Εσυ ήσουν μοναχοφάης, δικαιολογημένα.Εγω να δεις τι μπουλινγκ εφαγα οταν ειπα για το βιντεο της αλληνης στο κοτερο...Αλλα ειναι αχαριστα τα μουνοπανα εδω μεσα
Αυτά τα μοιράζουν απλόχερα στο λαό....
Εσυ ήσουν μοναχοφάης, δικαιολογημένα.Εγω να δεις τι μπουλινγκ εφαγα οταν ειπα για το βιντεο της αλληνης στο κοτερο...Αλλα ειναι αχαριστα τα μουνοπανα εδω μεσα
Γιατί κάνεις πλάκα ; Αν πήρε χαρτί από ΕΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ, είναι αυθεντικό και μπορεί να βγάλει πινακίδες αντίκας.Ποιός τα πιστοποίησε; TUV; ΕΒΕΤΑΜ; EUROCERT; SKY LAB; ΔΗΩ;
Καλά ρε, είσαι μουρλος; Ποια κολομπιάνα τώρα; Θα ήμουν ήδη Ντουμπάι με τη γαζέλα.Λοιπόν επειδή λες ότι η dyana είμαι με τον λαντσερη Κουβανό Μαϊάμι ..πες της να κάνει γρήγορα διότι με περιμένει η αγκολεζα για dubai κ παρακαλάει για σχέση
Δεν έχω δικό @athinaios44 ?????
Αν είναι πληθωριστικό και χώρεσαν τα μηδενικά στο χαρτί, ναι, φυσικά μπορεί. Εδώ άλλοι πετάνε με χαλιά, αυτός δε θα μπορεί να σωφάρει με χαρτονόμισμα;Γιατί κάνεις πλάκα ; Αν πήρε χαρτί από ΕΛΠΑ, ΦΙΛΠΑ, είναι αυθεντικό και μπορεί να βγάλει πινακίδες αντίκας.
Luanda είναι κ είναι διευθυντικό στέλεχος σε εταιρία με mimerals με 3 πτυχία 4 γλώσσες και 5αρι βυζί( να τα λέμε κ αυτά)Καλά ρε, είσαι μουρλος; Ποια κολομπιάνα τώρα; Θα ήμουν ήδη Ντουμπάι με τη γαζέλα.
Βέβαια, για να λέμε και αλήθειες, αν δεν απαγορεύονταν κάποια κόμματα, το αποτέλεσμα θα ήταν κάπως διαφορετικό.Ειναι λίγο περίεργο να στερείται κάποιος τα πολιτικά του δικαιώματα χωρίς αμετακλητη καταδικαστικη απόφαση. Όσο και να διαφωνούμε, αλλά δημοκρατία a la carte υπάρχει, γνώμη μου. Ας μας πουν και οι νομικοί
Έχω την εντύπωση ότι η κυβέρνηση θα έχανε παραπάνω, δύο τροπολογίες και αμφίβολης συνταγματικοτητας θεωρίες για να αποκλειστούν τα "χαϊβάνια" ε, δείχνει μία ανησυχία τουλάχιστον. Ας μην ξεχνάμε, υπουργούς είχαμε βοριδη και πλευρη κλπ.Ίσως η διαφορά να ήταν μεγαλύτερη. Το σίγουρο είναι πως τα απαγορευμένα δεν απαρτίζονταν από λογικούς ψηφοφόρους αλλά από χαϊβάνια. Κάποια πήγαν ΣΥΡΙΖΑ και άλλα τα τράβηξαν τα υπόλοιπα "παρατράγουδα".
Προσωπικά θεωρώ πως θα έχανε 1-2 μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι ψιλά οι άλλοι.
Εσένα καλά σου έκαναν, είσαι πυροβολημένοςΕγω να δεις τι μπουλινγκ εφαγα οταν ειπα για το βιντεο της αλληνης στο κοτερο...Αλλα ειναι αχαριστα τα μουνοπανα εδω μεσα
μπορει..αλλα τον επαιζα με την ραλλη...οχι με τον σωρρα!!!Εσένα καλά σου έκαναν, είσαι πυροβολημένος
Τι να πουνε και άλλοι που τον παίζουν με αυτήμπορει..αλλα τον επαιζα με την ραλλη...οχι με τον σωρρα!!!
Δε μου πέφτει λόγος... Με όποια/όποιον θέλεις παίξ τονμπορει..αλλα τον επαιζα με την ραλλη...οχι με τον σωρρα!!!
ξεκαθαρο υπονοουμενοΤι να πουνε και άλλοι που τον παίζουν με αυτή
Το διόρθωσα από κάτω λίγο αργότεραξεκαθαρο υπονοουμενο
Ποιοί ; Για την ignore list μου ρωτάω .Τι να πουνε και άλλοι που τον παίζουν με αυτή
πωωωωωωωωω τι μητρομουτράκι είναι αυτό ?Λοιπόν επειδή λες ότι η dyana είμαι με τον λαντσερη Κουβανό Μαϊάμι ..πες της να κάνει γρήγορα διότι με περιμένει η αγκολεζα για dubai κ παρακαλάει για σχέση
Δεν έχω δικό @athinaios44 ?????
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω htf αλλαξοπίστησες εσύΠοιοί ; Για την ignore list μου ρωτάω .
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω htf αλλαξοπίστησες εσύ
Κομματικά εννοώΑλλαξοπίστησα; Γιατί ;