Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.603
Πόντοι
6.536
Λες να μου λένε ψέμματα ; Δεν νομίζω.
Για το ντε σαντ μου έγραψαν , ότι έγραψε ο ίδιος,
ότι τον είχαν πατήσει στο δρόμο με το σκουτεράκι που οδηγούσε
(όπως όλοι μεγιστάνες , οδηγούσε σκουτεράκι, αφού και ο μπαρόκ σκουτεράκι οδηγεί)
και ήταν κάτι χρόνια BLR.

Λες να είναι ψέμματα, να ψάξω τα posts του και να .... βάλω print screen όπως ο άλλος δικός τους των τσοντοσινεμά, ο γέρος του καλαθιού της νοικοκυράς ;;;
Με Άφρικα ήμουν Λάκη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.338
Πόντοι
9.297
Ποσα ξερεις τυπε.Για πες τι αλλο θα μ αρεσει και τι θα κανω,μην παρεκκλινω απ αυτο που θες και δεν κοιμηθεις ησυχος το βραδυ:coffee::confused::confused::confused:
Θέλεις κάτι λιγότερο "επαναστατικό" ;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Λες να μου λένε ψέμματα ; Δεν νομίζω.
Για το ντε σαντ μου έγραψαν , ότι έγραψε ο ίδιος,
Το ένα μήνυμα το διάβασες επειδή μπήκες χωρίς να λογκάρεις, το άλλο επειδή στο 'είπαν', το τρίτο επειδή ήσουν σε ανώνυμη περιήγηση...
Ρε Λάκη, σαν το ανέκδοτο με τον κυνηγό και την αρκούδα έχεις γίνει.
Παραδέξου το, δεν έρχεσαι εδώ για το κυνήγι...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.813
Πόντοι
6.056
Όλοι οι γαλάζιοι οι σημερινοί .....

θα είναι εδώ στο τέλος της επόμενης 4ετίας .... να κάνουν απολογισμό ;;;;;;;;;;;
Σε τι κατάσταση ;;;

Θα διατηρούν τα σκουτεράκια και τα σαξό ή θα έχουν γίνει πιο οικολόγοι και οπαδοί της πράσινης ανάπτυξης ;
Με όραμα για το μέλλον του πλανήτη εννοώ αφού

pedal-rickshaw-thailand-1024x683.jpg

dsc06022.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.080
Πόντοι
5.506
Το ένα μήνυμα το διάβασες επειδή μπήκες χωρίς να λογκάρεις, το άλλο επειδή στο 'είπαν', το τρίτο επειδή ήσουν σε ανώνυμη περιήγηση...
Ρε Λάκη, σαν το ανέκδοτο με τον κυνηγό και την αρκούδα έχεις γίνει.
Παραδέξου το, δεν έρχεσαι εδώ για το κυνήγι...
Για το γαμήσι έρχεται, αχόρταγος είναι, απλά καμιά φορά τσινάει σαν πρωτάρα γκόμενα και βάζει τα κλάματα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.779
Πόντοι
3.656
Είχα πάρει ένα ντήζελ 2.0 , χωρίς εξαγορά, για 4ετία. Παρήλθε η 4ετία το έδωσα. Έκανε κάτι ταξιδάκια ... πολλών χλμ το όχημα.

Στο μεταξύ , ο κατουρημένος σώγαμπρος .... που θεωρεί ότι δεν έχει ... γόητρο το λεόν .....
είχε γράψει ότι έφερε το .... 2009 ... μεταχειρισμένο ένα τουαρέγκ 3.2 του .... 2004 απο γερμανία ..........

Προφανώς θα έκλεισε μόνος τους τις τρύπες από τις αλατιέρες ... με εποξική κόλλα δύο συστατικών .....
Και έχει και ... σκουτεράκι .... όπως όλοι οι σερβιτόροι ντιτζεη , σούσι μάνατζερ , ξαπλωστράδες .... στο τσαμπικονήσι .......

Αυτά σήμερα, όλοι ξέρουν .... ότι τα έχουν αγγελίες 6-7 χρόνια στο καρ.γρ .... απούλητα ...
δέχονται τόσα τηλεφωνήματα .... όσα ο μπίρλας .......

οπότε ή τα πουλάς 500€ για ανταλλακτικά σε παλιατζή ...........
ή 150€ ο τόννος σκραπ .... οπότε πιάνεις κάπου 250€ ....
αρκεί να μην πάρεις ταξί για να γυρίσεις από το σκραπατζίδικο άνω λιόσσια , ελευσίνα, ασπρόπυργο που θα το πας .....
Γυρνάς με λεωφορείο στην τελική !!!!!

Με έχουν ενημερώσει ..... ότι άλλο κολλητάρι του .... έγραψε .... ότι τον πάτησαν στο δρόμο ... με σκουτεράκι κι αυτός ........
και ήταν blr κάτι χρόνια .............. αλλά προφανώς, όπως όλοι οι λεφτάδες του κόσμου ... πάλι με σκουτεράκι θα κυκλοφορεί .......

εκτός κι αν είναι συλλέκτης .... και λάτρης του βινταζ .... και έβγαλε σε κυκλοφορία το συλλεκτικό τσάλυ .....

Όλοι οι λεφτάδες .... στα 55 ... κυκλοφορούν με σκουτεράκια !
Μετά τα .... 65 .... δεν έχουν τίποτε ... δεν τους χρειάζονται ...........

Τα έχει γράψει αυτά ο ΘΕΟΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ !!!!!!

θα έχει και ούμπερ η ελλάδα σύντομα !
Ναι ρε τύπε εντάξει....αλλά....

σέατ λεόν???? τον φτωχό συγγενή της vw??? να το πληρώνεις κάθε μήνα??? :confused:

τα leasing έχουν ξεφτιλιστεί σήμερα με λίγα λεφτά μισθώνεις ότι θες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επιτελους ακριβυνε το φυσικό αέριο , να τους εχει ο Θεος καλά
είσαι πετρελαιάς τύπε?

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.779
Πόντοι
3.656
Φαντάσου πως ο τριμαλακας πήρε το δεύτερο με λιζινγκ, τόσο χαρούμενος ήταν με το πρώτο που αγόρασε με δόσεις.
εγώ τύπε αλλάζω τα leasing καθε 5-6 μηνες....

μόλις μου στείλουν εξώδικο το δίνω πίσω και πάω για το επόμενο πιστόλι :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.494
Πόντοι
12.756
είσαι πετρελαιάς τύπε?

Κάποια πράγματα ήταν πολυ φθηνά τύπε και δεν μπορω να καταλάβω τον λόγο.
Τους παίρνει ακόμα ένα 40% οριακά, και στην βενζίνη πιστεύω τα ίδια , κοντά στα 2,8 θα ήταν καλά.
Και περισσοτερα λεφτά θα μαζε΄ψει το κράτος για να δίνει παροχές μετά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.779
Πόντοι
3.656
Κάποια πράγματα ήταν πολυ φθηνά τύπε και δεν μπορω να καταλάβω τον λόγο.
Τους παίρνει ακόμα ένα 40% οριακά, και στην βενζίνη πιστεύω τα ίδια , κοντά στα 2,8 θα ήταν καλά.
Και περισσοτερα λεφτά θα μαζε΄ψει το κράτος για να δίνει παροχές μετά.
δεν έχει σημασία γιατί οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο. Δεν παρακολουθείς τον Άδωνη καθόλου?

ας πάνε και 10ε/λτ το ντίζελ μόνο να μείνει φτηνό :confused:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.836
Πόντοι
2.816
Ο Συριζα ειχε φαγωθει να μαθει τα ασταθμητα πριν τις εκλογες του Μάη. Ε τωρα μαθαινουμε και τα ασταθμητα. Οντως, 45-17 ειναι. Ήδη οι 21 μοναδες διαφορα ειναι ονειρο θερινης νυκτος.
Με 45-17 δεν εχει αλλες εκλογες τυπε
Μεγάλο μπερδεμα τύπε Άλεξ..
Θα σου λένε οι μέσες τιμές είναι 42-19 αλλά για περιμένετε γιατί τα ασταθμητα είναι 45-17 οπότε μπορεί να βγει κ κανενα 48-15
15 το ΠΑΣΟΚ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑς θα είναι 12

Να μην ξέρεις με τη σημαία να βγεις να πανηγυρίσεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.494
Πόντοι
12.756
δεν έχει σημασία γιατί οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο. Δεν παρακολουθείς τον Άδωνη καθόλου?

ας πάνε και 10ε/λτ το ντίζελ μόνο να μείνει φτηνό :confused:

Τυπε πιες κανα καφέ γιατι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις

Μα γι αυτο το λέω
Τους πλουσιους δεν τους πειράζει και οι φτωχοί θα πάρουν και επιδόματα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.779
Πόντοι
3.656
Τυπε πιες κανα καφέ γιατι δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις

Μα γι αυτο το λέω
Τους πλουσιους δεν τους πειράζει και οι φτωχοί θα πάρουν και επιδόματα

Οι πλούσιοι είναι πιο τσιπηδες μπρο.....το 90% των επιδοτήσεων που δεν είναι για 22 ευρω το μήνα τις κάνουν τα πιο χοντρά πορτοφόλια...

όσο πιο πλούσιος είσαι τόσο λιγότερο χαλάς δικά σου λεφτά

δε ξέρω αν θυμάσαι έναν ανεπανάληπτο υπουργό που είχε πλαστές πινακίδες στο suv του για να μην πληρωνει τελη κυκλοφορίας ο κωλόγυφτος :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.494
Πόντοι
12.756
Οι πλούσιοι είναι πιο τσιπηδες μπρο.....το 90% των επιδοτήσεων που δεν είναι για 22 ευρω το μήνα τις κάνουν τα πιο χοντρά πορτοφόλια...

όσο πιο πλούσιος είσαι τόσο λιγότερο χαλάς δικά σου λεφτά

δε ξέρω αν θυμάσαι έναν ανεπανάληπτο υπουργό που είχε πλαστές πινακίδες στο suv του για να μην πληρωνει τελη κυκλοφορίας ο κωλόγυφτος :confused:

Πάλι βγάζεις πικρία παλιοφτωχάτζα και εσυ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.779
Πόντοι
3.656
Πάλι βγάζεις πικρία παλιοφτωχάτζα και εσυ
καμία πικρία εγώ ζω μόνο με τα επιδόματα του κυριακου μου πληρώνουν το φαγητό, τα καύσιμα, το προσωπικό τα ένσημα του, μου πληρώσανε την πράσινη ανακαίνιση μου έβαλαν φωτοβολταϊκά και τώρα θα μου αγοράσουν και ηλεκτρικά επαγγελματικά :wanker:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.517
Πόντοι
1.056
Ο Νίο δεν λέει τι κόμμα ψηφίζει. Δικαίωμά του.
Το θλιβερό είναι οτι δεν υπάρχει ούτε ένας μέσα στο φόρουμ που να δηλώνει Συριζαίος.
Αντιπολιτευόμενοι συμφορουμίτες αρκετοί, όπως και είναι λογικό. Hell, Dante, Nίο, Riding, cool, pipa κ.α.
Δεν θυμάμαι όμως να είπε κάποιος οτι θα το ρίξει Σύριζα.
Τι διάλο, 20% πήρε. Έναν από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους δεν έχουμε εδώ μέσα;
Η μόνη εξαίρεση είναι ο Λάκης, sui generis όμως περίπτωση, που θα ψηφίσει Σύριζα τον Ιούνιο του 2023 για να τιμωρήσει... την ΝΔ του 1974. :confused:
Εγω τυπε!Ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ!

Εγω που απ ειχα απο καθε εκλογική διαδικασια απο το 1999 ή 2000 έγιναν;Ε τοτε ηταν η τελευταια μ.

Ουτε το 2015 ειχα ψηφίσει.

Και σαφως θα το ξανακανω.Οταν ο Μητσοτακης Προσωπικα το 2019 που ανέλαβε χρώσταγε 250.000€ και το 2023 χρωστά 1.200.000€ σε δανεια,ενω ο Τσιπρας ουτε χρώσταγε ουτε χρωστά,ειναι μια αφετηρία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.494
Πόντοι
12.756
καμία πικρία εγώ ζω μόνο με τα επιδόματα του κυριακου μου πληρώνουν το φαγητό, τα καύσιμα, το προσωπικό τα ένσημα του, μου πληρώσανε την πράσινη ανακαίνιση μου έβαλαν φωτοβολταϊκά και τώρα θα μου αγοράσουν και ηλεκτρικά επαγγελματικά :wanker:
τυπε κάνε παραπέρα γιατι θα μας κολλησει μιζέρια ναπουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom