Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δενδιας στο μυνημα της μικρης Ευας για τις 180 εδρες που ορεγεται για να γαμησει εντελως τη χωρα...

“Εγώ θα προσυπέγραφα μια πολύ πιο σεμνή αντίληψη, να κρατήσουμε ένα πολύ καλό ποσοστό. Να έχουμε μια δεύτερη τετραετία συνέχισης της πρώτης και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε πραγματικά να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό αύριο”

Με απλα λογια, τα επομενα 4 χρονια θα είναι η συνεχεια των προηγουμενων χρονων και μετα θα δουμε αν αυτή η χωρα εχει μελλον στη Ευρωπη.

Εχετε παρει χαμπαρι οτι μονο την Βουλγαρια περναμε τωρα???? Και όπως παμε θα μας περασουνε.

Αυτοι ειμαστε και αυτοι μας αξιζουν.
Συνεχιστε καποιοι το echo chamber και ούτε θα καταλαβετε πώς πηγε 45% η ΝΔ.
Και δεν θα ειναι 4 χρονια, θα ειναι 8. Ευτυχως δηλαδη, για να παει μπροστα η χωρα.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.894
Πόντοι
456
20% ειναι το αληθινο ποσοστό του κουλη στην κοινωνια . 5% πλούσιοι 15% βολεμενοι κοπροι δημοσιοι 5% ηλίθιοι λοβοτομημενοι φτωχα κοματοσκυλα
Τυπε αυτο βγαζει 25% ,κλεβεις ασυστολα.

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
συντροφε στα μαθηματικουλια εισαι σαινι

9.813.595 ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ!!
2.300.000 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ!!
ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 7.416.889 ΒΑΣΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

βρες που το χασες και κερδισε γλυφιτζουρι με γευση φραουλα
Το 2.300.000 αφαιρείται από το συνολικό πληθυσμό το 9.716.889
Οι εγγεγραμμένοι όμως είναι 9.813.595 ξεπερνούν δηλαδή και το συνολικό πληθυσμό της χώρας!
Απίστευτο;;

Papagias

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
49
Πόντοι
1
Χαλαρώστε τύποι αυτό με τους αριθμούς δεν είναι δικό μου... Οι ανήλικοι αφαιρούνται από το συνολικό πληθυσμό...

Απίστευτη γκάφα κάποιων να αφαιρούν τον αριθμό ανηλίκων από τον αριθμό των εγγεγραμένων. Καλά οι άλλοι εντελώς καθυστέρες... Αλλά και ο φίλος μου Άλεξ;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Γειά σου φίλε μου Άλεξ! Πόσο χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω!!!
Μου έχεις μείνει στη μνήμη ως ο πιο λυσσαλέος γλυφοκωλάς της ΝΔ! Πάντα έτσι βρε, να σε χαιρόμαστε!!

Όσο για το Σώρρα; Άσκησε έφεση και αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες! Ούτε εγκληματική οργάνωση, ούτε ψευδείς ειδήσεις, ούτε πλαστά ομόλογα!!!

Είδατε που σας τα έλεγα; Νομίζω μου χρωστάτε μία συγγνωμη.

Ετοιμαστείτε για νέα!
Εγώ στο τελευταίο που έχω μείνει
Είναι στην απόφαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων του 2019
Που αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες εκτός από μία την απόπειρα απάτης κατά του δημοσίου
Καταδικάστηκε για αυτήν σε 6 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή
Πήγε φυλακή εξέτισε τα 3/5 της ποινής του και μετά αποφυλακίστηκε
Υπάρχει καμία απόφαση ανώτερου δικαστηρίου από αυτήν που ανέτρεψε αυτή την καταδίκη και αν ναι πότε και από ποιο δικαστήριο;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Υπάλληλοι πολυεθνικών , έχουν φάει μεγάλες μειώσεις ;
Ρε Λάκη άσε τις σαχλαμάρες.
Τι σε νοιάζει τι παίρνουν στον ΙΤ;
Απο την τσέπη σου τα βγάζεις;
Αυτά που παίρνουν στον ΔΤ, στις ΔΕΚΟ και στην τοπική συτοδιοίκηση μας ενδιαφέρουν, που πληρώνονται απο τους φόρους μας, χωρίς να αξιολογούνται.
Αν είχες ιατρείο θα με ένοιαζε εμένα τι πληρώνεις στην γραμματέα σου (λέμε τώρα, αν είχες); Μακάρι να της έδινες έναν σκασμό λεφτά επειδή είσαι ευχαριστημένος.
Κέρδος για την αγορά και την υπόλοιπη κοινωνία είναι.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Screenshot_20230523_215812_Facebook.jpg
Μπορεί οι φυλακόβιοι να εκτιμούν την ελευθεριότητα του Σύριζα στην επιλογή σεξουαλικής ταυτότητας ρε τύπε.
Μην είσαι καχύποπτος. :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.287
Πόντοι
2.456
επειδή αυτά τα ποσοστά της νδ είναι πρωτόγνωρα....όπως ήταν και τα ποσοστά που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν βγήκε πρώτη φορά....

οι ίδιοι που φώναζαν ότι σώθηκαν τα σπίτια τους από τις τράπεζες όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ...είναι οι ίδιοι που ψήφισαν νδ τώρα και νομίζουν ότι θα δουν περισσότερα λεφτά στο πορτοφόλι τους.

τυχοδιωκτισμός και από την εξουσία και από τον ψηφοφόρο....γενικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Τυπε υπάρχει μια διαφορά στο νομίζω..
Ο Αλέκος είπε απλά ψέματα..
Εδώ πέφτει ήδη τσαπου..
Το ταμείο σε κάθε νοικοκυριό είναι μείον..
Πως θα δουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη τους όταν από τον Ιούνιο του '21 τα προϊόντα κ οι υπηρεσίες έχουν πάρει τον ανήφορο κ σταματιμο δεν έχουν τα σκασμενα;
Πίστεψαν στα επιδόματα κ στις επιδοτήσεις ενέργειας;
Οταν θα αρχίσει το κλαψα βουρτση, οι αριστοι θα λένε πήραμε εντολή με 40%+..
Όπως είπε ο Αλέκος μετά τις κπακοτες εκλογές τον Σεπτέμβρη του '15..
:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Κακώς δεν ενδιαφέρεται για την ιστορία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό ΚΚΕ Εσωτερικού.
Βρέθηκαν λοιπόν πολλοί φωστήρες που ψήφισαν ΚΚΕ Εσωτερικού για να μας σώσει.
Αφού δεν μπόρεσαν να καταργήσουν τις εκλογές ο θεός μας φύλαξε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν κυβέρνησε ήταν πιο δεξιός από τον Μητσοτάκη.

Δεν ενδιαφέροντας για αριστερές ιδέες...για τις καρέκλες τους είχαν πρεμούρα μόνο.

Δεν διαχωρίζω τα κόμματα έτσι...είδαμε και τον Μητσοτάκη που δεν είναι ΚΚΕ εσωτερικού ποσό σεβασμό έχει στην Δημοκρατία....

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
τους παιρνει το αφμ και εξαφανιζεται..ουτε ημερομισθιο δεν προλαβαινουν να παρουν οι φουκαραδες:undecided:
Τους εξασφαλίζει φαί και ύπνο για μεγάλο χρονικό διάστημα όμως τύπε μου. Να τα λέμε κι αυτά.
Απλά έχουν έναν μικρό περιορισμό της ελευθερίας τους και οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους περιορίζονται στο ίδιο φύλλο. :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Το 40,80% διόλου πρωτογνωρο δεν ειναι τύπε.
Η ΝΔ εχει παρει και 43, και 46 και 47% στο παρελθον.
Να θυμισω οτι το 1993, οταν "συνετριβη" απο το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα, ειχε 39%.
Αυτα ειναι τα φυσιολογικα νουμερα της παραταξης. Τα νουμερα των τελευταιων ετων ηταν αφύσικα και συγκυριακά.
Ναι πήγαινε και 100 χρόνια πίσω ρε τύπε...

Μιλάμε για την Ελλάδα όπως διαμορφώθηκε από το 2008 και μετά...δηλαδή την Ελλάδα των μνημονίων...οι μισοί ψηφοφόροι από αυτούς που αναφέρεις εσύ λογικά έχουν πεθάνει (γέρασαν)

Σήμερα η νδ εννοείται ότι δεν έχει 40%....εννοείται ότι δεν το κέρδισε επειδή η Ελλάδα ξαφνικά γέμισε νεοδημοκράτες....αλλιώς που ήταν όλοι αυτοί το 15? είχαν γίνει ΣΥΡΙΖΑ????

Σήμερα η πιο σωστή ανάλυση κατα τη γνώμη μου δεν είναι ότι κέρδισε ο Μητσοτάκης αλλά όχι έχασε η αντιπολίτευση (στο σύνολο της)

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.495
Πόντοι
8.846
Σε πολλά Κράτη ισχύει η απλή αναλογική
όχι μόνο στη Γερμανία.

Εσύ να χωνέψεις ότι η ενισχυμένη αναλογική
εφευρέθηκε από Ολιγάρχες για να χρηματοδοτούν
ΜΟΝΟ ένα κόμμα με πολλά λεφτά.

Οι Ολιγάρχες χρηματοδοτούν πολλά κόμματα
για να τα ελέγχουν, αλλά τελικά
με την απλή αναλογική δίνουν ΠΟΛΛΑ λεφτά
ΜΟΝΟ σε ένα κόμμα.

65317961_1611417035661119_8166550648834228224_n.jpg
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Ρε ΕΛΑΙΣ, τι ΕΠΟΣ έγραψες πάλι?
θα με πνίξεις πρωί πρωί :confused::confused::grin::grin::rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.072
Πόντοι
3.656
Τυπε υπάρχει μια διαφορά στο νομίζω..
Ο Αλέκος είπε απλά ψέματα..
Εδώ πέφτει ήδη τσαπου..
Το ταμείο σε κάθε νοικοκυριό είναι μείον..
Πως θα δουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη τους όταν από τον Ιούνιο του '21 τα προϊόντα κ οι υπηρεσίες έχουν πάρει τον ανήφορο κ σταματιμο δεν έχουν τα σκασμενα;
Πίστεψαν στα επιδόματα κ στις επιδοτήσεις ενέργειας;
Οταν θα αρχίσει το κλαψα βουρτση, οι αριστοι θα λένε πήραμε εντολή με 40%+..
Όπως είπε ο Αλέκος μετά τις κπακοτες εκλογές τον Σεπτέμβρη του '15..
:confused:
Και ο Μητσοτάκης έχει τάξει μισθούς 1500 ευρώ, ότι θα πέσουν τα ακριβά ενοικεια και ότι θα μειώσει τον πληθωρισμό και θα συνεχίσει να στηρίζει με επιδόματα τους αδύναμους. Έχει τάξει ότι θα αλλάξει το πελατειακό κράτος και τον δημόσιο τομέα ώστε να μην πληρώνουμε άχρηστους.

Μάντεψε ποιος θα έρθει στην θέση που είναι ο τσιπρας σήμερα αν δεν γίνει τίποτα από αυτά σε 4 χρόνια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
20% ειναι το αληθινο ποσοστό του κουλη στην κοινωνια . 5% πλούσιοι 15% βολεμενοι κοπροι δημοσιοι 5% ηλίθιοι λοβοτομημενοι φτωχα κοματοσκυλα
Και συ στα μαθηματικα σκιζεις κουφαλα νεκροθαφτη, απορω πως καταφερνεις να ανοιγεις λακκους 2 μετρα μηκος, 2 μετρα βαθος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Το 2.300.000 αφαιρείται από το συνολικό πληθυσμό το 9.716.889
Οι εγγεγραμμένοι όμως είναι 9.813.595 ξεπερνούν δηλαδή και το συνολικό πληθυσμό της χώρας!
Απίστευτο;;
Οι ηλιθιος επιμενει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ρε Λάκη άσε τις σαχλαμάρες.
Τι σε νοιάζει τι παίρνουν στον ΙΤ;
Απο την τσέπη σου τα βγάζεις;
Αυτά που παίρνουν στον ΔΤ, στις ΔΕΚΟ και στην τοπική συτοδιοίκηση μας ενδιαφέρουν, που πληρώνονται απο τους φόρους μας, χωρίς να αξιολογούνται.
Αν είχες ιατρείο θα με ένοιαζε εμένα τι πληρώνεις στην γραμματέα σου (λέμε τώρα, αν είχες); Μακάρι να της έδινες έναν σκασμό λεφτά επειδή είσαι ευχαριστημένος.
Κέρδος για την αγορά και την υπόλοιπη κοινωνία είναι.
Αυτο το καινουριο φρουτο που νοιαζεται ο καλος μου φιλος ο λακης για τους μισθους στις πολυεθνικες δεν ξερω τι σχεση εχει με τα πολιτικα αλλα κανε υπομονη, θα το ποσταρει περιπου 37738288274773 φορες και μετα θα παει στο επομενο λεβελ.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Και συ στα μαθηματικα σκιζεις κουφαλα νεκροθαφτη, απορω πως καταφερνεις να ανοιγεις λακκους 2 μετρα μηκος, 2 μετρα βαθος.
Σιγά μωρε και συ, έτοιμοι είναι οι τάφοι.
Τώρα για την μανούβρα να μπεί μέσα το φέρετρο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom