Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε οκτακομματικη Βουλή, αν θεωρήσουμε ότι τα 3 μικρά κόμματα (Μερα25, Ζωή κ Νίκη) παίρνουν από 10 έδρες το καθένα, τότε το ποσοστό για αυτοδυναμία, αν τα υπολογίζω σωστά, ανεβαίνει γύρω στο 42.5%, ίσως κ 43%.
Οχι τύπε μου. Εξαρταται και τι ποσοστο κομματων θα μεινει εκτος βουλης. Στο χειροτερο για τη ΝΔ σεναριο, που μπουν και τα τρια αυτα κομματα στη Βουλη (ο μπαρούφας αποκλειεται βεβαια), και μεινουν εκτος βουλης μονο 4-5%. τοτε θελει 39%.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
στους καταλογους υπαρχουν ουκ ολιγοι πεθαμενοι του 1900 γεννηθεις...

τι κανει ο πιερακκακης για αυτο?

Δε νομίζω να είναι δουλειά του Πιερρακάκη. Μάλλον δουλειά των Δήμων. Δεν πας στον Υπουργό για την ληξιαρχική πράξη θανάτου. Στο Δημαρχείο - Ληξιαρχείο πας και μάλιστα στο δικό σου. Όχι της Πάτρας ή της Αλεξανδρούπολης.

Το έγραψα και χτες ότι είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να γίνει αλλά κάποιοι ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ. Εδώ και χρόνια οι περισσότερες διαδικασίες είναι ηλεκτρονικές. Πολύ εύκολα μπορείς να ξεσκαρτάρεις τέτοια πράγματα. Πχ η Λαμία έχει 75000 κατοίκους. Πόσα να είναι τα "φαντάσματα"; 100; 200; Δε νομίζω. Για έναν έμπειρο υπάλληλο που ξέρει είναι παιχνιδάκι. Ακόμη και ένα νεούδι μπορεί να τσεκάρει όπως σωστά γράψατε ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κτλ. Μια επίσκεψη στην τελευταία δηλωμένη κατοικία, στο οικείο Ταχυδρομείο αν πληρώνεται με επιταγή και στον ΕΟΠΥΥ για θέματα συνταγογράφησης και τελείωσε το θέμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι !

Φοβάται ο καστανάς, ότι αν δηλώσει 100 χιλιάρικα καθαρά .... θα πληρώνει 1900€ εισφορές το μήνα.
Τι το περίεργο ;

Εδώ χαλάστηκαν με τα κάπιταλ κοντρόλς ... επειδή δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα λεφτά τους από την ... .τράπεζα ...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ .... 1950 ....

τι το παράξενο βρίσκεις ;
55%
2.400.000

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εννοεις ουσιαστικά μια υπευθυνη δηλωση με βεβαιωση γνησιου υπογραφης.
Λογικο και σωστο. Αν και ειναι λιγο αγριο καθε τοσο να βεβαιωνεις οτι ζεις
Τα πηγαινω εγω τα χαρτια στον δικηγορο μου, και βαζει σφραγιδα και υπογραφη. Μονο ετσι. Η να υπογραψει αστυνομικος που να βεβαιωνει οτι ειναι εν ζωη.
Με σημειωση στο χαρτι <Εαν δεν μας αποστειλετε πισω τα εγγραφα εως τοτε, η συνταξη σας ισως διακοπει.>

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.285
Πόντοι
2.456
Ναι !

Φοβάται ο καστανάς, ότι αν δηλώσει 100 χιλιάρικα καθαρά .... θα πληρώνει 1900€ εισφορές το μήνα.
Τι το περίεργο ;

Εδώ χαλάστηκαν με τα κάπιταλ κοντρόλς ... επειδή δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα λεφτά τους από την ... .τράπεζα ...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΤΟ .... 1950 ....

τι το παράξενο βρίσκεις ;
Για τον κάστανα δεν είμαι ελ.επαγγ. για να ξέρω..
Για τα καποταλ συμφωνώ..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Η πιο σωστή ανάλυση που διάβασα, με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μετρησεων, είναι η θετική ψήφος. Για πρώτη φορά εδώ και πολλές αναμετρήσεις ο κόσμος δεν ψήφισε αρνητικά την κυβέρνηση και στράφηκε στην αντιπολίτευση. Δεν τιμώρησε την κυβέρνηση για τις επιλογές της. Το οποίο σημαίνει ότι κέρδισε ο Μητσοτάκης και ότι δεν έχασε η αντιπολίτευση. Η οποία ηταν απούσα επί μία τετραετία.
Τυπε το ιδιο λεμε...επειδη δεν υπηρχε αντιπολιτευση επαιζε χωρις αντιπαλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με αυτά που έχουν γίνει και γίνονται στην Ελλάδα μπορείς να αδικήσεις κάποιον αν είναι νευριασμένος?

Ψήφισαν το λεφτά υπάρχουν και τους βγήκε μνημόνιο...

ψήφισαν τον σκίζω τα μνημόνια ένα ένα και βγήκε κατώτατος μισθός 450 ευρώ...

ψήφισαν τον πρώτη φορά αριστερά και βγήκε το χρηματιστήριο ενέργειας, οι ηλ. πλ/σμοι και η μακεδονία...

ψήφισαν τον Μητσοτάκη και ανεβηκε το κοστος ζωής 200% με δώρα σε 10 οικογέννιες....

ε...φταίει μετά ο άλλος να είναι νευριασμένος?
Δεν ειδα κανεναν θυμο εναντιον του Μητσοτακη. Εισαι στην Ελλαδα αυτες τις μερες ή στην Παπούα-Νεα Γουνεα χωρις τηλεοραση και ιντερνετ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Οι αμερική, τους δικούς της πολίτες, του θεωρεί νεκρούς στα 99 έτη από τη γέννησή τους, αν δεν αποδειχθεί το αντίθετο.
Δύσκολο οι αμερικανοσπουδαγμένοι να προτείνουν μία διάταξη αντίστοιχη κι εδώ ;;;

Χλωμό μου φαίνεται ότι τα εξτρά άτομα των καταλόγων .... είναι όλοι 90ρηδες που πήγαν ΗΠΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ....
Λακη, ποσο παιρνει ενα γκολντεν μποι της Μαικροσοφτ; :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μην κουράζεστε, θα τα κάνουν μπουρδέλο όλα, όπως έχουν αποδείξει εξάλλου

το γελοίο είναι ότι αυτοί που παραπονιόντουσαν θα μείνουν παραπονεμένοι
οι υπόλοιποι θα ψάχνονται και θα παραμιλούν.
Αντιπολίτευση έφαγε τρικλοποδιά, ελπίζω να ξυπνήσει γιατί το φως που βλέπουμε δεν είναι το τέλος του τούνελ αλλά το τρένο που έρχεται αντίθετα με 200.

όσοι ψήφισαν τον σιχαμένο πουλημένο προδότη νεοδημοκράτη δε δικαιούνται να έχουν παράπονα στα βασανιστήρια που θα κάνει. Ίσως βέβαια λόγω μαζοχισμού τους αρέσουν.
Το σύνταγμα αν το πειράξει θα είναι μόνο για να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα κι όχι της πατρίδας. Μακάρι να πατώσει και να μείνει εκεί.
Πονεσατε πολυ ε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Με αυτά που έχουν γίνει και γίνονται στην Ελλάδα μπορείς να αδικήσεις κάποιον αν είναι νευριασμένος?

Ψήφισαν το λεφτά υπάρχουν και τους βγήκε μνημόνιο...

ψήφισαν τον σκίζω τα μνημόνια ένα ένα και βγήκε κατώτατος μισθός 450 ευρώ...

ψήφισαν τον πρώτη φορά αριστερά και βγήκε το χρηματιστήριο ενέργειας, οι ηλ. πλ/σμοι και η μακεδονία...

ψήφισαν τον Μητσοτάκη και ανεβηκε το κοστος ζωής 200% με δώρα σε 10 οικογέννιες....

ε...φταίει μετά ο άλλος να είναι νευριασμένος?
Να κατσει να ηρεμησει και να σκεφτει. 13 χρονια νευριασμενος και χωρις κριτικη σκεψη παραπαει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Μια χαρά αριστερές ήταν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβέρνησε απλά στο μυαλό σου έχει παγιωθεί η θέση ότι η αριστερή πολιτική είναι κάτι καλό μετά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πράξη αυτές της πολιτικές και σου μπήκε το καβλι στον κωλο.
Αντί να κάνεις την λογική (αλλά άβολη) σκέψη ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νόμιζες και να χρειαστεί να κάνεις ρισετ στο μυαλουδακι σου αποφάσισες να στρουθοκάμηλισεις και να εφευρεις αυτή την παπάρια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν αριστερό κόμμα αλλά εφάρμοσε δεξιές πολιτικές για αυτό πόνεσε το κωλαρακι.
Καλά μυαλά τυπε
Ναι βεβαια...πολυ αριστεροί ήταν οι ηλ. πλειστιριασμοί της πρώτης κατοικίας, το χρηματιστήριο ενέργειας, ο κατώτατος στα 600 ευρώ, η εκ περιτροπής εργασία με μονομερή αλλαγή της σύμβασης, το σκάνδαλο της δεπα....το να θεωρείται μεσαία τάξη όποιος παίρνει πάνω απο 5.000 ευρώ...

όλα αυτα ειναι πράξης μιας αριστερής κυβέρνησης....

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Οι αμερική, τους δικούς της πολίτες, του θεωρεί νεκρούς στα 99 έτη από τη γέννησή τους, αν δεν αποδειχθεί το αντίθετο.
Δύσκολο οι αμερικανοσπουδαγμένοι να προτείνουν μία διάταξη αντίστοιχη κι εδώ ;;;

Χλωμό μου φαίνεται ότι τα εξτρά άτομα των καταλόγων .... είναι όλοι 90ρηδες που πήγαν ΗΠΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ....

φυσικα δεν ειναι μονο πεθαμενοι, ειναι και οσοι ζουν εξω ( μειον τους 22000 που ψηφισαν στη χωρα κατοικιας τους σε αυτες τις εκλογες)
ζουν συμπεριλαμβανει και φοιτητες κοκ, οχι μονο μεταναστες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι βεβαια...πολυ αριστεροί ήταν οι ηλ. πλειστιριασμοί της πρώτης κατοικίας, το χρηματιστήριο ενέργειας, ο κατώτατος στα 600 ευρώ, η εκ περιτροπής εργασία με μονομερή αλλαγή της σύμβασης, το σκάνδαλο της δεπα....το να θεωρείται μεσαία τάξη όποιος παίρνει πάνω απο 5.000 ευρώ...

όλα αυτα ειναι πράξης μιας αριστερής κυβέρνησης....
Ναι, αυτη ειναι η αριστερα, deal with it

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.379
Πόντοι
3.656

Άλεξ .... γουστάρεις να μπεις στη λίστα με τους άλλους ;;;

Το 55% ... που μου επαναλαμβάνεις ..... ξέρεις σε εμένα προσωπικά ....

θα έχει συνέπειες ...

κάποια παπούτσια .... τζην .... μπλουζάκια πόλο .... ποκάμισα ..... εσώρουχα .... κάλτσες .....
ακόμη και σακάκια που φοράω ..... είναι συγκεκριμένων εταιρειών ....

συγκεκριμένα νούμερα .... δεν χρειάζεται να δοκιμάζω ....

μαντεύεις τις συνέπειες έτσι ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom