alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Απο την γεφυρα να πεσετε εσεις. Εγω θα ειμαι εδω και θα σας γλενταωΠροφανώς. Πίστευα έχεις αξιοπρέπεια και έπεσες απο καμία γέφυρα αλλά μπααα...!
Απο την γεφυρα να πεσετε εσεις. Εγω θα ειμαι εδω και θα σας γλενταωΠροφανώς. Πίστευα έχεις αξιοπρέπεια και έπεσες απο καμία γέφυρα αλλά μπααα...!
Χαχαχα ισα μωρή μπουρουχα.Απο την γεφυρα να πεσετε εσεις. Εγω θα ειμαι εδω και θα σας γλενταω
Kαι πολυ καλα κάνει τύπε, αυτος ειναι ο Συριζα, ενα περιθωριακο κομμα με ακραιες θεσεις. Επειδη καποτε τρελαθηκε ο ελληνικος λαος και τον εκανε κυβερνητικο κομμα, αυτο δεν σημαινει οτι αλλαξε το dna του κομματος. Αυτες ειναι οι θεσεις του, αυτη ειναι η σταση του απεναντι στα κοινωνικα ζητηματα. Αν αυτα θελει ο κοσμος, να παει να τον ψηφισει.Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ευθέως ότι αν έρθει στην εξουσία θα φέρει ανοιχτά σύνορα για όλους και επιπλέον όχι μόνο γάμους ομοφυλοφίλων αλλά και τεκνοθεσιες από gay, λεσβίες, τρανσέξουαλ, ιντερσεξ, κουιρ και οποιαδήποτε άλλη ανώμαλη η ιδιαίτερη μειονότητα. Όποιος τα θέλει αυτά ας ψηφίσει αυτό το κόμμα αλλά μετά να μην λέει ότι δεν ήξερε τι ψήφιζε!
Λαλιστατος ήρθες εεε.Kαι πολυ καλα κάνει τύπε, αυτος ειναι ο Συριζα, ενα περιθωριακο κομμα με ακραιες θεσεις. Επειδη καποτε τρελαθηκε ο ελληνικος λαος και τον εκανε κυβερνητικο κομμα, αυτο δεν σημαινει οτι αλλαξε το dna του κομματος. Αυτες ειναι οι θεσεις του, αυτη ειναι η σταση του απεναντι στα κοινωνικα ζητηματα. Αν αυτα θελει ο κοσμος, να παει να τον ψηφισει.
Η κολομπιάνα μου εχει δουλεια και επρεπε καπως να σκοτωσω το χρονο μου μεχρι να με αγκαλιασει ο ΜορφεαςΛαλιστατος ήρθες εεε.
Μπορώ να σε βοηθήσω αλλά είσαι πίσω από οθόνη δυστυχώς. Θα κοιμάσαι σαν πουλάκι για κάνα μήναΗ κολομπιάνα μου εχει δουλεια και επρεπε καπως να σκοτωσω το χρονο μου μεχρι να με αγκαλιασει ο Μορφεας
Οχι αγαπητέ μου, δεν ειναι ετσι. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με τα χίλια μύρια ελαττωματα τους και τις ευθυνες τους, δεν παύουν να ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ κομματα, και οχι τσίρκα, εχθροι της δημοκρατιας, υποστηρικτές κάθε στρεβλότητας και παραδοξότητας.Ναι τύποι είδαμε και το αστικό κόμμα με τις σοβαρές θέσεις...
έδωσε στο πανελλήνιο το άλλο το ζώο την διεύθυνση και το σχολείο ενός βιασμένου παιδιού ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (η όπως λέγεται) και δεν κουνήθηκε ούτε εκατοστό από την καρέκλα της...
Μπροστά ο γκρεμός και πίσω πάλι ο γκρεμός με τα τα 2 αυτά κόμματα
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΜπορώ να σε βοηθήσω αλλά είσαι πίσω από οθόνη δυστυχώς. Θα κοιμάσαι σαν πουλάκι για κάνα μήνα
Μπατζανακη στη θέση μου αν ήσουν τι θα ψηφιζες;;Η κολομπιάνα μου εχει δουλεια και επρεπε καπως να σκοτωσω το χρονο μου μεχρι να με αγκαλιασει ο Μορφεας
Η νοοτροπία μάσας από το δημόσιο , ξεκίνησε σε όχι τεράστιο βαθμό το 1974. Το ΠΑΣΟΚ τη διόγκωσε. Η αλητεία ταβάνιασε.Οχι αγαπητέ μου, δεν ειναι ετσι. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με τα χίλια μύρια ελαττωματα τους και τις ευθυνες τους, δεν παύουν να ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ κομματα, και οχι τσίρκα, εχθροι της δημοκρατιας, υποστηρικτές κάθε στρεβλότητας και παραδοξότητας.
Για αυτό δεν πείθει-μεταξυ αλλων-ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το κοινό που τα θέλει όλα αυτά στην Ελλάδα είναι γενικά περιορισμένο σε αναρχικό κουλτουριαρηδες κλπ.Kαι πολυ καλα κάνει τύπε, αυτος ειναι ο Συριζα, ενα περιθωριακο κομμα με ακραιες θεσεις. Επειδη καποτε τρελαθηκε ο ελληνικος λαος και τον εκανε κυβερνητικο κομμα, αυτο δεν σημαινει οτι αλλαξε το dna του κομματος. Αυτες ειναι οι θεσεις του, αυτη ειναι η σταση του απεναντι στα κοινωνικα ζητηματα. Αν αυτα θελει ο κοσμος, να παει να τον ψηφισει.
Τσίρκο : Ο άδωνης να δηλώνει δημόσια ότι ο υπουργός δεν μπορούσε να πει στον κόσμο ότι τα τρένα δεν είναι ασφαλή αφού είχε βγει στη βουλή και φώναζε σαν αγάμητη πεθερά? Ή ο άλλος που βγήκε live και έγινε ξεφτίλα και έδωσε διαταγή ''τέλος'' το κομματόσκυλο σας.Οχι αγαπητέ μου, δεν ειναι ετσι. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με τα χίλια μύρια ελαττωματα τους και τις ευθυνες τους, δεν παύουν να ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ κομματα, και οχι τσίρκα, εχθροι της δημοκρατιας, υποστηρικτές κάθε στρεβλότητας και παραδοξότητας.
Σοβαρεψου μαστορα , που ελεγε και ο αείμνηστος τζώνυΤο κόμμα "μου"?
Για θυμισε μας λιγο τι ψηφισες το 2019 και τι θα ψηφισεις τωρα
Nτρεπεσαι να πεις τι ψηφισες και τι θα ψηφισεις ξανα?Σοβαρεψου μαστορα , που ελεγε και ο αείμνηστος τζώνυ
Κι αυτο σωστοAλλά από το 2019 δεν κάνει πια δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα...
Λυπαμαι αλλά επιμενω. Η χειροτερη ΝΔ και το χειροτερο ΠΑΣΟΚ ειναι καλυτερα απο τον πιο καλο Συριζα. Ειναι θεσμικό το ζητημα. Εσυ αναφερεσαι σε παρασπονδίες, που φυσικα θα γινονται παντα στον πολιτικο χώρο. Ειναι εντελως διαφορετικο ομως.Τσίρκο : Ο άδωνης να δηλώνει δημόσια ότι ο υπουργός δεν μπορούσε να πει στον κόσμο ότι τα τρένα δεν είναι ασφαλή αφού είχε βγει στη βουλή και φώναζε σαν αγάμητη πεθερά? Ή ο άλλος που βγήκε live και έγινε ξεφτίλα και έδωσε διαταγή ''τέλος'' το κομματόσκυλο σας.
Εχθρός της δημοκρατίας : Να παρακολουθούν ακόμα και τους δικούς τους για να βρουν τα άπλυτα τους και να τους κρατάνε από τα @@.
υποστηρικτές κάθε στρεβλότητας : Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...τελείως επί παραδείγματι η αντιμετώπιση που είχαν στο θέμα με τα τέμπο (συγκάληψη)? Τα δώρα στις 4-5 μεγάλες οικογένειες της Ελλάδας? βαριέμαι να γράφω κιόλας...
Και απέναντι σε αυτά είναι ότι οι Συριζαίοι θέλουν να πάρουν ψήφους από τις τραβεστί και τους γκέιδες?
Πολύ σοβαρό κόμμα...πραγματικά...
Χα χα .Ο πίξουλας ; Τον χάσαμε ;
Δεν άντεξε τον τίτλο ;
Ποια ειναι "η θεση σου" δηλαδη?Μπατζανακη στη θέση μου αν ήσουν τι θα ψηφιζες;;
Για δώσε καμία καλή συμβουλη
Α εχεις προβλημα και με αυτο? Επειδη τωρα θα ξερουμε ποιοι ερχονται και για πόσο? Και αυτο σε πειραζει?Χα χα .
Θα πηγε να υποδεχτει τους πρώτους 10000 εργατες γης του Μηταράκη
Χα χα .
Θα πηγε να υποδεχτει τους πρώτους 10000 εργατες γης του Μηταράκη