athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχει καθαρο ποινικο μητρωο δε μπορειβαλε εισοδο-διοδια και χτυπα την εργολαβια
δεν εχει καθαρο ποινικο μητρωο δε μπορειβαλε εισοδο-διοδια και χτυπα την εργολαβια
δεν θα παιζει εισοδος, αν θελουν οι τουριστες θα μπορουνε να πανε πανω απο την Βουλιαγμενης που θα ειναι ζωολογικος κηποςβαλε εισοδο-διοδια και χτυπα την εργολαβια
βαζει τον τελυτετοιο να του δινει ενα μεροκαματο να πληρωνει τις εισφορες,να σταματησει να μας σπαει τα αρχιδιαδεν εχει καθαρο ποινικο μητρωο δε μπορει
ξέχασες το εικόνισμα του ΚάρολουΒαλε κορνα Ντιουκς και αφισες νδ στα παραθυρα και ροβολα κ.γλυφαδα με κορνα πατημενη φουλ
Εσύ τουλάχιστον ξέρεις ότι έχω αδυναμία το σαξο κ το προτιμώ στις βόλτες μου από το dodge challenger 6,2 λίτρα των 600 αλόγων ..λοιπον......σαξο ετοιμαζεται για ταξιδι..για την ακριβεια 2 ταξιδια σε διαστημα 7 ημερων...
θα ξεκινησω καμπανια για χτισιμο τοιχου γυρω γυρω απο την Γλυφαδα , σαν και αυτο που εβαλαν στον Εβρο
τον εχει ΗΔΗ στην θηκη για φωτο στο "μπαμπα μην τρεχεις"ξέχασες το εικόνισμα του Κάρολου
τυπε ξερεις, τα χελκατια πανε μονο ευθεια ετσιΕσύ τουλάχιστον ξέρεις ότι έχω αδυναμία το σαξο κ το προτιμώ στις βόλτες μου από το dodge challengers 6,2 λίτρα των 600 αλόγων ..
θα ερχονται απο την θαλασσα με τα σκαφη τυπεκαι πως θα μπαινοβγαινουν οι ντιλερς?
γλυφαδα χωρις κοκακολα σκορδαλια χωρις σκορδο
Το ξέρω κ για αυτό έχω το σαξο...για ασφάλειατυπε ξερεις, τα χελκατια πανε μονο ευθεια ετσι
αμα πας να στριψεις τον ηπιες
Κ εγώ που με Άλεξ θα επένδυσουμε Γλυφάδα τα 19,900,000 pesos ήτοι 4200 ευρω για αγορά ακινήτων ....οκ?Α ΠΑΓΑΙΝΕ ΣΑ ΠΕΡΑ ΡΕ ΓΙΟΥΦΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΥΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΙ....ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ
καλύτερα δεν θα ήταν να το είχε αξεσουάρ κολλημένο στο παρμπρίζ, να ανεβοκατεβαίνει το κεφάλι?τον εχει ΗΔΗ στην θηκη για φωτο στο "μπαμπα μην τρεχεις"
Μακρυνο ηταν καποτε και το Συνταγμα-Ομονοια μπροΕΙΠΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ 2 ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΝΑ...
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΕΤΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
Το ξέρω κ για αυτό έχω το σαξο...για ασφάλεια
Έλα πανω ρε εργαζομενε-μοντελο ,να πάρεις το ψητοπωλείο που άφησε ο άλλος ο κίτσος να μη ξέρεις που να βάλεις το χρήμα...και ενα ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ αλλα θα ειμαι μονος μου γαμωτ
Αει παραπερα ρε αφραγκε γυφτο.Τα σάξο τουλάχιστον κυκλοφορούν και έχουν πινακίδες ...............
Τα τουαρέγκ .... που να πληρώσουν τα 1050€ τέλη κυκλοφορίας .....
γιαυτό παίζει σκουτεράκι φουλ .... και τσάλυ
Είναι δεξιοί όμως τυπε κ ας μην έχουν βενζίνη ούτε για να κορνάρουν στη νίκη της νέας ΔημοκρατίαςΤα σάξο τουλάχιστον κυκλοφορούν και έχουν πινακίδες ...............
Τα τουαρέγκ .... που να πληρώσουν τα 1050€ τέλη κυκλοφορίας .....
γιαυτό παίζει σκουτεράκι φουλ .... και τσάλυ
Χαχα χαχα βρήκες και φωτό με σάξο στην καρότσα....κλαμαTravel pass για 3ημερο Αγιου πνευματος