Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Δεν τα έχω με τον λαό, με τους βρωμοδημαγωγούς του στη ΝΔ τα έχω.Ο λαός έκρινε
Δεν τα έχω με τον λαό, με τους βρωμοδημαγωγούς του στη ΝΔ τα έχω.Ο λαός έκρινε
Όλα τα κόμματα προσπαθούν να πάρουν την ψήφο του λαούΔεν τα έχω με τον λαό, με τους βρωμοδημαγωγούς του στη ΝΔ τα έχω.
Η θέση που σε βόλεψε και τα λεφτά από το κοινό ταμείο που σου χάρισε είναι μάλλον διαφορετικά.Όλα τα κόμματα προσπαθούν να πάρουν την ψήφο του λαού
Με διάφορους τρόπους
Τώρα Αν θεωρείς εσύ το Μητσοτάκη χειρότερο δημαγωγό από τον Τσίπρα τι να σου πω
Και οι διαπιστώσεις μας και η λογική μας και η ψήφο μας είναι διαφορετική
Δυστυχώς και στους νέους και εκεί η Νέα Δημοκρατία έχει την πλειοψηφία
ΧονδροΓια τα κλικ είναι.δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου στοκε
Η συκοφαντία του πολιτικού αντιπάλου είναι από τα λίγα σας επιχειρήματαΗ θέση που σε βόλεψε και τα λεφτά από το κοινό ταμείο που σου χάρισε είναι μάλλον διαφορετικά.
"Βρέθηκαν να ψηφίζουν 10.000 άτομα άνω των 115 ετών!" Πάνω πάνω το γράφει γυμνό, βάλε τα γυαλιά σου...
Ένα καλό που έκανε ο ΓΑΠ ήταν η Διαύγεια, και από εκεί έχουμε διαπιστώσει όλοι (και οι φιλικοί σας ΑΡΔ) τις "έκτακτες" προσλήψεις και αναθέσεις, με ψεύτικη δικαιολογία τον ιό.Η συκοφαντία του πολιτικού αντιπάλου είναι από τα λίγα σας επιχειρήματα
Μάλλον το θέμα το δικό μου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης
Χειρότερο και από της novartis
Και όπως και εκεί που οι αποδείξεις που δήθεν είχατε πήγαν στα σκουπίδια
Έτσι και αυτά που λες για να με συκοφάντησεις ή να με υποτιμήσεις πολιτικά από το μυαλό σου στα σκουπίδια πάνε
Γιατί και εγώ από το μυαλό μου μπορώ να βγάλω πολλά
Οι αποδείξεις λείπουν
Αποδείξεις και πάλι αποδείξεις
Από το ποιό ;;;;Γιατί και εγώ από το μυαλό μου μπορώ να βγάλω πολλά
Τα είπατε αυτάΈνα καλό που έκανε ο ΓΑΠ ήταν η Διαύγεια, και από εκεί έχουμε διαπιστώσει όλοι (και οι φιλικοί σας ΑΡΔ) τις "έκτακτες" προσλήψεις και αναθέσεις, με ψεύτικη δικαιολογία τον ιό.
Μην ξεχάσετε να την καταργήσετε και αυτή ως "σοβιετική", αφού ξεσκεπάζει τον υπόνομό σας.
Δώσε μου σε παρακαλώ λίγο από το δικό σουΑπό το ποιό ;;;;
Αυτό είναι.... χούμορ !
Την φάρα σου ολο-μπροστά μου να παραδέχεται πως ψήφισε τον "ηγέταρο" για το βόλεμα που έκανε στα παιδιά τους, την επομένη των εκλογών.Τα είπατε αυτά
Ο λαός έκρινε
Κανένα καινούργιο επιχείρημα έχεις;
Εμένα ο παππούς μου ήθελε να πάει να ψηφίσει αλλά επειδή έχει προβλήματα υγείας και είναι και υπερήλικας δεν του το επέτρεψε ο πατέρας του.η επιστημη εχει προχωρησει τυπε...δεν ειμαστε στο 1920...
ο παππούς μου ειναι 118 και ψηφισε κανονικά...γιατι να μην τον μετρησουν δηλαδη???
επειδη ειναι ηλικιωμενος δεν γουσταρεις την ψηφο του?????
Ποιος παραδέχτηκε βρε ψεύταρε αυτά που λες;Την φάρα σου ολο-μπροστά μου να παραδέχεται πως ψήφισε τον "ηγέταρο" για το βόλεμα που έκανε στα παιδιά τους, την επομένη των εκλογών.
Και βρώμικοι, και δειλοί και κουτοπόνηροι όμως, όταν έχει καταλαγιάσει κάπως το αίσθημα του θριάμβου. Όπως εσύ εδώ.
Έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση θα έχανε παραπάνω, δύο τροπολογίες και αμφίβολης συνταγματικοτητας θεωρίες για να αποκλειστούν τα "χαϊβάνια" ε, δείχνει μία ανησυχία τουλάχιστον. Ας μην ξεχνάμε, υπουργούς είχαμε βοριδη και πλευρη κλπ.
Ας μας πει και ένας νομικός
Απλώς δεν νομίζω ότι κατηγορουνται ότι έβγαλαν μαχαίρια.Έχω κι εγώ πολλές ενστάσεις για αυτό που έγινε. Στην ουσία είχαμε στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι χωρίς αμετάκλητη απόφαση.
Μπορεί τώρα να μην κάτσει κανείς μας να σκάσει γιατί πρόκειται για τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου που άνοιξε αυτό το νομικό παράθυρο.
Ελπίζω να το διαχειριστούμε με ωριμότητα στο μέλλον και να μην αρχίσουμε να στερούμε δικαιώματα σε οποιον δεν μας αρέσει.
Τιποτα φρέσκο?
Θα συνεχισετε τις ιδιες ανοησιες?
Οι πολιτες στηριχθηκαν και με το παραπανω στο θεμα της ΔΕΗ και αν χρειασθει θα στηριχθούν και παλι. Ναι, αυτούς θελουμε
Γιατι, θα συνεργασθει η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ αν εχει 149 εδρες?Δεν ξέρω αν το έχει γράψει και κανείς άλλος
Αλλά είπε ο Ανδρουλάκης ότι ακόμα και 148 και 149 έδρες να έχει Νέα Δημοκρατία δεν θα συνεργαστεί με αυτήν
Τα πράγματα αλλάζουν τώρα
Ποιός είναι χειρότερος ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ για αξιωματική αντιπολίτευση;
Τα ειπαμε προχθες αυτα. Διαψευστηκαν ολα, σταματηστε τα ψεματα επιτελους.Εργασιακά: Παγώνουν όλες οι αυξήσεις μισθών μέχρι το 2027 από τριετίες σύμφώνα με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που υπέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Εργασιακά: Παγώνουν όλες οι αυξήσεις μισθών μέχρι το 2027 από τριετίες σύμφώνα με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που υπέβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη