Έπιασε καλές τιμές αλλά από οτι διαβάζω σταμάτησαν να αγοράζουν οι ΙσπανοΙταλοί επειδή ανέβηκαν πολυ.Πέρσι ήταν καλή χρονιά.
Φέτος πάντως δεν έβρεξε εδω κάτω οπότε μέχρι του χρόνου οι τιμές μπορεί να ξεφύγουν....
Έπιασε καλές τιμές αλλά από οτι διαβάζω σταμάτησαν να αγοράζουν οι ΙσπανοΙταλοί επειδή ανέβηκαν πολυ.Πέρσι ήταν καλή χρονιά.
Λάθος κάνεις, ο Τσιπρουλέτος μια χαρά (που λέει ο λόγος) το πήγαινε.ετσι αρνητικος ηταν και ο τσιπρας τυπε και πηρε τελικα τα αρχιδια μας ...ενω ο αλλος που ειδε τη ζωη ολιστικα σαρωσε ...για παρε μαθηματα!
Αν θες να συζητήσουμε συγκεντρώσου..Αν συγγενής μου , μου πρότεινε να πάει να δουλέψει στα κωλοξενοδοχεία, που χρεώνουν το δωμάτιο 250€ τη βραδιά
και δίνουν στο προσωπικό 1000€ , με ύπνο σε κοντέηνερ και μια τυρόπιτα τη μέρα, ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ , 14ωρο , 7μερες τη βδομάδα
θα του έλεγα να πάει να πνιγεί .
Να κλείσουν τέτοιες επιχειρήσεις , για να μην προσφέρουν και τέτοιες σκατένιες θέσεις εργασίας.
Αν άκουσες, ούτε τσιγγάνοι από βουλγαρία πάνε πια. Θα φέρουν σκλάβους από λάος, καμπότζη , βιετναμ κτλ ....
ή δεν πάνε ... ντελιβεράδες .... για 20€ νυχτοκάματο 17.00 - 01.30 .... πλας .... τιπς ....
Με πιθανότητες θανάτου τριπλάσιες από άνδρα της λεγεώνας των ξένων στην αφρική.
Μια χαρά όλα ...
Λάθος κάνεις, ο Τσιπρουλέτος μια χαρά (που λέει ο λόγος) το πήγαινε.
Οι άλλοι στο κόμμα δεν το βούλωναν και έβρεξε πούτσες.....
Η παραγωγή και στην Ελλάδα θα είναι πολύ χαμηλή του χρόνουΣε κάποιες περιοχές θα εχει λάδι.
Αμα δεν ρίξει τίποτα όμως θα πάρουμε τα @@ μου.
Δεν νομίζω να πάει τόσο πάνω.. αν πάει, δεν θα πάει από την ελληνική παραγωγή πάντως ..ευκαιρια να παει το λαδι πεντε φορες πανω....ακαρπια ,τι να κανουμε...
Ναιάμα δεν δέσουν καρπό όμως τι να ποτίσω; Τα αρχιδια μου;
Σου δίνω προσφορά με 100 εσένα....ευκαιρια να παει το λαδι πεντε φορες πανω....ακαρπια ,τι να κανουμε...
Να σου πω γιατί το έβαλα στην παρένθεση.Μπα, σκατα τα κανε ο Τσιπρας. Ολο τις μαλακιες απο το παχυ εντερο του Μπαξεβανη αναπαρηγαγε
Εχει φτιαξει και προφιλ ψευτη. Οταν εβγαλε προγραμμα θεσσαλονικης v2.2023 , θα σας φτιαξω σχολεια, μα δεν εχουμε παιδια, θα σας κανω και παιδια, επεσε το γελιο της αρκουδας
Οικονομικός είσαι.. έλεγα να φέρω την Κυριακή κανένα ντενεκε, τελικά θα πάρω μου φαίνεταιΣου δίνω προσφορά με 100 εσένα....
Φετινοπερσινό
Μεταξύ μας τώρα, 100 ευρά το κιλό έτσι??????????????????????????Σου δίνω προσφορά με 100 εσένα....
Φετινοπερσινό
Ναι..και δωρο η μπελα χαντιντΜεταξύ μας τώρα, 100 ευρά το κιλό έτσι??????????????????????????
Μην τυχόν και γράψεις καμιά μαλακία του τύπου 100 ευρά το 17αρι......
Τζίτζι θέλω.....Ναι..και δωρο η μπελα χαντιντ
6 ευρώ άκουσα ότι γίνονται αυτή τη στιγμή πράξεις. Τιμή παραγωγού.Έπιασε καλές τιμές αλλά από οτι διαβάζω σταμάτησαν να αγοράζουν οι ΙσπανοΙταλοί επειδή ανέβηκαν πολυ.
Φέτος πάντως δεν έβρεξε εδω κάτω οπότε μέχρι του χρόνου οι τιμές μπορεί να ξεφύγουν....
Προσφορά-bou είπα στον τύπο...Οικονομικός είσαι.. έλεγα να φέρω την Κυριακή κανένα ντενεκε, τελικά θα πάρω μου φαίνεται
4,80 το εδωσα..ποσο ειναι τωρα?Τζίτζι θέλω.....
καλαματιανο τυπε?Σου δίνω προσφορά με 100 εσένα....
Φετινοπερσινό
Έχουμε και βιολογικό αλλά το δώσαμε όλο.Μεταξύ μας τώρα, 100 ευρά το κιλό έτσι??????????????????????????
Μην τυχόν και γράψεις καμιά μαλακία του τύπου 100 ευρά το 17αρι......
Κάπου εκεί κοντά στο 6 που γράφεις οι εδω κάτω έκαναν μια παύση στις αγορές τους.6 ευρώ άκουσα ότι γίνονται αυτή τη στιγμή πράξεις. Τιμή παραγωγού.
Έδειχνε στην ΕΤ1 τη μεγαλύτερη παραγωγό λαδιού στην Ισπανία. Μια περιοχή με 66.000.000 ελαιόδενδρα. Νομίζω καπου το 30% της κατανάλωσης της ΕΕ. Και είχε έναν αρχιεπισκοπο που το 'ριξε στις λιτανείες μπας και βρέξει. Που δεν έβρεξε ομως και γαμηθηκε το συμπαν στην Ισπανία.