Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.974
- Πόντοι
- 3.656
Eβαλε νερα το σαξο?ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ...
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΒΡΕΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...
ΘΑ ΣΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
Eβαλε νερα το σαξο?ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ...
Τύπε καλά το πας.Ο Κούλης είναι ανύπαρκτος και δε υπάρχει ο Τσίπρας μια χαρά είναι άντε που ο Τσίπρας σας έφαγε,εδώ η δεξιά έκανε τη Ελλάδα μας μπουρδέλο και τη υποστηρίζετε κιόλας βρωμοζωα,η αριστερά 4 χρόνια κυβέρνησε από τα 100 αλλά τόσο σας κόβει να μη βλέπετε ποιοι πραγματικά φταίνε που τόσα χρόνια μας κυβερνάνε και μας κατάστρεψαν,η καθυστερημενη η δεξιά όλα τα έκανε.
Αντε βαλε μια σειρα εδω μεσα γιατι παραεγινε το κακοΟ Τσίπρας δε είπα πως είναι άριστος προθυπουργος αλλά από το καραγκιόζη τον Κούλη είναι πολύ καλύτερος αυτό είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ επειδή εσύ είσαι βολεμενος με καλό μισθό δε σημαίνει πως η δεξιά αξίζει παλιοστοκε άντε μπράβο.
Ρε συ...μηπως σε λενε Κωστα και η δουλεια σου ηταν να βγαζεις φωτοτυπιες?
Καλά ρε τυπε ηδονιζεται για σήμα κόμματος;;(οποιοδήποτε).πολυ το πρόβλημα,sorry κιολας
μα είναι παντός καιρού ο ΙσκεντέρXτες κάναμε πρόταση στον Αλεχάντρο να τον παντρέψουμε ,,,αρκεί να αλλαξοπιστησει κ να γίνει ακροδεξιός όπως η Ροζίτα κ ντιανα
Καμμια 600.000 ειναιΚαι φαντάσου ... με τόσα εκατομμύρια τέτοιους τύπους ... ούτε τέτοιοι ... ενδιαφέρονται ...
για συγκεκριμένες αγγελίες προσφοράς εργασίας !!!!!!!
Παντού βρέχει ρε μαν.ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ...
Τι τσιμπησες?ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ...
Α.Τ.Λ.Α.Σ.Μια χαρά. Κι επειδή ΔΟΥΛΕΥΕΙ του έχουμε και το κατάλληλο logo.
Το "πρώτο" ειναι ισως το καλυτερο σποτακι της μεταπολιτευσης, ειναι συγκλονιστικοΑξιόλογο,όμως δεν πλησιάζει το ΠΡΩΤΟ...
Το "πρώτο" ειναι ισως το καλυτερο σποτακι της μεταπολιτευσης, ειναι συγκλονιστικο
ΔιαφωνωΤο "πρώτο" ειναι ισως το καλυτερο σποτακι της μεταπολιτευσης, ειναι συγκλονιστικο
@Βασιλοφρων13 ,
Το "ευχαριστώ " είναι πολύ λίγο για να εκφράσει αυτά που ένιωσα μέσα σε 30"...
Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.
Η Ελλάδα προχωράει μπροστα.
Σταθερά. Τολμηρά. ΜΠΡΟΣΤΑ.
Για μια Ελλάδα που θελουμε.
Για μια Πατρίδα που αγαπάμε.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ_
Γεμίσαμε βολεμενους μαλακές που σκέφτονται τη πάρτη τους και όχι τι περνάει το 60 τοις εκατό του κόσμου που ψωφαει στη πείνα και ο Μάλακας ο Κούλης κάνει τη ζωαρα του και στέλνει τα κωλοπαιδα του στο εξωτερικό να σπουδάσουν.Αντε βαλε μια σειρα εδω μεσα γιατι παραεγινε το κακο
3ήμερο Αγ. Πνεύματος?ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΔΕΣ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ...
Δε έχω σπουδάσει ψυχολογία απλά λέω το δίκαιο και το σωστό που δε μπορούν 50 χρόνων γουρούνια να το καταλάβουν εδώ ενώ το ξέρω εγώ που είμαι 23 στα 24Τύπε καλά το πας.
Λίγο ακόμη θέλει και θα μεταπείσεις αρκετούς.
Τι θέλει ο ψηφοφόρος; Δυο ζεστές κουβέντες, μια φιλική ματιά, ένα χαμόγελο.
Μάλλον έχεις σπουδάσει ψυχολογία ή επικοινωνία, ξέρω 'γω.
ΟχιΡε συ...μηπως σε λενε Κωστα και η δουλεια σου ηταν να βγαζεις φωτοτυπιες?
Ελα ρε Ζουρλαρι εσυ εισαι?Γεμίσαμε βολεμενους μαλακές που σκέφτονται τη πάρτη τους και όχι τι περνάει το 60 τοις εκατό του κόσμου που ψωφαει στη πείνα και ο Μάλακας ο Κούλης κάνει τη ζωαρα του και στέλνει τα κωλοπαιδα του στο εξωτερικό να σπουδάσουν.