεργάτης της ζούγκλας που θεωρούσε τις εκλογές ντέρμπι