Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.263
- Πόντοι
- 3.656
ηλεκτρικα?οχι και ασπρο...εδω Γλυφαδα περιξ του σπιτιου μου εχει 4...
αλλα 3 Γουναρη συνολο 7
ηλεκτρικα?οχι και ασπρο...εδω Γλυφαδα περιξ του σπιτιου μου εχει 4...
αλλα 3 Γουναρη συνολο 7
ευτυχως το δικο μου προστατευεται ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ απο τετραποδο τερας,γκαραζ,συναγερμο
θελω σαξο....εχω σκασει χιλιαδες ευρω για να το εχω σενιοΚάτσε ρε ... αν νοικιάσεις τέτοια θέση παίρνεις με το μίσθωμα ληζινγκ ντάτσια
Εκανα καφε,για πες τα νεα σουειμεθα ΣΠΑΝΙΟΙ για αυτο...
power bank?αυτό, σε σάξο...
δουλεια ακομα απο το μεσημερι σερι μεχρι το πρωι..Εκανα καφε,για πες τα νεα σου
σωστά!power bank?
νο?Εκανα καφε,για πες τα νεα σου
Δεν φτανει που βγαλανε την παπαρια για τα κινητα που δεν βγαζουν ουτε μερα,μας πασαρουν και τις παπαριες για το αυτοκινητο.power bank?
4σωστά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νο?
Βρε το καταλαβαμε οτι εισαι στην δουλεια.Αφου γραφεις ανελλιπως εδωδουλεια ακομα απο το μεσημερι σερι μεχρι το πρωι..
δεν μασαμε ομως εχω υποσχεθει αυξηση ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ στον ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Άμα χρειαστείς βοήθεια από αρνητές πραγματικότητας για το θαύμα της Ελλάδας τα τέσσερα τελευταία χρόνια τότε σφύραΓιατι, τωρα δεν εχουμε εκλογες παλι? Γιατι τσιμπανε προς τα πανω?
Βάλε δύο ποτηράκια κρασί, μπυριτσα, τσιπουρακι, ρακή ότι γουστάρει η ψυχή σου, πιες με το ταίρι σου στην υγειά σας, βάλε και το τραγουδάκι να παίζει και να πάει να γαμηθεί και το ρεύμα.....μαυρες σκεψεις περνανε απο το μυαλο μου τωρα με αφορμη το ποστ του φιλτατου @resp περι ρευματος...
να μιλησουμε στον Κουλη να παρει κατι παραπανω απο τα 1500Βρε το καταλαβαμε οτι εισαι στην δουλεια.Αφου γραφεις ανελλιπως εδω
ε εχουμε ωραιο παρεακι εδω μου κανετε καλη παρεα στα ολιγολεπτα διαλειμματα μουΒρε το καταλαβαμε οτι εισαι στην δουλεια.Αφου γραφεις ανελλιπως εδω
Δεν μπορει...δουλευειΒάλε δύο ποτηράκια κρασί, μπυριτσα, τσιπουρακι, ρακή ότι γουστάρει η ψυχή σου, πιες με το ταίρι σου στην υγειά σας, βάλε και το τραγουδάκι να παίζει και να πάει να γαμηθεί και το ρεύμα.....
Λοιπόν αυτό το κείμενο Απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους με όλα τα γράμματα κεφαλαία
Σε μέλη αλλά και σε αυτούς που παρατηρούν διακριτικά το τι συμβαίνει εδώ μέσα και Γνωρίζουν πολύ καλά ποια είμαι.
Και όταν λέω με γνωρίζουν εννοώ Όχι ως ιδιότητα μασέζ.... όχι ως κατηγορία.... αλλά Ως άνθρωπος με ψυχή και συναισθήματα.
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω εσάς που με αγαπήσατε και σας αγάπησα, που με αγκαλιάσατε και σας αγκάλιασα, που σας έδωσα τον εαυτό μου κ το εκτίμησατε, που μου ανοίξατε τις καρδιές σας και έμαθα πράγματα για σας και Έμαθα από σας πράγματα που δεν έχετε εμπιστευτεί ποτέ σε κανέναν και Με τιμά αυτό.
Ευχαριστώ πολύ που μου επιτρέψατε να σας φροντίσω Και να με φροντίσετε,
σας ευχαριστώ που πάντα ήσασταν δίπλα μου όλα τα βράδια όταν γυρνούσα σπίτι κ ήμουν μόνη και μου λέγατε μία Καληνύχτα κοριτσάκι, που μου λέγατε Χρόνια πολλά στη γιορτή μου στα γενέθλιά μου στις επίσημες γιορτές ξέρετε όλοι ότι είμαι μόνη. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου στα δύσκολα όταν αρρώστησα, όταν πέρασα κόβιτ, όταν όλοι έλεγαν τα χειρότερα για μένα και με έκριναν αυστηρά Χωρίς να ξέρουν. .. Εσείς ήσασταν οι δική μου οικογένεια γιατί όπως ξέρετε οι περισσότεροι εγώ οικογένεια δεν έχω.
Ευχαριστώ που με βοηθήσατε να νιώθω όμορφα και άνθρωπος μέσα σε αυτή τη σαπίλα, Ευχαριστώ όσες φορές μπήκατε μπροστά να κάνετε ξεκαθάρισμα για μένα και να πείτε την αλήθεια.
Είμαι ευγνώμων που γνώρισα κάποιους από σας Γιατί δείξατε ότι είσαστε άνθρωποι .. λίγοι ελάχιστοι αλλά άνθρωποι.
Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ξεχνώ.
Και κάπου εδώ θα σας χαιρετήσω....
το diamonds έλαβε τέλος έπεσε η Αυλαία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και θα σας σκέφτομαι κάποιους.
Να προσέχετε και να είστε υγιείς Υπάρχει πολλή σαπίλα.
Με εκτίμηση αγάπη και σεβασμό.
ΤΕΑ.